- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #5.321
kızlar ben geldim dün akşam hemen kalkdım babam işten geldi acile götürdü beni dayanamadım daha:2: önce gözden muayene ettiler bişey çıkmadı KBB den muayene oldum sinüzşt başlangıcı yani resmen sinüzit olmuşum :2: anlamalıydım ağrıdan ölüyodum doktor parol diye bir ilaç verdi annem pek içirmek istemiyo ama bugün gayet iyiyim çok şükür doktoru gördüm bir tanede ilaç içtim geçtisizler nasılsınız :26:
ay cok komiksiniz yaa güldürdünüz beni :)))) mende isterem mendee
yaff cikolata demeyin benimde canim cekiyo evde de yok suan :) amA benim tercihim beyaz cikolata aff cok lezzetli
slm canım ii allaha şükür ama hala yatıyorum çünkü kanamam daha devam ediyor kahverengi lekelenme şeklinde biz artık 5 güne bi doktordayız çünkü hiç problem bitmiyor bende ama allaha şükür bebegim iyi onda bi problem yok benim bebegimin yanında kanama alanı var bebek onu yavaş yavaş ezip bitecekmiş o yüzden şimdi kahverengi kanamam var biz salı günü gittigimizde 2li test yaptı doktor ama 10 dk sürmedi ensesine burnuna işte birkaç yerine baktı aslında pazartesi idi ama pozisyonu uygun bakalım dedi 5 güne kadarda kan sonucu çıkacak inşallah
hemise gulesin gozelim,hmm beyazmi yok sutlu hec sevmirem, menimki siyah olsun, bitter cikolataya doyamam, hele o tadi var ya bir az da aci aci...mmmmmmmm
nasılsın ablacımkız sizin kan şekeriniz düşmüş adet gününüz yaklaşınca çikolatamı isityonuz yoksa ben her adet olduğummda bir tane çikolatayı bitiririm normalde çikolata şekerli şeyler yemem sevmem çünkü bence kan şekeriniz düşmüş kız ben sana yollım burdan kargoyla artık ne zamn gelirse
geçmiş olsun kubicim..
parol içebilirsin yaa minoset ve parol hamilelikte kurtarıcıdır..
ben de ciddi baş ağrısı yaşıyorum..
bazen başım çatlayacak gibi oluyo, eğer yarım günden fazla devam ederse hemen parol yada minoset içiyorum..
dünyaya yeni gelmiş gibi oluyorum
cnm yazmadan geçemicem minoset 2 çeşit dikkat et biri gri paket biri kırmızı onlardan sadece bir tanesi içiliyo ve ben şuan unuttum sanki gri olanıydı ama görümcem hep içer miğreni var gün 7 tane içtiği oluyo ama mahşallah nur topu doğruyobri yakınımda içilmeyenden içmiş bebek emziriyodu ve çocuk hastaneye yatırdılar çok içmiş sanırım içilmeyenden dikkat edelim kuzular
İlk 20 ay sıfır kiloyu doktorlar bi zahmet annelere, teyzelere, halalara da anlatsınlar. Yahu yemek yiyemiyorum dedikçe envai çeşit yiyecek getiriyorlar. Eşim perişan oldu bitircem diye
geçmiş olsun kubicim..
parol içebilirsin yaa minoset ve parol hamilelikte kurtarıcıdır..
ben de ciddi baş ağrısı yaşıyorum..
bazen başım çatlayacak gibi oluyo, eğer yarım günden fazla devam ederse hemen parol yada minoset içiyorum..
dünyaya yeni gelmiş gibi oluyorum
ya afferin size... sirlinin az önceki çikolata muhabbeti üzerine gittim dido yedim,
eve giderken de milka iki renk çikolata yiycem beyaz çikolata lafının üzerine..
yani doktor dün bana ilk 20 hafta sıfır kilo dedi..
artık kaç kilo alırım bilmem
bravo bravo siz devam edin
kızlar ben şimmcik çıkayım hala annemlerdeyim ve herkez oturmaya çağırıyo benihastayımya hiç gidesim gelmiyo yeemkde yiyemiyom off hadi allaha emanet olun kendinize ve bebişinize iyi bakın mucukkss
iyi masallah bebek iyi olsunda geriside gecer ins en kisa zamanda canim. İkili testte cinsiyetle ilgili bisi dememis anladigim kadariyla doktor sana dimi? Peki daha ne kadar kanaman sürecekmis boyle bisi dedimi sana?? iki gün kaldi ben catliyorum yahuuu merakdan sen 5 günde bir görüyormussun ne güzel....
can boğazdan gelir anacım sen yeeeeee............
bunlar sosyetik doktor, artistlik yapıyo işte
ben de takmadım yani bak götürüyorum herşeyi
kiz ülkerin ki daha güzel fil disi :)))) onu ye
ama baksana sunu anlamadim ilk 20 hafta sifir kilo mu yani ilk 20 haftada hic kilo almamalimiyiz ben mi gene ters anladim
yok canım sen düz anladın, doktor ters konuşuyo
ya öyle dedi ama bu uygulanacak bişey değil..
dedim ya ben doğum kilomu veremeden hamile kaldım diye..
o yüzden bana özel bişey olabilir yani..
doğumdan sonra 11 ay arayla hamile kaldığımdan oldukça gürbüzüm zaten..
merhaba herkese nasılsınız görüşmeyeli......biz iyiyz çok şükür okuldayız şimdi..
az önce eşim aradı kayınvalidemler gelebilirmiş öfff şimdimi haber verilir evde yemek yok ortalıkta çok toplu değil ve 5 e kadar okuldayım böylece kalakaldım....
Allahtan eşim evde o toplasın artık ortalığı örtüleri falan düzeltsin....
yauu ne isin var senin ozaman o ters doktorda hemde artislik yapiormus meslegini sasirmis
en iyisi doktor degis :)) gülüm bu dogumdan sonra hayirlisi ile verirsin insaALLAh kilocuklari kilo dedigin ne ki yemezsin icmessin verirsin ins hihihibende cok meerak ediom bu gebelikte nekadar alcam ilkinde 25 idi simdi 50 olmaz ins
merhaba herkese nasılsınız görüşmeyeli......biz iyiyz çok şükür okuldayız şimdi..
az önce eşim aradı kayınvalidemler gelebilirmiş öfff şimdimi haber verilir evde yemek yok ortalıkta çok toplu değil ve 5 e kadar okuldayım böylece kalakaldım....
Allahtan eşim evde o toplasın artık ortalığı örtüleri falan düzeltsin....
ay şu hamarat kocişlerinizden bahsediosunuz ya ben bitiyorum yaabenimki hayatta bir parmagini dahi kipirdatmaz ufacik bisi istim burnumdan getirir hemen paşam, azcik yardim etmekdense kadın cagır o yapsin der konu kapanır bizim evde :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?