- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #6.581
slm kızlar ,
bizde ikili testimizi yaptık geldik çok şükür herşey yolunda.benim bulantılarım bitti sanırım sabahları oluyodu 3-4 gündür yok artık çok şükür umarım tekrarlamaz.ben elevit almaya başladım demir hapı almıyorum daha sizler başladınızmı demir hapınada?
hadi gözün aydınnnnn..inş tekrarlamaz bir daha....elevit banada verdi ama daha başlamadım folik asit im bitince başlıcam..
saol cnm,inşallah
bende folik asit 4 tane kalmıştı sıkıldm onu içmekten bulantı yapıyodu bıraktım zaten elevittede varmış folik asit.
demir alıyomusn sen ayrıca?bana gelecek ay başlarız dedi..
slm kızlar ,
bizde ikili testimizi yaptık geldik çok şükür herşey yolunda.benim bulantılarım bitti sanırım sabahları oluyodu 3-4 gündür yok artık çok şükür umarım tekrarlamaz.ben elevit almaya başladım demir hapı almıyorum daha sizler başladınızmı demir hapınada?
canım ben 2. aydan beri kullanıyorum demir hapını dşük çıkmıştı demirim. kan değerine bakarak veriyor zaten. benim bayağı düşüktü. Doktor normalde 4.5. ayda demire başlıyoruz ama senin başlamamız lazım dedi.
yaa banada geleck ay bakarız dedi zaten tekrar bakılıcak yani .
ya ben hala böle çok yararlı şeyler yemiyomuyorm biliyomusnuz ceviz falanda başlamam gerek sütte içemiyodum bulantı bitti ama ben daha denemedm korkudan artık başlayım..
Evet evet başla artık yavaş yavaş fındık badem ye onlar önemliymiş. bende süt içemiyorum ama Dereotu çok faydalıymış kalsiyum var yeşil yapraklı sebzeler yemeye çalı. sonuçta onlardada kalsiyum var. Birde kivi de varmış aklında olsun...
cnm ukala olduğunu düşünmedim okurken güldüm.yanlış yorumlamış olduğum için.karnımda hissediyorum.inip çıkıyo nefes gibi.kalp atışı olarak değerlendirdim.dediğin gibi nabız olabilir akşam eşimin göbişine bakacam onda da varmı nabız.canım o karnında gördüğün kalp atışı bebeğininin kalp atışı değil malesef. senin karna giden büyük damarlardan birinin oluşturduğu nabız muhtemelen. bebek şu an çok küçük ve kaç kat içerisinde, deri kas tabakaları yağ tabakası,karın duvarı yapıları vs. yani bebeğin kalp atışını bu şekilde görmen imkansız.kaldıki görülseydi duyulurduda, 20.haftadan önce karından bakılan el doplerleriyle bile kalp atışı duyulmuyor,sadece derin yapıları gösterdiği için ultrasonla görünüyor. hatta gebelik ilerleyip büyüdüğünde bile anne asla kalp atışını hissedemez. canım bunları ukalalık olarak değerlendirme lütfen, sadece dün kalp atışını göremedim korktum diye yazmışsın,bunun için yazıyorum.o kıpırtıyı göremeyince bebeğim iyi değilmi diye korkma.istersen kendi doktorunada sorabilirsin
hayırlı olsun... Evet forumda iki kişinin cinsiyeti belli oldu benim bildiğim kadarıyla dün yazışmıştık çünkü o arkadaşlarla.. Sağlıklı büyüt bebişini
selam kasım anneleri herkes iyidir umarım. benim geçen gün kanamam oldu doktor progestana başlattı şimdi evde dinleniyorum kendini fazla yorma dedi. ölee işte biraz canım sıkıldı ama geçer inş
selam kasım anneleri herkes iyidir umarım. benim geçen gün kanamam oldu doktor progestana başlattı şimdi evde dinleniyorum kendini fazla yorma dedi. ölee işte biraz canım sıkıldı ama geçer inş
cnm listede yoksun bilgilerini ver eklim cnm benim hoş geldin aramıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?