2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

sağol canım ya haklısın bende hep diyorum umudu kaybetmemek lazım allah büyük ben bu sefer klomene bile ihtiyaç duymadım hatta adet bile olmadım :) sağol yardımların için inşallah kucaklarımıza alırız yavrularımızı sağlıkla sıhatle..

İnşallahh canım bende hep öyle dua ediyorum... Bir an önce zaman geçsin istiyorum :):)

aynen valla zaman geçemk bilmiyo birde ben yatak istirahatindeyim kanamam vardı çok şu an kesildi ama arada lekelenmem oluyo daha önce düşüğüm olduğu için vukaatlıyım ben 2 buçuk aydır hep istirahatdeyim gündelik hayata kaptırsam daha çabuk geçerdi zaman ama yasak işte oldun fedakarım o sağlıklı olsunda ne olursa olsun ben beklerim:81:

İnşallahh canım bir an önce herşey daha güzel olur... Sağlıklı olsunlarda biz herşeye razıyız canım. Benim de çok bulantım falan olmadı çok şükür ama bugün ilk defa kustum kahvaltıdan sonra nasıl oldu anlamadım. Allahım bulantısı kusması olanlara Allah kolaylık versin. Herkesin güzel geçsin hamileliği inşallahh... benim birde troid problemim var ilaç kullanıyorum. heralde bebeğim fazla üzmek sıkıntı çıkarmak istemedi bana midemi bulandırmadı fazla diyorum :):)

mrb arkadaşlar kısa bir süre bulantılarımdan dolayı nete giremedim çok şükür 4 gün önce bulantılarım azaldı hatta yok diyebilirim sadece kokulara gelemiyorum..bulantısı olan arkadaşlar inşallah en kısa sürede bulantılarınız geçer..

kizlar iyi gunler, nasilsiniz, herkese mutlu huzurlu saglikli bir gun dilerim...dun aksam doktora gitdim doktor karnima bakti hic bir sey yok, eliyle yokladi rahmin buyuk geldi dedi yukari kalkiyor ve bagirsaklarina basinc uyquluyor iste bu yuzden sanci ve agri veriyor, o sis gorduyunde basinc altinda kalan bagirsagindaki gaz dedi,yani korkulacaq bir sey yok. ultrasona sokmadi bizde malesef izin verilmiyor siksik girmeye, avrupada da boyleymis off ya ne guzel turkiyede isteyen gire biliyor, mayin 10-u gel dedi hem cinsiyyeti oyreniriz hem de guzelce inceleriz dedi, simdi bakmak bir sey demiyecek dedi,..simdi mutluyum. opuyorum herkesi. yine agrim var ama korkum yok. yuppppppppppiiiiiiiiii

günaydınnnnnnnnnnnnn...... çok sevindim sirlicim, kafanı takma artık herşeye...

bikaç tane kasım topiği mi var?? hiç dikkat etmemişim :26:

canım senin son adet tarihini doktorun yeniden hesaplayıp sana söylemedi mi? mesela benim 26 ocak tı, artık 6 şubat diyorum son adet tarihi olarak geç yumurtlamadan dolayı.. ikili testte de o tarihi dikkate aldılar yani 6 şubatı..

merak etme 1-2 haftaya rahatlarsın.. benim mide bulantım o kadar olmadı ama mesela ben de 4 kilo vermişim.. kilo veriliyo ya ilk 3 ay.. sonraki aylarda kat kat alırız merak etmeyin

günaydın cnm.bu güzel haberine mutlu oldum.:79::79::79:

benimde canım hep lahmacun istiyor.. cok sasırıyorum kendime.. hergün yiyebilirim yani.. benim gibi biri daha varmıs :)

benim ekşide acıda tatlıda tuzluda hepsini istiyor.. :)

kayınvalidemde eşime hamileyken tursu yemiş bol bol.. :)

Son düzenleme:

iyi olmana çok sevindim canım valla ben şuan 11 hafta 6 günlüğüm en son 6 haftalıkken ultrasonla gördüm ben de çok istiyorum sürekli bakmayı bebişime ama iyi bişey değilse de sabretmek lazım öyle çok sık izin vermemeleri de iyi o zaman bu durumda mühim olan sağlıklı olması neyse kasımda bol bol görüp sevcez inşallah

kızlar o gün bir boncukçuya gittim, bebek şekerleri için biblolar, süsler, pembiş pembiş maviş maviş bebeğim yazan kurdeleler, nazar boncukları, lavanta için tülden kaplamalar.. kapı süsleri... neler neler... çoook güzeldi... cinsiyetini öğrenelim, sonra hep beraber yapalım onlardan... sonra burdan paylaşırız resimlerini ben ilk doğumda dışarda yaptırmıştım, 1,75 TL ye geldi tanesi bana.. şimdi o biblolar 0,30 kuruş, 0,50 kuruşa geliyo toptan alınca.. bi de onları küçük küçük kendin yapman ne kadar keyifli olur....... çok güzel modeller var, bebek patikleri var..neler neler.. çook hoşuma gitti, cinsiyetini öğreniyim, hemen gidicem onlardan alıcam 5 ayda anca yaparım ben istanbuldakiler biraz daha şanslı şimdi neler vardır orda bebek şekeri olarak neyse biz de kendimiz yaparız

mrb... Ayyy bulantilarin gectiyse ne guzel yaaa benim 2 gun sonra 14 haftalik olcak gram azalma yok surekli öğürme halindeyim hele su efervesan calsiyum tableti ahhh bebişe lazim olmasa ağzima surmem zor içiyorum yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…