2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

evet kızlar çok haklısınız 2011 kasım anneleri bölünmüş durumda başka bir topik daha var kasım hamişleri diye ama hamileliğimizin ilk aylarında yani topicler yeni açılmaya başlandığı zaman buradan bir arkadaşım diğer topicte duyuru yaptı zaten sabit topiğe gidelim burda bişey olsa hemen kapalıcak diye uyardı fakat o topiğin kurucusu arkadaşımızı tersledi isteyen istediği yerde kalır gibilerinden hatta bebeğim_01 bile kaç kere o topiğe gidip buraya gelmeleri için davet etti hatta bende buranın linkini verdim ama çok fazla gelen olmadı maalesef http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...misleri-buraya-hanimlar-taze-anneler-171.html topicte burası

mrb... Ayyy bulantilarin gectiyse ne guzel yaaa benim 2 gun sonra 14 haftalik olcak gram azalma yok surekli öğürme halindeyim hele su efervesan calsiyum tableti ahhh bebişe lazim olmasa ağzima surmem zor içiyorum yaaaaa

cnm geçmiş olsun ya çok şükür geçti sadece bazı kokularda öğürüyorum ama istifra etmiyorum.yataktan kalkamıyordum yemek yiyemezdim sürekli yemek yemediğime halsizdim gece 3 te uyanır 5 e kadar istşfra ederdim..allahıma çok şükür iyiyim yoksa dr a gidip serum taktırcaktım..inşallah canım geçer 3 aylıktan sonra azalır demişlerdi bana seninde azalır umarım...

bak bu guzel iste bebis annesini dusunuyo bizimki biraz simarik galiba
:)) bulantidan olduruyo benii hele sabahlari bekliyorumki gecsin de rahat bi kahvalti edeyim artik

teşekkür ederim cnmbizde erkek çok kız olursa çok seviniriz ama sağlıklı olsun farketmez...cinsiyeti kaç aylıkken belli olur haftaya 3 aylık olcak 2li test için gitcem inş belli olur....

benim doktorum 10 haftalıkken söyledi çok güzel gösterdi dedi bebişin göstermeside gerekiyo yani fakat erkek görürse değişmezmiş kız görürse değişebiliyormuş cnm.

ah cnm keske gecse banada oyle dedi dr ama 3 bucuk aylik oldu hala istifra ediyorum hic azalmadi serum yedim kac kere umudumuz 4. Ay guzel temennilerin icin sagol canim

benim doktorum 10 haftalıkken söyledi çok güzel gösterdi dedi bebişin göstermeside gerekiyo yani fakat erkek görürse değişmezmiş kız görürse değişebiliyormuş cnm.

ya ben dr.uma cok kizmaya basladim 3 bucuk aylik oldu 14 haftaligiz ama hala cinsiyet kelimesi agzindan cikmadi 27:

guzel annecıklerrr gunaydınn....

bugun hıdırellez ızmırde hava kapalı ama sıkıcı ve sıcakk dun cok yagmur vardı bgn ınsallah aksam enazından hava acar dılekelrımızı dılerız ve bu gobısımle atesten atlarızz bebegımleee... gecen sene bebısımı dıledım Rabbım bu sene hıdırellezde nasıp ettı bu senede saglıkla ınsallah kucagımda gormeyı nasıp etsın dıye denıycemm .. sımdı hersene oldugu gıbı babanemden kalan bı alıskanlıkla yaprak sarması sarıcamm ... otlu acma borek yapıcam ve serbet yapıcam esımle ıcmek ıcın agzımın tadı bozulmasın bereket olsun dıyee... hadı kızlar bos durmayın annelerı bebıslerı ıcın dıleklerını dılesın bu gece basucumuza kagıda cızıp yastıgımız altna koyalım bu gece bebişlerımızı ruyamızda gorelımmm...

ne güzel yaaa bende haftaya 12 haftalık olcamm..ikili test için gitcez inşallah banada söylerlerr cinsiyetini

demekki süpriz yapcak bebişin sana dert etme cnm iice tembihle aç çocuğum de belki gösterir şimdiden öğrensin anne sözü dinlemeyi
Haklisin deniycem bakalim soz dinliycekmi bu arada belki bilginiz vardir bacagini acmayan bebisler icin doktorlar cukulata ye oyle gir ultrasona diyolar bebis heycanlaniyomus bu sefer deniycem hepinize haber vericem bakalim dogrumuymus

Haklisin deniycem bakalim soz dinliycekmi bu arada belki bilginiz vardir bacagini acmayan bebisler icin doktorlar cukulata ye oyle gir ultrasona diyolar bebis heycanlaniyomus bu sefer deniycem hepinize haber vericem bakalim dogrumuymus

canım ben geçen sefer denedim onu tam evden çıkıyordum aklıma geldi bir küp şekeri attım agzıma gittim doktora ultrasona bi girdim bebişim tekmeleri havada uçuyordu resmen amuda kalkmıştı bence mutlaka deneyin

