2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
saol cnm darisi basina sen ne zaman gidicektin dr.a?niye izn vermesin cnm cekebilirsin bence hattatrde nasil bilmiorum ama burda zaten ultrosaon aletinin altinda video var ister cdye ister kasete cektirebiliyorsun dr;a

dikkat etmedim video kaydı yapılıyomu diye. gidince sorayım bende haftaya gidicem. aç karna testler yapıcaz dedi ama ikili değil heralde. haber veririm.

geçmiş olsun 11 haftaya gelmişsin bundan sonra heralde bişey olmaz. aman çok dikkat et hep yat. progesteran vermedi mi?

canım Allah hepimizinkini bağışlasınn ..
zaten kalp atışlarını duyunca dünyayı unutuyor insan ..dikkat et kendine sürekli yat bi süre geçmiş olsunn Allah birdaha yaşatmasınn..

hepinize cok tesekkur ederim kizlar suan yatiyorum ,herseyi biraktim
insallah toparlanirim ,cok hareketten yorgunluktan olabilir

kahvekolik verdi canim progesteron kullanmaya basladim

bugün 10.haftamın içindeyim kızlar 3 hafta sonra gittiğimde söylerim dedi doktor bakalım hayırlısı inş öğreniriz

selam hamişler inşallah hepiniz iyisinizdir nur bebişinin kalbini duyduğuna çok sevindim Allah kucağınıda almayı nasib etsin inşallah Aminnn hepimizin.

biraz düzeldik çalışmaya devam tembelliğe alışmışız zor geliyor :97:

Bugün 9 haftalık oldu bebişim Allah 9 aylık olmasınıda nasib eder inşallah

Cumanız mübarek olsun bol bol dualar edin bebişinizle

amin canim sagsalim cucagina alirsin insaALLAH
ALLAH razi olsun cümlemizin cumasi mubarek dualari kabul olsun insaALLAH

bugun pit,pitlari duayan tum arkadaslarimin gozuaydin olsun rabbim tamamina erdirsin insallah cumlemizi

sempatim ya cok uzuldum inan mesajlarini okuyunca canim ya insallah hersey duzelecek hic kalkma yerinden gulum ne olursun yat hic birsey yapma.

sen calismaya devam ediyordun degilmi?

acaba cok harekettenmi oldun is yerinle baya mesafen vardi offf ya Rabbim esirgesin canim dualarim seninle, bende cok korkuyorum yine birsey olacak diye inan ben hic birsey yapmiyorum bir yemek yapiyorum okadar birde yarim yamalak camasir,utu iste.evimi gorsen afedersin b.k goturuyor ama ne yapayim bebisimden onemlimi.

kayinvaliden yanindami turkiyedemi? en azindan o sana yardimci olur canim.

bugün 10.haftamın içindeyim kızlar 3 hafta sonra gittiğimde söylerim dedi doktor bakalım hayırlısı inş öğreniriz

hayirli olsun canim benim ben vallah sasirdim 10 cu haftamdamiyim yoksa 11 mi bilmiom
ebeye göre 11. hafta doktora göre 10 cu hafta :S
sen akademi hastanesine gidiyordun dimi canim ? orda ki sezeryan dogum fiyatini biliyormusun yada ögrene bilirmisin benim icin :)

canım cok cok gecmiş olsun sanada bebişine de .. sen bebeğine o kadar hasretken o seni bırakmaz emin ol.. dua et sende bol bol.. biz ediyoruz..

kımıldama yerinden.. bırak kalsın bütün işler .. ikinizden kıymetli mi sanki..

ben temizliği nasıl yapıyorum anlatayım. hiç yorulmuyorum.
ama 10 günde bir yada misafirim gelecekse haftada 1 yapıyorum. bir gün süpürüyorum. ertesi gün toz alıp siliyorum. süpürmek çok yoruyor çünkü halılarım shaggy. o yüzden bir odayı alıyorum, sonra gidip yarım saat falan dinleniyorum. sonra öteki odaya. süpürürken fazla eğilmiyorum. uzanacağım hiçbişey yapmıyorum aman kalsın aaa

bizde haftada 1 yarin temizlik gunum esimden Allah razi olsun hamileligimin basindan beri haftada bir o yapiyor supurgemi bende yerleri siliyorum vileda benzeri bir aparatla ve tozlari aliyorum yorulmuyorum yani.

camasir utu yine beraber o camasirimi asar ben utulerim tek usendigim su siralar bulasik yikamak.mutfagimda yer olsa makine alacagiz ama yer yok.

eşleri yardımcı olanlara çok özeniyorum. benimkinin hayatta aklına gelmez yaa. illa bıdı bıdı etmem lazım. sen yap deyincede kadın alalım diyor bende hiç sevmem, o zaman bırak böyle kalsın diyor adam

normalde benim esim hayatta temizlik yapmaz cok pasaklidir aslinda normalde sadece yemek masamizi toplamada yardim ederdi.ara sira hasta olursam ozaman supurge yapardi ama hamile kaldigimi ogrenince yapma ben yaparim diye yalvariyor canim kocis.
basimizdan bir dusuk gecince insan herseyi yapmaktan korkuyor beni ve esimi cok etkiledi dusuk olayi rabbim yasatmasin bir daha hic kimseye amin.

sorma canim ya 2 gun once gittim doktora ic bi problem yoktu ,gece old aslinda dnde aksama kadar yattim ama yorgunluktan olmustur hic dinlenemiyordum ,dontordan 2 hafta rapor aldim dinlenim diye bilemiyorum artik neysen oldu
seninde cok dikkat etmen gerek daha once dusuk yaptinn o yuzden riskli olmus olabilir, yapma valla birak o dediginden gotursun bende oyle yaptim
kayinvalide turkiyede canim ,bi yapabilirsem yemek olmazsa oda yok ,inan valla bugun kabuslar gordum hic uyuyamadim ,gercekten hic biseyden onemli degil

ev pisse innsan supurunce geciyor ama bebek kolay kolay elde edilmiyor

tesekkur ederim canim insallah dedigin olur
biaktim zaten bisey yapmiyorum hic ,insan hamileyim derken kiymet bilmiyor ama boyle problem yasayinca hemde nasil kiymet biliyor

benim kocada yapmayanlardan ,hata doktor dicek dustu dusecek herseyi sen yapcan ,ona bile razi olmaz
ha banda yaptirmaz birak kalsin der

sempatim aslinda ben sana diyecektim birak isi felan gitme diye ama galiba kontratin felan vardi degilmi?

valla once hamileyim diye seviniyorsun, bu bir hastalik degil diyorsun, normal hayatima devam ederim diyorsun ama isler inan hicte boyle olmuyor.asil hamile olunca dert basliyor.

ben 16 haftaliktim dusuk yasadigimda 2 hafta once yavrumuzu gormustuk bize el salliyordu ultrasonda.

ne mi oldu bir gun yorgunum diye yattim,dinlendikten sonra ayaga kalkmaya calisirken suyum ve kanamam geldi bir anda hersey o kadar cabuk olduki anlatamam.

o yuzden simdi hic birsey yapmiyorum arayipta bulunca ve kaybedince cok zor oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…