- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #5.221
ya benimde gitmem gerekli mi sizce ?
hiç gitmedim ama
aşı için fln illaki kayıt mı olmam lazım
arkadaşlarr sağlık ocağından geldim az önce kalp atışlarını dinletti ebe. Doktor dinletmemişti bu arada hiç. Çok güzelmiş yaa paylaşmak istedimm. Ya doktor bulamadım kendime yaa bilirsinizz içim ısınmadı bir türlü yaa kafam karışık bu konuda sağlık ocağındaki ebeyi çok sevdim orda mı doğursam ne diye söyledim bugün ebeye :):):)
canım sen nerede yaşıyorsun?ben de geçen haftalarda sağlık ocağına gitmiştim kadın hep bana sorular sordu öyle kayıtlara gwçti hiç bakmadı kilomu bile ölçmedi ben söyledim o yazdı...17. haftada gelirsin aşını yaparız hemde ultrasonla bakarız dedi...
aşı için zamanım geçmiş midir?
aile hekimine giderim diodum
sağlık ocağı ondan ayrı bi yer mi
kalp atislarini hangi sekilde dinletti size?doppler aletlemi,utrosonlami ?
benim tansiyonu kilomu kendisi ölçtü sonra yapılan tahlilleri inceledi.onları not aldı. kanın düşük bunun için şunu ye bunu ye falan dedi. Nasıl gidiyor hamilelik konuşalım bakalım falan dedi. bilmem çok hoşuma gitti valla. sonra kalp atışlarını dinletti. 20-24. haftalarda aşı yapacağım ama sen doktoruna sor kaçıncı haftada yapalım dedi. herkes farklı söylüyor dedi. çok ilgilendi memnun kaldım bende.
maşallah negüzel..belki bizim daha 7+3 tü ondan fazla ilgilenmemiş olabilirler...ne bileyim yada bizim ale hekimliğinde iş yok
ultrason değildi doppler mi bilmiyorum radyoya benzer bir şeydi ama bilmyiorum sanırım doppler heralde dimi?
ya hic sorma ablacim ya o kadar sinirlendim ki bence birileri topiklerini ilerletmek icin salakca uzatiyolar ya boyle seymi olur ya seni dovsunler sovsunler eve hapsetsin ustelik ailenin gul bebesi ol ve de bunlara doz. ya ben girgir olsun diye bakiyorum ama sinirlenmemekte elde diyilneyse guzelim haklisin, allah kimseyi dusurmesin o hallere, bu olaylari gercekden yasayanlarda var. aslinda Turkiye de Azerbaycan kimidi kadinlar hep ezilen taraf dun bi kadin bosandigi kocasi tarafindan oldurulmus. haberler de ayni, sorunlar da ayni. insanlarin psikolojisi bile ayni.
35-40 dk inceledi tatlım
gördüm uzun uzun :) darısı başına
evet cnm dopplerdir o zaman o gozunaydin annecgi artik oralardan bile duyuluyor masallah gum gum hep atsin kalbi.hani angel sound diye bir alet varya iste oda onun gibi birsey demekki sen alsan ise yaracak artik onunla duyabileceksin
kızlarrr geldım.. cok sukurr hıcbı sorun yok masallahh.. bnde gordum uzunn uzun tam 12 haftalık bnm melegımm.. tm 45 dk ızledm herseynı ınceledi.. kan sonucmda pztsı cıkıcakk.. buaradaaa buyuk ıhtımalle oglan dedi.. hayrlısyla ınsallah bıdahakınee kesınlestırırm dedı hep ıkı haftada bır gıdıyodm smdı ay da bır gel dedı bırdahakı gıdışımız 24 mayısta.. hadı ınsallh darısı sızn basınıza..
