- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #4.701
saol cnm darisi basina sen ne zaman gidicektin dr.a?niye izn vermesin cnm cekebilirsin bence hattatrde nasil bilmiorum ama burda zaten ultrosaon aletinin altinda video var ister cdye ister kasete cektirebiliyorsun dr;a
kizlar tekrardan selam yeni geldim acilden ,sukur bebegim benimle kalp sesini duydum ama risk devam ediyor ,bebek asagi taraftaymis kanama buyuzdenmis
sabah gitmeden baya koyuydu ,hastanede tekrar kanama oldu ve suan yine koyulasti
agri kesici ve progestan verdi hemen bunlari al diye
suan kanama var hala riskli ,bir daha olursa kendi doktorunun oldugu hastaneye git dediler
ve suan geldim yatiyorum ,hic bisey yapma yat dediler
ve suanu farkettimki ayaga kalkip biraz hareket edince kanama basliyor, yatinca koyulasiyor
insallah bisey olmaz 8 sene sonra buldum bebegimi
merak eden arkadaslar tesekkur ederrim bu yaziyida oyuzden yazdim
sizlerde cok dikkat edin bol bol dinlenin
kizlar tekrardan selam yeni geldim acilden ,sukur bebegim benimle kalp sesini duydum ama risk devam ediyor ,bebek asagi taraftaymis kanama buyuzdenmis
sabah gitmeden baya koyuydu ,hastanede tekrar kanama oldu ve suan yine koyulasti
suan kanama var hala riskli ,bir daha olursa kendi doktorunun oldugu hastaneye git dediler
ve suanu farkettimki ayaga kalkip biraz hareket edince kanama basliyor, yatinca koyulasiyor
erak eden arkadaslar tesekkur ederrim bu yaziyida oyuzden yazdim
Herkese merhabalar;
Bende kasim 9 gibi anne olmaya hazirlaniyorum Kasim annelerini aradim sonunda da buldum sanirim.
hepinize cok tesekkur ederim kizlar suan yatiyorum ,herseyi biraktim
insallah toparlanirim ,cok hareketten yorgunluktan olabilir
kahvekolik verdi canim progesteron kullanmaya basladim
selam hamişler inşallah hepiniz iyisinizdir nur bebişinin kalbini duyduğuna çok sevindimAllah kucağınıda almayı nasib etsin inşallah Aminnn hepimizin.
biraz düzeldik çalışmaya devam tembelliğe alışmışız zor geliyor :97:
Bugün 9 haftalık oldu bebişim Allah 9 aylık olmasınıda nasib eder inşallah
Cumanız mübarek olsun bol bol dualar edin bebişinizle
bugün 10.haftamın içindeyim kızlar 3 hafta sonra gittiğimde söylerim dedi doktor bakalım hayırlısı inş öğreniriz
merak eden arkadaslar tesekkur ederrim bu yaziyida oyuzden yazdim
bugun pit,pitlari duayan tum arkadaslarimin gozuaydin olsun rabbim tamamina erdirsin insallah cumlemizi
sempatim ya cok uzuldum inan mesajlarini okuyunca canim ya insallah hersey duzelecek hic kalkma yerinden gulum ne olursun yat hic birsey yapma.
sen calismaya devam ediyordun degilmi?
acaba cok harekettenmi oldun is yerinle baya mesafen vardi offf ya Rabbim esirgesin canim dualarim seninle, bende cok korkuyorum yine birsey olacak diye inan ben hic birsey yapmiyorum bir yemek yapiyorum okadar birde yarim yamalak camasir,utu iste.evimi gorsen afedersin b.k goturuyor ama ne yapayim bebisimden onemlimi.
kayinvaliden yanindami turkiyedemi? en azindan o sana yardimci olur canim.
bizde haftada 1 yarin temizlik gunum esimden Allah razi olsun hamileligimin basindan beri haftada bir o yapiyor supurgemi bende yerleri siliyorum vileda benzeri bir aparatla ve tozlari aliyorum yorulmuyorum yani.
camasir utu yine beraber o camasirimi asar ben utulerim tek usendigim su siralar bulasik yikamak.mutfagimda yer olsa makine alacagiz ama yer yok.
bugun pit,pitlari duayan tum arkadaslarimin gozuaydin olsun rabbim tamamina erdirsin insallah cumlemizi
sempatim ya cok uzuldum inan mesajlarini okuyunca canim ya insallah hersey duzelecek hic kalkma yerinden gulum ne olursun yat hic birsey yapma.
sen calismaya devam ediyordun degilmi?
acaba cok harekettenmi oldun is yerinle baya mesafen vardi offf ya Rabbim esirgesin canim dualarim seninle, bende cok korkuyorum yine birsey olacak diye inan ben hic birsey yapmiyorum bir yemek yapiyorum okadar birde yarim yamalak camasir,utu iste.evimi gorsen afedersin b.k goturuyor ama ne yapayim bebisimden onemlimi.
kayinvaliden yanindami turkiyedemi? en azindan o sana yardimci olur canim.
canım cok cok gecmiş olsun sanada bebişine de .. sen bebeğine o kadar hasretken o seni bırakmaz emin ol.. dua et sende bol bol.. biz ediyoruz..
kımıldama yerinden.. bırak kalsın bütün işler .. ikinizden kıymetli mi sanki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?