2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
slm kızlar ,
bizde ikili testimizi yaptık geldik çok şükür herşey yolunda.benim bulantılarım bitti sanırım sabahları oluyodu 3-4 gündür yok artık çok şükür umarım tekrarlamaz.ben elevit almaya başladım demir hapı almıyorum daha sizler başladınızmı demir hapınada?

hadi gözün aydınnnnn..inş tekrarlamaz bir daha....elevit banada verdi ama daha başlamadım folik asit im bitince başlıcam..

hadi gözün aydınnnnn..inş tekrarlamaz bir daha....elevit banada verdi ama daha başlamadım folik asit im bitince başlıcam..

saol cnm,inşallah
bende folik asit 4 tane kalmıştı sıkıldm onu içmekten bulantı yapıyodu bıraktım zaten elevittede varmış folik asit.
demir alıyomusn sen ayrıca?bana gelecek ay başlarız dedi..

saol cnm,inşallah
bende folik asit 4 tane kalmıştı sıkıldm onu içmekten bulantı yapıyodu bıraktım zaten elevittede varmış folik asit.
demir alıyomusn sen ayrıca?bana gelecek ay başlarız dedi..

yok almıyorum geçen ayki kan testinde demir oranım iyi çıkmıştı....gerek duymadı sanırım extra bir şey vermedi folik asite devam demişti.....

şimdi elevite başlıcaz 5-10 gün sonra....

kızlar meraba nasılsınz bakalım bu gün 11 hafta 4 günlük olduk benide listye eklerseniz sevinirim haftaya ikili test yaptırmaya gidicem inşallah vajinal ultrasyonla bakmaz hiç alttan muayene olmadım vajinal ultrasyonada girmedim o yüzden biraz endişeliyim devlet hastanesinde yaptırıcam kimi ücretsiz diyor ama ne kadar doğru bilmiyorum

canım ben 2. aydan beri kullanıyorum demir hapını dşük çıkmıştı demirim. kan değerine bakarak veriyor zaten. benim bayağı düşüktü. Doktor normalde 4.5. ayda demire başlıyoruz ama senin başlamamız lazım dedi.

yaa banada geleck ay bakarız dedi zaten tekrar bakılıcak yani .
ya ben hala böle çok yararlı şeyler yemiyomuyorm biliyomusnuz ceviz falanda başlamam gerek sütte içemiyodum bulantı bitti ama ben daha denemedm korkudan artık başlayım..

Sirlicm geçmiş olsun tekrar,rahat ol,her şey güzel olacak inş:)
Ben de bugün kan tahlili verdim,bir de idrardan bir şeylere baktılar çubukla,lökosit biraz fazlaymış bol su iç dedi,c vitamini eksikmiş bir de. Bakalım akşamüstü de kan sonuçlarını görecğz:)Hepinize selamlar...

Evet evet başla artık yavaş yavaş fındık badem ye onlar önemliymiş. bende süt içemiyorum ama Dereotu çok faydalıymış kalsiyum var yeşil yapraklı sebzeler yemeye çalı. sonuçta onlardada kalsiyum var. Birde kivi de varmış aklında olsun...

sirlicim inşallah güzel haberlerle döneceksin.benim annemle babam da da kan uyuşmazlığı var.annem negatif.çok şükür hiçbirimizde herhangi bir sıkıntı yok içini rahat tut kötü şeyler düşünmemeye çalış.

ya dereotu maydonoz iyi değil kimileride insan şaşırıyo valla.evt başlayım artık bugün eve gidince.bende süt içemiyorum diyeyoğurt yiyodum yoğurttada çok var kalsiyum.

cnm ukala olduğunu düşünmedim okurken güldüm.yanlış yorumlamış olduğum için.karnımda hissediyorum.inip çıkıyo nefes gibi.kalp atışı olarak değerlendirdim.dediğin gibi nabız olabilir akşam eşimin göbişine bakacam onda da varmı nabız.

Son düzenleme:
hayırlı olsun... Evet forumda iki kişinin cinsiyeti belli oldu benim bildiğim kadarıyla dün yazışmıştık çünkü o arkadaşlarla.. Sağlıklı büyüt bebişini

teşekkürler canım ben fazla takip edemiyorum çalışıyorum da fırsat buldukça bakmaya çalışıyorum.seninde hayırlı olsun.hepimiz inşallah

bende süt içemiyorum...dr süt yada yoğurt demişti....bende yoğurt ayran tüketiyorum bol bol..... sütüde sütlü tatlı yada çorbalarda kullanıyorum.....

selam kasım anneleri herkes iyidir umarım. benim geçen gün kanamam oldu doktor progestana başlattı şimdi evde dinleniyorum kendini fazla yorma dedi. ölee işte biraz canım sıkıldı ama geçer inş

selam kasım anneleri herkes iyidir umarım. benim geçen gün kanamam oldu doktor progestana başlattı şimdi evde dinleniyorum kendini fazla yorma dedi. ölee işte biraz canım sıkıldı ama geçer inş

aaa çok geçmiş olsunnnn 12. hafta bitincede düşük riski oluyormuymuş yaa....dikkat et kendine geçer bunlarda merak etme...

çok geçmiş olsun canım yaa aman dinlen ihmal etme üzüldüm valla
ama herşeyin hayırlısı.. iyi bak kendine ve bebişe...

kizlar ne zmandir soyleyecegim unutuyorum diger aylardaki hanimlar ne guzel hamilelerin gobekleri , kac kilo aldiniz vs vs gibi topikleri erkenden acmislar bizim baz kilzar neredeyse 4 aylik olacaklar hala boyle topiklerimiz yok ben acmayi bilsem hic durmayacagim acacgim ama bilmiyorum bilen arkadaslardan ya ben yardim alip acacgim yada bilen birileri lutfen acsin artik topigimizin basinada ekleyelim diger topiklerin linklerini. benim gibi heveslenen yokmu hic bu topikte. birde sunu diyecegim diger aylarda neredeyse 100 e yakin hamileller var bizim kasim topiginden 2 yada 3 tabe var sanirim dagilmis durumdayiz keske hep bir arada olsak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…