- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #5.301
günaydın kızlarrrrrr
bencede hakkı yolda galibaama ciddi bende normalde hiç yemem ama bu aralar severek yediklerimden biri oluverdi zararı olduğunu sanmıyorum ama günde ne kadar yediğinde önemli tabi keyifli günler herkeze
Benim de randevum 6 mayısta. Olmazsa telefonda sorarım artık. Azıcık hafiflese yeter. Sağol Canım.
Ne güzel ya. Ben de çikolata delisiydim, şimdi paketini görünce midem bulanıyor. Ne menem şeymiş bu hamilelikAma çok tüketmemeye çalış, kafein içeriyor çünkü.
cnm 30 nisana randevu aldım 11+5 oluyor bu tarihlerde giden arkadaşlar var ama genede erkenmi diye düşünüyorum senin gideceğin tarih bellimii..
aaaaa ama men qizim olsun isteyirem, mene benzesin qivircik saclari olsun minicik tatli bir cadiama yene de saglikli olsun yeter :82:
canım kendilerini agırdan satıyo bizimkiler bakalım ne olucak bir dahaki gitmeye.benim tek sıkıntım test zamanlarının geçmemesi bir hata olmaması.zamanla göreceğiz bakalım.siz ikili testi atlattınız darısı bizim başımızaCnm hiççççççççççç telaşlanma
benimki de bi geriledi
sona bidaha geriledi
bi panikledim
şükür şimdi de önde
belli olmuo bu sıpacanların işi
canım kendilerini agırdan satıyo bizimkiler bakalım ne olucak bir dahaki gitmeye.benim tek sıkıntım test zamanlarının geçmemesi bir hata olmaması.zamanla göreceğiz bakalım.siz ikili testi atlattınız darısı bizim başımıza
nerdeeeeeeee
daha çıkmadı test sonucu
bugün akşam 5 de çıkacakmış
o zaman akşama iyi haberler bekliyoruz....
SAOL CANIMMMM DARISI SIZE INSALLAH;VE GORUN BAK HEPIMIZ EN AZ 38 I GORUCEZ GERISI ALLAH KERIMGünaydın. Hayırlı olsunnn 10.haftanız ve gelecek diğer tüm haftalar.Darısı başımıza. İnşallah sağlıkla 40 haftayı tamamlarız ve zamanında dünyaya gelir bebişlerimiz inşallah.
BENDE DEREOTUNUN ZARARI YOK AMA MAYDANOZ NANE VE KEKIK DIYE DUYMUSTUM AMA KESIN BILEMIYORUM TABIama hamileyken dereotu kekik maydanoz yemeyin diyorlar.. sen bi doktoruna sor canım bence..
CANM YA GECMIS OLSUN BIRDAHA GELMESIN INSALLAH ONLAR COK UZUYO INSANI BASIMA GELDIGI ICN BILIYORUM STRES YOKKKKKKgunaydin kizlar nasilsiniz bugun?
2 gun yaptigim stresin yuzunden dun carsidayken,kurus liralar buyuklugunde koyu,hafif kanli kahverengi leke gelmis pedime cok korktum hemen doktorumu aradim.sancin,agrin varsa ve lekelenmen devam ediyorsa hemen hastahaneye gel dedi.bende yok dedim biraz lekem gelmis o kadar dedim agrimda yok,lekelenme devam etmiyor dedim.ozaman sorun yok dedi hemen yat dinlen dedi hemen eve gelip yattim.Allahim nasil korktum anlatamam
ay bir daha yalniz basima bir yere gitmicem
ayrica birsey diyecegim kizlar 2011 kasim anneleri topikleri cogalsin ya
mesela 2011 kasim annislerinin gobusleri
2011 kasim annislerinin bebislerine aldigi ciciler
2011 kasim anneleri ne kadar kilo aldi gibi......fena olmazmi?
amannn
ii çıkçak tabi yaaa
zamane bebesi bunlar :)
içimizi sıkmıcaz herşey ii olcak merak etmeyinnnnnnnnnn :)
sizin de su gibi geçecek zaman
2 li 3 lü
ileri düzey vs vs
herrrr şeyimiz tertemiz çıkacak Allah'ın izni ileee
merhaba tatlimmm,
iyiyiz biz cok sükür okudugum kadariyla sende yawas yawas ayaklanmaya baslamissin artikne durumdasin bakalim? Yatmiyorsun dimi hala? Seninle günlerimiz ayni naptin ikili testi randevu aldin mi? Ben Cumartesi günü gidiyorum kismetse cok meraklaniyorum günlerdir....
ama hamileyken dereotu kekik maydanoz yemeyin diyorlar.. sen bi doktoruna sor canım bence..
Geçmiş olsun kubicim. Hem grip için hemde kusma için yiyebilirsen her sabah ince bir dilim taze zencefil öneririm çok faydasını gördüm ben.
aaaaa ama men qizim olsun isteyirem, mene benzesin qivircik saclari olsun minicik tatli bir cadiama yene de saglikli olsun yeter :82:
ay cok komiksiniz yaa güldürdünüz beni :)))) mende isterem mendee
yaff cikolata demeyin benimde canim cekiyo evde de yok suan :) amA benim tercihim beyaz cikolata aff cok lezzetli
ay cok komiksiniz yaa güldürdünüz beni :)))) mende isterem mendee
yaff cikolata demeyin benimde canim cekiyo evde de yok suan :) amA benim tercihim beyaz cikolata aff cok lezzetli
kızlar ben geldim dün akşam hemen kalkdım babam işten geldi acile götürdü beni dayanamadım daha:2: önce gözden muayene ettiler bişey çıkmadı KBB den muayene oldum sinüzşt başlangıcı yani resmen sinüzit olmuşum :2: anlamalıydım ağrıdan ölüyodum doktor parol diye bir ilaç verdi annem pek içirmek istemiyo ama bugün gayet iyiyim çok şükür doktoru gördüm bir tanede ilaç içtim geçtisizler nasılsınız :26:
kiz sirli sen hep büle konus cok güsel oluyor hem bisde ögrenmis olurus
ay gecmis olsun canim iste dikkat et kendine ama simdi iyi olduguna sevindim bana gelince bilmiom ama sizden galiba bana da bulasti 2 - 3 gündür pek bisey yiyesim gelmio artik(( neden acaba gercekten cok acikinca yiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?