- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #5.381
kızlar sorduğum soruya neden cevap vermiyorsunuz anlamadım yani
inşallah sonuclar ii olur canım..bekliyoruz ii haberlerini.. dua ile..slm canım ii allaha şükür ama hala yatıyorum çünkü kanamam daha devam ediyor kahverengi lekelenme şeklinde biz artık 5 güne bi doktordayız çünkü hiç problem bitmiyor bende ama allaha şükür bebegim iyi onda bi problem yok benim bebegimin yanında kanama alanı var bebek onu yavaş yavaş ezip bitecekmiş o yüzden şimdi kahverengi kanamam var biz salı günü gittigimizde 2li test yaptı doktor ama 10 dk sürmedi ensesine burnuna işte birkaç yerine baktı aslında pazartesi idi ama pozisyonu uygun bakalım dedi 5 güne kadarda kan sonucu çıkacak inşallah
doktoruna mutlaka danışmalısın canım benim.... ben sadece duymustum.. yarın randevum var ben de sorabilirim..
peki kızlar bu aşılar güvenilir midir yani haberlerde her gün neler okuyoruz aşılar bayat tarihi gecmis falan olmasın?? :18::18: cok korkuyorum doktoruma da bi sorayım diyorum :18::18:
steril mi aşılar falan? siz yaptırdınız mı? bir de ben nereden bilecegim sigortamın kapsayıp kapsamadıgını soyluyorlar mı hastaneden?
peki gitmezsek aşılara saglık ocagında arayıp hesap falan soruyorlar mı? bu konuda cok cahilim? bir de gobekten ultrason falan yapıyorlar mı kalp atışı falan için??
slm canım ii allaha şükür ama hala yatıyorum çünkü kanamam daha devam ediyor kahverengi lekelenme şeklinde biz artık 5 güne bi doktordayız çünkü hiç problem bitmiyor bende ama allaha şükür bebegim iyi onda bi problem yok benim bebegimin yanında kanama alanı var bebek onu yavaş yavaş ezip bitecekmiş o yüzden şimdi kahverengi kanamam var biz salı günü gittigimizde 2li test yaptı doktor ama 10 dk sürmedi ensesine burnuna işte birkaç yerine baktı aslında pazartesi idi ama pozisyonu uygun bakalım dedi 5 güne kadarda kan sonucu çıkacak inşallah
peki kızlar bu aşılar güvenilir midir yani haberlerde her gün neler okuyoruz aşılar bayat tarihi gecmis falan olmasın?? :18::18: cok korkuyorum doktoruma da bi sorayım diyorum :18::18:
steril mi aşılar falan? siz yaptırdınız mı? bir de ben nereden bilecegim sigortamın kapsayıp kapsamadıgını soyluyorlar mı hastaneden?
peki gitmezsek aşılara saglık ocagında arayıp hesap falan soruyorlar mı? bu konuda cok cahilim? bir de gobekten ultrason falan yapıyorlar mı kalp atışı falan için??
bende çok severim dereotunu salata içinde tüketiyorum hatta ben süt içemeyenler için dereotu yemek birazda olsa karşılar diye duymuştum doktora sorarsanız paylaşır mısınız benim kontrole daha var a en azından sizden bilgi edinmiş oluruz benimde kafama takıldı.
Soracaklarımın listesine ekledim tatlım.. yarın en gec öğlen haber vermiş olurum...
Şimdilik kafana takma.. diyelimki yenmesi ii değil dedi.. zaten 2 gündür yiyosun o kadardan da bişey olmaz .. bence ..
al benden de o kadar 30 da ben almıştım.. 20 kg. verdim, 10 u vermek için de spora başlayacağım sırada bi doktora gittim: "süprizzzzzzzzzzzzzz bebiş vaaaaaaaarrrrrrrrr" oldu..........
hayatıma küstüm o süpriz üzerine 2 hafta sonra kendime geldim iştetövbe tövbeeeeeeee şimdi çok sefyom bebişimi...
ya benim doktorum çok tatlı bi adam ama yaa bırakamam ben onu
acayip relax bi adam... böyle pimpirikli bi doktor değil beni rahatlatıyo o tavrı,
her soruyu sorabiliyorum.. soru sormaya çekinmiyorum bu benim için çok önemli bişey hamilelikte..
çünkü insan hem unutkan hem de alıngan oluyo.. cemilkarakus.com internet sitesi.. hem yararlı bilgiler var güzel bi site.. işte bu yüzden bırakamıyorum doktorumu...
kimse yaptırmadı sanırım.salı günü yaptırıcam ben inşallah sabah 10 da randevum var sabırsızlıkla bekliyorum.uzuuun uzun anlatırım burdan:)kızlar sorduğum soruya neden cevap vermiyorsunuz anlamadım yani
kimse yaptırmadı sanırım.salı günü yaptırıcam ben inşallah sabah 10 da randevum var sabırsızlıkla bekliyorum.uzuuun uzun anlatırım burdan:)
teyzecikler
2 li testimiz ii miş Allah'a şükür
dr aradı şimdi
ii minik dedi
anmiyosentez ya da 3 lü taramayı gerek görmüyorum dedi
sen kaç haftalıksın canım ben de randevu almak için yarın gidicem ben 11+2 haftalığım
slm arkadaşlar..2 günden beri kasıklarımda adet sancısına benzer bir ağrı vargece uyuyamadım..geçen hafta gittik dr a,idrar yollarında enfeksiyon çıktı..bu ağrı yapar mı,bilgininz var mı acaba? korkuyorum bişey olursa diye..siz yaşadınız mı böyle bir ağrı?birde bugün adet günümdü benim..
slm arkadaşlar..2 günden beri kasıklarımda adet sancısına benzer bir ağrı vargece uyuyamadım..geçen hafta gittik dr a,idrar yollarında enfeksiyon çıktı..bu ağrı yapar mı,bilgininz var mı acaba? korkuyorum bişey olursa diye..siz yaşadınız mı böyle bir ağrı?birde bugün adet günümdü benim..
inşallah sonuclar ii olur canım..bekliyoruz ii haberlerini.. dua ile..
bu arada anladıgım kadarıyla 2li testin süresi bebeğin pozisyonu ile alakalı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?