2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

Kızlarr hepimizin alıntısı birbirine karıştıı çok hassaslaştık sanırımm ...

Hepinizii öpüyorumm minnoşlarıdaaa muckss

ne mutlu haber tebrik ederim canim, hmmm kocan ne tepki verdi? sasirmisdir eminim? senin ilk hamisliyinmi? allah kolaylik versin canim, sen hepimizden daha dikkatli olmalisin simdi 3 canlisin. ay cok garip allah bebislerini de seni sag saglim kocana bagislasin

hastaneler o saate kadar açıkmı ya....randevuyu 5.30 kadar veriyorlarda seninki iyiymiş...ama şehirden şehirede fark ediyor olabilir....

Son düzenleme:
hastaneler o saate kadar açıkmı ya....randevuyu 5.30 kadar veriyorlarda seninki iyiymiş...ama şehirden şehirede fark ediyor olabilir....

Acıbadem e gidiorum ben Kadıköy
Genelde açıklar ama yaa

JFK ve Şafak'a giden arkadaşlarım var onlar da bazen akşamları randevu alabiliyorlar

bir dip not bu arada
JFK ya giden ya da gidecek varsa
şu an SSK geçiyor ama Acıbaden satın almış ya da alacakmış diye duydum
o zaman SSK geçmeyecekmiş
haberiniz olsun

Acıbadem e gidiorum ben Kadıköy
Genelde açıklar ama yaa

JFK ve Şafak'a giden arkadaşlarım var onlar da bazen akşamları randevu alabiliyorlar

istanbulda çok normal o saatlere kadar açık olması işten çıkıp gelen oluyordur....bizim buralarda açık olsada kimse gitmez o saate zaten....

arkadaşlarr sağlık ocağından geldim az önce kalp atışlarını dinletti ebe. Doktor dinletmemişti bu arada hiç. Çok güzelmiş yaa paylaşmak istedimm. Ya doktor bulamadım kendime yaa bilirsinizz içim ısınmadı bir türlü yaa kafam karışık bu konuda sağlık ocağındaki ebeyi çok sevdim orda mı doğursam ne diye söyledim bugün ebeye :):):)

canım gerçekten çok üzüldüm..
umarım sağlıklı bir bebişin olur ileriki zamanlarda..
kendine iyi bak canım,
herşeyin başı sağlık unutma..
sen ve eşin sağlıklı olduğunuz sürece,
yıllar yılı güzel bebekler dünyaya getirebilirsin..
kendine çoook çook iyi bak....

büyük süpriz........ iyi beslen bol bol dinlen.... :13:

ben de gittim doktora bugün, problem yok şükür yolunda herşey

Ben ve zuzuipek dışında Medicana Bahçelievler Düzgün Korkmaz'a giden varmı arkadaşlar ..

Biz şuan için çok memnunuz yalnız kendisi özellikle cts günleri çok yoğun ayrıca akşamları 18:00'e kadar orada gitmek isteyen varsa aklınızda bulunsunn..

hakkında hayırlısı canım inan çok üzüldüm senden haber bekliyordum umutluydum ama olmadı madem sağlığına dikkat et bundan sonra gelecek olan sağlıklı bebeğin için alllahtan gelene razı olmaktan başka çağremiz yok malesef rabbim yar ve yardımcın olsun

Allah sağlıkla eline almayı nasip etsin :)

hangi ildesin ?

Ben suanda 8 artı 2 yim. İlk gittiğimde sadece keseyi görmüştük o yüzden supriz bugüne kismetmis

Canım ne güzel sürpriz olmuş sana :) Ben de hamilelik belirtilerimin erken başlamasından ve bulantıların çokluğundan yemin edebilirdim ikiz olduğuna benimkinin ama nar tanem tek başına kurulmuş kesesinin içine keyif yapıyordu 6 haftalıkken gördüğümde Bölünerek çoğalmıyorsa hala tek başınadır sıpacık Allah nazarlardan saklasın hepsini.

Son düzenleme:
himmel tebrik ederim. Çok güzel bir sürpriz olmuş. Allah ikisini de size bağışlasın. Sağlıkla doğarlar inşallah.

galvaniz durumuna gerçekten çok üzüldüm. Rabbim sabır versin. Sana ve eşine sağlık versin. Sen sağlıklı ol da sonra yine hamile kalırsın ve sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Rabbim sağlıklısını ve hayırlısını nasip etsin.

canım sen nerede yaşıyorsun?ben de geçen haftalarda sağlık ocağına gitmiştim kadın hep bana sorular sordu öyle kayıtlara gwçti hiç bakmadı kilomu bile ölçmedi ben söyledim o yazdı...17. haftada gelirsin aşını yaparız hemde ultrasonla bakarız dedi...

ya benimde gitmem gerekli mi sizce ?
hiç gitmedim ama
aşı için fln illaki kayıt mı olmam lazım

aşı için zamanım geçmiş midir?
aile hekimine giderim diodum
sağlık ocağı ondan ayrı bi yer mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…