2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
aaa çok geçmiş olsunnnn 12. hafta bitincede düşük riski oluyormuymuş yaa....dikkat et kendine geçer bunlarda merak etme...

bende aynı şeyi doktora sordum 3 ayı çok rahat atlattım sadece 2 gün bulantı çektim okadar ne kusma ne de başka bişey. ama doktor herkesin bir olmayacağını söyledi. bende öğrenmiş oldum sizde dikkat edin kızlar geçen hafta çok ayakta kaldım ona yoruyorum artık. doktor içim rahat etsin diye ultrasonda bebeğimi gösterdi bi sırtını dönüyo bi düz yatıyor, elini ayağını çırpıyor:)) kuzum benim yaa onu öle görünce herşeyi unuttum. sağlıklı olsunda....

yubacım.. bende diğer topiğe baktım az önce... aynı seyleri düşünüyordum.. sonra 2011 ekim annelerine baktım.. masallahları var.. biz dağılmıs durumdayız. paylaşımlarda ona göre oluyor doğal olarak... ya da sanırım kasım ayında nüfusa pek bi katkımız olmayacak sayımız az diye :)

bu arada dün sabah idrarım yeşilimsiydi.. cok korktum.. kızkardeşim parazit olabilir dedi. doktorum da test istedi. bu sabah gittim idrar testi ve kültür testi yaptırdım idrar testim temiz cıktı diğeri 2 gün sonra cıkacak. enfeksiyonsa diye korkuyorum.. Cok dikkat ettim tüm hamileliğim boyunca.. normalde cok sık gecirdiğim için .. bol su tüketiyorum.. titiz davranıyorum .. inşallah bişey cıkmaz. ama cıkmazsa da neden rengi öyleydi.. off canım sıkıldı...bebişime bişey olmasında..

ozaman normal ılk oldugu ıcın süreklı merak edıyorum nasıl oldu dıye bı sorun var acaba dıyo doktora gıtmek ıstıyorum bu yuzden doktorda 20 gunde bı randevu verıyosızınkılerı merak ettım

ben de bir kac gundur hic iyi diyilim ustelik sol kasigimda sisme gibi bir sey var sabah gordum, isten cikar cikmaz doktora gidicem, insallah hepimiz mutlu ve huzurlu sekilde saglikli bebislerimizi kucaglariz. her seyden once hepimizi Allaha korusun, O ol derse olur zaten...

ya ben hala çok az su içebiliyorum nasıl olacak böle bilmiyorum(

canım bulantıların geçmiş hayırlı olsun bulantılardan sonra yiyip içmek biraz zaman alıyor bende bulantılarım varken tiksindigim şeyleri anca yemeye başladım suyuda 4 5 gündür içmeye başladım düşün nerdeyse 14 haftaya giricem ancak bazı şeyleri yemeye başladım

kizlar gozum saatde zaman gecmek bilmiyor sanki bir an once 6 olsa da kossam doktora, bizimle sizin aranizda 2 saat fark oldugu icin bir az daha sansliyim sanki... 20 dakikadan sonra saat 18o olucak. off Allahim sen buyuksun Tanrim sen benim gunahlarim icin beni lutfen bebeyimle cezalandirma...amin...

saol cnm bende idrar yolu enfeksiyonundan korkuyorm gerçi bakıldı bişe çıkmadı ama insan tedirgin oluyo çok sıvı tüketmeliyiz çünkü ama inşallah en kısa zamanda düzelr bu durumda.

kızlar bende kasım annesi olcam inşallah doktorum kasım 16 dedi bugün 13+0 ız :) allahım herkese kucağına almayı nasip eder inşallah

benimde sol tarafımda ağrım oluyor ama sanırım bebeğim büyüdüğünde oluyor doktor normal bebekte bişi görünmüyor dedi....

hadi son yirmi dakika..... yanında gelecek birini ayarladın mı?

ben daha öncede su icemiyordum 1 litre zorla simdi de icemiyorum ki ne kadar önemli oldunu heryerde okuyorum bebisin suyu degisiyormus hergün böbreklere daha cok is düsüyor temizlik anlaminda ama gene olmuyor hergün petleri hazirliyorum ve kendimi sartlandiriyorum bunlar bitcek diye ama maleseff
bende kiminiz gibi daha yarali seyler yemeye basliyamadim ne süt ne ayran ne ceviz bide ben herseyin tadini daha yogun aliyorum tatli bile yiyemiyorum ki bayilirdim
burda 4 haftada bir kontrol ediyorlar

kızlar sizde öylemisiniz bilmiyorum ama ben tatlı türü şeyler yiyemiyorum hiç çikolata gofret falanda hiç canım istemiyo ki çok sverdim.
bu arada doktor bana %80 kız dedi.:))

merhaba arkadaşlar... pazrtesi günü saat 9.30da serklaj ameliyatım yapıldı. 1gece hastanede kaldım salı öğlen çıktım. çok şükür şimdi iyiyiz bi sorun yok bebişimde iyi. bundan sonraki günlerim sürekli yatarak geçecek sadece banyo wc ve yemek yemek için kalkıyorum. ilaçlarımda vitamin, demir, antibiyotik,enfeksiyon için fitil,haftada bir pruloton iğne olacağım.2hafta sonrada kontrol var..

kızlar merhaba inşallah herşey yolundadır. Bende bugun 9+6 haftalık oldum.. hatya sonu kontrolum vardı elhm gayet iyiymiş hatta baya hareketliydi yavrum hareketlerini, kalp atışalarını herşeyi net görebildim elhmm, rabbim herkese yaşatsın bu güzel duyduları..hayırlı akşamlar..

canim cok gecmis olsu enfeksiyon degilse acaba nedeni ne insallah onmesiz birseydirde hemencecik gecer. canini sikmamaya calis moralin hep yuksek olsun.

kızlar sizde öylemisiniz bilmiyorum ama ben tatlı türü şeyler yiyemiyorum hiç çikolata gofret falanda hiç canım istemiyo ki çok sverdim.
bu arada doktor bana %80 kız dedi.:))

evet aynen ki yemeden duramazdim banada herkes erkek diyor esimde cok sasiriyor koli koli alcadini saniyordu elma cilek bile tatli geliyor sütü cilekli aldim icerim diye yok beni bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…