Sağol canım inşallah öyle olur bizim de. Ben karar veremiyorum, öncelikle dörtlü test ve ayrıntılı ultrasonu bekleyeceğiz tabi. Orda da riskli çıkmaz umarım. Çünkü bir diyorum amniyosentezi yaptırıp kafamın rahat olması lazım hamilelik böyle nasıl geçer diyorum, sonra işlemin 1/200 de olsa düşük riski var, nasıl göze alırım diyorum. Bana kaç yıldan sonra gelen bebeğim, Allah korusun bişey çıksa 5 aylık kocaman bir bebek olacak, nasıl kıyarım diyorum. Ama sağlıksız olma ihtimalini bile düşünmek içimi acıtıyor, uykularımı kaçırıyor. Yani anlayacağınız çok zor bir durum ve bizim verebileceğimiz bir karar değil bu. Allahım o durumda bırakmasın bizleri. En hayırlısını, doğrusunu O nasip etsin inşallah. Ama ben inanıyorum benim bebeğim sağlıklı,ya da inanmak istiyorum bilmiyorum. Doktor diyor ki ; ultrasonda son derece hareketli bir bebek, burun kemiğini görüyoruz, ense kalınlığını normal ölçüyoruz, hiç tahmin etmiyorum birşey olduğunu diyor. Ama tabi o riski göze alamayacağı için kararı hastaya bırakıyorlar. İnşallah güzel yazılar yazmış olsun Rabbim. Sağlıkla sıhhatla miss kokulumuzu kucağımıza almak, güle güle büyütmek nasip olsun inşallah. Tüm anne adayları için bu dileklerim...
Hamileliğimi çok mutlu ve huzurlu geçiriyordum. Bir kaç gündür kabusun içinde gibiyim. Ama buna hakkım yok. İki yüzde bilmem kaç ihtimal için, daha büyük bir ihtimalle sağlıklı olan yavrumu strese sokmaya hakkım yok. O bizim herşeyimiz. Öyle alıştım, öyle sevdim ki ben onu şimdiden... Allahım bu mucizeyi bize verdi, inşallah sağlıkla kucağımıza da verir diyorum. Tamam tıp, tetkik herşeye varım, yaptırıyorum da, ama biryerden sonrası tevekkül biraz da. Allahım güzel şeyler yaşatsın inşallah...

evet cnm bende bizzat doktordan duydum ama hic denemedim tatli mutlu ediyomus bebisleri ehhehee yerim onun tekmelerini ben gecen sefer bizimkide aerobik yapar gibiydi amuda kalkmis bacaklar havada sporcu bebis

Merhaba Kızlar. Öncelikle şu topikler meselesini anlamadım. 2011 Kasım Anneleriyle ilgili başka topikler mi açmak istiyorsunuz? Yoksa açılan başlıkları birleştirmek mi istiyorsunuz? Bu kısmını anlamadım ben. Ne yapmaya çalışıyorsak ben de destek verebilirim ama önce doğru anlamam gerekiyor.

Kızlar bir haftadır midem iyi derken bu sabah yine olan oldu. Aranızda benim gibi arada bir midesi bulanan ve afedersiniz çıkartan var mı? Bildiğim kadarıyla midesi bulananların her gün oluyor ama benim geçen Perşembe oldu mesela, bir de bu Perşembe. Perşembelere alerjim mi var nedir? Onun dışındaki günlerde iyiydim ben. İşe gittim. Yemek yiyebildim. Neden haftada 1 oluyor acaba bana? Bir sorun olmasın?:44:

Bu arada bir arkadaşımız Hıdırellez'den bahsetmiş. Biz de eskiden kutlardık, gül ağacına dilek yazardık vs. Arkadaşımız bahsedince bunun dindeki yerini merak edip güvenilir bir kaynaktan araştırdım. Sorularla İslamiyet | Hıdırellez ne demektir? Hıdırellez hakkinda bir mü'minin görüşü ne yönde olmalıdır? Bu adreste Ahmed Şahin'in yorumu var. Dilerseniz okuyun. Bu tür uygulamaların dinde yeri olmadığı söyleniyor. Batıl inanç olarak kabul ediliyor. Paylaşmak istedim...

arkadaşlar haklısınız bu topikler birleşse çok güzel olacak bende diger topiklere bakıyorum onlar göbüşleri bebeklerinin kg vs.. için başka topik açmışlar sayfaları 1000 küsürleri açmış biz daha 400lerde kalmışız daha önce yanlış hatırlamıyorsam kahvekolik arkadaşımız topikleri birleştirelim dedi diger topige ama sorun çıkmıştı umarım bu sefer topikler birleşir daha çok paylaşımlarımız olur

slm kızlar ben kendi kendime nazar ettim galiba.mide bulantım hiç yoktuyarın tam 12 haftam doluyor.bu pazartesiden itibaren günde kesin bir defa çıkartıyorum.çok zormuş valla midesi bulananları yeni yeni anlıyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…