2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
inşallah sonuclar ii olur canım..bekliyoruz ii haberlerini.. dua ile..

bu arada anladıgım kadarıyla 2li testin süresi bebeğin pozisyonu ile alakalı..

doktoruna mutlaka danışmalısın canım benim.... ben sadece duymustum.. yarın randevum var ben de sorabilirim..

bende çok severim dereotunu salata içinde tüketiyorum hatta ben süt içemeyenler için dereotu yemek birazda olsa karşılar diye duymuştum doktora sorarsanız paylaşır mısınız benim kontrole daha var a en azından sizden bilgi edinmiş oluruz benimde kafama takıldı.

canım benim yapılacak olan ası yenidoğan tetenasonu önlemek için hamilelik sürecinde 3 kez yapıyor.. beni 10 haziranda cagırdılar.. sonra tekrar .. tekrar.. ben kendi aile hekimime gittim.. gayet steril bir ortamdı..

Aklına kötü seyler getirme.. Olacağı varsa özel hastanede de olur baska bir yerde de .. ferah tut içini..
Televizyonda özel hastanelerde olanlarda gösteriliyor ...

Bu arada sağlık sigortanla ilgili teminat detaylarını sigorta sirketinden öğrenebilirsin..

ezgim bebişin iyi olmasına sevindim demekki büyüdükçe senide bu durumdan kurtaracak insallah ikili test sonuçlarında da iyi haberler alırız kendine ve bebişine dikkat et...

cnm özellikle sağlık ocağı aşılarını kullan
dr bile dio
orda yoğunluk daha çok olduğundan en taze aşılar devlette olur diye

Soracaklarımın listesine ekledim tatlım.. yarın en gec öğlen haber vermiş olurum...

Şimdilik kafana takma.. diyelimki yenmesi ii değil dedi.. zaten 2 gündür yiyosun o kadardan da bişey olmaz .. bence ..

Soracaklarımın listesine ekledim tatlım.. yarın en gec öğlen haber vermiş olurum...

Şimdilik kafana takma.. diyelimki yenmesi ii değil dedi.. zaten 2 gündür yiyosun o kadardan da bişey olmaz .. bence ..

haberini bekliyoruz...
sanırım helenn iki gündür yiyor ben devamlı olarak tüketirim haftada bir kaç kez salata içinde tüketiyorum ama bir yandanda çokta zararlı oldugunu düşünmüyorum yarın ögreniriz artık..

antalya senin dimi canım, sakıncası yoksa doktorun kim, bizimki biraz pimpirikli de :)

Son düzenleme:
kızlar ben 11+2 haftalık hamileyim en son 7 haftalıkken gitmiştim doktra kesesini kalp atışını filan gördük bana doktor başka da bi şey demedi zonguldaktayım devlet hastanesine gidiyorum burdaki özel hastanelerinde kadın doğum yok! burdaki doktorlardan da bilgiyi doğru alamıyorum 12 haftada 2li tarama testleri oluyomuş yarın gidicem hastaneye ne kiloma bile bakmadılar of bildiğiniz bi doktr yada benim bilmediğim bi hastane var mı

Kızlar tetanos aşısını ben de soracaktım size. Unutmuşum. Bana da sağlık ocağındaki ebe gün verdi. 22 Temmuz sanırım. 20.haftayı mı ne doldurmak gerekiyormuş. Sonra o aşıyı yapacakmış. Sonra 3-4 randevu daha verdi. O tarihler arasında gitmem gerekiyormuş ebeye. Çok tatlı bir kadın. Kocası da Aile Hekimim zaten. Çok ilgili birisi. Aşı olmak zorunda mıyım, olmasam nolur diye sormak aklıma gelmedi. Sonradan kuruntu yaptım. Herkes olacak mı bu aşıyı? Zorunlu sanırım değil mi? Ben biraz korktum açıkçası ya bebeğe bir şey olursa diye? :18:

teyzecikler
2 li testimiz ii miş Allah'a şükür
dr aradı şimdi
ii minik dedi
anmiyosentez ya da 3 lü taramayı gerek görmüyorum dedi

selam canım. Çok şükür testin ii çıkmış. Allah devamınıda iyi etsin inş. Amin. Darısı bizim başımıza :)

slm arkadaşlar..2 günden beri kasıklarımda adet sancısına benzer bir ağrı var gece uyuyamadım..geçen hafta gittik dr a,idrar yollarında enfeksiyon çıktı..bu ağrı yapar mı,bilgininz var mı acaba? korkuyorum bişey olursa diye..siz yaşadınız mı böyle bir ağrı?birde bugün adet günümdü benim..

canım korkma büyük ihtimalle adet günün oldugundandır ama idrar yollarındaki enfeksiyonda neden olabilir doktorun ilaç falan verdimi vermediysede içebiliyorsan bol bol su iç ki enfeksiyon temizlensin ama şikayetlerin devam ederse doktoruna tanışırsın

adet gününden kaynaklanabilir tatlım.. vücut her ay otomatik olarak sanki adet olacakmıssın gibi calısabilir. bu cok normal.. üşütmüş de olabilirsin.

İdarar yollara enfeksiyonu cok berbat bişey.. cok cok ii bilirim..beni yatakalra düşürdüğü olmustu.. mide bulantısı yapar ateş yapar idrarda yanma yapar .. ama kasık sancısı bende hic olmamaıstı..
Hamileliğim esnasında yasayacagım diye cok korkuyorum ben de .. o yüzden günde 3 lt su tüketiyorum..sık cıkıyorum tuvalete ama napim bebeişim için..

seninde bol sıvı tüketmen gerek canım.. antibiyotik vermemiştir dr sana..bu nedenle tek çözüm su..

cok gecmiş olsun.. Allah'ın izni ile bişeycikler olmaz... kötü şeyler düşünme hiç bir zaman.. panik yok.. stres yok.. :)

inşallah sonuclar ii olur canım..bekliyoruz ii haberlerini.. dua ile..

bu arada anladıgım kadarıyla 2li testin süresi bebeğin pozisyonu ile alakalı..

inşallah size iyi haberler veririm.
aslında benim 2li testim pazartesidi ama benden yine lekelenme başlayınca gittik oda pozisyonu uygun her zaman böyle yakalayamayız dedi bende tmm dedim yaptırdık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…