2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
günaydın kızlar nasılsınız

inş cnm maşallah bebişinede kendinize ii bakın

bende bunu duymuştum ama ne ilginç ya

ne güzel beraber büyütürsünüz bebişlerinizi bol bol konuşursunuz şimdi ben hep bebekten konuşmak istiyorum ama ayıp karsılanıo bit kadar seyin neyini konuşuo derler diye çekiniom ama o seni iyi analar ne güzellll
benimde sırtımda nar lekesi var küçücük çok tatlı ama annem hamileyken duymuş denemek için eline sürmüş benim sırtımda çıkmış hep der ya yüzünde çıksaydı ne cahilmişim diye eee 17 yaşında anne olursa böyle olurrrr
Ben de gülü bilmiyordum canım ya. Dikkat edelim bunlara. İnşallah şuana kadar dokunmamışızdır yanlışlıkla. Çiğ ete el sürmeyin bu arada, direkt plesantaya geçiyormuş bakteriler. Allah korusun.
ayy korktum şimdi yaaa

günaydın güzel anneler.. süper bir haftasonu geçirirsiniz inşallah..
ben dünya kdar çilek yedim hiçte bilmiyordum, inşallah bi yerime sürmemişimdir:) çokta inanmıyorum bunlara ama yinede dikkat etmek lazım.. biz çok iyiyiz çok şükür, heşey yolunda, kalp atışalrı için şafak sayıyorum forumda sadece ben kaldım kalp atışını duymayan heralde, benim uyuşuk doktorum yüzüden.. insan ne kadar korkuyomuş tedirgin oluyomuş, zormuş bu işlerde yaa

biliyodum biliyodum biliyodum biliyodum cnm benim çok sevindim bak biz sana çok dua ettik allahım kabul etti
burdayım kız o belli olmaz görüşücez dünür

aaa
kubis gelmemis bugün dünde bana diyordu nerde meysa diye bugünde kendi yok
KIIIIZZ NIRDESIIIIN cik ortaya :))
kız gerçekden gelemiyorum çok işim var yatak odamı temizliyorum giymediklerimi kışlıkları kaldırıyorum bugün biticek inşallah birde kaynanamlar salıdan sonra gidiyolar hergün burda olucam az kaldı onlarla ilgileniyorum vakit kalmıyo birde hasta olmuşum öksürük hapşırık karıştı:2: size bulaşmasın gelmim
sezaryan ile doğum olursa 11.11.2011 de doğurmaya ne dersiniz:)doğum patlaması olcak:66a:
kız ben sabredemem 2 kasım iyi
kızlar ders çalışmam lazım kaçıyrm hoşçakalın.aralarda dönerim..
abovvv ben iş güç den hep unuttum :26:
bakiyorumda bugün kubis yine yok hayirdir kiz nerelerdesin yaff

geldim geldim geldim gidiyom gidiyorum gidiyorum en kısa zamanda burdayım

günaydın arkadaşlar...
bence bu leke işini öğrendikten sonra dikkat etmekte fayda var...

Sağlıkla kavuşalım inşallah...

gecmis olsun gülo ama bana bulastiramican cünki bende ayni senin gibiyim tam bir hafta iyi oldum yine basladi neyse hadi öyle olsun sali gününden sonra görüsürüz insaALLAH bende hafta sonlari pek bakamim esim evde oli arasira kacamak yapiom 5 dk ligina
sen hesap yaptin mi bakim cinlere göre neyin olcakmis
aha yine cikmalim ara da bi ugrarim artik

Son düzenleme:
bende çok tombiş hamile kalanlardanım... doktorumun dediğine göre yediklerime dikkat edersem 7-11 kilo arası alırmışım, kilolu kalanlar için bu kilo çok normalmiş.. bende hiiç istemiyorum daha fazla kilo almayı 8-10 kiloyla kapatsam çok mutlu olucam ..

