- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #6.701
Sağol canım inşallah öyle olur bizim de. Ben karar veremiyorum, öncelikle dörtlü test ve ayrıntılı ultrasonu bekleyeceğiz tabi. Orda da riskli çıkmaz umarım. Çünkü bir diyorum amniyosentezi yaptırıp kafamın rahat olması lazım hamilelik böyle nasıl geçer diyorum, sonra işlemin 1/200 de olsa düşük riski var, nasıl göze alırım diyorum. Bana kaç yıldan sonra gelen bebeğim, Allah korusun bişey çıksa 5 aylık kocaman bir bebek olacak, nasıl kıyarım diyorum. Ama sağlıksız olma ihtimalini bile düşünmek içimi acıtıyor, uykularımı kaçırıyor. Yani anlayacağınız çok zor bir durum ve bizim verebileceğimiz bir karar değil bu. Allahım o durumda bırakmasın bizleri. En hayırlısını, doğrusunu O nasip etsin inşallah. Ama ben inanıyorum benim bebeğim sağlıklı,ya da inanmak istiyorum bilmiyorum. Doktor diyor ki ; ultrasonda son derece hareketli bir bebek, burun kemiğini görüyoruz, ense kalınlığını normal ölçüyoruz, hiç tahmin etmiyorum birşey olduğunu diyor. Ama tabi o riski göze alamayacağı için kararı hastaya bırakıyorlar. İnşallah güzel yazılar yazmış olsun Rabbim. Sağlıkla sıhhatla miss kokulumuzu kucağımıza almak, güle güle büyütmek nasip olsun inşallah. Tüm anne adayları için bu dileklerim...
Hamileliğimi çok mutlu ve huzurlu geçiriyordum. Bir kaç gündür kabusun içinde gibiyim. Ama buna hakkım yok. İki yüzde bilmem kaç ihtimal için, daha büyük bir ihtimalle sağlıklı olan yavrumu strese sokmaya hakkım yok. O bizim herşeyimiz. Öyle alıştım, öyle sevdim ki ben onu şimdiden... Allahım bu mucizeyi bize verdi, inşallah sağlıkla kucağımıza da verir diyorum. Tamam tıp, tetkik herşeye varım, yaptırıyorum da, ama biryerden sonrası tevekkül biraz da. Allahım güzel şeyler yaşatsın inşallah...
canım ben de varım ben dee!! hamileligimin basından beri saglıklı mı saglıksız mı dusunmeden lahmacunları goturuyorumbenimde canım hep lahmacun istiyor.. cok sasırıyorum kendime.. hergün yiyebilirim yani.. benim gibi biri daha varmıs :)
benim ekşide acıda tatlıda tuzluda hepsini istiyor.. :)
canım , benim kuzenim de erkek dogurdu ve sabahları tursu yiyordu.. sanırım bulantıya da iyi geldiginden ilk basta kimse tatlı yiyemiyor..kayınvalidemde eşime hamileyken tursu yemiş bol bol.. :)
günaydınnnnnnnnnnnnn...... çok sevindim sirlicim, kafanı takma artık herşeye...
ye tatlıyı doğur hakkıyı ye ekşiyi doğur ayşeyi kısmına bende güvendim ama dr bana erkek dedi...
ben eskidende tatlı sevmezdim şimdie aramıyorum bir ara sürekli ekşi elma turşu ekşi kırma yeşil zeytin bile yedim(şimdi yiyesim yok ama) bide annem bana hamileyken böyle rahat geçirmiş oğlanlarda farklıymış....onada bel bağladım kız diye beklerken dr erkek dediben şoklarda 1-2 gün inanamadım okadar kendimi kız diye alıştımışım ki artık düşünün....
tatlıya ekşiye bakmıyormuş cinsiyet işi onu anladım
canım ben de varım ben dee!! hamileligimin basından beri saglıklı mı saglıksız mı dusunmeden lahmacunları goturuyorum
canım , benim kuzenim de erkek dogurdu ve sabahları tursu yiyordu.. sanırım bulantıya da iyi geldiginden ilk basta kimse tatlı yiyemiyor..
