- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #45.761
Selam kızlar.Canım çok sıkkın.Kuzum mini minnacık lastik tokalar var ya hani incecik ip gibi,onlardan birini yuttu sanırım.Benim hatam ahh...Banyo yaptırmadan çıkarmayı unutmuşum(hala küvetiyle odada yıkıyorum kızımı,banyom çok dar)Yıkarken aldım saçından televizyon sehpasının üzerine koydum işim bitince alırım diye.Ama banyodan sonra kızım kaka yaptı,altını değiştirirken her zamanki gibi huysuzluk etti,kaçmaya çalıştı falan,giydiremedim.Çıtçıtlı badisini giydirip bıraktım.Elimi sabunlayana kadar dursun öyle giydireyim bari dedim,oyalansın 2 dakika.Ama elimi yıkayıp döndüğümde hafif bir öksürdü yaramaz ve tv sehpasının önündeydi,toka da ortada yok...Ağzını açıp bakmaya çalıştım ama yok,yutmuş.Toka da yani parmak ucu kadar bile değil,minicik bir şey.Ama çok üzüldüm ya.Ağladım eşime çaktırmadan.O da kızdı haklı olarak.İçim de hiç rahat değil.Uyuttum kuzumu ama sanki bu gece uyumayacak gibiyim.Off ya ne salağım ben,çok kızgınım kendime.Bir zararı olmaz inşallah.İnternete baktım,bir doktor lastik mide asidiyle erir,kakadan çıkan kısmı da tanınmaz haldedir demiş,başka bir doktor da kakadan çıkar takip edin demiş.Gerçi o kadar ince ve küçük bir şey ki ben de erir diye düşündüm ama.Kakasından çıktığını görsem çok daha rahat olur içim.Ya of aptalım ben aptal!
Selam kızlar.Canım çok sıkkın.Kuzum mini minnacık lastik tokalar var ya hani incecik ip gibi,onlardan birini yuttu sanırım.Benim hatam ahh...Banyo yaptırmadan çıkarmayı unutmuşum(hala küvetiyle odada yıkıyorum kızımı,banyom çok dar)Yıkarken aldım saçından televizyon sehpasının üzerine koydum işim bitince alırım diye.Ama banyodan sonra kızım kaka yaptı,altını değiştirirken her zamanki gibi huysuzluk etti,kaçmaya çalıştı falan,giydiremedim.Çıtçıtlı badisini giydirip bıraktım.Elimi sabunlayana kadar dursun öyle giydireyim bari dedim,oyalansın 2 dakika.Ama elimi yıkayıp döndüğümde hafif bir öksürdü yaramaz ve tv sehpasının önündeydi,toka da ortada yok...Ağzını açıp bakmaya çalıştım ama yok,yutmuş.Toka da yani parmak ucu kadar bile değil,minicik bir şey.Ama çok üzüldüm ya.Ağladım eşime çaktırmadan.O da kızdı haklı olarak.İçim de hiç rahat değil.Uyuttum kuzumu ama sanki bu gece uyumayacak gibiyim.Off ya ne salağım ben,çok kızgınım kendime.Bir zararı olmaz inşallah.İnternete baktım,bir doktor lastik mide asidiyle erir,kakadan çıkan kısmı da tanınmaz haldedir demiş,başka bir doktor da kakadan çıkar takip edin demiş.Gerçi o kadar ince ve küçük bir şey ki ben de erir diye düşündüm ama.Kakasından çıktığını görsem çok daha rahat olur içim.Ya of aptalım ben aptal!
meraketme inş. bişey olmaz . bizim kız da yerde ne var ne yok her seyı gorup atyr agzınaaa..... neler gordm nelerrrrr bezındebişey olmaz inş. içini ferah tut
Sağ olun kızlar,gerçekten çok canımı sıktı bu iş.İnşallah dediğiniz gibi olur.Teşekkürler cevaplar için.Birilerinden "Bir şey olmaz"ı duymak bile azıcık da olsa rahatlatıyor.
