- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #5.121
keseyi görmeye gittik, sonra 6. hafta kalp atışını duymaya gittik, duyunca kan testleri yaptırdım sonucunu gösterdim,9. haftada hareketlerini görmeye gittik bolca kol bacak oynattı :) 2 mayısta da ikili teste gideceğimgünaydın kasım anneleri
kızlar yaa kalp atışını duyduktan sonra tekrar dr a gittinizmi, ben 6+5de duydum, daha gitmedim, 12.haftayı bekliyorum 2li test için, ama çok merak ediyorum bebeğimi,siz arada gittinizmi kontrole
5 hafta çook uzun bi süre canım yaa meraktan çatlar insan
bi bahane uydur , bebeğimi merak ettim dayanamadım de git bi bence :))
ben 5. haftada, 8. haftada gittim, şimdi 11. haftanın içindeyim bugün gene gidicem..
keseyi görmeye gittik, sonra 6. hafta kalp atışını duymaya gittik, duyunca kan testleri yaptırdım sonucunu gösterdim,9. haftada hareketlerini görmeye gittik bolca kol bacak oynattı :) 2 mayısta da ikili teste gideceğim
sağolun kmızlar hemen randevu alıyorumbende çok merak ediyorum görmem lazım bekleyemiyorum
lillypie.com dan yapabilirsin çok güzel çizelgeler var..... yada tickerfactory.com
günaydın kasım anneleri
kızlar yaa kalp atışını duyduktan sonra tekrar dr a gittinizmi, ben 6+5de duydum, daha gitmedim, 12.haftayı bekliyorum 2li test için, ama çok merak ediyorum bebeğimi,siz arada gittinizmi kontrole
pişşştttttttttt sirli kardeş bugün ne yiyceksin bakalım :)))
borşları götürdün dün...
35-40 dk inceledi tatlım
gördüm uzun uzun :) darısı başına
benimde ikili testim 2 mayısta, hayırlısı inşlhmerhaba arkadaşlar.bugn bebişimle 11.haftamıza girdik.2 mayısı bekliyoruz 2 li test için.inşh.hepimiz güsel sonçlar alırız.
bugün sabah bulantısı biraz azalmş hissettim.yaşasınnn.çok az bulantılarım oluyodu toplam 4-5 kere anca kustum bu zaman a kadar.inşallah diğer arkadaşlar da kurtulur....
merhaba arkadaşlar.bugn bebişimle 11.haftamıza girdik.2 mayısı bekliyoruz 2 li test için.inşh.hepimiz güsel sonçlar alırız.
günaayyydiiiinnnn,
bugun göbüsümde oluşan cizgi (linea niegra) dikkatimi cekti. Hafifde olsa göbek deligime kadar uzanan bir cizgi simdiden görünüyor. Sizlerde nasil??? Simdiden gören varmi?:26: Ben acikcasi cok sasirdim simdiden böyle belli oluyorsa hamileligin sonunda ne hal alir diye korktummilk hamilelikten tecrübesi olan varmi aramizda???
benimde ikili testim 2 mayısta, hayırlısı inşlh
sana da tunaydininsallah canim ben daha 9+4um off zaman gecmiyor sanki su 12-ci hafta gelse de gidib bebisimi gorsem bir an once ozledim
merhaba kizlar dun ugrayamadim buraya moralim cok bozuk dun aksam durmadan agladim hem kendimi hem yavrumu uzdum istemeden.
dun bizim doktoromuz vardi konusma sadece hamilelik nasil gidiyor felan diye.
kan testlerim ve tiroid hormonum herseyim iyimiz ama yumurtaliklarimda yumurta kisti varmis 2 tanesimdilik cok kucuklermis ileryen donemde buyurse 3-4 aylikken alacaklarmis kistleri Allahim ne yapacagim ben yavruma zarari olurmu?zaten 2 miyomum vardi birde bunlar cikti ama onceden yoktu hic birseyim hamilelikten once rahim filmi cektirdim doktor hersey yolunda demisti temizdi herseyim.hamile kalinca oldu galiba arada acaip batmalarim oluyor kasik bolgelerimde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?