2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

canım inşallah öyledir, beni de iki türlü de muayene etti ancak kalp atışları yoktu yani cihazının iyi olduğunu söyledi normalde 6 haftalıklarda duyuluyormuş öyle dedi, bakalım salı günü gideceğim tekrar..inşallah rabbim hayırlı ve sağlıklı bir şekilde bebeğimin kalp atışını duymayı nasip eder..

bende varım cnm sen nezaman gitcen kalp atışlarını duymaya ben pzt giderim heralde

aslında ilk üç ay bebişler yediklerimizle beslenmiyor o yüzden bu dönemde kilo vermemiz bile mümkün

bencede iyi olur bende pzt başlayayım şöyle sebze meyve ağırlıklı besleneyim ekmeği azaltayım diyorum 1 hafta deneyelim bakalım ne olacak

senin randevuun ne zaman canım?

kızlar emin değilim ama fitili de var galiba. bi sorun isterseniz. geçmiş sayfalarda muhabbeti olmuştu

doktora gitmedin o zaman sen hiç, 8. haftayımı bekliyosun ikisi bi arada çıksın diye.. sen sabırlısın o zaman:)

kızlar insallah duyarsınız kalp atıslarını herkese saglıklı bebekler versın Rabbım....

benım 11 haftalık oldu.. ikili test zamanı ama ben yapsam mı karar veremedim dogruluk payı nedır
üçlü test mı daha guvenlı cok farklı gorusler var.. sızler ne dusunuyosunuz yaptırdınız mı yada yaptırmayı dusunuyomusunz.... yorumlarınızı beklıyorum kızlarrrrr.......

2 li testte sorun olduğu düşünülürse sanırım farklı tanı yöntemlerine geçiliyor..Tüm doktorlar önce ikili test yaptırıyor..rakam riskli olursa amniyosentez..

iyi akşamlar arkadaşlar

evet ikili test için her dr ayrı söylüyor kimi ikili daha kesin sonuç veriyo diyo kimi üçlü insanın kafası karışıyo
benim dr um ilk hamileliğimde üçü testi yaptırmıştı değerler normal çıktığı için başka bişeye gerek duymadı çok şükür kızımda sağlıklı
bakalım ikincide ne yapcaz

mrb canım benim de 8 haftalık ikili testte %40 doğruluk payı vardır diye doktor hamile arkadaşıma söylemiş..sonuç olumlu da olmayabilir ama kafaya takmayın diyorlar..ben yaptırmayı düşünüyorum bebişlerimiz allah a emanet...sağlıkla kucağımıza alırız inşallah...

arkadaşlar çilek ,erik,karabiber yani meyve ve sebze yiyince ellerinizi kesinlikle vücudunuza sürmeyin ayrıca çiçek koklamayın ellemeyinde bebekte lekeler çıkıyor hım birde unluyken de elinizi sürmeyin..gizli birşey yemeyin açık açık yiyin sakın avcunuzda falan saklamayın...arkadaşlar ayrıca hurmayı da çok yiyin doğumu kolaylaştırıyormuş ve doğum sonrası anne sütü bol ve besleyiciymiş..bebeğin zekası içinde hafta da 2 kez balık yiyin ayrıca hergün 3_4 tane ceviz yiyin şimdiden sağlıklı tonton akıllı bebişler inş..

Son düzenleme:
ben geldim ama herkez kocişiyle sanırım bide bebişi allovvvv beni sorcak olursanız çok hastayım hem grip olmuşum hemde boğazlarım bir yandan üsküf ediyorum allah yardımcımız olsun

doktora gitmedin o zaman sen hiç, 8. haftayımı bekliyosun ikisi bi arada çıksın diye.. sen sabırlısın o zaman:)
cnm sorma çatlıyom aslında da burda kadın doğumcu yok ile gitmek gerekli ordada 1 tane var oda pek bi havalı özeline gitmek gerekio bende tamamen duygusal 8. haftayı bekledim ama tahlillerimi yaptırdım
benim dr umda sadece 3 lü test yaptırmıştı şimdi ikili yaptırmak istiyorum çünkü % 70 cinsiyette belli oluyormuş

ben geldim ama herkez kocişiyle sanırım bide bebişi allovvvv beni sorcak olursanız çok hastayım hem grip olmuşum hemde boğazlarım bir yandan üsküf ediyorum allah yardımcımız olsun

aynen öyle arada bir kacamak yapioz iste :) büyük bir gecmis olsun canim kendini nasil hissettigini iyi biliom aynisi bende de var elhd bogazlarim biraz düzeldi ihlamur ic nane limon ic iyi gelir insaALLAH

:18: :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…