- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #5.081
banada vermişti dr kullanmadım ama bulantım azaldı derken arttı.bebek normaldede uyku yapıyor bana hapı yutunca kış uykusuna yatarım artık:)akşam 1 tane yutayım böyle olmuycak..denilen herşeyi yedim ama anlık geçiyor tekrardan başlıyor..
bende uzun zamandır bulantı çekiyorum dramamine verdi banada doktorum içtiğimde azaldığına inanıyorum ama çok uyku yaptıgı için sürekli kullanamıyorum ve ne yaparsam yapayım agzımdaki tat geçmiyor bir süre idare edicez artık bebişler iyi olsun da bende düzenli beslenirken artık saglıklı seyleri yemeyi bırak karnımı doyurduguma şükrediyorum süt bile içemiyorum.doktoruma söyledim o da zorlamamamı tiksinirsem sonrası için zor olacagını söyledi sabırla geçmesini bekliyorum.insallah çok uzun sürmeden atlatırız bugünleri...
arkadaşlar size soru sorcaktım...sabah kahvaltısını ben saat 10-10.30da yapıyorum acaba bebek besleniyormudur açmı kalıyordur çok merak ediyorum ayrıca pek kahvaltıda yapamıyorum bulantıdan dolayı canım yemek istemiyor ayrıca hergün yumurta yemekten tiksindim...
inşallah hayırlısıyla geçer sağlıklı olsunlarda katlancaz artık...bende ilk zamanlar süt içiyordum onunda kokusundan tiksindim yumurtadan tiksindim napcam bilmiyorum..peki bebek bizden nasıl besleniyor bol bol su içiyorum lavaboya çıkmaktan bıktım hele geceleri çok zor oluyor hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız inş.ilk hamileliğim olduğu için çok heycanlıyım..
inşallah hayırlısıyla geçer sağlıklı olsunlarda katlancaz artık...bende ilk zamanlar süt içiyordum onunda kokusundan tiksindim yumurtadan tiksindim napcam bilmiyorum..peki bebek bizden nasıl besleniyor bol bol su içiyorum lavaboya çıkmaktan bıktım hele geceleri çok zor oluyor hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız inş.ilk hamileliğim olduğu için çok heycanlıyım..
benimde ilk hamileliğim aslında oldukça zorlanıyorum ama saglıkla kucagımıza aldıgımız gün geçer hepsi diye düşünüyorum.doktorum ilk gittiğimde bebek senden 5 aya kadar direkt beslenmiyor 5.aydan sonra sen ne yersen bebege etki ediyor o yüzden bebeğe yarasın diye bi bana bi bebege diye yemek yeme kontrollü ol kilo çabuk alırsın demişti bunu internettede okudum o yüzden bebek suan bizim depolarımızı kullanıyor 5.aydan sonrada beraber beslenicez diye biliyorum .bulantılar yüzünden birsey yiyemeyince çok üzülmüştüm ilk zamanlar bebeğimi besleyemiyormuyum diye ama doktorum içimi rahatlattı.uzun yazdım umarım doğru anlatabilmişimdir
aydınlattığın için çok teşekkür ederim bende çok üzülüyordum beslenemez ya bişey olursa diye içimi rahatlattın sağol canım..
benim dr. süt Ayran tumurta yoğurt peynir aynı kategoriye giriyo dedi birinden birini mutlaka yemeliymişiz. bende haşlanmış yumurta yiyemiyorum canım. süt de böğ. oldu. ayran ve peynire devam. midemin durumuna göre kefir de içiyorum. acıktıkçada meyve yiyorum. çilek tam tembel işi. 3 tane ye idare ediyo :))acıkınca bir 3 tane daha :)))
rica ederim bende üzülüyordum şimdi daha iyiyim.kısa zamanda bulantıları atlatmak dileğiyle
yumurta,ayran,yoğurt,peynir kendimi zorlayıp bir iki lokma yiyiyorum sonra bulantı zaten sütüde eh işte ondanda tiksindim..meyve yiyiyorum ama yemek göresi gözüm yok...
sende bulantılar var mıydı? benim kuzunuında kafası belirgin benimki solda o zaman.. senin randevun ne zaman? benim dokto arada görmemize hiç gerek yok 12. haftada gel dedioda 16 mayıs
kizlar belki sizde gormussunuzdur kk da bir topik var bebegin kesedeki konumuna gore cinsiyet belirmlemesi ile ilgili . eger 7-8 haftalardaki usg gorusntusunde bebk kesenin icinde saga yakin duruyorsa kiz sola yakin duruyorsa erkek oluyormus. benimkine simdi baktim saga dogru duruyor ben erkek hissediyordum ama acaba kiziimmi olacak. crafty cim ilk cinsiyet senden geldi canim sende eger varsa bakabilirmisin ultrason fotografina. hepimize guzel bir eglence olur bu cinsiyet ogrenme isi hatta liste bile yapabiliriz cinsiyetlerini ogrenene kadar.
yuba bende erkek hıssedıyordum ama bebegım resmen saga yapısık
ınsallah kızım olur
bır de kalp atısı 150 ..kalbı hızlı atanda kız olur dıyorlar ama bılemıyorum
saglıkla gelsınde tek ıstegım o kız erkek farketmez hıc ..
bazen oglum olucak dıyorum sonrak ızıyorum kendıme kızsa alınır dıye sonra kızııııım dıyorum ya oglansa dıye kızıyorum bu seferde kendıme ..
cınsıyetı bellı olupta ısmı ıle sevmek ıstıyoruuuuuum
çok teşekkür ederim patates haşlıyorum şimdi..3 tane ilaç kullanıyorum bulantımda fazla değildi kullanmayayım dedim ama kullancam herhalde bugün berbatım...benimde 3 öğün yazıyor aç karnına bende akşamları yutayım olmazsa...
günaydın.........
arkadaşlar size soru sorcaktım...sabah kahvaltısını ben saat 10-10.30da yapıyorum acaba bebek besleniyormudur açmı kalıyordur çok merak ediyorum ayrıca pek kahvaltıda yapamıyorum bulantıdan dolayı canım yemek istemiyor ayrıca hergün yumurta yemekten tiksindim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?