- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #6.621
merhaba arkadaşlar... pazrtesi günü saat 9.30da serklaj ameliyatım yapıldı. 1gece hastanede kaldım salı öğlen çıktım. çok şükür şimdi iyiyiz bi sorun yok bebişimde iyi. bundan sonraki günlerim sürekli yatarak geçecek sadece banyo wc ve yemek yemek için kalkıyorum. ilaçlarımda vitamin, demir, antibiyotik,enfeksiyon için fitil,haftada bir pruloton iğne olacağım.2hafta sonrada kontrol var..
evet aynen ki yemeden duramazdim banada herkes erkek diyor esimde cok sasiriyor koli koli alcadini saniyordu elma cilek bile tatli geliyor sütü cilekli aldim icerim diye yok beni bekliyor
evt yaa bulantı ile kusma ne zamn geçicek ben daha atlatamadım 61 kiloydum 51 olmuşumsirli cim ben de bugün bulantıdan hiç bişey yiyemedim dün geceden beri ölüyorum kusmaktan belim de ara ara ağrıyor karnımda normaldir herhalde büyüyorlar bebişler sıkma canını doktor akıntın beyaz olursa normal dedi rengi değişirse dikkatli ol dedi
hemen ekliyorum cnm hoşgeldin zatene aramızdaydın tekrardan hoş geldinkızlar çok güzel bir duygu anne olmak kasımda doğum yapacaklar buyrun topiğimiz hazır
listemiz hazırBİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM YA ERHAMERRAHİMİN RABBİM BEBİŞLERİMİZ SANA EMANET
Canım benide ekler misin bizde 10+3 olduk.kasım 24de işllh dünyaya gelecek.ankaradan aranıza katılıorum.son adetimde 18şubat.şimdiden saol.
cnm inşallah güzel haberlerle gelirsin çok geçmiş olsun dualarımdasın canım arkadaşım benimgunaydin canim, sana bir sey sorucam, bebis hiss olunuyomu karninda bi siskinlik varmi??? bugun sabah baktim sanki sol tarafim saga gore daha belirgin ve sismis gibi boyle bir sey duydunmu ??? aslinda benim daha onceden bir az gobeyim vardi, ama simdi kasik tarafda bir ucgen var ....onun saolu sagina gore daha kabarik...off ya her gun bir sey cikariyorum basima ....
bende hissediyorum hatta görüyorum sağ tarafımda pıt pıt atıyor çok güzel bir duygu allahımbebeği olmayanlarada yaşatsın inşallahcnm günaydın.öncelikle çok geçmiş olsun artık fazla gelmiyodn son zamanlarda merak ediyodum açıkçası.kendine bebişine dikkat et.ayağını sıcak tutmaya çalış.canım kasıkta portakal büyüklüğünde bende de bi çıkıntı var.ben sırt üstü yattığım zaman karnımda bebişimin kalbini görüyorum pıt pıt atıyo.dün biraz atmıyodu korktum.bu gn yine atıyo.onun varlığını hissediyorum.bide 12.haftadan itibaren sağ ve sol tarafa yatmak gerekiyomuş.sırt üstü yatınca bebeğe kordon sarılıyomş.allah korusun boğulabilirmiş.bilginize olsun.ilk defa duydum kordon sarılmasını ayyy ben hep sırt üstü yatarım sağol canım paylaşımın için
açlık tokluk fark etmiyo canım sıkışıkda olmucan ben bazı arkadaşlardan dudum vajinal ult. diye ama benimkisi göbişimden baktı hayırlısı olsun hakkındaikili test yaptıran arkadaşlar test için açlık tokluk farkediyo mu? bol su içip sıkışmak mı gerekiyo giderken.
canım merhaba bikaç gündür giremedim nete geç yazıyorum ondan 12 haftalık hamileyim kasım 15 doğum görünüyo başka ne lazımdı
çokk eksik var canımen son adet tarihin ile bulunduğun il. tekrardan hoşgeldin sefa getirdin :86:
kızlar benim tahmini doğum tarihim 19 kasım ama doktor gelişiminin 2 hafta geriden takip ettiğini söyledi hamileliğim boyunca bu arayı kapatabilir dedi bununda geç yumurtlamadan kaynaklana bileceğini söyledi son adet tarihine göre 11 hafta 4 günlük haftayada ikili test yani beenim bebeğim 11 .ci haftaya göre küçük haftaya 12 olacak küçük olması test için bi sorun oluştururmu acaba
kızlar sizde öylemisiniz bilmiyorum ama ben tatlı türü şeyler yiyemiyorum hiç çikolata gofret falanda hiç canım istemiyo ki çok sverdim.
bu arada doktor bana %80 kız dedi.:))
canim cok gecmis olsu enfeksiyon degilse acaba nedeni ne insallah onmesiz birseydirde hemencecik gecer. canini sikmamaya calis moralin hep yuksek olsun.
