2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
ben buradayım bi tepki bekliyom bende sizden..

valla benimle ilgili bi sıkıntı varki sağolsun bazı arkadaşlar beni merak etmiiş te msj atmış bana, gel topiğe diye..

ben 2 gündür müsait olmadığım için girmiyom, topikle ilgili bi sıkıntı olduğundan değil..

hayır zaten topikte benim canımı sıkabilecek de kimse olamaz zaten, öle bişi yok.. ben çoğunuzu neredeyse 2 senedir tanıyorum, bı sıkıntı olacak olsa şimdiye kadar olurdu.. aada yanlış anlaşılmalar olabilir, ama küslük falan bunlar saçma sapan çocukça şeyler, ne bana ne de benim arkadaşlarıma yakışmaz böyle şeyler..

ortamı bozmaya çalışan arkadaşları kınıyorum, gruplaşmak isteyen de varsa bunu özelden kendi kendilerine yapsın, topiğin genel muhabbetine de yansıtılmasın bunlar, rica ediyorum huzurumuzu kaçırmayalım..

mutlu mesut yardımlaşarak evlat yetiştiriyoruz, hayır başka gayesi olan mı var ki böyle sorunlar yaşıyoz, anlamadım ki.. hiç yakışmaz bize ..

evt haklısın sevdacım aslında böyle deyildik ama bu son zamanlarda oluyo gibi gruplaşma banada öyle geldi ama kim kimln grubunda onau bulamadım daha
:44:

hayır benim de ushayla kesinlikle bir sıkıntım olmadı bundan sonra da olacağını düşünmüyorum ama şimdi usha girmiyor bizimle alakası yok ama forumu takip ediyor karaca ve edibeyle konuşuyor buradan okuduklarına özelden cevap veriyor eeee bize mi küs bu aralar kim buralardaysa yani insan ister istemez alınıyor

uzun süredir durum böyle, kim bilir bana öyle geliyor belki de, ben de kendi üstüme alınıyorum çünkü tuğba ve deniz yazınca ben de tek değilmişim dedim
Ya ben bu Grupları'sı hiç anlamadım..
tamam biz de Salak değiliz var azı garip tipler.
cevap yazarız tepki vermez
mesaj yazarız cevap vermez..
Ama her yerde var boyle tipler..
bu benim grupta olmadığım bı durumsa yuuh yani hiç oyle düşünmemiştim

evt haklısın sevdacım aslında böyle deyildik ama bu son zamanlarda oluyo gibi gruplaşma banada öyle geldi ama kim kimln grubunda onau bulamadım daha
:44:

ben grup kurmam kimseyi de o gruba almam, beni de kimse gruba falan sokamaz girmem, hayatım boyunca böyle şeyleri sevmedim sevemiyeceğimde sanırım.. varsa böyle bir grup, dediğim gibi topik dışı muhabbet etsinler, birbirlerini dışarda seçip oyunlarına baksınlar..

hayır noldu da iki günde bu hale gelmiş burası şuan şoktayım vallaa.. sinir oldum yanee..

O zaman yazılanlardan şu anlam çıkıyor..

Edibe, ben ve Usha bir grubuz..
Denis, sevdalinka ve Tuğba bir grup..

Bu şekilde düşünmek manasız bana sorarsanız..

Yalnız Edibe'ye bir noktada kesinlikle katılıyorum..

"cevap yazarız tepki vermez
mesaj yazarız cevap vermez.."

Salak değiliz tabi..

ya bı grup değiliz ki..
karaca ve usha..
biz grup mü olduk..
ay inanamıyorum..
Basta grup olacaksam kemece asu Gamze yle filan olurdum..
tanistigim halde grup falan olmadık..
Biz sprey
le ilgili ozElden mesajlasiyoduk ve başka sohbetler yapıyorduk..
burayla ilgili ne konuştuk ozElden Karaca senle
ayyy muhabbet bı gariplesti ya

Tabiki yok öyle birşey..
Birbirimizi tanımıyoruz bile dediğin gibi..
Sprey ile alakalı konu dışında Edibe ile özel mesajlaşmadım ben..
Muhabbet garipleşti çünkü tuhaf bir imalı konuşma tarzı var nedense..
Bir sıkıntısı olan açıkça ifade ederse çözülmeyecek hiçbir şey olamaz..
Maalesef tartışmaların çoğu bu yanlış anlaşmalardan kaynaklanıyor..

