- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #4.741
Maşallah kız kocaman oolmuş beebiş. Allah hayırlı evlatt eylesin. Aminn.
inş cnm maşallah bebişinede kendinize ii bakınBiz dün dr gittik bebişimin kollarını bacaklarını gördük 26,80 mm olmuş...3 hafta sonra 2 li test için gidicez nasipse dr dediki ozaman %75 ihtimalli cinsiyetini görücez...Ama 16. haftada tam belli olucak cinsiyet dedi...Hepinize nasip olsun inş ii haberler...
Günaydın hanımlar...
ben o leke konusunu şöyle biliyorum...Bir gıdayı sahibinden habersiz yerseniz ve farkında olmadan biyerinize sürerseniz onun lekesi çıkıyor bebekte...Bizim bir komşumuz gittiği bir evde çilek görmüş canı çekmiş ev sahibinin haberi olmadan birtane alıp yemiş...Sonrada farkında olmadan alnını ellemiş çocukta çilek izi vardı...
ne güzel beraber büyütürsünüz bebişlerinizi bol bol konuşursunuz şimdi ben hep bebekten konuşmak istiyorum ama ayıp karsılanıo bit kadar seyin neyini konuşuo derler diye çekiniom ama o seni iyi analar ne güzellllMerhaba kızlar. Nasılsınız? Biz dün doktorumuzun verdiği gazla baya iyiyiz çok şükür. Bugün çocukluk arkadaşımın da hamile olduğunu öğrendim. Bizim bebeklerimiz de arkadaş olacak Allah nasip ederse. Çok mutlu oldum. Darısı isteyen herkesin başına. Allah'ım bebişlerimizi korusun.
Sularımız kesik, şuan hiçbir şey yapamıyorum.Yemek yiyemiyorum, ellerimi tam olarak yıkayamadım, bir şeye dokunmaya korkuyorum. Sular gelse de hijyenik bir ortama kavuşsak.
Kızlar dün aklıma geldi, zeytin ya da ciğer yiyen hamileler ellerini bir yerlerine sürerlerse bebeğin orasında iz olur diye duymuştum. Ben dün zeytin yedim. Sonra elimi yanlışlıkla bir yere sürdüm mü bilmiyorum ama o an aklıma geldi. Siz böyle bir şey duydunuz mu? Dikkat etmemiz gereken başka bir şey var mı?:44:
ayy korktum şimdi yaaaBen de gülü bilmiyordum canım ya. Dikkat edelim bunlara. İnşallah şuana kadar dokunmamışızdır yanlışlıkla. Çiğ ete el sürmeyin bu arada, direkt plesantaya geçiyormuş bakteriler. Allah korusun.
şükürler olsun rabbime duydum kızlar bebeğimin kalp atışlarını duydum sonunda nasıl sevindim bilemessiniz cuma kürtaja gidecekken bugün kalp atışları iyi olduğu rahim ağzının kapalı olduğu ve gerçekten müthiş bir dr bulduğum için mutluyum
bugün gittiğim dr ye hiç açıklama yapmadım sadece son tarihimi ve kalp atışlarını duymak istediğimi söyledim öyle iyi biriki anladı hemen beni vajinal ultrasonla baktı ve duyduk kalp atışlarını tavsiyeleri ve olgunluğu sevecenliği bir başkaydı yada bana duymak istediklerimi söylediği için benim hoşuma gitti bilmiyorum
proluton depot yazdı bunu vurdur tek seferlik dedi progestan ve rahimdeki kanı sulandırıp dışarı atması için ecopirin hastaneden nasıl çıktım eşime nasıl sarıldım anlatamam benim için dua eden etmeyen herkeze teşekkür ediyorum artık daha sık yazarım herkeze sağlıklı sıhatli günler diliyorum
burdayımaboooow tek kalmisim( kimse yokmu yaaa nere kayboldunuz
KUBIIIIISSSSSSSSSS nirdesin bu senin de cok hosuna gidicek eminim hihih
sen bana kiz miz, dünür diyordun, ama bak cinli takvim erkek diyor hahaha
bakalim güzel MEVLAM hangisini nasip edicek hayirlisi ile sagligi sihati yerinde bir hayirli evlat olsunda kiz erkek fark etmez insaALLAH :)
kız gerçekden gelemiyorum çok işim var yatak odamı temizliyorum giymediklerimi kışlıkları kaldırıyorum bugün biticek inşallah birde kaynanamlar salıdan sonra gidiyolaraaa
kubis gelmemis bugün dünde bana diyordu nerde meysa diye bugünde kendi yok
KIIIIZZ NIRDESIIIIN cik ortaya :))
kız ben sabredemem 2 kasım iyisezaryan ile doğum olursa 11.11.2011 de doğurmaya ne dersiniz:)doğum patlaması olcak:66a:
abovvv ben iş güç den hep unuttum :26:kızlar ders çalışmam lazım kaçıyrm hoşçakalın.aralarda dönerim..