canım bısey olmaz inş. dıyoruz, bişey olmaz dye net soylemıyorz tabııı
bebek bu, her bebekte farklı tepkılere yol acabılır, benm bebekte bısey oömuyor
cunkuuuu her gun bıseler kacıryor mıdeye kaşla goz arasında
biz alıstk yanıııı
endıselnme derım ben sadece
zten bısey olsa ıdı vucudu bı sekılde tepkı gosterırdı dye dusunuyorm
allahtan bogazına falan takılmamıs cok sukurrr
cunku o daha kotu
benm kız bı kac kez cok kotu olmustuuuu
elım ayagım tıtremıstı
allahtan yanımda baskaları vardı da onlar cıkardı
senın bebekte kakasında cıkarır inş. ama zaten kucucuk sen goremezzsn belkı de
rahat uyu olur muuuu
Canım uyuyabilir miyim onu bile bilmiyorum ki.Benim kıza da oldu öyle bir iki kere.Ama hep çıkardık bir şekilde,hiç bir şeyi yuttuğu olmamıştı.Dediğin gibi her bulduğunu ağzına atıyor.Artık sürekli sabah akşam demiyor süpürüyorum evi sık sık.Yerde bir şey bulup yutmasın diye.Bu olaydan hemen önce de zaten akşam akşam süpürmüştüm her yeri.Sabah ben okuldayken babasını uyutup mutfağa kaçmış,mercimeği bulmuş poşetiyle(normalde hepsi kavanozlardadır bakliyatlarımın,o yeni alındı diye kalmış.)Düşürmüş yere,patlamış paket,mutfak tamamen mercimek.O düşüp her yere dağılınca da korkmuş ağlamış da babası sesini duyup gelmiş.
Bir de zaten siz kesin bir şey olmaz deseniz de ben tam olarak rahatlayamam ki o zımbırtıyı bezinde bulmadan.İnşallah hemen yarınki kakasında çıkar.Her gün yedirdiğim üzümler akşamına çıkıyor çünkü.:26:
ya rkadaslr benım kızm guzel yemek yıyor ama cok az kılo alıyor
bazen dyrm onun yedklerını ben yesem sımdıye kurbanlık tosn olurdm valla
yanlıs anlamayn kılosuna takmıyorm
ama acaba baska bı nedenı olabılır mı onu soryrm
not:ben demır ılacı vermyrm ama istahında bı sıkıntı yokkk
Karahan'da öyle..
Hastalandıktan sonra uzun bir süre çok iştahsızdı ama şimdi iştahı yerinde
Yine de kilosu oldukça az..
Sağlık ocağında ebeye sordum bu durumu..Bana "yazın az kilo almaları normal" dedi..
Bu arada bende demir ilacı vermiyorum ama bir problem yok iştahında şimdilik..
arkıdıslerrrrr
sızlerle bı sey daha paylasayım
benım kız nerde bı muzık sesı duysa başlıyor oynamay
ole bole degl yanı olursuzunuz gulmektennn
eger muzık caldıgında ayakta ıse bacaklarını kıra kıra poposunu sallaya sallaya oynuyor
eger yerde oturuyorsa dırek kedı pozısyonunu alıp poposunu yukarı kaldırıp bı oyana bı buyana sallıyor cımcımee
ha bırde ALOOO dıyınce elını kulagına gotruyor
ama bunu bız ogretmedk
kendı gozlemlemıs vallaaa
etrafındakılere teyze nerde, baba nerde, ananne nerde falan deyınce de bakıyor artkkkk
biz de durumlar boleee
sızden ne haberr
Canım, sıkıntı yapman çok normal..Ama bak internette ne buldum..
"Eğer yutulan cismin büyüklüğü sindirim sisteminden geçebilecek düzeyde ise cismin çıkması beklenir"
Bence çıkacaktır..
Artık çok hareketlendiler, durdukları yerde durmuyorlar.
Şimdi iki kat daha dikkatli olmak zorundayız..
Ama yine de bu tip olaylar oluyor, olacaktır da..Çok fazla üzme kendini..
Karahan'da öyle..
Hastalandıktan sonra uzun bir süre çok iştahsızdı ama şimdi iştahı yerinde
Yine de kilosu oldukça az..
Sağlık ocağında ebeye sordum bu durumu..Bana "yazın az kilo almaları normal" dedi..
Bu arada bende demir ilacı vermiyorum ama bir problem yok iştahında şimdilik..
arkıdıslerrrrr
sızlerle bı sey daha paylasayım
benım kız nerde bı muzık sesı duysa başlıyor oynamay
ole bole degl yanı olursuzunuz gulmektennn
eger muzık caldıgında ayakta ıse bacaklarını kıra kıra poposunu sallaya sallaya oynuyor
eger yerde oturuyorsa dırek kedı pozısyonunu alıp poposunu yukarı kaldırıp bı oyana bı buyana sallıyor cımcımee
ha bırde ALOOO dıyınce elını kulagına gotruyor
ama bunu bız ogretmedk
kendı gozlemlemıs vallaaa
etrafındakılere teyze nerde, baba nerde, ananne nerde falan deyınce de bakıyor artkkkk
biz de durumlar boleee
sızden ne haberr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?