ben de bi ara tursu cok yedim ozellikle lahanaaabana doktor ultrason esnasinda dedi ki seninki galiba kız olacak dedi, sıpam bacaklarını kaldırmıstı o sırada poposunun ustu bosluk gibiydi yani kız olabilir dedi.. saglıklısı olsun da umrumda bile degil iki cinsiyetin de ben de ayrı yeri varrr
yahu kizlar bende ne zamandir yaziyorum ama hala listeye ekli degilim.. tabi ilginç bisey var ne son adet tarihim belli ne tam doğum yapacağim tarih tek bildiğim ölcumlere gore 13+5 haftalik polikistik over hastasi olduğum icin adet olmuyodum en son gecen sene eylul ayinda adet oldum :)) komik tabiii mucize eseri hamile kaldim hatta baska sey icin doktora gittim hamile oldugumu ogrendim daha once bir dusugum birde karnimda öldügü icin kurtajim oldu ama ikiside tedaviyle oldu biri tup bebek biri asilamaydi bu arada belki eklersinizz listeye henuz kilo almadim hatta 6 kilo verdim ama zaten cok kilolu hamile kaldim lstanbulda oturuyorum bu arada
canım ben de varım ben dee!! hamileligimin basından beri saglıklı mı saglıksız mı dusunmeden lahmacunları goturuyorum
canım , benim kuzenim de erkek dogurdu ve sabahları tursu yiyordu.. sanırım bulantıya da iyi geldiginden ilk basta kimse tatlı yiyemiyor..
ben de bi ara tursu cok yedim ozellikle lahanaaabana doktor ultrason esnasinda dedi ki seninki galiba kız olacak dedi, sıpam bacaklarını kaldırmıstı o sırada poposunun ustu bosluk gibiydi yani kız olabilir dedi.. saglıklısı olsun da umrumda bile degil iki cinsiyetin de ben de ayrı yeri varrr
kesinlikle bakmiyo bunlar yanlis inanis hayirli olsun buarada daha cinseyeti kiz olan cikmadi anladigim kadariyla kac haftalikken ogrendin cnm
mrb arkadaşlar...... ben bu sabah kil maskesi yaptım.sonradan aklıma geldi bebişime zararı olurmu acaba?
canım doktor benimkini kıza benzetti simdilik, yani bir benimki kıza benziyor galibaa topic te...kesinlikle bakmiyo bunlar yanlis inanis hayirli olsun buarada daha cinseyeti kiz olan cikmadi anladigim kadariyla kac haftalikken ogrendin cnm
canım aynen goturuoyrum, hatta eşime dedim "ne var yani guneydogudaki kadınlar saglıkla dogurmuyor mu , ben yerim vallahi lahmacunumu"..demek sen de lahmacuncusun :) eşime diyorum bizim bebiş dogar dogmaz ya lahmacun yicek.. ya da anne yeter artık yeme dicek :)
yeme içmeye göre cinsiyet tahmini işin eğlencesi tabii.. benim ilk bebeğim .. nasılsa ikisinden de yok :)Rabbim hepimize sağlıklısını versin.. haftaya bugün gitcem bende bakalım benimki gösterecekmi cinsiyetini..
Ben basından beri hep kız hissettim hatta öncesindende .. Bakalım hislerim dogrumuymus :)
günaydınnnn herkese.....mutlu huzurlu bir gün diliyorum....sirli gözün aydın bu arada bir skıntı çıkmamaış inş hep böyle güzel haberlerle geçer hamileliğin.....
sevdecim kendini sansli say canim valla haftada bir bulaniyormus benimkide Allaha cok sukur diyebilcegim sekilde hergun bulaniyor tekrar basladi bulanmaya ve kusturmaya ama eskisi kadar aci vermiyor diyebilirim.Merhaba Kızlar. Öncelikle şu topikler meselesini anlamadım. 2011 Kasım Anneleriyle ilgili başka topikler mi açmak istiyorsunuz? Yoksa açılan başlıkları birleştirmek mi istiyorsunuz? Bu kısmını anlamadım ben. Ne yapmaya çalışıyorsak ben de destek verebilirim ama önce doğru anlamam gerekiyor.
Kızlar bir haftadır midem iyi derken bu sabah yine olan oldu. Aranızda benim gibi arada bir midesi bulanan ve afedersiniz çıkartan var mı? Bildiğim kadarıyla midesi bulananların her gün oluyor ama benim geçen Perşembe oldu mesela, bir de bu Perşembe. Perşembelere alerjim mi var nedir?Onun dışındaki günlerde iyiydim ben. İşe gittim. Yemek yiyebildim. Neden haftada 1 oluyor acaba bana? Bir sorun olmasın?:44:
bu topigin konusunu acan arkadas mesaj atarsan canim seni ekler boyle konu arasinda bazen pek gorulmuyor gozden kaciyor eger ozel mesaj atma hakkin varsa konuyu acan arjadasin adi ilk sayfada mevcut.
kızlar herkese meraba naslsnz nasl gidiyor hamişlik bugün 11 hafta 5 günlük olduk 12. haftaya az kaldı mide bulantılarım azalacağ yerde dahada artmaya başladı ne yapıcam bilemiyorum
kızlar herkese meraba naslsnz nasl gidiyor hamişlik bugün 11 hafta 5 günlük olduk 12. haftaya az kaldı mide bulantılarım azalacağ yerde dahada artmaya başladı ne yapıcam bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?