ayy gözünaydın anneciği yazmışsınn çok hoşuma gitti o kelime :) Anne olmakk Allahımm düşüncesi bile heyecanlandırıyor bebeğim büyüdükçe nasıl olacak acaba :) yaa aslında o alet nasıl bilmyiorıum dediki hemşire bak bu güçlü ses senin kalbinin sesi ama az duyulan bir ses var odaklan onu dinle dedi bak buda bebeğinin sesi dedi 136 mı ne atıyordu iyi mi bilmiyorum ama gayet iyi dedi hemşire çok heyecanlandım ama ben o aleti kullanamam ki böyle frekansı bozuk radyoı gibi birşeydi bu. bence eğer öyle birşeyse almayın o angel soundlardan.
kızlarrr geldım.. cok sukurr hıcbı sorun yok masallahh.. bnde gordum uzunn uzun tam 12 haftalık bnm melegımm.. tm 45 dk ızledm herseynı ınceledi.. kan sonucmda pztsı cıkıcakk.. buaradaaa buyuk ıhtımalle oglan dedi.. hayrlısyla ınsallah bıdahakınee kesınlestırırm dedı hep ıkı haftada bır gıdıyodm smdı ay da bır gel dedı bırdahakı gıdışımız 24 mayısta.. hadı ınsallh darısı sızn basınıza..
demekki 2 li teste özel bi durum bu süre
diğer kontrollere bakalım ne kadar süre geçecek
136 diolarrrr demekk
150 altına erkek
150 üzerine kız diolarmış
İLGİMDİSİ senin kalp atışı kaçtı
bi sağlama yapalım
Yumurtadan tiksinen arkadaşlara, iki önerim olacak. Biri bıldırcın yumurtası yemeleri, hamile bir arkadaşımın önerisiydi, ben daha almadım ama tavuk yumurtasının 8 katı vitamin değerine sahipmiş nette okuduğum kadarıyla ve küçüçük olduğu için tek atımda bitiyormuş :) Zaten kaynadıktan sonra sadece 30 saniye haşlanıyormuş.
İkincisi de ben onu yapıyorum birkaç gündür, yumurtayı az sütle çırpıyorum, içine bol kaşar, zeytin dilimliyorum yeşil ve siyah, hatta haşlanmış patates koydum bir kez de, karabiberli, pul biberli falan bir omlet, hiç yumurta kokusu almıyor insan yerken ve kaşarlı, zeytinli falan tuzlu ya bastırıyor sanki mideyi. En azından gerekli bir çok besini bir arada almış alıyoruz. Size de iyi gelebilir.
evet cok da güzel süpriz olmsu hee :)) esinin haberi var mi acaba eger yoksa eve geldiginde ona da güzel bir süpriz yaparsin masaya 4 tabak koyarsin felan 4der 4der bicak catal hahaha bu ne dicek
aaa çok güsel tebrik ederim cnm.ikiz olck inşh.inşallah küçüğünd duyarsın kalp atışlarını allah tamamına erdirsin
ne mutlu haber tebrik ederim canim,hmmm kocan ne tepki verdi? sasirmisdir eminim? senin ilk hamisliyinmi? allah kolaylik versin canim, sen hepimizden daha dikkatli olmalisin simdi 3 canlisin. ay cok garip allah bebislerini de seni sag saglim kocana bagislasin
merhaba kizlar dun ugrayamadim buraya moralim cok bozuk dun aksam durmadan agladim hem kendimi hem yavrumu uzdum istemeden.
dun bizim doktoromuz vardi konusma sadece hamilelik nasil gidiyor felan diye.
kan testlerim ve tiroid hormonum herseyim iyimiz ama yumurtaliklarimda yumurta kisti varmis 2 tanesimdilik cok kucuklermis ileryen donemde buyurse 3-4 aylikken alacaklarmis kistleri Allahim ne yapacagim ben yavruma zarari olurmu?zaten 2 miyomum vardi birde bunlar cikti ama onceden yoktu hic birseyim hamilelikten once rahim filmi cektirdim doktor hersey yolunda demisti temizdi herseyim.hamile kalinca oldu galiba arada acaip batmalarim oluyor kasik bolgelerimde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?