- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #4.681
evet adet kanamasi gbiydi
acile gidyorum canim esim gelcek simdi
dua edin insallah bisey yoktur
SLM Herkese ,,
Bugün akşam randevumuz var bebeğimi göreceğim iple çekiyorum akşamıı .. Dualarınızı esirgemeyinn güzel güzel haberlerle dönelimm inşallahh..[/QU.
hayırlarla gel.. haberlerini bekliyoruz. :)) dr. um bana kilolusun en fazla 9 kilo alacaksın dedi. ayyyy inş. fazla kilo almam yoksa diyetisyene gidecekmişim :))
aynı dertten muzdaripiz.. banada 10 u gecemezsin dedi.. bide bizim ailede hamilelik sekeri de var .. dikkatli olcaz gerekirse kızarım da dedi..
az önce uzun süre randevu almak için çırpındığım diyetisyene ulaştım .. 3 aya kadarbekliyoruz dedi.14 Mayısa randevu verdi.
Anadolu yakasında olanlara da tavsiye ederim kızlar.. Kartal Kızılay Tıp Merkezi Diyetisyen Emine Nasır daha önce cok arkadasım gitti ve cok memnun kalmıslardı.Aylık 54 tl .15 günde bir gidiyorsunuz . bir gidişte ödeme yapıyorsunuz 2.de ödeme yapmıyorsunuz.. Güleryüzlü bir bayanmıs...
İşe yarar inşallah..
SLM Herkese ,,
Bugün akşam randevumuz var bebeğimi göreceğim iple çekiyorum akşamıı .. Dualarınızı esirgemeyinn güzel güzel haberlerle dönelimm inşallahh..
SLM Herkese ,,
Bugün akşam randevumuz var bebeğimi göreceğim iple çekiyorum akşamıı .. Dualarınızı esirgemeyinn güzel güzel haberlerle dönelimm inşallahh..
alemsin yaa8+3 üm canım. o yediklerimden etkilenmiyo olabilir:))) , ama ben onun yüzünden yediklerimden bayaaa etkileniyorum hahahahahah
gunun ilk randevusu bendeydi sanirim ehh ilk guzel haberlerde bende o zaman
bebisimi gordum geldim masallah hersey yolunda cok sukur;kalp atisini dinletti yeniden,bebisim kafasini bacaklarini oynatiyordu.ikli test icin kan verdim 9 ile 12 arasi kan veriliyormus 10 ILE 13.5 arasi ense kalinligin bakiliyormus dr bu testin adina da mongolism testi dedi neyse darisi size arkadaslar insallah hepimiz bugun guzel haberlerle donucez
gunun ilk randevusu bendeydi sanirim ehh ilk guzel haberlerde bende o zaman
bebisimi gordum geldim masallah hersey yolunda cok sukur;kalp atisini dinletti yeniden,bebisim kafasini bacaklarini oynatiyordu.ikli test icin kan verdim 9 ile 12 arasi kan veriliyormus 10 ILE 13.5 arasi ense kalinligin bakiliyormus dr bu testin adina da mongolism testi dedi neyse darisi size arkadaslar insallah hepimiz bugun guzel haberlerle donucez
senin adına çok sevindim canım darısı bize artık...kalp atışlarını duymuştum çok yaramazdı benimki inş testlerimizde temiz çıkar...
Bizimde bugün kontrolümüz var bizede dua edin teyzoşlar....
maşallahh bebişine , çok sevindim cnm ..
2 li test 11-16. haftalar arasındamı yapılmıyomuydu ilk defa senden duyuyorum bu uygulamayı..
inşallah güzel sonuçları yazarsın buraya akşam bizde gidicez hayırlısıyla bizde görelim inşallahh
maşallah bebişe kımıldanmaya başlamışgunun ilk randevusu bendeydi sanirim ehh ilk guzel haberlerde bende o zaman
maşallah bebişe kımıldanmaya başlamışgözün aydın canım
acaba çekim yapmaya izin verirler mi, eşlerimiz videoya alsa ne güzel olur
ikili test için erken değil mi 9 hafta :S
kizlar tekrardan selam yeni geldim acilden ,sukur bebegim benimle kalp sesini duydum ama risk devam ediyor ,bebek asagi taraftaymis kanama buyuzdenmis
sabah gitmeden baya koyuydu ,hastanede tekrar kanama oldu ve suan yine koyulasti
agri kesici ve progestan verdi hemen bunlari al diye
suan kanama var hala riskli ,bir daha olursa kendi doktorunun oldugu hastaneye git dediler
ve suan geldim yatiyorum ,hic bisey yapma yat dediler
ve suanu farkettimki ayaga kalkip biraz hareket edince kanama basliyor, yatinca koyulasiyor
insallah bisey olmaz 8 sene sonra buldum bebegimi
merak eden arkadaslar tesekkur ederrim bu yaziyida oyuzden yazdim
sizlerde cok dikkat edin bol bol dinlenin
inş canım bebeğini hayırlısıyla görürsün çok güzel bir duygu ne kadarlıksınız..
canım çok geçmiş olsun allahım bebeğini size bağışlasın sadece lavaboya diye kalk ablamında öle olmuştu..sürekli yatman dinlenmen lazım..kizlar tekrardan selam yeni geldim acilden ,sukur bebegim benimle kalp sesini duydum ama risk devam ediyor ,bebek asagi taraftaymis kanama buyuzdenmis
sabah gitmeden baya koyuydu ,hastanede tekrar kanama oldu ve suan yine koyulasti
agri kesici ve progestan verdi hemen bunlari al diye
suan kanama var hala riskli ,bir daha olursa kendi doktorunun oldugu hastaneye git dediler
ve suan geldim yatiyorum ,hic bisey yapma yat dediler
ve suanu farkettimki ayaga kalkip biraz hareket edince kanama basliyor, yatinca koyulasiyor
insallah bisey olmaz 8 sene sonra buldum bebegimi
merak eden arkadaslar tesekkur ederrim bu yaziyida oyuzden yazdim
sizlerde cok dikkat edin bol bol dinlenin
bugün 9+3 üç hareketlerini merak ediyorum...bakalım görebilcekmiyiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?