bakiyorumda bugün kubis yine yok hayirdir kiz nerelerdesin yaff
biliyodum biliyodum biliyodum biliyodum cnm benim çok sevindim bak biz sana çok dua ettik allahım kabul etti
burdayımkız o belli olmaz görüşücez dünür
kız gerçekden gelemiyorum çok işim var yatak odamı temizliyorum giymediklerimi kışlıkları kaldırıyorum bugün biticek inşallah birde kaynanamlar salıdan sonra gidiyolarhergün burda olucam az kaldı onlarla ilgileniyorum vakit kalmıyo birde hasta olmuşum öksürük hapşırık karıştı:2: size bulaşmasın gelmim
kız ben sabredemem 2 kasım iyi
abovvv ben iş güç den hep unuttum :26:
geldim geldim geldimgidiyom gidiyorum gidiyorum en kısa zamanda burdayım
cnm valla seni görünce mutlu oldum bende 82 kiloyum bu kiloyla hamile kalan tek insan gibi hissediyodum kendimi inş fazla almadan atlatırız
canım diğer arkadaş benim yazımı ek alınca yanlış olmuş ben 1.60 64 kiloyum :))))
aslında ilk üç ay bebişler yediklerimizle beslenmiyor o yüzden bu dönemde kilo vermemiz bile mümkünbende çok tombiş hamile kalanlardanım... doktorumun dediğine göre yediklerime dikkat edersem 7-11 kilo arası alırmışım, kilolu kalanlar için bu kilo çok normalmiş.. bende hiiç istemiyorum daha fazla kilo almayı 8-10 kiloyla kapatsam çok mutlu olucam ..
biliyodum biliyodum biliyodum biliyodum cnm benim çok sevindim bak biz sana çok dua ettik allahım kabul etti
burdayımkız o belli olmaz görüşücez dünür
kız gerçekden gelemiyorum çok işim var yatak odamı temizliyorum giymediklerimi kışlıkları kaldırıyorum bugün biticek inşallah birde kaynanamlar salıdan sonra gidiyolarhergün burda olucam az kaldı onlarla ilgileniyorum vakit kalmıyo birde hasta olmuşum öksürük hapşırık karıştı:2: size bulaşmasın gelmim
kız ben sabredemem 2 kasım iyi
abovvv ben iş güç den hep unuttum :26:
geldim geldim geldimgidiyom gidiyorum gidiyorum en kısa zamanda burdayım
Günaydın hanımlar...
ben o leke konusunu şöyle biliyorum...Bir gıdayı sahibinden habersiz yerseniz ve farkında olmadan biyerinize sürerseniz onun lekesi çıkıyor bebekte...Bizim bir komşumuz gittiği bir evde çilek görmüş canı çekmiş ev sahibinin haberi olmadan birtane alıp yemiş...Sonrada farkında olmadan alnını ellemiş çocukta çilek izi vardı...
Ben dün doktoruma söyledim öyle çok dengeli ve sağlıklı beslenemiyorum mide bulantılarından diye...Olsun ilk aylar önemli değil çok dert etme zaten miden iyileşince yiyceksin hepsini dedi...Ayrıca ilk gittiğim dr maden suyunu kesinlikle içmeyeceksin demişti onu da sordum tabiki içebilirsin kola bile içebilirsin ama abartmamak şartı ile dedi..Zaten içmiyorumda çok canım çekerse yarım bardak içiyorum...
Kızlar tünaydın. Biz iğnelere devam ediyoruz. Progesteronu ilaç olarak da alabilirsin demişti doktorum ama o çok başımı döndürüyor. İğne daha iyi. Onu kullanıyoruz biz de.
Demek ki dikkat edeceğimiz çok şey var. Zeytin, gül, çilek, nar, ciğer, çiğ et, bunlara dikkat edelim. Ben de çok duydum, birçok kadın inanmamış, ama yine de deneme amaçlı dokunmuş bir yerlerine ve bebeklerinin oralarında leke var. Ben deneyenlerden olmak istemiyorum. İnşallah yanlışlıkla yapanlardan da olmayız. :18: Rabbim muhafaza buyursun. Sağlıkla, huzurla, mis gibi, tertemiz, pamuk gibi bebişler doğuralım inşallah.
Kızlar tünaydın. Biz iğnelere devam ediyoruz. Progesteronu ilaç olarak da alabilirsin demişti doktorum ama o çok başımı döndürüyor. İğne daha iyi. Onu kullanıyoruz biz de.
Demek ki dikkat edeceğimiz çok şey var. Zeytin, gül, çilek, nar, ciğer, çiğ et, bunlara dikkat edelim. Ben de çok duydum, birçok kadın inanmamış, ama yine de deneme amaçlı dokunmuş bir yerlerine ve bebeklerinin oralarında leke var. Ben deneyenlerden olmak istemiyorum. İnşallah yanlışlıkla yapanlardan da olmayız. :18: Rabbim muhafaza buyursun. Sağlıkla, huzurla, mis gibi, tertemiz, pamuk gibi bebişler doğuralım inşallah.
selam canım iğnelere yenimi başladın ben 10 gün igne kullandım ilk başlarda çok iyi gelmişti hapın yan etkileri yoktu amaaaa bir süre sonra kalçamın üstüne oturamaz oldumsaga dönsem sag tarafım sola dönsem sol tarafım acıyor en sonunda bugun hapa geri döndüm doktoruma da dedim biraz kalçalarım dinlensin çünkü igne yaglı yaparken degil ama sonradan çok acıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?