- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #5.361
hadi gözün aydın...... inş hep böyle yolunmda gider herşey......
craftycim geçmiş olsun hadi. İnşallah hep böyle sorunsuz bir şekilde atlatırsınız testleri ve kucağına sağ salim alırsın inşallah.Sizin cinsiyet belli olmadı mı? Ne dedi doktor? Ben çok merak ediyorum bebeğimin cinsiyetini. Daha çok erken ama rüyalarda bir kız görüyorum bir erkek. Ne hissedeceğimi şaşrdım. Sağlıklı olsunlar da tabi gerisi önemli değil. Bebek eşyaları çok dikkatimi çekiyor. Zor tutuyorum kendimi. Unisex kıyafetler alacağım biraz daha nefsimi zorlarsam. Kız da olsa erkek de olsa giyebilsin diye. Ayy inşallah sağlıklı olurlar da başka bir şey istemiyorum şu an.
craftycim geçmiş olsun hadi. İnşallah hep böyle sorunsuz bir şekilde atlatırsınız testleri ve kucağına sağ salim alırsın inşallah.Sizin cinsiyet belli olmadı mı? Ne dedi doktor? Ben çok merak ediyorum bebeğimin cinsiyetini. Daha çok erken ama rüyalarda bir kız görüyorum bir erkek. Ne hissedeceğimi şaşrdım. Sağlıklı olsunlar da tabi gerisi önemli değil. Bebek eşyaları çok dikkatimi çekiyor. Zor tutuyorum kendimi. Unisex kıyafetler alacağım biraz daha nefsimi zorlarsam. Kız da olsa erkek de olsa giyebilsin diye. Ayy inşallah sağlıklı olurlar da başka bir şey istemiyorum şu an.
şu free hcg değeri ile bakıolarmış bazı kızlar
50 üzeri kız 50 altı erkek miş
benim 33
ama dr kıza benzio dedi
amann hayırlısı 9 mayısda bakarızzz :)
bu free hcg ne kanda özelmi bakılıyor bu değere....
şu free hcg değeri ile bakıolarmış bazı kızlar
50 üzeri kız 50 altı erkek miş
benim 33
ama dr kıza benzio dedi
amann hayırlısı 9 mayısda bakarızzz :)
canım daha kıyafet için çok erken en azından 12. haftayı bitirmeyi bekle.....
Ayy canım hadi inşallah hayırlısı. Rabbim hayırlı evlat eylesin. İnşallah gönlüne göre olur.
Canım zor tutuyorum kendimi. Böyle emzikler, bebek şampuanları, her birşeyler dikkatimi çekiyor. Tabi almıyorum ama çok istiyorum. :) Sağlıkla gelsinler de kucağımıza inşallah herşeyini alırız. Rabbim sağlık versin yeter ki. İnsanın hevesi olunca böyle heyecanlanıyor işte. Rabbim hevesimizi kursağımızda bırakmasın.
aynen canım benımkıde oyle elınden hıcbır ıs gelmez beceremez bazen ıyı nıyetıyle yapıyor bazı seylerı ama beceremıyor kızmıyorum onada ıstıyor ama olmuyor ıste;bende kadın cagırıyorum napıym mecbur olunca hatta suan temzılık yapılıyor evımde
[sıze="2"][/sıze]
merhaba herkese nasılsınız görüşmeyeli......biz iyiyz çok şükür okuldayız şimdi..
az önce eşim aradı kayınvalidemler gelebilirmiş öfff şimdimi haber verilir evde yemek yok ortalıkta çok toplu değil ve 5 e kadar okuldayım böylece kalakaldım....
Allahtan eşim evde o toplasın artık ortalığı örtüleri falan düzeltsin....
kızlar selam.!!
bir sey sormak istiyorum beni dun aile hekimligimden aradılar da gebeliginizi ogrendik hayırlı olsun, gelin kaydettirecegiz sizi , bilgi vermemiz lazım , işte aşılar maşılar, tahliller kilo tansiyon zart zurt bir suru sey soylediler de ben zaten kendi doktorumda bunları yaptırmayacak mıyım? gitmek zorunda mıyız?
artıları nedir eksileri nedir? bilgsi olan var mı canlarım?
yani yıllarca ozel sigorta odedik bugunler icin bi yandan ozel saglık sigortamı kullanmak istiyorum su anda gitmekte oldugum hastanede ama bi yandan da saglık ocagı prosedurlerini merak ediyorum..
kızlar selam.!!
bir sey sormak istiyorum beni dun aile hekimligimden aradılar da gebeliginizi ogrendik hayırlı olsun, gelin kaydettirecegiz sizi , bilgi vermemiz lazım , işte aşılar maşılar, tahliller kilo tansiyon zart zurt bir suru sey soylediler de ben zaten kendi doktorumda bunları yaptırmayacak mıyım? gitmek zorunda mıyız?
yani yıllarca ozel sigorta odedik bugunler icin bi yandan ozel saglık sigortamı kullanmak istiyorum su anda gitmekte oldugum hastanede ama bi yandan da saglık ocagı prosedurlerini merak ediyorum..
gözün aydın canım, darısıı başımıza inşallah.
zuzuipek, hadi şimdilik problem olmaz ama çatı muayenesi ve doğum... ben bayan dr dan bile o kadar çekiniyorum ki.. ne bileyim :26:
ikisine de gitçez tatlım
sen git sağlık ocağına da
bende özele gidiorum ama sigortalar aşıları fln kapsamıo
boşa para vermeyelim değil mi :)
canım bende özel sağlık sigortası kullanıyorum .. ancak sağlık sigortaları aşıları karsılamıyor. sağlık ocagında ise hem rutin kontrollerin yapılacak hemde ası dönemlerinde senin takip etmene kalmadan onlar seni arayıp asıya cagıracaklar ya da bana yaptıkları gibi bir tarih verecekler o tarihte gidip kontrolümüzü ve asımızı yapacağız.
baska birinin daha gözetiminde olmak benim içimi rahatlatıyor evimizede yakın oldugu için bence ii bişey
kızlar selam.!!
teyzecikler
2 li testimiz ii miş Allah'a şükür
dr aradı şimdi
ii minik dedi
anmiyosentez ya da 3 lü taramayı gerek görmüyorum dedi
ayy ben iki gündür dereotu yiyorum salatanın içinde iyi değilmiymiş .. bende tam tersi ii diye duymuştumm ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?