- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #7.181
yanlış anlaşılma olmasın kızlar benim hali hazırda 2.5 yaşında bi kızım var :))) bu sefer erkek hissediyorum ve bende ÇINAR ismini düşünüyorum
benimki 12 haftalıkken sırt üstü 16 da yüz üstüydü :)
ben geçen hafta gitmiştim yani 10 haftalıkken, sırtı dönük değil di, ama çok kçük olduğu içinpek işi belli değildi, haftaya pazartesiye ikili test için randevum var, o zaman biraz büyümüş olacak, daha güzel görünecek inşallah
benimki 12 haftalıkken sırt üstü 16 da yüz üstüydü :)
6 cm olmuş bebişim
pazar günü eşimin bi arkadası dogum yapmıstı hastaneye gittik .. bebek 58 cm dogmus.. nasıl uzun masallah.. ayaklar koca adam ayagı resmen...
cicim ben iyim elhamdulillah :) bu aralar biraz yogunum pek yazamiom takipdeyim insen son yukardaki yaziyi yazmistim sana
bu ara cuma günü iki li testin sonucunu aldim funda dogan hanim testin temiz cikti gözünaydin didi :)) elhd bisi yokmus
simdi mayisi beeklicez insaALLAH
canim sen orda mi dogumu düsünüyorsun yoksa devlet hastanesinde mi ? ben yine kararsizim :44:
yeni hamis bacilarimda gelmis hosgelmislerRABBIM bebislerimizi hayirlisi ile kucagimiza almayi nasip eder insaALLAH
ayy o günleride görürüz inşş
ayy senin kuzu baya büyümüş canım, sen hareketlerinide hissedersin yakında, kız dı değil mi senin kide, kilo durumun nasıl 16 haftada
inşallah canım.. dişin nasıl oldu gectimi ?
ay inşallah bide anneyle bebeğin ilk kavusma anını izlettiler.. o gün zaten cok duygusaldım.. oturdum bide ona agladımmm
canım dişçi iki seçenek sundu, çekim veya kanal tedavisi, ama kanal tedavisi için röntgen çekmem lazım diyor. röntgenede biz cesaret edemedik, bugün çektiricem dişimi..
Günaydın arkadaşlar:)Aynı dertlerden ben de halen muzdaribim:)Zormuş zooor anam:)Kayınvalidem geldi yemek bulaşığı o hallediyor,yatıyorum ben bugün,öğlen bir sınav görevim var gidip gelecğim.
Yazamadım birkaç gündür,bilgisayar bile bazen midemi bulandırıyor,sizde de oluyor mu?Öpüyorum sizleri.
arkadaşlar çok teşekkür ederim bana moral verdi biraz söyledikleriniz.benim çevremdeki herkes ilk denemesinde hamile kalanlarla dolu olduğu için beni baya derinden sarsıyor.
kızlarrr zuzuu , crafty ve helenn prensesleriniz hayırlı olsun yerim ben cimcimelerinizi canlarım benim
benim de ikili tarama testi kan sonuclarım iyiymis bu sabah doktorumdan ogrendim ve rahat bir nefes aldım canlarrr
bu arada kız cıkanlar bi bakar mısınız free beta hcg niz kactı? saglamasını alalım di mi?
1)7-8 . haftalarda kesenin bebek neresinde duruyordu?
2) rus takvimi
3) cin takvimi
4) free beta hcg
bu arada herkesin anneler gunu kutlu olsun .. ben haftasonlari giremiyorum esime yakalanmamak icin
canım ben de aldım da cekinioyrum fazla kullanmaya sen sabah aksam mı dinliyorsun? ben 2-3 gunde bir ne bileyim korkuyorum..ay acaba ben de mi dinlesem?? ben en son ctesi dinledim insanın yuregine su serpilioyr resmen..Ayyy ne guzel siz cinsiyetlerden bahsettikce icim gidiyor insallah benimkide belli olur birdaha gidisimize 27 mayista gidicem cok var daha yaaaa.kizlar bu arada bende aldim angel sound tan bir kez sabah bir kez aksam dinliyoruz bebisimizin kalp atisini kesinlikle tavsiye ederim icim rahatliyor cok
o zaman bu beta hcg ile cin takvimi ve kesenin sağında durması kız oldugunu baya kanıtlıyor... ay benim de mi kızım olacak insallah??bende çin takvimi doğru çıktı rus takvimi yanıldı..
ikili tarama testinde beta hcg yüksek ultrason kağıdındada sağda duruyodu cnmm
canım benim de kalcam ara sıra agrıyor..arkadaşlar ben 1 haftadır kalça ağrısı çekiyorum sizde de böyle bişey oluyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?