2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

şu free hcg değeri ile bakıolarmış bazı kızlar
50 üzeri kız 50 altı erkek miş
benim 33
ama dr kıza benzio dedi
amann hayırlısı 9 mayısda bakarızzz :)

canım daha kıyafet için çok erken en azından 12. haftayı bitirmeyi bekle.....

benim 33
ama dr kıza benzio dedi

bu free hcg ne kanda özelmi bakılıyor bu değere....

benim 33
ama dr kıza benzio dedi

Ayy canım hadi inşallah hayırlısı. Rabbim hayırlı evlat eylesin. İnşallah gönlüne göre olur.

canım daha kıyafet için çok erken en azından 12. haftayı bitirmeyi bekle.....

Canım zor tutuyorum kendimi. Böyle emzikler, bebek şampuanları, her birşeyler dikkatimi çekiyor. Tabi almıyorum ama çok istiyorum. :) Sağlıkla gelsinler de kucağımıza inşallah herşeyini alırız. Rabbim sağlık versin yeter ki. İnsanın hevesi olunca böyle heyecanlanıyor işte. Rabbim hevesimizi kursağımızda bırakmasın.

aminnnn aminnnn inş

ayy ilahi cok güldüm seninki de ayni benim kocanin modelinden desene valla yapsada pesinden ben yapiorum ne diim ki daha. Suan benimde evde temizlik yapilio napim koca sözü dinliyorum bende

kızlar selam.!!

bir sey sormak istiyorum beni dun aile hekimligimden aradılar da gebeliginizi ogrendik hayırlı olsun, gelin kaydettirecegiz sizi , bilgi vermemiz lazım , işte aşılar maşılar, tahliller kilo tansiyon zart zurt bir suru sey soylediler de ben zaten kendi doktorumda bunları yaptırmayacak mıyım? gitmek zorunda mıyız?
artıları nedir eksileri nedir? bilgsi olan var mı canlarım?

yani yıllarca ozel sigorta odedik bugunler icin bi yandan ozel saglık sigortamı kullanmak istiyorum su anda gitmekte oldugum hastanede ama bi yandan da saglık ocagı prosedurlerini merak ediyorum..

sen hiç canını sıkma yapıp yesinlerr
midem bulanıyoo dersin olur biter hatta onların yapıp getirmesi gerekirr rahat ol boşver olduğu kadar ..

ikisine de gitçez tatlım
sen git sağlık ocağına da
bende özele gidiorum ama sigortalar aşıları fln kapsamıo
boşa para vermeyelim değil mi :)

canım bende özel sağlık sigortası kullanıyorum .. ancak sağlık sigortaları aşıları karsılamıyor. sağlık ocagında ise hem rutin kontrollerin yapılacak hemde ası dönemlerinde senin takip etmene kalmadan onlar seni arayıp asıya cagıracaklar ya da bana yaptıkları gibi bir tarih verecekler o tarihte gidip kontrolümüzü ve asımızı yapacağız.
baska birinin daha gözetiminde olmak benim içimi rahatlatıyor evimizede yakın oldugu için bence ii bişey

gözün aydın canım, darısıı başımıza inşallah.

zuzuipek, hadi şimdilik problem olmaz ama çatı muayenesi ve doğum... ben bayan dr dan bile o kadar çekiniyorum ki.. ne bileyim :26:

valla bende çok çekiniyorum ama dr ii olsunda onlar için sıradan birşey napalım katlanıcaz bir iki defa açmaya :)

ikisine de gitçez tatlım
sen git sağlık ocağına da
bende özele gidiorum ama sigortalar aşıları fln kapsamıo
boşa para vermeyelim değil mi :)

peki kızlar bu aşılar güvenilir midir yani haberlerde her gün neler okuyoruz aşılar bayat tarihi gecmis falan olmasın?? :18::18: cok korkuyorum doktoruma da bi sorayım diyorum :18::18:
steril mi aşılar falan? siz yaptırdınız mı? bir de ben nereden bilecegim sigortamın kapsayıp kapsamadıgını soyluyorlar mı hastaneden?

peki gitmezsek aşılara saglık ocagında arayıp hesap falan soruyorlar mı? bu konuda cok cahilim? bir de gobekten ultrason falan yapıyorlar mı kalp atışı falan için??

bende geçen hafta ugradım form var gebeler için onu doldurdu kilo ve tansiyona baktı o kadar zaten tahlilleri doktor yaptıgı için tekrarlamadı aşı açısından önemli oluyor saglık ocakları birde bildiğim kadarıyla onllarda istatistik tutuyor ve seni bişekilde uzaktan takip ediyor.bence bir eksisi yok artıları var en azından sıkıntılarla ilgili bilgi veriyorlar.bana evde sigara içiliyor mu diye bile sordular ilgili olmaları iyi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…