2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

son defa doktorla gorusende kan teyziqin ve sekerin dusmus dedi o sebebden ola biler, ama adetden 10 gun kecib inanmiram ondan olsun. men de sevmirem eslinde ama demek ki bebisim sevir

Herkese merhabaa nasılsınız kızlar , ben elhamdüllillah 2 gündür bi nebzede olsa bulantıdan istifradan uzaklaştım gibi ama her an gelecek gibi geliyor.. bazı arkadaşlar ne güzel cinsiyetleri öğrenmiş.. benimde haftaya cuma randevum tam 11+0 olucam bilmem ikili test yaparmı...
superlady sen iyimisin arkadaşım dramammine içiyormusun.. inan rahatlatıyo bi nebze

ben düşük yapmasaydım eylül annesi olacaktım. o yüzden eylül annelerine ara sıra bakarım. göbekler, cicişler falan... şimdi açsak göbek yok ki :)) cicişler içinde erken gibi en azından cinsiyeti beklemek lazım.

ay bende bayılıyorum azerbeycan konuşmasına bize öpretse sirli güzel olur eşlerimizinde hoşuna gider türkdü azeri olmuş der bide bizim hanım türkçeyi zor konuşuyodu azeri olmuş

beyenmeyinize sevindim ilk baslarda ozum yazmirdim ki anlamazsiniz...ama men bir ferq hiss etmirem danisigimizda. cunki biz de turkuz. azerbaycan turku. yeni dilimiz dinimiz elhemdulillah birdi. eyni oguz soyundan gelirik ne de olsa. yaxsi o vaxt. men size en gozel terzde danismagi oyredeceyem.

ezgım ınsallah bır an ınce gecer cok buyuk sıkıntı yapıyor ınsana.benımde ılk haftalarda olmustu bır hafta surdu sımdı yok cok sukur ama bende yatıyorum hıcbır ıs yapmıorum ıkı gundur yemek yapmaya basladım ancak.merak ettugım trdekı drlar bu konuya daha tıtız davranıyorlar sana tavsıyelerı nedır bu durumda neler yapmanı yada yapmamanı onerıyor banada yazarmısın hep yatmalımıyız mesela yada dıkkat etmek kaydıyla gunluk hayatımıza donebılırmıyoz cok uzun oldu ama cvplarsan cok sevınırım[sıze="2"][/sıze]
ayy ne ıyı kocısın varmıs senın oyle napıcaksın canım gelırlerse gelsınler sen hamıle ve calısan bır bayansın herseyı senden beklemesınler gelınce kayınvalıden yapsın yemek falan bence yanı
aynen canım benımkıde oyle elınden hıcbır ıs gelmez beceremez bazen ıyı nıyetıyle yapıyor bazı seylerı ama beceremıyor kızmıyorum onada ıstıyor ama olmuyor ıste;bende kadın cagırıyorum napıym mecbur olunca hatta suan temzılık yapılıyor evımde
[sıze="2"][/sıze]

az once yemeyimi yedim, yarim saatim daha vardi, asagi enib bir az dolasdim 20 dakika falan yuruyus yaptim...indi yene pc-nin basindayam aramizda mesafeler olmasaydi sene alib getirirdim istediyini men DOLCI cikolatalarini sevirem, cox dadli olur

teyzecikler
2 li testimiz ii miş Allah'a şükür
dr aradı şimdi
ii minik dedi
anmiyosentez ya da 3 lü taramayı gerek görmüyorum dedi

teyzecikler
dr aradı şimdi
ii minik dedi

gözün aydın canım, darısıı başımıza inşallah.

zuzuipek, hadi şimdilik problem olmaz ama çatı muayenesi ve doğum... ben bayan dr dan bile o kadar çekiniyorum ki.. ne bileyim :26:

