- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #6.681
canim bundan bir ay once bu bolum yoneticisi olan saphira hanima ozel mesaj atmistim.tum 2011 kasim topiklerini bir araya toplayip topik sabitlesin diye ricada bulunmustum,fakat kendisinden ne bir ses,ne de bir seda cikti.buradanda bu sIkIntimi bildirmis olayim yoneticilerin birazdaha ilgili olmalarini bekliyorum konulara ve sorunlara karsi.
canim bende bir mesaj atayim ne kdar cok meaj atilirsa okdar ilgi ceker ve ilgilenirler. sanirim bizden baska pek onemseyen yok ama bu durumu.
mrb... Ayyy bulantilarin gectiyse ne guzel yaaa benim 2 gun sonra 14 haftalik olcak gram azalma yok surekli öğürme halindeyim hele su efervesan calsiyum tableti ahhh bebişe lazim olmasa ağzima surmem zor içiyorum yaaaaa
İnşallahh canım bir an önce herşey daha güzel olur... Sağlıklı olsunlarda biz herşeye razıyız canım. Benim de çok bulantım falan olmadı çok şükür ama bugün ilk defa kustum kahvaltıdan sonra nasıl oldu anlamadım. Allahım bulantısı kusması olanlara Allah kolaylık versin. Herkesin güzel geçsin hamileliği inşallahh... benim birde troid problemim var ilaç kullanıyorum. heralde bebeğim fazla üzmek sıkıntı çıkarmak istemedi bana midemi bulandırmadı fazla diyorum :):)
teşekkür ederim cnmbizde erkek çok kız olursa çok seviniriz ama sağlıklı olsun farketmez...cinsiyeti kaç aylıkken belli olur haftaya 3 aylık olcak 2li test için gitcem inş belli olur....
cnm geçmiş olsun ya çok şükür geçti sadece bazı kokularda öğürüyorum ama istifra etmiyorum.yataktan kalkamıyordum yemek yiyemezdim sürekli yemek yemediğime halsizdim gece 3 te uyanır 5 e kadar istşfra ederdim..allahıma çok şükür iyiyim yoksa dr a gidip serum taktırcaktım..inşallah canım geçer 3 aylıktan sonra azalır demişlerdi bana seninde azalır umarım...
benim doktorum 10 haftalıkken söyledi çok güzel gösterdi dedi bebişin göstermeside gerekiyo yani fakat erkek görürse değişmezmiş kız görürse değişebiliyormuş cnm.
ya ben dr.uma cok kizmaya basladim 3 bucuk aylik oldu 14 haftaligiz ama hala cinsiyet kelimesi agzindan cikmadi27:
benim doktorum 10 haftalıkken söyledi çok güzel gösterdi dedi bebişin göstermeside gerekiyo yani fakat erkek görürse değişmezmiş kız görürse değişebiliyormuş cnm.
Haklisin deniycem bakalim soz dinliycekmidemekki süpriz yapcak bebişin sana dert etme cnm iice tembihle aç çocuğum de belki gösterir şimdiden öğrensin anne sözü dinlemeyi
Haklisin deniycem bakalim soz dinliycekmibu arada belki bilginiz vardir bacagini acmayan bebisler icin doktorlar cukulata ye oyle gir ultrasona diyolar bebis heycanlaniyomus bu sefer deniycem hepinize haber vericem bakalim dogrumuymus
canım bak benim bi arkadaşımın riski seninkinin 2 katıydı nerdeyse. hiç kalbini bozmadı zaten aldırmam doğurcam dedi. şimdi sapasağlam canavar gibi kızı var. ense ve burun iyiyse gerisi kafanı karıştırmasın.
canım ben geçen sefer denedim onu tam evden çıkıyordum aklıma geldi bir küp şekeri attım agzıma gittim doktora ultrasona bi girdim bebişim tekmeleri havada uçuyordu resmen amuda kalkmıştıbence mutlaka deneyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?