- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #5.241
canım çok geçmiş olsun hiç kafana takıpta kendini ve bebeğini üzme benim tanıdığımdada vardı doğuma girdiğinde kistide aldılar zararsızdır...kimi dr korkutmak amaçlıda diye bilir tek doktorada bağlı kalma.benimde tshım yüksekti bebekte zeka geriliği yapar dedi çok korkmuştum gidip bütün tahlillerimi yaptırdım çok şükür guatr çıkmadı bebekten dolayı yükselmiştir dedi şuanda hap kullanıyorum inş hapıda bırakcam..derdi veren allah dermanınıda verir inş bunlarda geçecek sağsağlim bebişleri kucağımıza alcaz allaha emanet olun üzülmeyin..hele ilk hamilelikse çok tedirgin olursun ben gibi...
SELAM KIZLAR UZUN BİR AradaN SONRA YINE GELDİM
İŞE BAŞLADIM YAKLASDIK 3 HAFTADIR ÇALISIYORUM
BU ARADA 10 HAFTA OLDUK BEBİŞİMİZ<LE 1 AY OLDU EN SON BEBİŞİMİ GÖRELİ
1 HAFTA SONRA GİDİCEM ÇOK HEYECANLIYIM
ÖZLEDİM SİZLERİ VE MUHABBETLERİ ARTIK BURDAYIMMMM
Canım ben guatr ameliyatı oldum ve o hapa bağımlıyım ömür boyu da kullanacağım yani. Allahım korusun bebeklerimizi...
amin canım allah aemanet yavrularımız.benimde ablam guatr ameliyatı olmuştu şimdi 2 tane oğlu var çok şükür sağlıklılar hiçbir sorun yok.bana doktor zeka geriliği olur deyince bir de ilk hamileliğim dünya başıma yıkıldı sanki öle demeden ilacı var önlemi var dese o kadar korkmuycam belkide.senin ilk gebelikmi
Evet canım ilk gebelik benimde ilaç kullanıyorum her ay tahlil yapılıyor ilacın dozu ayarlanıyor işte umarım herşey yolunda gider canım. Dualarınızı eksik etmeyin olur mu. bazen bende düşünüyorumm acaba bebeğime de yetiyor mudur diye çünkü troşd bezim yok ya artık troid hormonunu sadece dışarıdan sağlıyorum. umarım herşey yolundadır...
inş canım benim ablamda sabahları dereotu yiyiyor o iyi geliyormuş hapınıda kullanıyor banada deddi bende yemeye başlıcam.
marhaba kahverengi leke bebe yağından mı bilemiyorum... benim doktorum bana şimdiden çatlak önceleyici krem verdi hergün kulllanıyorum..
arkadaşlar hamilelikte madensuyu zararlı mı bilgisi olan varmı
kesınlıkle gecse su zamanlar ..
ben de hep erkek hıssettım ama kese kız dıyor :)
esım basından berı kız ıstedı hala da oyle ben de kız ıstıyordum ama erkek hıssedınce kız ıstegım erkege kaydı..
erkekte olsa farketmez cunku ılk bebegımız ..
bılmıyorum ama cok merak edıyorum ..ogrensem cınsıyetını de kıyafet alsam
su an sadece kendıme aldım ben daha ona hıc bırsey yok :)
benım kı ıse 7+ 4 te 1,60 cm
tam 7 haftalıkken de 1.27 cm ıdı
kalp atısı 150 ve kesenın sagındA
bır ay var ıkılı test ıcın bakalım ne cıkıcak
bencede kreme başla ama organik kremlerden al benim doktorum özellikle bir marka önerdi..Bella B dye ürün organikmiş petrol içermiyor sende araştır bence...
AYY İKİZ GELİYO DESENE NE GÜSELL
BENDE EN SON KESEYİ GÖRDÜM KIZZZ DR GİTTİĞİMDE BANA DA İKİZ DERMİ ACABA HEHEEH
AYY BULANTILARIM BİTTİ ÇOK MUTLUYUM YAAAAAAA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?