2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

canim bundan bir ay once bu bolum yoneticisi olan saphira hanima ozel mesaj atmistim.tum 2011 kasim topiklerini bir araya toplayip topik sabitlesin diye ricada bulunmustum,fakat kendisinden ne bir ses,ne de bir seda cikti.buradanda bu sIkIntimi bildirmis olayim yoneticilerin birazdaha ilgili olmalarini bekliyorum konulara ve sorunlara karsi.

canim bende bir mesaj atayim ne kdar cok meaj atilirsa okdar ilgi ceker ve ilgilenirler. sanirim bizden baska pek onemseyen yok ama bu durumu.

slm kızlar.aslında yuba arkadaşımızın dediği mantıklı geldi bana sonuçta hepimiz kasım annesiyiz inşallah:)bi topikte toplanmak daha güzel olur gibi.ben diğer topiğin paylaşımlarını da takip ediyorum aralarda güzel bilgiler yakaladığım oluyor.böyle iki yeri takip etmek daha zor bence.

kızlar sizde öylemisiniz bilmiyorum ama ben tatlı türü şeyler yiyemiyorum hiç çikolata gofret falanda hiç canım istemiyo ki çok sverdim.
bu arada doktor bana %80 kız dedi.:))

aynen canm ben de senn gibiyim erik yiyorum bol bol hergün alıyorum. çikolata hastası olan ben çikolatayı görünce bile midem bulanıyo. bu arada bana da herkes kızın olacak diyoo :)

canım çokk geçmiş olsun dikkat et kendine. olsun napalım biraz sıkıntıları olcak bebişlerimizin canı saolsun

ben fırsat buldukça yazıyorum ama hergün takip ediyorum. daha alışamadık galiba birbirimize evet diğer topikler daha canlı. ben de bi ara dua listesi oluşturalım demiştim ama ses çıkmadı kimseden. nese heralde zamanla kaynaşcaz bizde

valla bende tatli diye geberip simdi tatli yemeyenlerdenim nerede aci,eksi var ben oradayim.tursu felan yiyorum bir kase hergun ozellikle lahana ve havuc bugunde canim lahmacun cekti acili,acili esime soyledim getircek aksama yanina ilk defa bugun tatli birsey cekti canim un helvasi yapayim dedim cevizim kalmamis neyse dedim findik var onu katacagim simdi kalkip yapacagim hayirlisiyla.

yahu kizlar bende ne zamandir yaziyorum ama hala listeye ekli degilim.. tabi ilginç bisey var ne son adet tarihim belli ne tam doğum yapacağim tarih tek bildiğim ölcumlere gore 13+5 haftalik polikistik over hastasi olduğum icin adet olmuyodum en son gecen sene eylul ayinda adet oldum :)) komik tabiii mucize eseri hamile kaldim hatta baska sey icin doktora gittim hamile oldugumu ogrendim daha once bir dusugum birde karnimda öldügü icin kurtajim oldu ama ikiside tedaviyle oldu biri tup bebek biri asilamaydi bu arada belki eklersinizz listeye henuz kilo almadim hatta 6 kilo verdim ama zaten cok kilolu hamile kaldim lstanbulda oturuyorum bu arada

aynen canm ben de senn gibiyim erik yiyorum bol bol hergün alıyorum. çikolata hastası olan ben çikolatayı görünce bile midem bulanıyo. bu arada bana da herkes kızın olacak diyoo :)

aynen bende yaa ekşi acı bayılıyorum valla :) tatlıyı yiyemiyorum hiç. Dondurmaya bayılan ben o bile şekerli geliyorrr... ikili taramada yazan değere göre Erkek gözüküyor ama bakalım kısmettt :):) Allahım sağlıklı olsun da hiç önemli değil...

ya cahilliğimi bağislayin ikili teste gore değer cinsiyeti nasil gösteriyo yani nasil anladiniz bende merak ediyorum belki oğrenirim dedm bende surekli ekşi yiyorum erik falan tatliyla hiç aram yok :)

canmm çokk sevindim senn adına zaten pkolu olup da hamile olduğunu duyduğum herkese o kadar çok seviniyorum ki. çeken bilir o derdi ben de pkoluyum Allah ıma çok şükür çok beklemeden geldi kuzum klomenle hamile kaldım. inşallah kucaklarımıza da alırız
bu arada listeyi bebeğim 01 arkadaşımız yapıo özelden msj atabilirsin ona

ben hergün dondurma yerdim ama sezonu açamadım daha ah keşke canım istese de alsam yesem diyorum ama biliyorum anında midem bulancak. neyse geçicek bu günler istediğimizi fazlasıyhla yiyip içicez.
Allahım sağlık versin de hiiiç önemli deil cinsiyeti.

ya cahilliğimi bağislayin ikili teste gore değer cinsiyeti nasil gösteriyo yani nasil anladiniz bende merak ediyorum belki oğrenirim dedm bende surekli ekşi yiyorum erik falan tatliyla hiç aram yok :)

ikili testi yaptırdınız mı orada b-hcg değeri var ona bakın. 50 den küçükse erkek 50 den büyük olursa kız oluyormuş valla 3 arkadaşımınkine baktım doğum yapan doğru çıktı onların, birde birkaç yerde okumuştum. bakalım tutacak mı daha bilmiyorum ben cinsiyetini? sizinki kaç?

Evet canımm tabii en öenmlisi sağlık ama merak işte benim ilk bebeğim olacak kısmetse...Merak ediyorum çok heyecanlıyım işte :):)

çok sagol canim ya bende duymustum bicok arkadastan ben test yaptirdim beta hcg 11.3 yani 50 den kucuk bakalim ne cikcak saglikli olsun tabi ama merak iste heycanlaniyorum benim 13+5 haftalik 10 mayista kontrolum var bakakim soyliycekmi doktor 14 bucuk haftalik olcak bence soylemez ama bakcaz artik

Bence söyler cinsiyeti canım. Benim de 12 mayısta 3lü tarama yapılacak. o zaman söyler inşallah meraktan işte. Allahım sağlıklı sıhhatli versin hiç önemli değişl cinsiyeti. Senin de ilk bebeğin mi?

tabi cnm saglikli olmasi onemli benimde ilk bebek ondan biraz tecrubesizim tabi allahim insallah butun bebisleri ve annelerini korusun hepimiz mutlulukla sağlikla aliriz kucağimiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…