- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #4.761
canım inan çok üzüldüm şimdi güya bugündü kontrolum duymassa alacaklardı bebeğimi ama ben beklemedim duramadım yerimde allaha inancım ve dularımıda yanıma aldım olacaksa olacak dedim kaçamam bu sonuçtan başka özel bir hastaneye gittim dr ye derdimi güzelce anlattım vajinal kontrol etti beni ve ultrason cihazı gelişmişti normalde gittiğim bu dr daki gelişmemiş olmalıki duyamadı kalp atışı acaba sendede öyle birşey olabilirmi nasıl baktı sana karından mı veya ultrason cihazı nasıldı inan bunların önemi çok fazla seni takip edicem canım rabbim duymak istediklerini duyursun inşallah sanada
günaydın güzel anneler.. süper bir haftasonu geçirirsiniz inşallah..
ben dünya kdar çilek yedim hiçte bilmiyordum, inşallah bi yerime sürmemişimdir:) çokta inanmıyorum bunlara ama yinede dikkat etmek lazım.. biz çok iyiyiz çok şükür, heşey yolunda, kalp atışalrı için şafak sayıyorum forumda sadece ben kaldım kalp atışını duymayan heralde, benim uyuşuk doktorum yüzüden.. insan ne kadar korkuyomuş tedirgin oluyomuş, zormuş bu işlerde yaa
aslında ilk üç ay bebişler yediklerimizle beslenmiyor o yüzden bu dönemde kilo vermemiz bile mümkün
günaydın güzel anneler.. süper bir haftasonu geçirirsiniz inşallah..
ben dünya kdar çilek yedim hiçte bilmiyordum, inşallah bi yerime sürmemişimdir:) çokta inanmıyorum bunlara ama yinede dikkat etmek lazım.. biz çok iyiyiz çok şükür, heşey yolunda, kalp atışalrı için şafak sayıyorum forumda sadece ben kaldım kalp atışını duymayan heralde, benim uyuşuk doktorum yüzüden.. insan ne kadar korkuyomuş tedirgin oluyomuş, zormuş bu işlerde yaa
selam canım iğnelere yenimi başladın ben 10 gün igne kullandım ilk başlarda çok iyi gelmişti hapın yan etkileri yoktu amaaaa bir süre sonra kalçamın üstüne oturamaz oldumsaga dönsem sag tarafım sola dönsem sol tarafım acıyor en sonunda bugun hapa geri döndüm doktoruma da dedim biraz kalçalarım dinlensin çünkü igne yaglı yaparken degil ama sonradan çok acıyo
bende varım cnm sen nezaman gitcen kalp atışlarını duymaya ben pzt giderim heralde
aa bend tek kaldım diye düşünüyodum.. benim randevu pazartesi, pazartesi tam sekiz haftalık olacak benim kuzu.. bu sefer birazcık insan şemalşine benzer bişiler görürüm inşallah.. 2 hafta önce sadece keseyi görmüştük.. zayıflamaktan ziyade sağlıklı beslenme adına sebze meyveye ağırlık vermemiz lazım.. ben hamileliği öğrendiğimden beri az az sık sık yemeye çalışıyorum, bol bol meyve yiyorum, hiç bi çabam olmadan 1 kilo verdim, keşke daha öncede böyle beslenseydim :)
ben daha hiç görmedim kuzumu inş herşey yolundadır tuttum senin yöntemibende varım cnm sen nezaman gitcen kalp atışlarını duymaya ben pzt giderim heralde
aa bend tek kaldım diye düşünüyodum.. benim randevu pazartesi, pazartesi tam sekiz haftalık olacak benim kuzu.. bu sefer birazcık insan şemalşine benzer bişiler görürüm inşallah.. 2 hafta önce sadece keseyi görmüştük.. zayıflamaktan ziyade sağlıklı beslenme adına sebze meyveye ağırlık vermemiz lazım.. ben hamileliği öğrendiğimden beri az az sık sık yemeye çalışıyorum, bol bol meyve yiyorum, hiç bi çabam olmadan 1 kilo verdim, keşke daha öncede böyle beslenseydim :)
bı de sende neden emzirme ticker ı var :Sdoktora gitmedin o zaman sen hiç, 8. haftayımı bekliyosun ikisi bi arada çıksın diye.. sen sabırlısın o zaman:)
kızlar insallah duyarsınız kalp atıslarını herkese saglıklı bebekler versın Rabbım....
benım 11 haftalık oldu.. ikili test zamanı ama ben yapsam mı karar veremedim dogruluk payı nedır
üçlü test mı daha guvenlı cok farklı gorusler var.. sızler ne dusunuyosunuz yaptırdınız mı yada yaptırmayı dusunuyomusunz.... yorumlarınızı beklıyorum kızlarrrrr.......
kızlar insallah duyarsınız kalp atıslarını herkese saglıklı bebekler versın Rabbım....
benım 11 haftalık oldu.. ikili test zamanı ama ben yapsam mı karar veremedim dogruluk payı nedır
üçlü test mı daha guvenlı cok farklı gorusler var.. sızler ne dusunuyosunuz yaptırdınız mı yada yaptırmayı dusunuyomusunz.... yorumlarınızı beklıyorum kızlarrrrr.......
cnm sorma çatlıyom aslında da burda kadın doğumcu yok ile gitmek gerekli ordada 1 tane var oda pek bi havalı özeline gitmek gerekio bende tamamen duygusal 8. haftayı bekledim ama tahlillerimi yaptırdımdoktora gitmedin o zaman sen hiç, 8. haftayımı bekliyosun ikisi bi arada çıksın diye.. sen sabırlısın o zaman:)
benim dr umda sadece 3 lü test yaptırmıştı şimdi ikili yaptırmak istiyorum çünkü % 70 cinsiyette belli oluyormuşiyi akşamlar arkadaşlar
evet ikili test için her dr ayrı söylüyor kimi ikili daha kesin sonuç veriyo diyo kimi üçlü insanın kafası karışıyo
benim dr um ilk hamileliğimde üçü testi yaptırmıştı değerler normal çıktığı için başka bişeye gerek duymadı çok şükür kızımda sağlıklı
bakalım ikincide ne yapcaz
ben geldim ama herkez kocişiyle sanırım bide bebişi allovvvvbeni sorcak olursanız çok hastayım hem grip olmuşum hemde boğazlarım bir yandan üsküf ediyorum allah yardımcımız olsun
ben geldim ama herkez kocişiyle sanırım bide bebişi allovvvvbeni sorcak olursanız çok hastayım hem grip olmuşum hemde boğazlarım bir yandan üsküf ediyorum allah yardımcımız olsun
arkadaşlar çilek ,erik,karabiber yani meyve ve sebze yiyince ellerinizi kesinlikle vücudunuza sürmeyin ayrıca çiçek koklamayın ellemeyinde bebekte lekeler çıkıyor hım birde unluyken de elinizi sürmeyin..gizli birşey yemeyin açık açık yiyin sakın avcunuzda falan saklamayın...arkadaşlar ayrıca hurmayı da çok yiyin doğumu kolaylaştırıyormuş ve doğum sonrası anne sütü bol ve besleyiciymiş..bebeğin zekası içinde hafta da 2 kez balık yiyin ayrıca hergün 3_4 tane ceviz yiyin şimdiden sağlıklı tonton akıllı bebişler inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?