vallahi denizle şimdiye kadar hiç özelden bir muhabbetim olmadı tuğbayla bir iki muhabbetimiz var ama sürekli değil biz de öyle bir durum yok, size de bir grupsunuz demedim ama siz olsanız aynı şeyi düşünmezmiydiniz usha burayı takip ediyor cevabı sadece size yazıyor o zaman bizimle bir sıkıntısı mı var bişey mi yaptık anlamadım

Arkadaslar iyi niyeti, husni zannı elden bırakmayalım Allah askına..
Neler düşünüyor neler konuşuyor insanlar su an burda..
grup murup yok.
ayrica benimle grup olmak isteyenler gelebilir..
herkese kapım açık..

arkadaşım ne grubu,ne denisi ne sevdası, ne diyonuz siz ya. ben kaç gündür girmemişim topiğe, ne diyonuz noluyo anlamaya çalışıyom siz ne diyonuz.. dediğim gibi bana bi kaç arkadaş msj yazmış noluyo merak ettik diye, onlarda şuan burada konuşuyoz işte.. bidaha özelden cevaba gerek görmedim, haksızmıyım edibe ve denis..
yazdınız mı yazdınız, konuşuyoz mu şuan, konuşuyoz.. özelden cevaba gerek var mı yine de.. yok diye düşünüyom..

eee siz ne grubundan bahsediyonuz.. niye ben edibe ile ya da karaca seninde karşılıklı gruplara düştük şimdi, benim sizinle bi problemimiz mi var benim bilmediğim, ya da sizin benimle..

Ama usha burayı okumuş bize mesaj yazmış diye bizi suçlamanızı anlamadım..
ben gamzemle ozElden mesajlasmalarimi demek ki söylesem ohaaaaa grubun alası olur..
tuba ile de ozElden mesajlasmistim buraya yazamicagim bı konu idi..

Benle kimse özelden mesajlaşmadı böyle
Bir tek Usha ile konuştuk..O da kızcağız sütle alakalı yardım etmek istemiş..
Pişman oldum gerçi burada paylaştığıma..
Kötü niyetli olsak ne usha ne ben bu mesajı paylaşmazdık..
Çok üzgünüm..Hakikaten çok üzgünüm..

ben kimseye grupsunuz demedim, kimsenin iyi niyetini suizan ettiğim falan da yok, herkesin kendini yakın hissettiği biri elbet olacak bu çok normal, lafımı yanlış anlamayın lütfen. özelden farklı konular görüşülmesi normal ama benim de tuhafıma giden buraya yazılan bir konuya özelden cevap verilmesi ama buaraya yazılmaması. insan acaba küs mü bize diye düşünüyor ister istemez

Uzulme lütfen neye üzülüyorsun..
yuzyuze olsak boyle olmazdi
olay saçma boyutlara vardı
herkes herseyin farkında....
kelimelere dökme sorunu var..

E ama dedik ya Kus degil..
biz telefonla da gorusuyoz Kus degil k iyimsere usha..
bunu söyledik ya

Uzulme lütfen neye üzülüyorsun..
yuzyuze olsak boyle olmazdi
olay saçma boyutlara vardı
herkes herseyin farkında....
kelimelere dökme sorunu var..

Edibe, canım, burada bulunma sebebimiz malum..
Gruplaşma olsa kim ne çıkar elde eder bundan..
Sen, gamze, asu..görüştünüz..
Ben çıkıp "siz görüştünüz demek bir grup oldunuz" desem komik olur bu..
Sen beni anlıyorsun, ben de seni..
Sorun yok..
İyi niyetle çözülmeyecek hiçbirşey yok

Ben yalnızca tuba nin boyle sınırlı bı sekilde yazıp çıkıp gittiği mesajı okudum..
planlamadım on sayfaları karıştırdım kim kime ne yapmış..
pona istinaden tugaya ne oldu diye mesaj yazdım..
yani bı gerginlik var gibiydi türbanın o mesajında sabır falan diyodu bende merak ettim kim kime ne yaptı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…