2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
ya benimde gitmem gerekli mi sizce ?
hiç gitmedim ama
aşı için fln illaki kayıt mı olmam lazım

valla hemişre bana dediki onlar sağlık bakanlığına bilgi veriyorlarmış..Allah korusun düşük falan yaparsanda bize haber ver bizde bildirimde bulunalım .birdahaki gebeliğinde sağlıktan yararlanman problem olmasın dedi..Belki bu şey yüzünden olabilir hani çocuklar doğduğu zamandan 18 yaşına kadar anne baba sigortası olması bile sağlıktan sigortalı gibi faydalanıyorlar ya ...Yani ben böyle düşünüyorum...

kalp atislarini hangi sekilde dinletti size?doppler aletlemi,utrosonlami ?

benim tansiyonu kilomu kendisi ölçtü sonra yapılan tahlilleri inceledi.onları not aldı. kanın düşük bunun için şunu ye bunu ye falan dedi. Nasıl gidiyor hamilelik konuşalım bakalım falan dedi. bilmem çok hoşuma gitti valla. sonra kalp atışlarını dinletti. 20-24. haftalarda aşı yapacağım ama sen doktoruna sor kaçıncı haftada yapalım dedi. herkes farklı söylüyor dedi. çok ilgilendi memnun kaldım bende.

maşallah negüzel..belki bizim daha 7+3 tü ondan fazla ilgilenmemiş olabilirler...ne bileyim yada bizim ale hekimliğinde iş yok

maşallah negüzel..belki bizim daha 7+3 tü ondan fazla ilgilenmemiş olabilirler...ne bileyim yada bizim ale hekimliğinde iş yok

belkide ama benimde doktordan yana şansım yok sevemdim gittiğim doktoru. Ama 3 aydan önce kalp atışları duyulmazmış o cihazda öyle dedi. duyamazsak üzülme bir dahaki aya duyacağız falan dedi. ama duydum ilk defa heyecanlandım bende :) beslenmeme kadar onuştu zorlama kendini falan dedi zaten 4. aydan sonra iştahın normal olacak yiyebileceksin herşeyi falan dedi. umarım hep böyle gider...

ultrason değildi doppler mi bilmiyorum radyoya benzer bir şeydi ama bilmyiorum sanırım doppler heralde dimi?

evet cnm dopplerdir o zaman o gozunaydin annecgi artik oralardan bile duyuluyor masallah gum gum hep atsin kalbi.hani angel sound diye bir alet varya iste oda onun gibi birsey demekki sen alsan ise yaracak artik onunla duyabileceksin

bilmiom sonu noldu daha bakmadim ama yoksa oda mi fake cikti yahu dedigin gibi millet dikkat cekmek icin neler yapio bi konu acmis milleti toplamis sonra digeri diyor ki bak bak bu baska konu daha acmis tam celiski ya insan utanir bizim gibi saflar da esas saniyor (
nabican gülüm öylesi de var böyleside önemli olan sen morelini bozma yigenime yansimasin hee

35-40 dk inceledi tatlım
gördüm uzun uzun :) darısı başına

kızlarrr geldım.. cok sukurr hıcbı sorun yok masallahh.. bnde gordum uzunn uzun tam 12 haftalık bnm melegımm.. tm 45 dk ızledm herseynı ınceledi.. kan sonucmda pztsı cıkıcakk.. buaradaaa buyuk ıhtımalle oglan dedi.. hayrlısyla ınsallah bıdahakınee kesınlestırırm dedı hep ıkı haftada bır gıdıyodm smdı ay da bır gel dedı bırdahakı gıdışımız 24 mayısta.. hadı ınsallh darısı sızn basınıza..

evet cnm dopplerdir o zaman o gozunaydin annecgi artik oralardan bile duyuluyor masallah gum gum hep atsin kalbi.hani angel sound diye bir alet varya iste oda onun gibi birsey demekki sen alsan ise yaracak artik onunla duyabileceksin

ayy gözünaydın anneciği yazmışsınn çok hoşuma gitti o kelime :) Anne olmakk Allahımm düşüncesi bile heyecanlandırıyor bebeğim büyüdükçe nasıl olacak acaba :) yaa aslında o alet nasıl bilmyiorıum dediki hemşire bak bu güçlü ses senin kalbinin sesi ama az duyulan bir ses var odaklan onu dinle dedi bak buda bebeğinin sesi dedi 136 mı ne atıyordu iyi mi bilmiyorum ama gayet iyi dedi hemşire çok heyecanlandım ama ben o aleti kullanamam ki böyle frekansı bozuk radyoı gibi birşeydi bu. bence eğer öyle birşeyse almayın o angel soundlardan.

demekki 2 li teste özel bi durum bu süre
diğer kontrollere bakalım ne kadar süre geçecek

136 diolarrrr demekk
150 altına erkek
150 üzerine kız diolarmış

İLGİMDİSİ senin kalp atışı kaçtı
bi sağlama yapalım

ayy ne güzell bir mutluluk dimi bende 10 dakika kadar gördümm bebeğimi ikili tarama testi ölçümü yapılırkenn ohh ne çok gördüm dedim siz ne güzel 45 dakika görmüşsünüzz ne kadar şanslısınızzz :):)
bana söylemedi cinsiyeti 12 mayısa inşallahhh. Crafty nin kız demişti galiba seninde erkek bir kızımız bir oğlumuz oldu bilee ohh :) :) hayırlısı olsunn inşallahh bakalım bir dahaki aya kesinleşir heralde artık yazarız burdan :):)

yaa çin takvimi kız diyor komşular kız diyor kalp atışı erkek diyor o zamn bakalım ne çıkacakk :) Alalhımm sağlıklı olsun da hiç sorun değil ama çok heyecanlanıyorum yaaa

sağol canım bıldırcın yumurtasını hiç denemedim onu deneyeyim.internette okumuştum ayrıca öyle duyumlarda aldım yağda yumurta yapmayın diyorlar hep haşlanmış çiğ olmasın daha vitaminli diyorlar ama yemiyorum artık bıktım.bende yumurta kırıp içine kaşar ve peynir rendeleyip ekmeğide yağladıktan sonra bu 3 ünü karıştırıp ekmeğin üstüne sürüp fırına koyuyorum anca öle yiyebiliyorum tabi canım isterse..:))

Bütün iyi dileklerin icin sagol canım.esimin haberi yok daha yarım saate gelir bakalım tepkisi ne olacak

canım çok geçmiş olsun hiç kafana takıpta kendini ve bebeğini üzme benim tanıdığımdada vardı doğuma girdiğinde kistide aldılar zararsızdır...kimi dr korkutmak amaçlıda diye bilir tek doktorada bağlı kalma.benimde tshım yüksekti bebekte zeka geriliği yapar dedi çok korkmuştum gidip bütün tahlillerimi yaptırdım çok şükür guatr çıkmadı bebekten dolayı yükselmiştir dedi şuanda hap kullanıyorum inş hapıda bırakcam..derdi veren allah dermanınıda verir inş bunlarda geçecek sağsağlim bebişleri kucağımıza alcaz allaha emanet olun üzülmeyin..hele ilk hamilelikse çok tedirgin olursun ben gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…