- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #5.341
nasılsın ablacımkız sizin kan şekeriniz düşmüş adet gününüz yaklaşınca çikolatamı isityonuz yoksa ben her adet olduğummda bir tane çikolatayı bitiririm normalde çikolata şekerli şeyler yemem sevmem çünkü bence kan şekeriniz düşmüş kız ben sana yollım burdan kargoyla artık ne zamn gelirse
gunaydin kizlar nasilsiniz bugun?
2 gun yaptigim stresin yuzunden dun carsidayken,kurus liralar buyuklugunde koyu,hafif kanli kahverengi leke gelmis pedime cok korktum hemen doktorumu aradim.sancin,agrin varsa ve lekelenmen devam ediyorsa hemen hastahaneye gel dedi.bende yok dedim biraz lekem gelmis o kadar dedim agrimda yok,lekelenme devam etmiyor dedim.ozaman sorun yok dedi hemen yat dinlen dedi hemen eve gelip yattim.Allahim nasil korktum anlatamam
ay bir daha yalniz basima bir yere gitmicem
ayrica birsey diyecegim kizlar 2011 kasim anneleri topikleri cogalsin ya
mesela 2011 kasim annislerinin gobusleri
2011 kasim annislerinin bebislerine aldigi ciciler
2011 kasim anneleri ne kadar kilo aldi gibi......fena olmazmi?
ay bende bayılıyorum azerbeycan konuşmasına bize öpretse sirli güzel olur eşlerimizinde hoşuna gider türkdü azeri olmuş derbide bizim hanım türkçeyi zor konuşuyodu azeri olmuş
ezgım ınsallah bır an ınce gecer cok buyuk sıkıntı yapıyor ınsana.benımde ılk haftalarda olmustu bır hafta surdu sımdı yok cok sukur ama bende yatıyorum hıcbır ıs yapmıorum ıkı gundur yemek yapmaya basladım ancak.merak ettugım trdekı drlar bu konuya daha tıtız davranıyorlar sana tavsıyelerı nedır bu durumda neler yapmanı yada yapmamanı onerıyor banada yazarmısın hep yatmalımıyız mesela yada dıkkat etmek kaydıyla gunluk hayatımıza donebılırmıyoz cok uzun oldu ama cvplarsan cok sevınırım[sıze="2"][/sıze]slm canım ii allaha şükür ama hala yatıyorum çünkü kanamam daha devam ediyor kahverengi lekelenme şeklinde biz artık 5 güne bi doktordayız çünkü hiç problem bitmiyor bende ama allaha şükür bebegim iyi onda bi problem yok benim bebegimin yanında kanama alanı var bebek onu yavaş yavaş ezip bitecekmiş o yüzden şimdi kahverengi kanamam var biz salı günü gittigimizde 2li test yaptı doktor ama 10 dk sürmedi ensesine burnuna işte birkaç yerine baktı aslında pazartesi idi ama pozisyonu uygun bakalım dedi 5 güne kadarda kan sonucu çıkacak inşallah
ayy ne ıyı kocısın varmıs senın oylemerhaba herkese nasılsınız görüşmeyeli......biz iyiyz çok şükür okuldayız şimdi..
Az önce eşim aradı kayınvalidemler gelebilirmiş öfff şimdimi haber verilir evde yemek yok ortalıkta çok toplu değil ve 5 e kadar okuldayım böylece kalakaldım....
Allahtan eşim evde o toplasın artık ortalığı örtüleri falan düzeltsin....
aynen canım benımkıde oyle elınden hıcbır ıs gelmez beceremez bazen ıyı nıyetıyle yapıyor bazı seylerı ama beceremıyor kızmıyorum onada ıstıyor ama olmuyor ıste;bende kadın cagırıyorum napıym mecbur olunca hatta suan temzılık yapılıyor evımdeay şu hamarat kocişlerinizden bahsediosunuz ya ben bitiyorum yaaBenimki hayatta bir parmagini dahi kipirdatmaz ufacik bisi istim burnumdan getirir hemen paşam, azcik yardim etmekdense kadın cagır o yapsin der konu kapanır bizim evde :26:
:)) uyy acili acili bende onu yiyemem hecsöyle bembeyaz oclak 3 taneyi gözüm kirpmadan yirim ayy bugün aldircam dayanamicam esim hele gelsin
yok kiz benim tatlilarla herzaman aram iyidir aramizi kimse bozamadi bu zamana kadar :)))) cok sadikiz birbirimize o bensiz ben onsuz duramamay hemen yolla yolla bir günde gelir kargo ile ama sey olsun ülkerin fildisi adi hahaa iyi haa artik burdanda siparis veririz
tarife bayıldım da artık zeytine hiç dokunamaz oldum korkudan :)
helencim, crafty ye ben sormuştum. çünkü hep 45 dk sürdü yazıyorlardı. benimde çok hoşuma gitmişti uzun süre izlemek. inş öyle uzun uzun izleriz bizde.
