2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

gecmis olsun aman kendine iyi bak hic kalkma bol bol dinlen iyi beslen bebis hayirlisiyla büyür

evet aynen ki yemeden duramazdim banada herkes erkek diyor esimde cok sasiriyor koli koli alcadini saniyordu elma cilek bile tatli geliyor sütü cilekli aldim icerim diye yok beni bekliyor

aslında ekşi yiyene kız tatlı yiyene erkek diyolar şimdi banada doktor kız deyince pek şaşırmadım ama bakalım belki değişir 1 aya

evt yaa bulantı ile kusma ne zamn geçicek ben daha atlatamadım 61 kiloydum 51 olmuşum dua edin kızlar yaa

merhaba kubi nasilsin.
canim farkettinmi bilmiyorum birkac tane 2011 kasim anneleri ile ilgili topik var diger aylardaki topiklere bakiyorum 100 den fazla kisi var bizim kasim ayi 2 3 gruba ayrilmis durumda ne yazikki.
neyse sana bunu soylememin nedeni bu topigin sahibi olman ve senden birsey rica etmem.
biliyorsun diger topiklerde ilk sayfalarda ... annelerinin bebklerinin cinsiyetleri gobusleri kac kilo aldilar gibi topikler acilmis ve ilk sayfaya hepsinin linki ilk sayfaya eklenmis. ben topik acmayi hic bilmiyorum belki dedim sen konu sahibi olarak bu konulari acar ve topigin basina eklersin boylelikle belki topkiler yavasca bir araya gelir. diger topikteki arkadasa soyleyecektim ancak farkettimki konuyu acan arkadas kasim annesi olmayacak yani bu isi icten istemek onemli eger dusunursen sana topiklerde elimden geldigince yardimci olmaya calisirim.

bu mesaji yaziyorum kimse yanlis anlamasin sadece resmen diger topikleri kiskandim bizimkiler neden oyle olmasin dedim. sizler ne dersiniz.

kızlar benim tahmini doğum tarihim 19 kasım ama doktor gelişiminin 2 hafta geriden takip ettiğini söyledi hamileliğim boyunca bu arayı kapatabilir dedi bununda geç yumurtlamadan kaynaklana bileceğini söyledi son adet tarihine göre 11 hafta 4 günlük haftayada ikili test yani beenim bebeğim 11 .ci haftaya göre küçük haftaya 12 olacak küçük olması test için bi sorun oluştururmu acaba

cnm hoş geldin doktor çağırdıysa bişey farketmez canımcım haftaya 12 ıolcak yazmışsın bişey olmaz cnm inşallah güzel çıkar sonuçların

kızlar sizde öylemisiniz bilmiyorum ama ben tatlı türü şeyler yiyemiyorum hiç çikolata gofret falanda hiç canım istemiyo ki çok sverdim.
bu arada doktor bana %80 kız dedi.:))

hep duyarızya ye tatlıyı dogur hakkıyı , ye ekşiyi doğur ayseyi.. :)

canim cok gecmis olsu enfeksiyon degilse acaba nedeni ne insallah onmesiz birseydirde hemencecik gecer. canini sikmamaya calis moralin hep yuksek olsun.

inşallah canım.. idrar kültürünü görelim önce dedi doktor.. 2 gün sonra cıkacak.. benimde aklımdaki soru bu enfeksiyon değilse neden peki? 2 gün sonra öğreneceğiz inş.

meraba canm çok şükür iyiyim sen nasılsın düşüncen güzel ama bilemem arkadaşlar ne der ama hepimiz bir araya gelsek topiği kimse takip edemez zor olur biz burda birbirimize yetiyoruz diye düşünüyorum canım bizimde de ilk sayfada listemiz var güzelim bakalım arkadaşlarda senin düşüncene sahipse neden olmasın..

kubi cevap için teşekkürler benide listeye eklermisin son adet tarihim 12 şubat tahmini doum tarihi 19 kasım izmirde yaşıyorum 20 yaşındayım 56 kiloyla hamile kaldım henüz hiç kilo alamadm başka yazmam gereken bişey varmı ayrıca benim düşüncem bencede böyle iyi diğer türlü gerçekten topiği takip etmek zorlaşacak

kızlar ne zaman iştahım açılacak acaba 14 haftada 2 kilo vermişim, hiç bişy yiyesim gelmiyor, sürekli ayran, yoğurt çorbası, süt, peynir, bunlar dışında hiçbişy cazip değil. doktor hiçbişy yemesen bile bebeğin büyür diyor,ama vicdan azabı gibi oluyor bazen, et bakliyat yumurta ceviz falan yemek isterdim,faydalı olurdu

canım bak benim bi arkadaşımın riski seninkinin 2 katıydı nerdeyse. hiç kalbini bozmadı zaten aldırmam doğurcam dedi. şimdi sapasağlam canavar gibi kızı var. ense ve burun iyiyse gerisi kafanı karıştırmasın.

canim bende bir, iki kere yazdim senin dediklerin,bende dusundum bunlari ama arkadaslarimiz henuz erken oldugunu soyledi.

ayrica bizim topik paylasimci bir topik degil bence cok az kisi gelip yaziyor.

bende bir kacgundur sadece okuyorum.yorum yazmiyorum cunku bazilari havada ucabiliyor.

hemen ekliyorum canım birde bulunduğun il sölicen okadar bencede öle karışır zor takip ederiz zaten bulantılardan dolayı sık gelemiyoruz topiğe

evt cnm başlarsın tam 4 aylık olalım bende 4 cü ayı bekliyorum benimkide öle geçmiyo ama

valla ben diger topigide girdim yazdim neden bizim gibi acaba meraklanmiyor insanlar buna merak ediyorum gercekten .
ama ben yilmadim tabi arastirdim tarastirdim konu acmayi buldum ve 2011 kasim anneleri gobusleri topimigimiz onaylanma surecinde su an onaydan gecsin Allah izin verirse hepsini acacagim insallah katilim olur butun kasim topiklerine bildirecegim bunu bakalim gorecegiz.
sahsen ben heyecanlaniyorum ve diger 2011 .... annelerinin topiklerini kiskaniyorum 5000 kusur sayfa olan topikler var buradaki butun arkadaslardan 2011 kasim anneleri ile ilgili gobus cinsiyet kilo vs topiklerine ilgi bekliyrouz

Son düzenleme:
bizim sayımız az bence ondan
bide ben hiç başka kasım 2011 le ilgili topik görmedim kızlar baştan beri hep burdayım ; burdada olurum Rabbimin izniyle inşaallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…