Son düzenleme:

ehhh işte hiç yoktan iyidir azd olsa yardım eder....canı isteyince tabi....şimdi mecbur kadlı birazda ben olmayınca evde napsın garibim toplıcak.....

ozaman kadın çağır şekerim parasını bari versin hiç üzme kendini...madem buna razı boşver yardım etmesin benim ark eşi hem yardım etmez hemde kadın almasına izin vermez ark hem evde hem işte çalışır garibim....

valla kayınvalidem daha hamile olduğumu bilmiyor bile söylemedi eşim bende karışmadım bana ne onun ailesi.....canı ne zaman isterse söyler.....ama Alllah var hamarat kadındır hiç durmaz yemek memek işini bana düşürmez zaten....misafir gib hiç oturmaz geldiği zaman.....

ben kendim olmayınca stres oluyorum işte her ne kadar eşim toplasada ortalığı ben burdayım elimden bir şey gelmiyor....dünden haber verseler ona göre kendimi ayarlardım...inş benden önce gelmezler ne zaman yolacıkacaklarıda belli değilmiş zatende....

sağol canım içiyorum bugün sabah 8 de yine istifra ettim.kalkınca yuttum çok şükür şimdi iyiyim ama dermanım yok hiçbirşey yiyip içemiyorum.yanlış bilmiyorsam 11. haftada ikili test başlıyor.

yaa cocuk laptoplari nerden aliniii benim kiz beni rahat birakmiii habire laptopu bizikllliiiii bise yazamiom imdaat hahaha

teyzecikler
dr aradı şimdi
ii minik dedi

hadi gözün aydın...... inş hep böyle yolunmda gider herşey......

valla kayınvalidem daha hamile olduğumu bilmiyor bile söylemedi eşim bende karışmadım bana ne onun ailesi.....canı ne zaman isterse söyler.....ama Alllah var hamarat kadındır hiç durmaz yemek memek işini bana düşürmez zaten....misafir gib hiç oturmaz geldiği zaman.....

sulisim ne kadar güzel işte takma kafana allah yardımcın olsun..

Son düzenleme:
cnm benim öncelikle bebeğin ikizmiş hakkında hayırlısı olsun çok sevindim senin adına birazda üzüldüm allah yardımcın olsun artık biri ağlar biri susar diğerinide uyandırır

Teşekkür ederim canım .Bebislerin ikisi gelirse hem Rabbimin emaneti hemde hediyesi baş göz üzerine demek düşer bize de. O yüzden Elhamdulilah

kzlar doktor mayısın 6 sında ikili taramaya gel dedi bu test nasıl yaplyor ve ne işe yarıyor yaptıran varsa biraz bilgi versin lütfen

evet yaa yaptiranlar bilgi verin lütfen :)

sen dur daha dur acuk zaman gecsin daha cook sevecen oni :))
20 kilo daha alsan umrunda olmicek

oo eferin sana yemekten sonra yürüyüs hee iyi olurdu celurdum yanuna sana ama bisey birakmazdim dermisim ama bu aralar bisi pek yiyemiom
DOLcilerin afiyet olsun canim benim doya doya ye can bogazdan gelir bebisde faydalansin

craftycim geçmiş olsun hadi. İnşallah hep böyle sorunsuz bir şekilde atlatırsınız testleri ve kucağına sağ salim alırsın inşallah. Sizin cinsiyet belli olmadı mı? Ne dedi doktor? Ben çok merak ediyorum bebeğimin cinsiyetini. Daha çok erken ama rüyalarda bir kız görüyorum bir erkek. Ne hissedeceğimi şaşrdım. Sağlıklı olsunlar da tabi gerisi önemli değil. Bebek eşyaları çok dikkatimi çekiyor. Zor tutuyorum kendimi. Unisex kıyafetler alacağım biraz daha nefsimi zorlarsam. Kız da olsa erkek de olsa giyebilsin diye. Ayy inşallah sağlıklı olurlar da başka bir şey istemiyorum şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…