2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

öncelikle cok gecmis olsun canim diyecek bisey bulamiyorum seni ii anliyorum hepimiz ayni durumda olabilirdik.. Ama inan cok kisi soylemistir birebir sahit oldum boyle sonuc cikip saglikli olan cok bebis var rabbim korusun bu mubarek gunde cok dua et inaniyorumki saglikla alacaksin bebisi kucagina cok dua edicem senin icin haklisin tevekkul onemli rabbim ne mucizeler veriyo uzme kendini bebiside uzme sen saglam dur ki o daha saglam olsun kendine cok ii bak mevlam senide bebisinide korusun yardimciniz olsun

benimde canım hep lahmacun istiyor.. cok sasırıyorum kendime.. hergün yiyebilirim yani.. benim gibi biri daha varmıs :)

benim ekşide acıda tatlıda tuzluda hepsini istiyor.. :)
canım ben de varım ben dee!! hamileligimin basından beri saglıklı mı saglıksız mı dusunmeden lahmacunları goturuyorum

kayınvalidemde eşime hamileyken tursu yemiş bol bol.. :)
canım , benim kuzenim de erkek dogurdu ve sabahları tursu yiyordu.. sanırım bulantıya da iyi geldiginden ilk basta kimse tatlı yiyemiyor..
ben de bi ara tursu cok yedim ozellikle lahanaaa bana doktor ultrason esnasinda dedi ki seninki galiba kız olacak dedi, sıpam bacaklarını kaldırmıstı o sırada poposunun ustu bosluk gibiydi yani kız olabilir dedi.. saglıklısı olsun da umrumda bile degil iki cinsiyetin de ben de ayrı yeri varrr

günaydınnnn herkese.....nasılsınız bugün burda hava çok kötü din bütün gece fırtına gibi yağmur vardı...şimdi yeniden atıştırmaya başlıyor......

bugün hıdırllez demi valla şaşırıdm tamamen unutmuşum...eskiden ne coşkulya kutlanırdı...ama bizde öyle güle çaput bğlamak altına resim çizmek yoktur annem yeni 7 ürün alırdı sabahda sabah ezanında her yeri açar camları bir dua okurdu berketli olurmuş belik batıl bilmiyorum ama farklı bir adet işte....

şu topiklerin birleştirlmesi işini niye bu kadar büyütüyuorsunuz haya anlamış değilim ...herkes istediği topikte yazar....sanki biz burdayızda çokmu paylaşım yapıyoruz onları zorla buraya getirince geleceklermi paylaşımda bulunacaklarmı...herkes biliyor buranın sabit topik olduğunu belki istemiyorlar sevmiyorlar bu topiği herkes buraya gelmek yazmak zorundamı .... biz paylaşımımızı artırılam yeter....

ye tatlıyı doğur hakkıyı ye ekşiyi doğur ayşeyi kısmına bende güvendim ama dr bana erkek dedi...

ben eskidende tatlı sevmezdim şimdie aramıyorum bir ara sürekli ekşi elma turşu ekşi kırma yeşil zeytin bile yedim(şimdi yiyesim yok ama) bide annem bana hamileyken böyle rahat geçirmiş oğlanlarda farklıymış....onada bel bağladım kız diye beklerken dr erkek dedi ben şoklarda 1-2 gün inanamadım okadar kendimi kız diye alıştımışım ki artık düşünün....

tatlıya ekşiye bakmıyormuş cinsiyet işi onu anladım

günaydınnnnnnnnnnnnn...... çok sevindim sirlicim, kafanı takma artık herşeye...

selam, canim nasilsin? bugun sabahtan isde kosusturuyorum...simdi daha sakinim ama beni ultrasona sokmadigi icin doktoruma kirginim kotu kadin, sen nerde yasiyorsun? sizde de mi siksik olmaz diyolar, ama turkiyede oyle diyilmis? zararliysa kimse girmesin dimi ama?

günaydınnnn herkese.....mutlu huzurlu bir gün diliyorum....sirli gözün aydın bu arada bir skıntı çıkmamaış inş hep böyle güzel haberlerle geçer hamileliğin.....

kesinlikle bakmiyo bunlar yanlis inanis hayirli olsun buarada daha cinseyeti kiz olan cikmadi anladigim kadariyla kac haftalikken ogrendin cnm

kızlar herkese meraba naslsnz nasl gidiyor hamişlik bugün 11 hafta 5 günlük olduk 12. haftaya az kaldı mide bulantılarım azalacağ yerde dahada artmaya başladı ne yapıcam bilemiyorum

demek sen de lahmacuncusun :) eşime diyorum bizim bebiş dogar dogmaz ya lahmacun yicek.. ya da anne yeter artık yeme dicek :)

yeme içmeye göre cinsiyet tahmini işin eğlencesi tabii.. benim ilk bebeğim .. nasılsa ikisinden de yok :)Rabbim hepimize sağlıklısını versin.. haftaya bugün gitcem bende bakalım benimki gösterecekmi cinsiyetini..