aslında ilk üç ay bebişler yediklerimizle beslenmiyor o yüzden bu dönemde kilo vermemiz bile mümkün

bulantım filan da yok aslında biraz uğraşabilirim kilo vermek için ama içim rahat etmiyo yinede, acıkınca kötü luyorum hem... kilo vermekten geçtim, fazla lmasam razıyım:)

sağol kubicim herşeyin başı dua tabi rabbim yardımcı oldu şükür sanada geçmiş olsun kendine iyi bak tam bebişlerimizin büyüme zamanı bol bol dinlen ve beslen geçsin bir an önce inşallah

selam kızlar nasılsınız ben bugun mide bulantısı ile kalktım doktorum 12 haftadan sonra azalır diyor ama napıcaz bu bulantılarla bilmiyorum dramamine kullanıyorum bulantı için oda beni çok uyutuyor 3 saat kendime gelemiyorum sonra kalktıgımda da agzımda acayıp bir tat oluyor bugunde burda hava kapalı iyice ruhum sıkıldı

Ben dün doktoruma söyledim öyle çok dengeli ve sağlıklı beslenemiyorum mide bulantılarından diye...Olsun ilk aylar önemli değil çok dert etme zaten miden iyileşince yiyceksin hepsini dedi...Ayrıca ilk gittiğim dr maden suyunu kesinlikle içmeyeceksin demişti onu da sordum tabiki içebilirsin kola bile içebilirsin ama abartmamak şartı ile dedi..Zaten içmiyorumda çok canım çekerse yarım bardak içiyorum...

Kızlar tünaydın. Biz iğnelere devam ediyoruz. Progesteronu ilaç olarak da alabilirsin demişti doktorum ama o çok başımı döndürüyor. İğne daha iyi. Onu kullanıyoruz biz de.

Demek ki dikkat edeceğimiz çok şey var. Zeytin, gül, çilek, nar, ciğer, çiğ et, bunlara dikkat edelim. Ben de çok duydum, birçok kadın inanmamış, ama yine de deneme amaçlı dokunmuş bir yerlerine ve bebeklerinin oralarında leke var. Ben deneyenlerden olmak istemiyorum. İnşallah yanlışlıkla yapanlardan da olmayız. :18: Rabbim muhafaza buyursun. Sağlıkla, huzurla, mis gibi, tertemiz, pamuk gibi bebişler doğuralım inşallah.

bildiğimiz çilek şeklimi yani?

maden suyu besliyor diye biliyodum bende. içiyodum ara sıra. herkes farklı söylüyor :26:

yaaa kizlar ben korktum simdi cilekti nardi zeytindi derken hepsini hapur hupur yedim Allah bilir nerelerime dokundum bir yanim biraz inanmiyor oyle birsey olsa butun insnlarin bir yerinde mutlaka leke olurdu diyorum biryandan da ya olursa diyorum insallah kimsenin bebisinde olmaz

selam canım iğnelere yenimi başladın ben 10 gün igne kullandım ilk başlarda çok iyi gelmişti hapın yan etkileri yoktu amaaaa bir süre sonra kalçamın üstüne oturamaz oldum saga dönsem sag tarafım sola dönsem sol tarafım acıyor en sonunda bugun hapa geri döndüm doktoruma da dedim biraz kalçalarım dinlensin çünkü igne yaglı yaparken degil ama sonradan çok acıyo

Canım bugün ben de 10. iğnemi oldum. Bir kutum daha var. 5 gün daha olacağım. Sonra doktor randevum var ona göre karar verecek. Ama hapa döneriz sanırım. İğne iyi ama dediğin gibi bir yan etkisi var. Hapı da işe gittiğim günlerde vajinadan fitil olarak kullanacağım. Hap çünkü başımı çok döndürüyor. Akşam sorun değil hatta iyi oluyor, uykuya kolay dalıyorum sayesinde. Ama okulda başım döndüğünde kafamı kaldıramıyorum, nasıl ders anlatacağım o halde dedim, doktor da vajinadan fitil olarak kullanırsın dedi. Hatta bana öyle daha mantıklı geliyor. Yumuşak kapsül zaten. Mideme de zararı yok. Karaciğeri de fazla zorlamamış oluruz. İnşallah çok uzun süre kullanmama da gerek kalmaz. Şu riskli günleri sağ salim atlatalım da, sağlıkla kucağmıza alalım bebişleri inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…