- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #5.281
Yumurtadan tiksinen arkadaşlara, iki önerim olacak. Biri bıldırcın yumurtası yemeleri, hamile bir arkadaşımın önerisiydi, ben daha almadım ama tavuk yumurtasının 8 katı vitamin değerine sahipmiş nette okuduğum kadarıyla ve küçüçük olduğu için tek atımda bitiyormuş :) Zaten kaynadıktan sonra sadece 30 saniye haşlanıyormuş.
İkincisi de ben onu yapıyorum birkaç gündür, yumurtayı az sütle çırpıyorum, içine bol kaşar, zeytin dilimliyorum yeşil ve siyah, hatta haşlanmış patates koydum bir kez de, karabiberli, pul biberli falan bir omlet, hiç yumurta kokusu almıyor insan yerken ve kaşarlı, zeytinli falan tuzlu ya bastırıyor sanki mideyi. En azından gerekli bir çok besini bir arada almış alıyoruz. Size de iyi gelebilir.
Cnm kimseyi UMUTLANDIRMA gibi bir niyetim yok
30-40 dk bakılıo mu die sormuş arkadaşım evet bakıldı bana dedim .
Cnm hiççççççççççç telaşlanma
benimki de bi geriledi
sona bidaha geriledi
bi panikledim
şükür şimdi de önde
belli olmuo bu sıpacanların işi
Cnm kimseyi UMUTLANDIRMA gibi bir niyetim yok
30-40 dk bakılıo mu die sormuş arkadaşım evet bakıldı bana dedim .
senin umutlandırdığından bahsetmedim zaten hastanelerde durumun farklı olacağından bahsettimm 30-40 dk görmek yavrularımızı hepimizin hayalii yanlış anlaşılacak bişey yok sevgiler..
helencim, crafty ye ben sormuştum. çünkü hep 45 dk sürdü yazıyorlardı. benimde çok hoşuma gitmişti uzun süre izlemek. inş öyle uzun uzun izleriz bizde.
nerdeki bu sağlık ocağı? ne güzelmiş öyle kalp atışını bile dinlemişsin.arkadaşlarr sağlık ocağından geldim az önce kalp atışlarını dinletti ebe. Doktor dinletmemişti bu arada hiç. Çok güzelmiş yaa paylaşmak istedimm. Ya doktor bulamadım kendime yaa bilirsinizz içim ısınmadı bir türlü yaa kafam karışık bu konuda sağlık ocağındaki ebeyi çok sevdim orda mı doğursam ne diye söyledim bugün ebeye :):):)
Ben ve zuzuipek dışında Medicana Bahçelievler Düzgün Korkmaz'a giden varmı arkadaşlar ..
Biz şuan için çok memnunuz yalnız kendisi özellikle cts günleri çok yoğun ayrıca akşamları 18:00'e kadar orada gitmek isteyen varsa aklınızda bulunsunn..
hala kararsızınm bu konuda yaa. ben şu anki doktorumu çok seviyorum ama hastaneyi sevmiyorum. medicanayı inceledim hastane hoşuma gitti. orda iyi bir bayan doktor var mı acaba?
kızlar ben geldim nasılsınız beni sormayın hala iyileşemedim gözüme vurdu grip :2: vede kusmalarım yakamı bırak mıyo
Nasılsınız bakalım müstakbel anneler? Valla ben dün perişandım. Bugüne kadarki en zor günüydü hamileliğimin. Ne yesem çıkardım. En son çorba içip yattım bu da çıkmasın diye. Yahu insan bir günde kilo verir mi? Gece tartılırken 2 kilo eksik çıktım tartıda. Nasıl su kaybettiysem. Su da pek içemiyorum zaten. Zorlayarak ancak... Ablam diyor ki, bir sabah uyanacaksın ve bulantı geçmiş olacak. Her sabah o umutla uyanıyorum ama...Bir de sanırım en zorlaycı hafta 8. haftaymış. Tek yemek istediğim şey domatesli peynirli sandviç. Ya bu kadar fena geçiren var mı bu dönemleri? Eşim soruyor normal mi bu diye. Bilmiyorum diyorum. Doktorumuz da yurtdışında, ulaşamıyoruz. İlaç falan almam zaten de daha fena durumda olanlar varmış okuduğum kadarıyla. Serumla falan beslenen. Çok şükür oralara gelmedik ama korkuyorum da. Sizlerde durumlar nasıl?
aaa 2 li test neden devlet hasatanesinde yapilmioyrmus???
peki özel hastanede kaca gelir fiyati :26:
cok tuzluysa ozaman yaptirmam sanirim
Herkese merhabalar...
