2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

geçmiş olsun kubicim..
parol içebilirsin yaa minoset ve parol hamilelikte kurtarıcıdır..
ben de ciddi baş ağrısı yaşıyorum..
bazen başım çatlayacak gibi oluyo, eğer yarım günden fazla devam ederse hemen parol yada minoset içiyorum..
dünyaya yeni gelmiş gibi oluyorum

ay cok komiksiniz yaa güldürdünüz beni :)))) mende isterem mendee
yaff cikolata demeyin benimde canim cekiyo evde de yok suan :) amA benim tercihim beyaz cikolata aff cok lezzetli

ya afferin size... sirlinin az önceki çikolata muhabbeti üzerine gittim dido yedim,
eve giderken de milka iki renk çikolata yiycem beyaz çikolata lafının üzerine..
yani doktor dün bana ilk 20 hafta sıfır kilo dedi..
artık kaç kilo alırım bilmem
bravo bravo siz devam edin

kızlar ben şimmcik çıkayım hala annemlerdeyim ve herkez oturmaya çağırıyo beni hastayımya hiç gidesim gelmiyo yeemkde yiyemiyom off hadi allaha emanet olun kendinize ve bebişinize iyi bakın mucukkss

iyi masallah bebek iyi olsunda geriside gecer ins en kisa zamanda canim. İkili testte cinsiyetle ilgili bisi dememis anladigim kadariyla doktor sana dimi? Peki daha ne kadar kanaman sürecekmis boyle bisi dedimi sana?? iki gün kaldi ben catliyorum yahuuu merakdan sen 5 günde bir görüyormussun ne güzel....

İlk 20 ay sıfır kiloyu doktorlar bi zahmet annelere, teyzelere, halalara da anlatsınlar. Yahu yemek yiyemiyorum dedikçe envai çeşit yiyecek getiriyorlar. Eşim perişan oldu bitircem diye

hemise gulesin gozelim, hmm beyazmi yok sutlu hec sevmirem, menimki siyah olsun, bitter cikolataya doyamam, hele o tadi var ya bir az da aci aci...mmmmmmmm

:)) uyy acili acili bende onu yiyemem hec söyle bembeyaz oclak 3 taneyi gözüm kirpmadan yirim ayy bugün aldircam dayanamicam esim hele gelsin

yok kiz benim tatlilarla herzaman aram iyidir aramizi kimse bozamadi bu zamana kadar :)))) cok sadikiz birbirimize o bensiz ben onsuz duramam ay hemen yolla yolla bir günde gelir kargo ile ama sey olsun ülkerin fildisi adi hahaa iyi haa artik burdanda siparis veririz

İlk 20 ay sıfır kiloyu doktorlar bi zahmet annelere, teyzelere, halalara da anlatsınlar. Yahu yemek yiyemiyorum dedikçe envai çeşit yiyecek getiriyorlar. Eşim perişan oldu bitircem diye

can boğazdan gelir anacım sen yeeeeee............
bunlar sosyetik doktor, artistlik yapıyo işte
ben de takmadım yani bak götürüyorum herşeyi

geçenlerde bir topik gördüm herkez birbirine hediye yolluyodu çok güzel çok beyendim o topiği bizim bebişlerinde cinsiyeti belli olsun bizde öle bişey yaparız neyse ben kaçttım

kiz ülkerin ki daha güzel fil disi :)))) onu ye
ama baksana sunu anlamadim ilk 20 hafta sifir kilo mu yani ilk 20 haftada hic kilo almamalimiyiz ben mi gene ters anladim

kızlar ben şimmcik çıkayım hala annemlerdeyim ve herkez oturmaya çağırıyo beni hastayımya hiç gidesim gelmiyo yeemkde yiyemiyom off hadi allaha emanet olun kendinize ve bebişinize iyi bakın mucukkss

tamm canims ende ALLAHa emanetsin kendine ve yigenime cici bak ins

1 ay sonra kanamalarımın geçecegini söyledi yani 4 aydan sonra cinsiyet içinde erken daha yanılmayalım dedi onuda 1 ay sonra bakarız dedi bizde ısrar etmedik artık

