2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

hmm ikimizde de eyni demeli, ama ferqinde olmuram ki bir de baxiram kocaman cikolata parcasi yox oldu gerek dikkat edim sonunda sisko anne olmamak icin

cox garip bir sey, baska zaman belki aylarla dilime vurmazdim cikolotayi ya da sekeri ama indi hepsi sekerli seyler kafeini hic akil etmemisdim dogrusu akkili ablam benim, men de deyirem neden bu qeder gulurem??

cnm 30 nisana randevu aldım 11+5 oluyor bu tarihlerde giden arkadaşlar var ama genede erkenmi diye düşünüyorum senin gideceğin tarih bellimii..

belli canım doktorum yeni tarihimize göre 12 hafta olduğunda çagırdı 5-6 mayısta gel 9 mayısı geçirme demişti bende 5mayısta gitmeyi düşünüyorum12+1 oluyor o tarihte

Cnm hiççççççççççç telaşlanma
benimki de bi geriledi
sona bidaha geriledi
bi panikledim
şükür şimdi de önde
belli olmuo bu sıpacanların işi
canım kendilerini agırdan satıyo bizimkiler bakalım ne olucak bir dahaki gitmeye.benim tek sıkıntım test zamanlarının geçmemesi bir hata olmaması.zamanla göreceğiz bakalım.siz ikili testi atlattınız darısı bizim başımıza

nerdeeeeeeee
daha çıkmadı test sonucu
bugün akşam 5 de çıkacakmış

o zaman akşama iyi haberler bekliyoruz....

amannn
ii çıkçak tabi yaaa
zamane bebesi bunlar :)
içimizi sıkmıcaz herşey ii olcak merak etmeyinnnnnnnnnn :)

sizin de su gibi geçecek zaman
2 li 3 lü
ileri düzey vs vs
herrrr şeyimiz tertemiz çıkacak Allah'ın izni ileee

Günaydın. Hayırlı olsunnn 10.haftanız ve gelecek diğer tüm haftalar. Darısı başımıza. İnşallah sağlıkla 40 haftayı tamamlarız ve zamanında dünyaya gelir bebişlerimiz inşallah.
SAOL CANIMMMM DARISI SIZE INSALLAH;VE GORUN BAK HEPIMIZ EN AZ 38 I GORUCEZ GERISI ALLAH KERIM
ama hamileyken dereotu kekik maydanoz yemeyin diyorlar.. sen bi doktoruna sor canım bence..
BENDE DEREOTUNUN ZARARI YOK AMA MAYDANOZ NANE VE KEKIK DIYE DUYMUSTUM AMA KESIN BILEMIYORUM TABI
CANM YA GECMIS OLSUN BIRDAHA GELMESIN INSALLAH ONLAR COK UZUYO INSANI BASIMA GELDIGI ICN BILIYORUM STRES YOKKKKKK

OYLE OLACAK TABI CANIM HEPIMIZ POZITIF DUSUNUCEZ POZITIF OLACAK OLUMSUZLUK YOKK HEPIMIZ SAGLIKLA KAVUSUCAZ YAVRULARIMIZA

slm canım ii allaha şükür ama hala yatıyorum çünkü kanamam daha devam ediyor kahverengi lekelenme şeklinde biz artık 5 güne bi doktordayız çünkü hiç problem bitmiyor bende ama allaha şükür bebegim iyi onda bi problem yok benim bebegimin yanında kanama alanı var bebek onu yavaş yavaş ezip bitecekmiş o yüzden şimdi kahverengi kanamam var biz salı günü gittigimizde 2li test yaptı doktor ama 10 dk sürmedi ensesine burnuna işte birkaç yerine baktı aslında pazartesi idi ama pozisyonu uygun bakalım dedi 5 güne kadarda kan sonucu çıkacak inşallah

Geçmiş olsun kubicim. Hem grip için hemde kusma için yiyebilirsen her sabah ince bir dilim taze zencefil öneririm çok faydasını gördüm ben.

cnm benim öncelikle bebeğin ikizmiş hakkında hayırlısı olsun çok sevindim senin adına birazda üzüldüm allah yardımcın olsun artık biri ağlar biri susar diğerinide uyandırır

ay cok komiksiniz yaa güldürdünüz beni :)))) mende isterem mendee
yaff cikolata demeyin benimde canim cekiyo evde de yok suan :) amA benim tercihim beyaz cikolata aff cok lezzetli

kızlar ben geldim dün akşam hemen kalkdım babam işten geldi acile götürdü beni dayanamadım daha:2: önce gözden muayene ettiler bişey çıkmadı KBB den muayene oldum sinüzşt başlangıcı yani resmen sinüzit olmuşum :2: anlamalıydım ağrıdan ölüyodum doktor parol diye bir ilaç verdi annem pek içirmek istemiyo ama bugün gayet iyiyim çok şükür doktoru gördüm bir tanede ilaç içtim geçti sizler nasılsınız :26:

yaff cikolata demeyin benimde canim cekiyo evde de yok suan :) amA benim tercihim beyaz cikolata aff cok lezzetli

hemise gulesin gozelim, hmm beyazmi yok sutlu hec sevmirem, menimki siyah olsun, bitter cikolataya doyamam, hele o tadi var ya bir az da aci aci...mmmmmmmm

nasılsın ablacım kız sizin kan şekeriniz düşmüş adet gününüz yaklaşınca çikolatamı isityonuz yoksa ben her adet olduğummda bir tane çikolatayı bitiririm normalde çikolata şekerli şeyler yemem sevmem çünkü bence kan şekeriniz düşmüş kız ben sana yollım burdan kargoyla artık ne zamn gelirse

ay gecmis olsun canim iste dikkat et kendine ama simdi iyi olduguna sevindim bana gelince bilmiom ama sizden galiba bana da bulasti 2 - 3 gündür pek bisey yiyesim gelmio artik (( neden acaba gercekten cok acikinca yiyom

kiz sirli sen hep büle konus cok güsel oluyor hem bisde ögrenmis olurus

ay bende bayılıyorum azerbeycan konuşmasına bize öpretse sirli güzel olur eşlerimizinde hoşuna gider türkdü azeri olmuş der bide bizim hanım türkçeyi zor konuşuyodu azeri olmuş

ay gecmis olsun canim iste dikkat et kendine ama simdi iyi olduguna sevindim bana gelince bilmiom ama sizden galiba bana da bulasti 2 - 3 gündür pek bisey yiyesim gelmio artik (( neden acaba gercekten cok acikinca yiyom

ay cnm benim bize mi üzüldün de oldu yoksa kıyamam sana cnm bide bişey yemezsen yani içinin kıyılmasını beklersende yiyemiyosun ben bugün sabah 7 de 9 da bide şimdi yiyorum yarrısı içimde yarısı çıkdı geçicek inşallah bunu bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…