nerdeki bu sağlık ocağı? ne güzelmiş öyle kalp atışını bile dinlemişsin.
hala kararsızınm bu konuda yaa. ben şu anki doktorumu çok seviyorum ama hastaneyi sevmiyorum. medicanayı inceledim hastane hoşuma gitti. orda iyi bir bayan doktor var mı acaba?
Canım niye bayan dr ? bende ilk başta bayan düşünüyordum ama Düzgün beyle tanışınca vazgeçtim ...Bence düzgün beye git pişman olmazsın...
teyzecikler
2 li testimiz ii miş Allah'a şükür
dr aradı şimdi
ii minik dedi
anmiyosentez ya da 3 lü taramayı gerek görmüyorum dedi
ay şu hamarat kocişlerinizden bahsediosunuz ya ben bitiyorum yaabenimki hayatta bir parmagini dahi kipirdatmaz ufacik bisi istim burnumdan getirir hemen paşam, azcik yardim etmekdense kadın cagır o yapsin der konu kapanır bizim evde :26:
çok şükür istifra hariç iyiyiz arasıra onun pıt pıtını hissediyorum daha mutlu oluyorum.canım sen hamilesin elinden geldiği kadarıyla yap kayınvaliden yemek falan yapar halinden anlaması lazım benimkilerde cmrtsi gelecekler.eşinde yardım eder takma kafana canım..
ayy ne ıyı kocısın varmıs senın oylenapıcaksın canım gelırlerse gelsınler sen hamıle ve calısan bır bayansın herseyı senden beklemesınler gelınce kayınvalıden yapsın yemek falan bence yanı
[sıze="2"][/sıze]
Herkese merhabaa nasılsınız kızlar , ben elhamdüllillah 2 gündür bi nebzede olsa bulantıdan istifradan uzaklaştım gibi ama her an gelecek gibi geliyor.. bazı arkadaşlar ne güzel cinsiyetleri öğrenmiş.. benimde haftaya cuma randevum tam 11+0 olucam bilmem ikili test yaparmı...
superlady sen iyimisin arkadaşım dramammine içiyormusun.. inan rahatlatıyo bi nebze
teyzecikler
2 li testimiz ii miş Allah'a şükür
dr aradı şimdi
ii minik dedi
anmiyosentez ya da 3 lü taramayı gerek görmüyorum dedi
cnm benim öncelikle bebeğin ikizmiş hakkında hayırlısı olsun çok sevindimsenin adına birazda üzüldüm allah yardımcın olsun artık biri ağlar biri susar diğerinide uyandırır
kzlar doktor mayısın 6 sında ikili taramaya gel dedi bu test nasıl yaplyor ve ne işe yarıyor yaptıran varsa biraz bilgi versin lütfen
al benden de o kadar 30 da ben almıştım.. 20 kg. verdim, 10 u vermek için de spora başlayacağım sırada bi doktora gittim: "süprizzzzzzzzzzzzzz bebiş vaaaaaaaarrrrrrrrr" oldu..........
hayatıma küstüm o süpriz üzerine 2 hafta sonra kendime geldim iştetövbe tövbeeeeeeee şimdi çok sefyom bebişimi...
az once yemeyimi yedim, yarim saatim daha vardi, asagi enib bir az dolasdim 20 dakika falan yuruyus yaptim...indi yene pc-nin basindayamaramizda mesafeler olmasaydi sene alib getirirdim istediyini men DOLCI cikolatalarini sevirem, cox dadli olur
Teşekkür ederim canım .Bebislerin ikisi gelirse hem Rabbimin emaneti hemde hediyesi baş göz üzerine demek düşer bize de. O yüzden Elhamdulilah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?