can boğazdan gelir anacım sen yeeeeee............
bunlar sosyetik doktor, artistlik yapıyo işte
ben de takmadım yani bak götürüyorum herşeyi

ayy ne oluyo bugün cok güldüm ins aglamam vay demek artis olan doktorlarda cikti artik piyasaya hahaa nasil olur bu ya ilk 20 hafta sifir kilo imkansiz bisi yaa

kzlar doktor mayısın 6 sında ikili taramaya gel dedi bu test nasıl yaplyor ve ne işe yarıyor yaptıran varsa biraz bilgi versin lütfen

kiz ülkerin ki daha güzel fil disi :)))) onu ye
ama baksana sunu anlamadim ilk 20 hafta sifir kilo mu yani ilk 20 haftada hic kilo almamalimiyiz ben mi gene ters anladim

yok canım sen düz anladın, doktor ters konuşuyo
ya öyle dedi ama bu uygulanacak bişey değil..
dedim ya ben doğum kilomu veremeden hamile kaldım diye..
o yüzden bana özel bişey olabilir yani..
doğumdan sonra 11 ay arayla hamile kaldığımdan oldukça gürbüzüm zaten..

yauu ne isin var senin ozaman o ters doktorda hemde artislik yapiormus meslegini sasirmis
en iyisi doktor degis :)) gülüm bu dogumdan sonra hayirlisi ile verirsin insaALLAh kilocuklari kilo dedigin ne ki yemezsin icmessin verirsin ins hihihi bende cok meerak ediom bu gebelikte nekadar alcam ilkinde 25 idi simdi 50 olmaz ins

merhaba herkese nasılsınız görüşmeyeli......biz iyiyz çok şükür okuldayız şimdi..

az önce eşim aradı kayınvalidemler gelebilirmiş öfff şimdimi haber verilir evde yemek yok ortalıkta çok toplu değil ve 5 e kadar okuldayım böylece kalakaldım....

Allahtan eşim evde o toplasın artık ortalığı örtüleri falan düzeltsin....

ay şu hamarat kocişlerinizden bahsediosunuz ya ben bitiyorum yaa benimki hayatta bir parmagini dahi kipirdatmaz ufacik bisi istim burnumdan getirir hemen paşam, azcik yardim etmekdense kadın cagır o yapsin der konu kapanır bizim evde :26:

al benden de o kadar 30 da ben almıştım.. 20 kg. verdim, 10 u vermek için de spora başlayacağım sırada bi doktora gittim: "süprizzzzzzzzzzzzzz bebiş vaaaaaaaarrrrrrrrr" oldu..........
hayatıma küstüm o süpriz üzerine 2 hafta sonra kendime geldim işte tövbe tövbeeeeeeee şimdi çok sefyom bebişimi...

ya benim doktorum çok tatlı bi adam ama yaa bırakamam ben onu
acayip relax bi adam... böyle pimpirikli bi doktor değil beni rahatlatıyo o tavrı,
her soruyu sorabiliyorum.. soru sormaya çekinmiyorum bu benim için çok önemli bişey hamilelikte..
çünkü insan hem unutkan hem de alıngan oluyo.. cemilkarakus.com internet sitesi.. hem yararlı bilgiler var güzel bi site.. işte bu yüzden bırakamıyorum doktorumu...

çok şükür istifra hariç iyiyiz arasıra onun pıt pıtını hissediyorum daha mutlu oluyorum.canım sen hamilesin elinden geldiği kadarıyla yap kayınvaliden yemek falan yapar halinden anlaması lazım benimkilerde cmrtsi gelecekler.eşinde yardım eder takma kafana canım..

ama o bebek tek senin değil onun farkına varması lazım oldu yani doğur bebeği karnını doyur altını al sevmeye gelince koca sevsin alıştırmayın kızlar mecbur bakacak...benimki yapar çok şükür azcık sende kararlı olacaksın kendini hiç üzme hep kadın hep kadın olmaz..:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…