Sevdecim mrbhamilelik nasıl gidiyor diye sormuyorum.görüyorumki telaş,endişe,sevinç,karmakarışık bir ruh hali,merak ve ardı ardını kovalayan cevapsız sorular peşinizi bırakmıyor...ben size taaa en başından sölemiştim hatırlarsanız.daha hamileliğinizin sevincini bile yaşayamadan olumlu,olumsuz birsürü şeyle karşılaşıyoruz neyazıkki.ama Allahın izniyle hepsi geride kalacak ve o günlerinizi tebessümle anacaksınız.iyi düşünün iyi olsun inş...
evet dediğim gibi hamile kalmakla iş bitmiyor görüyorsunuz.ama bu endişeleri yaşıyor olabilmekte ayrı bi güzellik.9 ay uzun bir süreç.ama inanın bana zaman çok hızlı ilerliyor.şimdi düşünüyorumda,evliliğimin 5.senesinde hamile kalabildim oğluma.onu kucaklayabilecekmiyim derken şimdi oğlum 3 yaşında ve kısmetse 2 ay sonra ikinci bebeğim dünyaya gelecek(şükürler olsun)Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu...
bu arada sevdecim fırsat buldukça seni takip etmeye çalışıyorum ve iyi haberlerini okudukçada seviniyorum canım.Rabbim hepimizin sevincini daim etsin...sağlıcakla kalın...
salam qizlar necesiniz? insallah her kes yaxsidir.bugun sizinle bir az azerice calisaq dedim
hmmm size bir sey sorusacam son zamanlar baya bir cikolata yeyirem sizce bunun bir zarari var? cunki onceleri hec sevmezdim
ye tatlıyı doğur hakkıyı...
GUNAYDINLARR HANIMLAR
BIZ BUGUN CIFT HANELI RAKAMLARA ULASTIKDARISI 40 LARA INSALLAHHH
bende çok kötü geçiriyorum senem hatta bitkinlik yorgunluk butun gun mutfagın sadece önunden gecıyorum ödum kopuyo sadece uzanıyorum ama doktora gıttıgımden bu yanja baya ıyıyım bana b12 b6b1 vitemini ve folik asit verdi gerçi ilacın etkisi gecince yıne kötuyuyum ama napıyım ıdare edıyorum artık mutfaga surda uc ayı bıtırmeye ne kaldı bulantı hapı ıcmek ıstemıyorum onun ıcınde sende doktoruna söyle sıkayetlerını mytlaka yardımcı olur
Ne güzel ya. Ben de çikolata delisiydim, şimdi paketini görünce midem bulanıyor. Ne menem şeymiş bu hamileliksalam qizlar necesiniz? insallah her kes yaxsidir.bugun sizinle bir az azerice calisaq dedim
hmmm size bir sey sorusacam son zamanlar baya bir cikolata yeyirem sizce bunun bir zarari var? cunki onceleri hec sevmezdim
inş canım benim ablamda sabahları dereotu yiyiyor o iyi geliyormuş hapınıda kullanıyor banada deddi bende yemeye başlıcam.
tarife bayıldım da artık zeytine hiç dokunamaz oldum korkudan :)
helencim, crafty ye ben sormuştum. çünkü hep 45 dk sürdü yazıyorlardı. benimde çok hoşuma gitmişti uzun süre izlemek. inş öyle uzun uzun izleriz bizde.
nerdeki bu sağlık ocağı? ne güzelmiş öyle kalp atışını bile dinlemişsin.
hala kararsızınm bu konuda yaa. ben şu anki doktorumu çok seviyorum ama hastaneyi sevmiyorum. medicanayı inceledim hastane hoşuma gitti. orda iyi bir bayan doktor var mı acaba?
canım sen nereye gidiyordun memnunsan devam et ama memnun değilsen düşün derimm medicananın en iyi kadın doğumcusu düzgün bey hastane açıldığından beri ordaymışş, ayrıca savaş bey diye biri var oda fena değil bayan olarak varmı hiç bilmiyorum muhakkak vardır ama hiç gitmedim cnm..
kızlarrr geldım.. cok sukurr hıcbı sorun yok masallahh.. bnde gordum uzunn uzun tam 12 haftalık bnm melegımm.. tm 45 dk ızledm herseynı ınceledi.. kan sonucmda pztsı cıkıcakk.. buaradaaa buyuk ıhtımalle oglan dedi.. hayrlısyla ınsallah bıdahakınee kesınlestırırm dedı hep ıkı haftada bır gıdıyodm smdı ay da bır gel dedı bırdahakı gıdışımız 24 mayısta.. hadı ınsallh darısı sızn basınıza..
ama hamileyken dereotu kekik maydanoz yemeyin diyorlar.. sen bi doktoruna sor canım bence..
demekki 2 li teste özel bi durum bu süre
diğer kontrollere bakalım ne kadar süre geçecek
136 diolarrrr demekk
150 altına erkek
150 üzerine kız diolarmış
İLGİMDİSİ senin kalp atışı kaçtı
bi sağlama yapalım
ayy ne güzell bir mutluluk dimi bende 10 dakika kadar gördümm bebeğimi ikili tarama testi ölçümü yapılırkenn ohh ne çok gördüm dedim siz ne güzel 45 dakika görmüşsünüzz ne kadar şanslısınızzz :):)
bana söylemedi cinsiyeti 12 mayısa inşallahhh. Crafty nin kız demişti galiba seninde erkek bir kızımız bir oğlumuz oldu bilee ohh :) :) hayırlısı olsunn inşallahh bakalım bir dahaki aya kesinleşir heralde artık yazarız burdan :):)
ye tatlıyı doğur hakkıyı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?