2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

bende ocakta düşük yapmıştım ama ona rağmen ı-ıh!
ama çok düzenli ve tertiplidir. benim saçım dökülmese aman diycem de yerler felaket görünüyo mecburen yani.

selam kızlar

sempatım cok gecmıs olsun..

ben pıtpıtları duydum cok guzeldı saglıklı dedı doktorum korkma dedı

bebegımın boyu da 1 cm 27 mm imiş

cok gzueldı cokkkk canım benım canım canım

Merhaba kızlar. Nasılsınız? Biz dün doktorumuzun verdiği gazla baya iyiyiz çok şükür. Bugün çocukluk arkadaşımın da hamile olduğunu öğrendim. Bizim bebeklerimiz de arkadaş olacak Allah nasip ederse. Çok mutlu oldum. Darısı isteyen herkesin başına. Allah'ım bebişlerimizi korusun.

Sularımız kesik, şuan hiçbir şey yapamıyorum. Yemek yiyemiyorum, ellerimi tam olarak yıkayamadım, bir şeye dokunmaya korkuyorum. Sular gelse de hijyenik bir ortama kavuşsak.

Kızlar dün aklıma geldi, zeytin ya da ciğer yiyen hamileler ellerini bir yerlerine sürerlerse bebeğin orasında iz olur diye duymuştum. Ben dün zeytin yedim. Sonra elimi yanlışlıkla bir yere sürdüm mü bilmiyorum ama o an aklıma geldi. Siz böyle bir şey duydunuz mu? Dikkat etmemiz gereken başka bir şey var mı?:44:

gülü, ciğeri biliyorum da, zeytin miiiiii?
ben dünya kadar zeytin yedim kimbilir elim nereye değdi offfffffff

gülü, ciğeri biliyorum da, zeytin miiiiii?
ben dünya kadar zeytin yedim kimbilir elim nereye değdi offfffffff

Ben de gülü bilmiyordum canım ya. Dikkat edelim bunlara. İnşallah şuana kadar dokunmamışızdır yanlışlıkla. Çiğ ete el sürmeyin bu arada, direkt plesantaya geçiyormuş bakteriler. Allah korusun.

Ben de gülü bilmiyordum canım ya. Dikkat edelim bunlara. İnşallah şuana kadar dokunmamışızdır yanlışlıkla. Çiğ ete el sürmeyin bu arada, direkt plesantaya geçiyormuş bakteriler. Allah korusun.

gül elleme koklama aman. koklayan bi arkadaşım yüzüne sürmüş ve çocuğunun yüzünde pembe lekeler var. çiğ etten de toksoplazma geçiyor. ama zeytin beni yıktı şimdi ya. çok severim çok yerim offf

Son düzenleme:
zeytını duymadım bende ,cok yerım bende kım bılır nerelerıme dokundum

cıgerı bız pişirmesek sadece yesek hemen ellerı yıkasak yıne de leke olur mu acaba

selam canııımmmm. senin adına çok mutlu oldum. haberini bekliyordum. kıs senin ufaklık benimkinden büyük ::::::))) Maşallah. Hadi bakalım gözün aydın

zeytını duymadım bende ,cok yerım bende kım bılır nerelerıme dokundum

cıgerı bız pişirmesek sadece yesek hemen ellerı yıkasak yıne de leke olur mu acaba

ayyyyy.. yemek işini evde hep ben yapıyorum. Eldiven kullanayım eniyisi. O konular hiç aklıma gelmemişti. püüüüüü :26:

zeytini cok yedim ya bir yerlerime ellestimmi acep:26:

ciger zaten yemeyizde

cilek,visne bunlarda o katogoriye giriyormus he

birde cig ete dokunmayin yazmissiniz ya mumkun degilki yemeklerin icine dograrken ne yapcez?
eldiven kullanmada ozurluyum azcik

ya mutlaka doğruluk payı vrdır ama ne bileyim milyarlarca kadın var bebeği olan 9 ay hiçbiryerlerini ellemeden durmamışlardır herhalde. yada ne bileyim çoğu bebeğin her yeri leke leke olması lazım öyleyse. :26:

iyi aksamlar hanimlar bugun esim bilgisayari esir aldi su an uyuyor bende gizli gizli giryorum. doktora gidip iyi haber alan arkadaslara cok sevindim. ay mesaj yazarken ismini unuttum kanamasi olan arkadas lutfen yerinden hic kalkmasin Allah korusun bebeginide.

canım inan çok üzüldüm şimdi güya bugündü kontrolum duymassa alacaklardı bebeğimi ama ben beklemedim duramadım yerimde allaha inancım ve dularımıda yanıma aldım olacaksa olacak dedim kaçamam bu sonuçtan başka özel bir hastaneye gittim dr ye derdimi güzelce anlattım vajinal kontrol etti beni ve ultrason cihazı gelişmişti normalde gittiğim bu dr daki gelişmemiş olmalıki duyamadı kalp atışı acaba sendede öyle birşey olabilirmi nasıl baktı sana karından mı veya ultrason cihazı nasıldı inan bunların önemi çok fazla seni takip edicem canım rabbim duymak istediklerini duyursun inşallah sanada

ayy bide çilek çıktı eyvah eyvah. onu da çok yedim
ben bugün tavuk yaptım eşime doğrattım ohh bi işe yarasın hem

Günaydın hanımlar...

ben o leke konusunu şöyle biliyorum...Bir gıdayı sahibinden habersiz yerseniz ve farkında olmadan biyerinize sürerseniz onun lekesi çıkıyor bebekte...Bizim bir komşumuz gittiği bir evde çilek görmüş canı çekmiş ev sahibinin haberi olmadan birtane alıp yemiş...Sonrada farkında olmadan alnını ellemiş çocukta çilek izi vardı...

Biz dün dr gittik bebişimin kollarını bacaklarını gördük 26,80 mm olmuş...3 hafta sonra 2 li test için gidicez nasipse dr dediki ozaman %75 ihtimalli cinsiyetini görücez...Ama 16. haftada tam belli olucak cinsiyet dedi...Hepinize nasip olsun inş ii haberler...

Maşallah kız kocaman oolmuş beebiş. Allah hayırlı evlatt eylesin. Aminn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…