2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

tarife bayıldım da artık zeytine hiç dokunamaz oldum korkudan :)

kızlar ben geldim nasılsınız beni sormayın hala iyileşemedim gözüme vurdu grip :2: vede kusmalarım yakamı bırak mıyo

Geçmiş olsun kubicim. Hem grip için hemde kusma için yiyebilirsen her sabah ince bir dilim taze zencefil öneririm çok faydasını gördüm ben.

bende çok kötü geçiriyorum senem hatta bitkinlik yorgunluk butun gun mutfagın sadece önunden gecıyorum ödum kopuyo sadece uzanıyorum ama doktora gıttıgımden bu yanja baya ıyıyım bana b12 b6b1 vitemini ve folik asit verdi gerçi ilacın etkisi gecince yıne kötuyuyum ama napıyım ıdare edıyorum artık mutfaga surda uc ayı bıtırmeye ne kaldı bulantı hapı ıcmek ıstemıyorum onun ıcınde sende doktoruna söyle sıkayetlerını mytlaka yardımcı olur

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

aaa 2 li test neden devlet hasatanesinde yapilmioyrmus???
peki özel hastanede kaca gelir fiyati :26:
cok tuzluysa ozaman yaptirmam sanirim

arkadaşlar 2'li test devlet hastanesinde yapılıyo diye biliyorum..
ben ilk gebelikte üniversite hastanesinde yaptırmıştım bütün testleri..
ama illaki yapmıyorsa, mevcut olduğunuz yerde hıfzıssıhha varsa orda
2 li testi 30 Tl ye, üçlü testi 60 TL ye yapıyorlar..
gidip özelde birsürü para vermeyin,
hem de hıfzıssıhha onay mercii, yani garanti veriyo sonucu..
hani hastaneden emin olunamayan testler oraya gönderiliyo..
o yüzden devlet yapmıyosa oraya gidin kızlar..
çoook önemli olan ikinci bir husus daha var...
en az bir gün önce çekilmiş ultrason görüntüsü lazım..
yani "nt" diye bir değer var, bebeğin ense kalınlık değeri,
o değerle bakılıyo..
yani elinizi kolunuzu sallayıp ikili test yaptırmaya geldim denmiyo
o yüzden önce doktorunuza gideceksiniz size ense kalınlık ölçüsünü belgeleyen bir belge verecek sonra ikili teste gideceksiniz vakit kaybetmeden..

Canımmm seni gördüğüme o kadar sevindim ki... Evet dediğin gibi karışık duygular içerisinde ilerliyoruz. Hamd olsun ki ilerliyoruz. Gün gün büyüyoruz, gelişiyoruz. :) Bebişlerimiz inşallah sağlıkla kucaklarımızda olur. Rabbim yardımcımız olsun. Seninle aylar öncesinde hamile kalmadan önceki endişelerimizi paylaşıyorduk, şimdi eskisi kadar sık giremesek de hamilelik duygularımızı paylaşıyoruz. Hamd olsun. Demek ki herşeyin bir zamanı varmış. Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın ve hepimizin evladını sağlıkla bize bağışlasın. Demek senin iki ayın kaldı. Maşallah. Çoğu gitmiş azı kalmış. Vakit ne kadar çabuk geçiyor dediğin gibi. İnşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız canım. Öpüyorum seni ve bebişlerini.

salam qizlar necesiniz? insallah her kes yaxsidir. bugun sizinle bir az azerice calisaq dedim
hmmm size bir sey sorusacam son zamanlar baya bir cikolata yeyirem sizce bunun bir zarari var? cunki onceleri hec sevmezdim

ye tatlıyı doğur hakkıyı...

günaydın kızlarrrrrr
bencede hakkı yolda galibaama ciddi bende normalde hiç yemem ama bu aralar severek yediklerimden biri oluverdi zararı olduğunu sanmıyorum ama günde ne kadar yediğinde önemli tabi keyifli günler herkeze

Benim de randevum 6 mayısta. Olmazsa telefonda sorarım artık. Azıcık hafiflese yeter. Sağol Canım.

salam qizlar necesiniz? insallah her kes yaxsidir. bugun sizinle bir az azerice calisaq dedim
hmmm size bir sey sorusacam son zamanlar baya bir cikolata yeyirem sizce bunun bir zarari var? cunki onceleri hec sevmezdim
Ne güzel ya. Ben de çikolata delisiydim, şimdi paketini görünce midem bulanıyor. Ne menem şeymiş bu hamilelik Ama çok tüketmemeye çalış, kafein içeriyor çünkü.

çok sevindimm gözün aydın cnmm hangi hastaneye gidiyosunbu arada tam 12 haftalıkkenmi gittinn ..
erkekler kendilerini daha erken belli edermiş öle duymuştumm ..

bnm 135 dı kızlar ama dedımya kesın bısey dıyemm 16. haftada kesın soylerm dedı ama kıza benzemıyo dedi.. cın takvımındede erkek cıkıyo bnm

hmde nasıl mutluluk harıkAA... 4 boyutludada baktık parmagını emıyodu kerata... rabbım kucagmzda gostrsn ınsallahhh

gunaydin kizlar nasilsiniz bugun?

2 gun yaptigim stresin yuzunden dun carsidayken,kurus liralar buyuklugunde koyu,hafif kanli kahverengi leke gelmis pedime cok korktum hemen doktorumu aradim.sancin,agrin varsa ve lekelenmen devam ediyorsa hemen hastahaneye gel dedi.bende yok dedim biraz lekem gelmis o kadar dedim agrimda yok,lekelenme devam etmiyor dedim.ozaman sorun yok dedi hemen yat dinlen dedi hemen eve gelip yattim.Allahim nasil korktum anlatamam

ay bir daha yalniz basima bir yere gitmicem

ayrica birsey diyecegim kizlar 2011 kasim anneleri topikleri cogalsin ya

mesela 2011 kasim annislerinin gobusleri

2011 kasim annislerinin bebislerine aldigi ciciler

2011 kasim anneleri ne kadar kilo aldi gibi......fena olmazmi?

Cnm Kadıköy Acıbademde Hasibe Hanım var
BAYILDIM ben ona :) Baha Bey ile başladığım için ona dönmedim ama giden de çok memnun
Sağlık Sigortan varsa öneririm tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…