2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
SELAM KIZLAR UZUN BİR AradaN SONRA YINE GELDİM
İŞE BAŞLADIM YAKLASDIK 3 HAFTADIR ÇALISIYORUM

BU ARADA 10 HAFTA OLDUK BEBİŞİMİZ<LE 1 AY OLDU EN SON BEBİŞİMİ GÖRELİ

1 HAFTA SONRA GİDİCEM ÇOK HEYECANLIYIM

ÖZLEDİM SİZLERİ VE MUHABBETLERİ ARTIK BURDAYIMMMM

AYY İKİZ GELİYO DESENE NE GÜSELL

BENDE EN SON KESEYİ GÖRDÜM KIZZZ DR GİTTİĞİMDE BANA DA İKİZ DERMİ ACABA HEHEEH

AYY BULANTILARIM BİTTİ ÇOK MUTLUYUM YAAAAAAA

Canım ben guatr ameliyatı oldum ve o hapa bağımlıyım ömür boyu da kullanacağım yani. Allahım korusun bebeklerimizi...

tekrardan hosgeldin canim :) bende de bir ay olcak haftaya cumayi iple cekiom bende görcem insaALLAH bebisi

kızlar benım gobegım ve goguslerım cok kasınıyo dustan sonra bebe yagı suruyorum ınsallah catlaklar ıcın ıyı gelır sızınde bılgınız varsa paylasırmısınız yada sızde de oluyo mu

yaa arkadaşlar birde benim göbeğimde falan sanki renk koyulaşmaları oldu sizde de var mı? kahverengi gibi ,yağlanıyorum bebe yağı falan onlar mı yaptı acaba yaa...

Canım ben guatr ameliyatı oldum ve o hapa bağımlıyım ömür boyu da kullanacağım yani. Allahım korusun bebeklerimizi...

amin canım allah aemanet yavrularımız.benimde ablam guatr ameliyatı olmuştu şimdi 2 tane oğlu var çok şükür sağlıklılar hiçbir sorun yok.bana doktor zeka geriliği olur deyince bir de ilk hamileliğim dünya başıma yıkıldı sanki öle demeden ilacı var önlemi var dese o kadar korkmuycam belkide.senin ilk gebelikmi

Evet canım ilk gebelik benimde ilaç kullanıyorum her ay tahlil yapılıyor ilacın dozu ayarlanıyor işte umarım herşey yolunda gider canım. Dualarınızı eksik etmeyin olur mu. bazen bende düşünüyorumm acaba bebeğime de yetiyor mudur diye çünkü troşd bezim yok ya artık troid hormonunu sadece dışarıdan sağlıyorum. umarım herşey yolundadır...

inş canım benim ablamda sabahları dereotu yiyiyor o iyi geliyormuş hapınıda kullanıyor banada deddi bende yemeye başlıcam.

marhaba kahverengi leke bebe yağından mı bilemiyorum... benim doktorum bana şimdiden çatlak önceleyici krem verdi hergün kulllanıyorum..

inş canım benim ablamda sabahları dereotu yiyiyor o iyi geliyormuş hapınıda kullanıyor banada deddi bende yemeye başlıcam.

evet bende duymuştum canım 2 yıl kadar tedavi gördüm 6-7 ay dereotu yedim ama bana bir faydası olmadı canım umarım sana olur. tedavi olmayınca mecburen ameliyat oldum ama iyi ki ameliyat olmuşum diyorum şuan çok iyi hissediyorum kendimi çünkü... tedavi esnasında 20 kilo kadar aldım düşün ve onun üstüne hamile kaldım ama olsunn hiç önemli değil sağlığımız yerinde olsunda elimden geldiğincede dikkat edicem hamileliğimde inşallahh...

marhaba kahverengi leke bebe yağından mı bilemiyorum... benim doktorum bana şimdiden çatlak önceleyici krem verdi hergün kulllanıyorum..

bende bebe yğı kullanmayayım artık belkide ondan oldu ya doğum lekesi gibi yanii sanki güneşe çıkmışım göbeğim açık gibi :) çatlak kremine başlıyayım bari bende...

bencede kreme başla ama organik kremlerden al benim doktorum özellikle bir marka önerdi..Bella B dye ürün organikmiş petrol içermiyor sende araştır bence...

benım kı ıse 7+ 4 te 1,60 cm

tam 7 haftalıkken de 1.27 cm ıdı

kalp atısı 150 ve kesenın sagındA

bır ay var ıkılı test ıcın bakalım ne cıkıcak

oooo seninki çok üyükmüş hiç yarışmayayım benim fasulyemde tam sağa yapışık hatta yuvarlak keseyi sağa gide gide sağa doğru su damlası şekline getirmiş çok merak ediyorum sağlıklı sıhatli hayırlı evlat olsunlarda önemli değil ama oğlumun yanında bide kızım olsa fena olmaz

bencede kreme başla ama organik kremlerden al benim doktorum özellikle bir marka önerdi..Bella B dye ürün organikmiş petrol içermiyor sende araştır bence...

chicconun gögüs için ve vücut için kremi var onları kullanayım diye düşündüm bende ama yinede sorarım doktora ona göre alırım ama babenin duymuştum bende hep arkadaşalrımdan iyi memnun kaldım diye bakalım doktor hangini önerecek. senin dediğini de sorarım hem...

selam kızlar...bir güzel bir de kötü haber gördüm
himmelcim tebrikler çok güzel bir haber bu.rabbim ikisini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

galvaniz arkadaşım çok üzüldüm ya.güzel haberini bekliyordum ama okuyunca çok kötü oldum lütfen kendini bırakma canım yeniden hamile kalırsın kendini toparladığında.bunda da bi hayır var diye düşün.benim de daha önce iki tane kaybım oldu seninki gibi ve dr un dediği şey sağlıksız bebek gelişmezmiz vücut da bunu düşük olarak atarmış.öyle düşün cnm hayırlısı de,allah gönlüne göre versin inşallah.

AYY İKİZ GELİYO DESENE NE GÜSELL

BENDE EN SON KESEYİ GÖRDÜM KIZZZ DR GİTTİĞİMDE BANA DA İKİZ DERMİ ACABA HEHEEH

AYY BULANTILARIM BİTTİ ÇOK MUTLUYUM YAAAAAAA

İnsaallah bir sorun cikmadan ikisinede kavuşurum . Neden olmasın benimde aklımda fikrimde yoktu ikiz filan kısmet olursa olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…