- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #5.261
selam kızlar...bir güzel bir de kötü haber gördüm
himmelcim tebrikler çok güzel bir haber bu.rabbim ikisini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
galvaniz arkadaşım çok üzüldüm ya.güzel haberini bekliyordum ama okuyunca çok kötü oldumlütfen kendini bırakma canım yeniden hamile kalırsın kendini toparladığında.bunda da bi hayır var diye düşün.benim de daha önce iki tane kaybım oldu seninki gibi ve dr un dediği şey sağlıksız bebek gelişmezmiz vücut da bunu düşük olarak atarmış.öyle düşün cnm hayırlısı de,allah gönlüne göre versin inşallah.
bencede kreme başla ama organik kremlerden al benim doktorum özellikle bir marka önerdi..Bella B dye ürün organikmiş petrol içermiyor sende araştır bence...
bende bu markanın vücut nemlendiricisini, çatlak kremini ve güneş koruyucusunu almayı düşünüyorum...
kesinlikle paraben içermiyor...
güvenilir görünüyor.
bebek doğarsa Allahın izniyle bebek ürünlerini almayı düşünüyorum...
Cosmetics ingredients search sitesinden ürünlerin içeriğini kontrol edebilirsiniz...
yeşiller sorunsuz, sarılar idare eder ama kırmızılar zararlı demek...
mesela lierac denilen marka fazlaca paraben içeriyor...
ama MUSTELA da sorun yok görünüyordu...
ooo ilk torun ise yandin sen onlar pek kiymetlidirler ilk ve son torunlar baska dir :)))) ben iki li test neder tam anlamis degilim ama bizde akraba evliligi yok simdi duydum kadari 12 ci haftada yapiliyormus demi ? dogrumu ? yani haftaya 12 olcam eger yapilmasi gerekiorsa doktor derse yaptircaz artik ne diyim :44: sen kacicinci kusak akrabasin esine ?
arkadaşlar hamilelikte madensuyu zararlı mı bilgisi olan varmı
bende doktorum sayesinde tanıştım..Çatlaklar başlamadan önlem almak lazım...Ne kullanırsan kullan çatlıyor diyorlar ama önlem almak lazım
kızlar ben geldim nasılsınız beni sormayın hala iyileşemedim gözüme vurdu grip :2: vede kusmalarım yakamı bırak mıyo
teyzemin oğlu canım kaçıncı kuşakoluyo evt cnm 12 haftada yaptırlıyo yaptırcan mı sen :26:
cnm benim hakkında hayırlısı buymuş demekki ama yine olur bebeğin allahın izniyle ama sakın üzülme şükret cnm hakkında hayırlısı buymuşş cnm benim allah yol ve yardımcın olsunselam kızlar, dün doktora gittim yine kalp atışı duyulmadı, bugün veya yarın alınacak..zaten hiç bir gelişme de göstermemiş...başka bir doktora daha gittim o da aynı şeyi söyledi hayırlısı böyleymiş..sizlere sağlıklı bir hamilelik dilerim.. benimki buraya kadarmış.kendinize çok ii bakın.
kızlar ikili testi sgk kqarşılıyormu bi bilginiz var mı?
bizz iyiyizzz geçmişolsun sana
mide bulantısı iğrenç bişi sükür ki bende bitti artık
oo kimler gelmis :) hosgelmisen tizenin oglu birinci kusak oluyo canim :)) ozaman yaptir ne olur nolmaz gercegi araya yabanci kan giriyo teyze cünkü amca olsa farkli olurdu sanirim
bende bilmiom ki bizim kisi akraba evliligi degil eger doktor bisey demez ise yaptirmam sanirim :)) bende karrsiz kaldim haftaya cuma gönü bakariz yazarim artik
evt geldim ama çok başım ağrıyo geçmiyo bugün eczaneye gittim tansiyonumu ölçtüler biraz düşük ve kalp atışım 106 çok yüksek dedi doktora yolladı beni bakalım ne olcak
iyiyim kubicim ne olsun çalısıyorum işe basladım
BEN FETHİYE YE GŞDŞCEM ÖZELE İKİLİ TEST İÇİN 90 KÜSÜR LİRA OLDUGUNU SOYLEDİLER AMA EMİN DEĞİLİM GÖRECEZ ACABA DEDEM DEVLETTE VAR MI ONUN İÇİN SORDUM
Evet canım ya o şüphe hiç bitmiyor. Önce çift çizgiyi görme telaşındaydık, onu gördük çok şükür, keseyi görebilecek miyiz, kalp atışını duyabilecek miyiz, acaba herşey yolunda mı diye sürekli bir soru işaretiyle yaşıyorsun. Rabbim sağlıkla tamamlamamızı nasip etsin şu süreci. İnşallah bebişlerimiz sağlıklı bir şekilde dünyaya gelirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?