- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #6.661
canmm çokk sevindim senn adına zaten pkolu olup da hamile olduğunu duyduğum herkese o kadar çok seviniyorum ki. çeken bilir o derdi ben de pkoluyum Allah ıma çok şükür çok beklemeden geldi kuzum klomenle hamile kaldım. inşallah kucaklarımıza da alırız
bu arada listeyi bebeğim 01 arkadaşımız yapıo özelden msj atabilirsin ona
İnşallahh canım bende hep öyle dua ediyorum... Bir an önce zaman geçsin istiyorum :):)
aynen valla zaman geçemk bilmiyo birde ben yatak istirahatindeyim kanamam vardı çok şu an kesildi ama arada lekelenmem oluyo daha önce düşüğüm olduğu için vukaatlıyım ben 2 buçuk aydır hep istirahatdeyim gündelik hayata kaptırsam daha çabuk geçerdi zaman ama yasak işte oldun fedakarım o sağlıklı olsunda ne olursa olsun ben beklerim:81:
kızlar çok güzel bir duygu anne olmak kasımda doğum yapacaklar buyrun topiğimiz hazır
listemiz hazır
Çok teşekkürler eklenmişiz.işllh cinsiyetide öğrenirizde haber verebiliriz.eğer eklersen 25yaşındayım.
kizlar iyi gunler, nasilsiniz, herkese mutlu huzurlu saglikli bir gun dilerim...dun aksam doktora gitdim doktor karnima bakti hic bir sey yok, eliyle yokladi rahmin buyuk geldi dedi yukari kalkiyor ve bagirsaklarina basinc uyquluyor iste bu yuzden sanci ve agri veriyor, o sis gorduyunde basinc altinda kalan bagirsagindaki gaz dedi,yani korkulacaq bir sey yok. ultrasona sokmadi bizde malesef izin verilmiyor siksik girmeye, avrupada da boyleymis off ya ne guzel turkiyede isteyen gire biliyor, mayin 10-u gel dedi hem cinsiyyeti oyreniriz hem de guzelce inceleriz dedi, simdi bakmak bir sey demiyecek dedi,..simdi mutluyum. opuyorum herkesi. yine agrim var ama korkum yok. yuppppppppppiiiiiiiiii
merhaba kubi nasilsin.
canim farkettinmi bilmiyorum birkac tane 2011 kasim anneleri ile ilgili topik var diger aylardaki topiklere bakiyorum 100 den fazla kisi var bizim kasim ayi 2 3 gruba ayrilmis durumda ne yazikki.
neyse sana bunu soylememin nedeni bu topigin sahibi olman ve senden birsey rica etmem.
biliyorsun diger topiklerde ilk sayfalarda ... annelerinin bebklerinin cinsiyetleri gobusleri kac kilo aldilar gibi topikler acilmis ve ilk sayfaya hepsinin linki ilk sayfaya eklenmis. ben topik acmayi hic bilmiyorum belki dedim sen konu sahibi olarak bu konulari acar ve topigin basina eklersin boylelikle belki topkiler yavasca bir araya gelir. diger topikteki arkadasa soyleyecektim ancak farkettimki konuyu acan arkadas kasim annesi olmayacak yani bu isi icten istemek onemli eger dusunursen sana topiklerde elimden geldigince yardimci olmaya calisirim.
bu mesaji yaziyorum kimse yanlis anlamasin sadece resmen diger topikleri kiskandim bizimkiler neden oyle olmasin dedim. sizler ne dersiniz.
kızlar benim tahmini doğum tarihim 19 kasım ama doktor gelişiminin 2 hafta geriden takip ettiğini söyledi hamileliğim boyunca bu arayı kapatabilir dedi bununda geç yumurtlamadan kaynaklana bileceğini söyledi son adet tarihine göre 11 hafta 4 günlük haftayada ikili test yani beenim bebeğim 11 .ci haftaya göre küçük haftaya 12 olacak küçük olması test için bi sorun oluştururmu acaba
kızlar ne zaman iştahım açılacak acaba14 haftada 2 kilo vermişim, hiç bişy yiyesim gelmiyor, sürekli ayran, yoğurt çorbası, süt, peynir, bunlar dışında hiçbişy cazip değil. doktor hiçbişy yemesen bile bebeğin büyür diyor,ama vicdan azabı gibi oluyor bazen, et bakliyat yumurta ceviz falan yemek isterdim,faydalı olurdu
kizlar iyi gunler, nasilsiniz, herkese mutlu huzurlu saglikli bir gun dilerim...dun aksam doktora gitdim doktor karnima bakti hic bir sey yok, eliyle yokladi rahmin buyuk geldi dedi yukari kalkiyor ve bagirsaklarina basinc uyquluyor iste bu yuzden sanci ve agri veriyor, o sis gorduyunde basinc altinda kalan bagirsagindaki gaz dedi,yani korkulacaq bir sey yok. ultrasona sokmadi bizde malesef izin verilmiyor siksik girmeye, avrupada da boyleymis off ya ne guzel turkiyede isteyen gire biliyor, mayin 10-u gel dedi hem cinsiyyeti oyreniriz hem de guzelce inceleriz dedi, simdi bakmak bir sey demiyecek dedi,..simdi mutluyum. opuyorum herkesi. yine agrim var ama korkum yok. yuppppppppppiiiiiiiiii
valla bende tatli diye geberip simdi tatli yemeyenlerdenim nerede aci,eksi var ben oradayim.tursu felan yiyorum bir kase hergun ozellikle lahana ve havuc bugunde canim lahmacun cekti acili,acili esime soyledim getircek aksama yanina ilk defa bugun tatli birsey cekti canim un helvasi yapayim dedim cevizim kalmamis neyse dedim findik var onu katacagim simdi kalkip yapacagim hayirlisiyla.
aynen bende yaa ekşi acı bayılıyorum valla :) tatlıyı yiyemiyorum hiç. Dondurmaya bayılan ben o bile şekerli geliyorrr... ikili taramada yazan değere göre Erkek gözüküyor ama bakalım kısmettt :):) Allahım sağlıklı olsun da hiç önemli değil...
mrb arkadaşlar kısa bir süre bulantılarımdan dolayı nete giremedim çok şükür 4 gün önce bulantılarım azaldı hatta yok diyebilirim sadece kokulara gelemiyorum..bulantısı olan arkadaşlar inşallah en kısa sürede bulantılarınız geçer..
ye tatlıyı doğur atlıyı ye ekşiyi doğur ayşeyi senin ki bu durumda ayşe cnm
ye tatlıyı doğur atlıyı ye ekşiyi doğur ayşeyi senin ki bu durumda ayşe cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?