- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #4.721
normalde benim esim hayatta temizlik yapmaem yapmıycz cok pasaklidir aslinda normalde sadece yemek masamizi toplamada yardim ederdi.ara sira hasta olursam ozaman supurge yapardi ama hamile kaldigimi ogrenince yapma ben yaparim diye yalvariyor canim kocis.
basimizdan bir dusuk gecince insan herseyi yapmaktan korkuyor beni ve esimi cok etkiledi dusuk olayi rabbim yasatmasin bir daha hic kimseye amin.
Herkese merhabalar;
Bende kasim 9 gibi anne olmaya hazirlaniyorum Kasim annelerini aradim sonunda da buldum sanirim.
cnm valla seni görünce mutlu oldum bende 82 kiloyum bu kiloyla hamile kalan tek insan gibi hissediyodum kendimi inş fazla almadan atlatırızben 1,64 e 82 kiloyum. dr.şimdilik sadece dikkat et dedi. hamur işi yeme bol bol meve ye dedi. ama ayda 1 kilodan fazla alırsam diyetisyen kontrol edecek kilomu :)
cnm çok geçmiş olsn dikkat et ne olurdaha kimsedende cevap gelmemis gece saatleri olnca normal tabi
fatmakoca canim bisey yapmadim,iste kanam oldu ama devamli degildi, ve suan kalan kanlar cok koyu leke gibi geliyor, gece hic uyumadim ole kabusla uyandim ,zaten bu haftalarda tam tehlikeli haftalar
ruyamda dusuk yapmisin diye bebegi aliyolardi
Ben fransada oldugum icin hadi diyince doktora gidilmiyor
kendi doktorumda aksilikya dun Amerikaya gitti, artik esimde numarasi vardi mesaj yazdim insallah musait zamanda cevap verir degilse aklim bebegimde insallah bisey yoktur
iyi fikirmiş benim oğlumdan kalan hamile pant vardı onları giymeye başladım zaten oğlumda 9 aylıkkken 82 kiloydum şimdi 82 ile başladım 90 olmadan tamamlasam süper olcakfena diil valla
beli çok başarılı olmuş
popo biraz sıktı o da tamamen benim hayvaniyetimden :)
Merhaba kızlar. Nasılsınız? Biz dün doktorumuzun verdiği gazla baya iyiyiz çok şükür. Bugün çocukluk arkadaşımın da hamile olduğunu öğrendim. Bizim bebeklerimiz de arkadaş olacak Allah nasip ederse. Çok mutlu oldum. Darısı isteyen herkesin başına. Allah'ım bebişlerimizi korusun.
Sularımız kesik, şuan hiçbir şey yapamıyorum.Yemek yiyemiyorum, ellerimi tam olarak yıkayamadım, bir şeye dokunmaya korkuyorum. Sular gelse de hijyenik bir ortama kavuşsak.
Kızlar dün aklıma geldi, zeytin ya da ciğer yiyen hamileler ellerini bir yerlerine sürerlerse bebeğin orasında iz olur diye duymuştum. Ben dün zeytin yedim. Sonra elimi yanlışlıkla bir yere sürdüm mü bilmiyorum ama o an aklıma geldi. Siz böyle bir şey duydunuz mu? Dikkat etmemiz gereken başka bir şey var mı?:44:
gülü, ciğeri biliyorum da, zeytin miiiiii?
ben dünya kadar zeytin yedim kimbilir elim nereye değdi offfffffff
Ben de gülü bilmiyordum canım ya. Dikkat edelim bunlara. İnşallah şuana kadar dokunmamışızdır yanlışlıkla. Çiğ ete el sürmeyin bu arada, direkt plesantaya geçiyormuş bakteriler. Allah korusun.
selam kızlar
sempatım cok gecmıs olsun..
ben pıtpıtları duydum cok guzeldı saglıklı dedı doktorum korkma dedı
bebegımın boyu da 1 cm 27 mm imiş
cok gzueldı cokkkk canım benım canım canım
zeytını duymadım bende ,cok yerım bende kım bılır nerelerıme dokundum
cıgerı bız pişirmesek sadece yesek hemen ellerı yıkasak yıne de leke olur mu acaba
zeytini cok yedim ya bir yerlerime ellestimmi acep:26:
ciger zaten yemeyizde
cilek,visne bunlarda o katogoriye giriyormus he
birde cig ete dokunmayin yazmissiniz ya mumkun degilki yemeklerin icine dograrken ne yapcez?
eldiven kullanmada ozurluyum azcik
canım ne kadar sevindim anlatamam, darısı başıma inşallah, bende seninle aynı durumdayım geçtiğimiz salı kalp atışını duyamadık 7+5 di haftaya da duyulmazsa Allah korusun diye çok korkuyorum.. inşallah rabbim bana da nasip eder bu duyguyu..Allah sağlıklı bir hamilelik nasip etsin hepimize..
zeytini cok yedim ya bir yerlerime ellestimmi acep:26:
ciger zaten yemeyizde
cilek,visne bunlarda o katogoriye giriyormus he
birde cig ete dokunmayin yazmissiniz ya mumkun degilki yemeklerin icine dograrken ne yapcez?
eldiven kullanmada ozurluyum azcik
Biz dün dr gittik bebişimin kollarını bacaklarını gördük 26,80 mm olmuş...3 hafta sonra 2 li test için gidicez nasipse dr dediki ozaman %75 ihtimalli cinsiyetini görücez...Ama 16. haftada tam belli olucak cinsiyet dedi...Hepinize nasip olsun inş ii haberler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?