2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

inşallah canım.. dişin nasıl oldu gectimi ?

son yazdığın cevabı görememişim canım kusura bakma hiç fiyatlarını sormadım daha doğum nerde olacak diye çok kararsızım ama normal doğum olursa cankatta yapmayı düşünüyorum tenhalık ya güzel ilgileniyorlarmış ama sezeryan olursa baya bi araştırma yapacağım çünkü ben sezeryandan daha çok korkuyorum nedense ameliyat ya beni korkutuyor.

ne güzel testlerin temiz çıkmış bizde bu çarşamba gideceğiz yaptırmaya hayırlısı ile bizimde güzel çıkar inşallah Marmara hastanesi nasıl acaba hiçbilmiyorum nerde olduğunu bile eşime sorarım bu akşam obilirdir heralde ah ah gerçektende hep koştur dur bizmi çok inceliyoruz herkesmi öyle acaba kucağımıza hayırlısı ile bir alsak daha çokta var :97:

bende bu hafta sonu bursaya gidiyorum ailemin yanına bir ay kalacağım terslik çıkmazsa düğünler var abimin nişanı sözü var biraz kafa dağıtacağım kendine bebişlerine iyi bak Allah'a emanet olun

[sıze="3"]gunaydın gunaydın gunaydınnn hamıslere ve gobısındekı bebıslere mutlu saglıklı bır hafta bızım olsun ınsallahhhh[/sıze]

bende de çok oluyordu normalde birşey yokken bilgisayarın ekranına bakmak birşeyler okumak midemi bulandırıyordu tek değilmişim Allah yapan kayınvalidelerden razı olsun bende 1 ayı geçti hiç yemek pişirmeyeli utanıyorum bazen önüme sofra koyduğunda :26: altlı üstlü oturmanın bazı faydaları

arkadaşlar çok teşekkür ederim bana moral verdi biraz söyledikleriniz.benim çevremdeki herkes ilk denemesinde hamile kalanlarla dolu olduğu için beni baya derinden sarsıyor.

hiç üzülme canım kendini rahat tut benim bütün kuzenlerim ilk geceden hamile kaldılar bizde evlendiğimizden beri hiç korunmadık Allah senesine verdi bizimde hemen olmadı tabi insan düşünmüyor değil ama en doğru zamanı Allah bilir hayırlısı ile olur inşallah

Ayyy ne guzel siz cinsiyetlerden bahsettikce icim gidiyor insallah benimkide belli olur birdaha gidisimize 27 mayista gidicem cok var daha yaaaa.kizlar bu arada bende aldim angel sound tan bir kez sabah bir kez aksam dinliyoruz bebisimizin kalp atisini kesinlikle tavsiye ederim icim rahatliyor cok

bende çin takvimi doğru çıktı rus takvimi yanıldı..
ikili tarama testinde beta hcg yüksek ultrason kağıdındada sağda duruyodu cnmm

canım ben de aldım da cekinioyrum fazla kullanmaya sen sabah aksam mı dinliyorsun? ben 2-3 gunde bir ne bileyim korkuyorum..ay acaba ben de mi dinlesem?? ben en son ctesi dinledim insanın yuregine su serpilioyr resmen..

bende çin takvimi doğru çıktı rus takvimi yanıldı..
ikili tarama testinde beta hcg yüksek ultrason kağıdındada sağda duruyodu cnmm
o zaman bu beta hcg ile cin takvimi ve kesenin sağında durması kız oldugunu baya kanıtlıyor... ay benim de mi kızım olacak insallah??
benim de kesenin sagındaydı 8. hafta ultrasonun
cin takvimi kız
rus takvimi kız
free beta hcg 86
doktor da kıza benzetti 11. haftada
ayyy bi prenses te bana mı gelecek insallaah???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…