2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Günaydın herkese. Nasılsınız taze anneler... Biz çok iyiyiz bulantım olmuyor hiç , sadece arada hafif batmalar oluyor o da bebeğimin büyüdüğünün işareti. Batmalar da olmasa hamile olduğumu hiç anlamayacağım. Çok rahat geçiyor hamileliğim. Oğlumda da öyleydi çok rahat hamilelik geçirdim ... İnşaallaha abisi gibi sağlıklı sıhhatli kucağıma alırım bebeğimi.

Kızlar benim 19 aylık oğlum var. Abi olacak meleğim...Tabi ki farkında değil daha...Asıl doğduğunda anlayacak çok merak ediyorum tepkisini.İnşaallah kıskanmaz 2 yaş 2 aylık olacak Allah kısmet ederse.. O yaştaki çocuklar kıskanmayı bilir mi bilmiyorum.........

Allah bağışlasın.....işin biraz zor olur....çocuk kaç yaşında olursa olsun kıskanır özellkle anneyi...ark da 1,5 yaş arayla 2. bebeği oldu....annesini çok kıskanıyor onu kucağına alıyor emziriyor diye....eşine çok iş düşüyor burda onunla daha çok ilgilenmesi lazım .....

bizim 2 li taramamız bitti
ilk cinsiyet bizden olsun bakalım
net olmamakla birlikte
kız ihtimali üzerinde durdu :)

kan 2 gün sonra çıkacak ölçümlerde sorun yok dedi

hayırlı olsun crafty.. ıcın rahatlamış ne guzel bnde bugun gıdıcm 12.00 de butu n gece hıcuyumadım cok heycanlıyım acaba ne snuc alıcaz dıye.. darısı basıma artk ınsallh bnmde dr um soyler cınsıyetnı pekı ne kdr surdu ultrasonda uzun uzn gordnmu bebegnı??

gününüz aydın olsun kızlar benden haberler aynı sizlerden ne haber nasıl gidiyor hamişliğiniz

günaydınnnn herkese...... nasılsınız ben çok giremiyorum bugün artık bir selam vereyim dedim.....

günaydın gençler ve daima genç kalanlar................
ben bugün 13.30 itibariyle bebişimi dörcem..
iyi dileklerinize ihtiyacım var...

günaydın gençler ve daima genç kalanlar................
ben bugün 13.30 itibariyle bebişimi dörcem..
iyi dileklerinize ihtiyacım var...

inş güzel haberlerle dönersin kaç haftalıksın çizelgen olmayınca bilemedim......

evet canım o çizelgeleri beğeniyorum da nasıl hazırlandığı konusunda bi fikrim yok
10+3 üm canım..

lillypie.com dan yapabilirsin çok güzel çizelgeler var..... yada tickerfactory.com

sağda gibiydi sona ortaya geçti :)
her an erkek de çıkabilir bu sıpa kuzum :) net bi kız demedi dr cuk :)

35-40 dk inceledi tatlım
gördüm uzun uzun :) darısı başına

günaydın kasım anneleri
kızlar yaa kalp atışını duyduktan sonra tekrar dr a gittinizmi, ben 6+5de duydum, daha gitmedim, 12.haftayı bekliyorum 2li test için, ama çok merak ediyorum bebeğimi,siz arada gittinizmi kontrole

günaayyydiiiinnnn,

bugun göbüsümde oluşan cizgi (linea niegra) dikkatimi cekti. Hafifde olsa göbek deligime kadar uzanan bir cizgi simdiden görünüyor. Sizlerde nasil??? Simdiden gören varmi?:26: Ben acikcasi cok sasirdim simdiden böyle belli oluyorsa hamileligin sonunda ne hal alir diye korktumm ilk hamilelikten tecrübesi olan varmi aramizda???

5 hafta çook uzun bi süre canım yaa meraktan çatlar insan
bi bahane uydur , bebeğimi merak ettim dayanamadım de git bi bence :))
ben 5. haftada, 8. haftada gittim, şimdi 11. haftanın içindeyim bugün gene gidicem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…