2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Gunaydınnnnnn
zuzucum ne guzel bende bakıyorum bır kac gundur varmı dıye ama erkenmıs daha cunku sız bızden buyuksunuz haftanız ;ayy her belırtı bebkle ılgılı her gelsme benı acayı mutlu edıyor

keseyi görmeye gittik, sonra 6. hafta kalp atışını duymaya gittik, duyunca kan testleri yaptırdım sonucunu gösterdim,9. haftada hareketlerini görmeye gittik bolca kol bacak oynattı :) 2 mayısta da ikili teste gideceğim

5 hafta çook uzun bi süre canım yaa meraktan çatlar insan
bi bahane uydur , bebeğimi merak ettim dayanamadım de git bi bence :))
ben 5. haftada, 8. haftada gittim, şimdi 11. haftanın içindeyim bugün gene gidicem..

sağolun kmızlar hemen randevu alıyorum bende çok merak ediyorum görmem lazım bekleyemiyorum

sağolun kmızlar hemen randevu alıyorum bende çok merak ediyorum görmem lazım bekleyemiyorum

hareketlerini görünce çok değişik hissedeceksin :)) bizimki önce kıpırdamıyordu, doktor ultrason aletiyle dürttü karnımı, bi başladı bizimki sanki boks yapıyor tekme atıyor :))) bi de doktora giderken bi çukulata al ye öyle gir muayeneye, bize nası enerji veriyorsa bebeği de hareketlendiriyormuş, ben birdahakine çukulata yiyip gidicem :)

bende ilk 8 haftalik ken gitmistim doktora simdi 11. haftamdayim bakalim haftaya birdaha gidicem insaALLAH

merhaba arkadaşlar.bugn bebişimle 11.haftamıza girdik.2 mayısı bekliyoruz 2 li test için.inşh.hepimiz güsel sonçlar alırız.
bugün sabah bulantısı biraz azalmş hissettim.yaşasınnn.çok az bulantılarım oluyodu toplam 4-5 kere anca kustum bu zaman a kadar.inşallah diğer arkadaşlar da kurtulur....

Son düzenleme:
pişşştttttttttt sirli kardeş bugün ne yiyceksin bakalım :)))

borşları götürdün dün...

hic sorma yaa bugun makarna uzerine de tavuk siparis etdim simdi davul gibi sisdi karnim off be ne karnim doyuyur ne gozum ama hic kilo almis gibi durmuyorum 2 hafta once 52 kiloydum simdi de oyle gibiyim sanki

benimde ikili testim 2 mayısta, hayırlısı inşlh

merhaba arkadaşlar.bugn bebişimle 11.haftamıza girdik.2 mayısı bekliyoruz 2 li test için.inşh.hepimiz güsel sonçlar alırız.

sana da tunaydin insallah canim ben daha 9+4um off zaman gecmiyor sanki su 12-ci hafta gelse de gidib bebisimi gorsem bir an once ozledim

Arkadaşlar doktorun 35-40 dk ultrasonda bakması çok gzl ama ben her doktorun öle olduğunu sanmıyorum özel hastanelerde 20 dk ara ile randevular veriliyor özel muaynane olabilir belki hastane ortamında 35-40 dk bakabileceklerini pek sanmıyorum özellikle hastaneye giden arkadaşlar fazla umutlanmayalım..Bizim doktor şimdilik 3-4 dk bakıyoo ultrasonda o kadar ikilide ne kadar değişir bilmiyorumm .. ama o kadar uzayacağını sanmıyorumm..

merhaba kizlar dun ugrayamadim buraya moralim cok bozuk dun aksam durmadan agladim hem kendimi hem yavrumu uzdum istemeden.

dun bizim doktoromuz vardi konusma sadece hamilelik nasil gidiyor felan diye.

kan testlerim ve tiroid hormonum herseyim iyimiz ama yumurtaliklarimda yumurta kisti varmis 2 tane simdilik cok kucuklermis ileryen donemde buyurse 3-4 aylikken alacaklarmis kistleri Allahim ne yapacagim ben yavruma zarari olurmu?zaten 2 miyomum vardi birde bunlar cikti ama onceden yoktu hic birseyim hamilelikten once rahim filmi cektirdim doktor hersey yolunda demisti temizdi herseyim.hamile kalinca oldu galiba arada acaip batmalarim oluyor kasik bolgelerimde.

slm zuzzuu nasılsın canım nasıl gidiyo annelik sen yazınca benimde dikkatimi çekti göbegime bi baktım aa hakkaten çizgi belirginleşmeye başlamış ben arkadaşlarımda bilen biliyorum koyulaşıyo git gide bide bazılarının kıllanıyo

sana da tunaydin insallah canim ben daha 9+4um off zaman gecmiyor sanki su 12-ci hafta gelse de gidib bebisimi gorsem bir an once ozledim

evt cnm gerçekten zaman durmş gibi.işte soruyolar kaç aylık oldu flan die ..... aaa ne çabuk.... gelin bide siz bana sorun diyorm.çok sabırsızlanıyrm. inşallah sağlıcakla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi

canım gecmis olsun.. belki yavaş yavaş erir bilemezsin ki canım yada buyumez doktor sezaryen yapar arada kistlerini de temizler.. cogu tanıdıgımın da boyle oldu.. hamilelikte kistleri cıktı ondan sonra sezaryenle beraber hem cocugu hem de kistleri aldılar.. umarım seninkiler de oyle olur cok buyumezler canım... sıkma canını ve bebegini de bitanem:13:

kızlar merhaba benim aklıma birşey takıldı aynı durumda olan arkadaşlar var mı??ben sat a göre 11+5 teyim ama ultrason boyutlarına göre bugün 10 hafta doktorum satı 9 şubat olarak değiştirdi arada 12 gün var bu normal mi ilk keseyi gördüğümüzde fark 6 gündü son gidişimizdede kesinleştirdi.doktor 5 mayısta ikili tarama için randevu verdi ben hangi tarihi kullanıcam bilmiyorum geç kalmam umarım test için var mı aynı durumda olan ben biraz huzursuz oldum

princess of rain çok geçmiş olsun umarım büyümez ve operasyona gerek kalmaz bebeğini ve kendini üzme iyi düşün iyi olsunnnn.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…