2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

Sagol canım İnşaallah bı sorun olmaz.

kızlar ben geldim nasılsınız beni sormayın hala iyileşemedim gözüme vurdu grip :2: vede kusmalarım yakamı bırak mıyo

bencede kreme başla ama organik kremlerden al benim doktorum özellikle bir marka önerdi..Bella B dye ürün organikmiş petrol içermiyor sende araştır bence...

bende bu markanın vücut nemlendiricisini, çatlak kremini ve güneş koruyucusunu almayı düşünüyorum...
kesinlikle paraben içermiyor...
güvenilir görünüyor.

bebek doğarsa Allahın izniyle bebek ürünlerini almayı düşünüyorum...

Cosmetics ingredients search sitesinden ürünlerin içeriğini kontrol edebilirsiniz...
yeşiller sorunsuz, sarılar idare eder ama kırmızılar zararlı demek...
mesela lierac denilen marka fazlaca paraben içeriyor...
ama MUSTELA da sorun yok görünüyordu...

bende doktorum sayesinde tanıştım..Çatlaklar başlamadan önlem almak lazım...Ne kullanırsan kullan çatlıyor diyorlar ama önlem almak lazım

teyzemin oğlu canım kaçıncı kuşak oluyo evt cnm 12 haftada yaptırlıyo yaptırcan mı sen :26:

bende doktorum sayesinde tanıştım..Çatlaklar başlamadan önlem almak lazım...Ne kullanırsan kullan çatlıyor diyorlar ama önlem almak lazım

çok çok kuru bir vücudum var çatlarım herhalde ama önlem alırsam rahat olurum diyorum...
ona rağmen olursa olur napalım...
annemde çok fazla yok inşallah en fazla onu kadar olur....

bende 11. haftada falan başlarım inşallah...

teyzemin oğlu canım kaçıncı kuşak oluyo evt cnm 12 haftada yaptırlıyo yaptırcan mı sen :26:

oo kimler gelmis :) hosgelmisen tizenin oglu birinci kusak oluyo canim :)) ozaman yaptir ne olur nolmaz gercegi araya yabanci kan giriyo teyze cünkü amca olsa farkli olurdu sanirim
bende bilmiom ki bizim kisi akraba evliligi degil eger doktor bisey demez ise yaptirmam sanirim :)) bende karrsiz kaldim haftaya cuma gönü bakariz yazarim artik

cnm benim hakkında hayırlısı buymuş demekki ama yine olur bebeğin allahın izniyle ama sakın üzülme şükret cnm hakkında hayırlısı buymuşş cnm benim allah yol ve yardımcın olsun
kızlar ikili testi sgk kqarşılıyormu bi bilginiz var mı?

cnm devlet hastanesinde yapılmıyomuş malesef ben hep tahlillerimi devlette yaptırıyorum sonuçları özeldeki doktora gösteriyorum cnm hoşgeldin tekrardan aramıza sen nasılsın cnm

bizz iyiyizzz geçmişolsun sana
mide bulantısı iğrenç bişi sükür ki bende bitti artık

inşallah birdaha başlamaz cnm sanırım sen 10 haftalıksın bende geçmişti yine başladı ağır atlatıyorum

aaa 2 li test neden devlet hasatanesinde yapilmioyrmus???
peki özel hastanede kaca gelir fiyati :26:
cok tuzluysa ozaman yaptirmam sanirim

evt geldim ama çok başım ağrıyo geçmiyo bugün eczaneye gittim tansiyonumu ölçtüler biraz düşük ve kalp atışım 106 çok yüksek dedi doktora yolladı beni bakalım ne olcak

iyiyim kubicim ne olsun çalısıyorum işe basladım

BEN FETHİYE YE GŞDŞCEM ÖZELE İKİLİ TEST İÇİN 90 KÜSÜR LİRA OLDUGUNU SOYLEDİLER AMA EMİN DEĞİLİM GÖRECEZ ACABA DEDEM DEVLETTE VAR MI ONUN İÇİN SORDUM

evt geldim ama çok başım ağrıyo geçmiyo bugün eczaneye gittim tansiyonumu ölçtüler biraz düşük ve kalp atışım 106 çok yüksek dedi doktora yolladı beni bakalım ne olcak

ay canim kendine dikkat et cok fazla dolasma hep dinlen bacaklarini kaldir saten annen yaninda o senle iyi ilgilenir ins ALLAH acil sifalar versin ins

nee 90 tl mi ??? yok ya ozaman hayatta yaptirmam zaten ilk kizimda da öle bisi yaptirmadim sanirim yani hatirlamiyom :))

Herkese merhabalar...
Sevdecim mrb hamilelik nasıl gidiyor diye sormuyorum.görüyorumki telaş,endişe,sevinç,karmakarışık bir ruh hali,merak ve ardı ardını kovalayan cevapsız sorular peşinizi bırakmıyor...ben size taaa en başından sölemiştim hatırlarsanız.daha hamileliğinizin sevincini bile yaşayamadan olumlu,olumsuz birsürü şeyle karşılaşıyoruz neyazıkki.ama Allahın izniyle hepsi geride kalacak ve o günlerinizi tebessümle anacaksınız.iyi düşünün iyi olsun inş...

evet dediğim gibi hamile kalmakla iş bitmiyor görüyorsunuz.ama bu endişeleri yaşıyor olabilmekte ayrı bi güzellik.9 ay uzun bir süreç.ama inanın bana zaman çok hızlı ilerliyor.şimdi düşünüyorumda,evliliğimin 5.senesinde hamile kalabildim oğluma.onu kucaklayabilecekmiyim derken şimdi oğlum 3 yaşında ve kısmetse 2 ay sonra ikinci bebeğim dünyaya gelecek(şükürler olsun)Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu...

bu arada sevdecim fırsat buldukça seni takip etmeye çalışıyorum ve iyi haberlerini okudukçada seviniyorum canım.Rabbim hepimizin sevincini daim etsin...sağlıcakla kalın...

Son düzenleme:
kızlar nasılsınız? ben 2 gün raporluydum aile hekimimize hamile olduğumuzu söylememiz gerekiyormuş onun için gitmiştik hemşire tansiyonumu ölçtü 7 ye 5 çıktı öyle olunca doktor 2 gün istirahat et beslenmeye çalış dedi ben deee hiiiç itiraz etmedim tabi ii geldi.
bu arada kızlar yeşil erik benm bulantıma ii geldi tavsiye ederim

sgk 2liyi karşılıyor diye biliyorum, yanlış mı biliyorum acaba, benim doktorum sgk hastanesinde yaptırtacak benim testi 2 mayısta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…