Ben basından beri hep kız hissettim hatta öncesindende .. Bakalım hislerim dogrumuymus :)

Son düzenleme:

bu topigin konusunu acan arkadas mesaj atarsan canim seni ekler boyle konu arasinda bazen pek gorulmuyor gozden kaciyor eger ozel mesaj atma hakkin varsa konuyu acan arjadasin adi ilk sayfada mevcut.

pardon bak az once daha kiz haberi alamadik diyodum hayirli olsun saglikla kucagina almayi nasib etsin rabbim ins. Evet eksi yemek tuzlu yemek mide bulantisini bastirmak icin tabiki tekrardan hayirli olsun

kesinlikle bakmiyo bunlar yanlis inanis hayirli olsun buarada daha cinseyeti kiz olan cikmadi anladigim kadariyla kac haftalikken ogrendin cnm

12. haftda öğrendim 2 li testte....bakalım bir sonrakinde durum ne olacak....

mrb arkadaşlar...... ben bu sabah kil maskesi yaptım.sonradan aklıma geldi bebişime zararı olurmu acaba?

mrb canim, senin icin netde arasdirdim, pek fazla zarariyla ilgili bilgi bulamadim sen en iyisi doktoruna sor. maskeler cilde uygulandigi zaman derinin altina oradan da kana nufuz ede biliyo, bu yuzden dikkatli olmak zorundayiz. :26: sen en iyisi meyve kabuklariyla falan idare et simdilik, uzulme ama doktoruna da mutlaka sor.

canım doktor benimkini kıza benzetti simdilik, yani bir benimki kıza benziyor galibaa topic te...
ben de damat adaylarından damat begenirim burada

canım aynen goturuoyrum, hatta eşime dedim "ne var yani guneydogudaki kadınlar saglıkla dogurmuyor mu , ben yerim vallahi lahmacunumu"..
ne ceviz ne süt ne badem ne balık.. hak getire sadece yogurt kalsiyum gurubundan

cinsiyet tahminlerine gelince,aynen öyle tatlım bunlar eglence kısmı.. ama mesela annem ablama hamileyken hep pudra şekerli yogurt yemis yani benim su anda bogazimdan degil pudra sekeri gecmesi kokusuna bile tahammül edemem.. belki ileride yerim ..

bu sabah uzun sure sonra ilk kez öğürdüm zor tuttum kendimi kusmamak icin..ama Allah'tan yumurta yiyebiliyorum artık, o da sadece haşlanmıs..
bir de cok sevdiğim balığıma bir donebilsemm ahhh

günaydınnnn herkese.....mutlu huzurlu bir gün diliyorum....sirli gözün aydın bu arada bir skıntı çıkmamaış inş hep böyle güzel haberlerle geçer hamileliğin.....

sagol canim Allah tum hamisleri doktordan guzel haberlerle dondursun. o kadar uzulmusdum ki doktorum beni gorunce korktu kizim be ne hal diye, suratin bembeyaz ne oldu??? karnima falan bakinca gulmekden olecekdi az daha boyle kuskucu olma dedi. insallah sonuna kadar her sey yolunda gider. hepimizinki insallah.

sevdecim kendini sansli say canim valla haftada bir bulaniyormus benimkide Allaha cok sukur diyebilcegim sekilde hergun bulaniyor tekrar basladi bulanmaya ve kusturmaya ama eskisi kadar aci vermiyor diyebilirim.
canim topik isine gelince 2011 kasim anneleri ile ilgili 2 topik var biz ilk olarak bunlarin birlesmesini istedik. cok ayri gayri olmus gibi geldi bize ama nedense herkes bizim gibi dusunmuyor. neyse topikler birlesmese bile birde su 2011 kasim annelerinin gobusleri kilo cizelgesi gibi topikler acilsin istedik gecmis haftalarda arkadaslar erken demisti ama ben zamani geldi diye dusunuyorum dun arayip tarayip konu acma nasil oluyor buldum ve actim su an onay bekliyor . eger onaylanirsa burdan haber verecegim sizlere birde ilk sayfaya linklerini ekletecegim konu sahibi arkadasa. olay bundan iabret simdilik canim . insallah yeni acilan topikler sayesinde biraz toplanir kasim anneleri.

bu topigin konusunu acan arkadas mesaj atarsan canim seni ekler boyle konu arasinda bazen pek gorulmuyor gozden kaciyor eger ozel mesaj atma hakkin varsa konuyu acan arjadasin adi ilk sayfada mevcut.

tesekkurker cnm mesaj aticamda dogum yapacagim tarihi sali gunu ne olarak ogrenicem onu bekliyrum benim biraz karisik yazmistim zaten ama 10 unda kontrolum var sorucam doktoruma

kızlar herkese meraba naslsnz nasl gidiyor hamişlik bugün 11 hafta 5 günlük olduk 12. haftaya az kaldı mide bulantılarım azalacağ yerde dahada artmaya başladı ne yapıcam bilemiyorum

canim galiba seninle ayni gidiyoruz bende de bulanma falan artdi, kilo verdim baya, daha once ilk 3 ayda bulanti biter diyenler simdi 6 aya cikardi galiba boyle ola biliyormus, ama bulanti falan bebisin iyi olmasinin saglikli olmasinin haberiymis. sana bir sey soyliyim benden bulanti zamani baya bir kopuk geliyor, sabunmu var icimde diye dusunmuyo diyilim doktorum mide siresi ve agiz suyu artiyor isde o yuzden kopuk gibi oluyor dedi... dua edelim iyi olur insallah

seni çok iyi anlıyorum sirli çünkü aynı şeyleri ben yaşıyorum mide bulantım iyice artı kio alamıyorum karnım hiç yok sanki hiç çıkmayacakmış gibi geliyor

canım benim de bugün 11 hafta 6 gün ve ben de hala kusuyorum bir iyiyim bir kötü bulantı için arada hap içiyorum Allah sabır versin ne diyim hergün bugün hiçbişi yokmuş gibi uyansam güne diyorum göbişim çıkabilir kilo alabilirim sorun diil keşke şu bulantılarım hiiiiiççç olmasa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…