merhaba kubi nasilsin.
canim farkettinmi bilmiyorum birkac tane 2011 kasim anneleri ile ilgili topik var diger aylardaki topiklere bakiyorum 100 den fazla kisi var bizim kasim ayi 2 3 gruba ayrilmis durumda ne yazikki.
neyse sana bunu soylememin nedeni bu topigin sahibi olman ve senden birsey rica etmem.
biliyorsun diger topiklerde ilk sayfalarda ... annelerinin bebklerinin cinsiyetleri gobusleri kac kilo aldilar gibi topikler acilmis ve ilk sayfaya hepsinin linki ilk sayfaya eklenmis. ben topik acmayi hic bilmiyorum belki dedim sen konu sahibi olarak bu konulari acar ve topigin basina eklersin boylelikle belki topkiler yavasca bir araya gelir. diger topikteki arkadasa soyleyecektim ancak farkettimki konuyu acan arkadas kasim annesi olmayacak yani bu isi icten istemek onemli eger dusunursen sana topiklerde elimden geldigince yardimci olmaya calisirim.
bu mesaji yaziyorum kimse yanlis anlamasin sadece resmen diger topikleri kiskandim bizimkiler neden oyle olmasin dedim. sizler ne dersiniz.
hep duyarızya ye tatlıyı dogur hakkıyı , ye ekşiyi doğur ayseyi.. :)
slm kızlarr ..bende 10+5 günlük hamileyimm..allah nasip kısmet ederse 23 kasım bebeğimin doğum günü..listeye benide alırmısınızz..[/QUOTE
bi daha yazayım.bu hafta 11. haftadayızz..bizide listeye alırmısınızz.
slm arkadaşlarr..10haftalık hamileyim bendeee...allah nasip kısmet ederse 23kasım bebişim geliyoooo
Merhaba kasım anneleri. Bizim ikili test sonucumuz pek iyi çıkmadı maalesef, 1/216 risk çıktı. Ultrasonda ense kalınlığı gayet iyi ama kandaki değerler kötü. O da riski baya artırıyor. Tabi sadece tarama testi bunlar, tanı koymuyor ama insanın elinde değil, moralim yerle bir oldu. Doktorlar kesin bir şeyi göstermez, sadece ileri tetkik gerekir diyor. Yani 16.haftaya kadar bekleyip, dörtlü test ve detaylı ultrason ve hatta amniyosentez gerekebilir. Bu psikolojiyle 4 hafta nasıl beklenir ve bu stresle nasıl başa çıkılır bir fikrim yok. Ve Allah korusun orda kötü bir sonuç alma ihtimalini düşünmek bile istemiyorum. Bunca yıl bekledikten sonra gelen bebeğim, ihtimali bile allak bullak etti beni. Allahım kimseyi böyle bir karar durumunda bile bırakmasın inşallah.Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim inşallah hepimize. Sizlerin ikili sonuçlarınız iyi çıkar umarım.
kizlar ne zmandir soyleyecegim unutuyorum diger aylardaki hanimlar ne guzel hamilelerin gobekleri , kac kilo aldiniz vs vs gibi topikleri erkenden acmislar bizim baz kilzar neredeyse 4 aylik olacaklar hala boyle topiklerimiz yok ben acmayi bilsem hic durmayacagim acacgim ama bilmiyorum bilen arkadaslardan ya ben yardim alip acacgim yada bilen birileri lutfen acsin artik topigimizin basinada ekleyelim diger topiklerin linklerini. benim gibi heveslenen yokmu hic bu topikte. birde sunu diyecegim diger aylarda neredeyse 100 e yakin hamileller var bizim kasim topiginden 2 yada 3 tabe var sanirim dagilmis durumdayiz keske hep bir arada olsak.
hemen ekliyorum canım birde bulunduğun il sölicen okadarkubi cevap için teşekkürler benide listeye eklermisin son adet tarihim 12 şubat tahmini doum tarihi 19 kasım izmirde yaşıyorum 20 yaşındayım 56 kiloyla hamile kaldım henüz hiç kilo alamadm başka yazmam gereken bişey varmı ayrıca benim düşüncem bencede böyle iyi diğer türlü gerçekten topiği takip etmek zorlaşacak
kızlar ne zaman iştahım açılacak acaba14 haftada 2 kilo vermişim, hiç bişy yiyesim gelmiyor, sürekli ayran, yoğurt çorbası, süt, peynir, bunlar dışında hiçbişy cazip değil. doktor hiçbişy yemesen bile bebeğin büyür diyor,ama vicdan azabı gibi oluyor bazen, et bakliyat yumurta ceviz falan yemek isterdim,faydalı olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?