2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

ALLAH daima iyi olmani nasip eder insaALLAH canim benüm :)

ben geldiiim nasilsiniz bakim cici anneler :)
rachel cim sanada hayirli mutlu haftalar dilerim
bizim icin her zaman diledigin seyi RABBIM sana bin katini verir insaALLAH

meysacım nasılsın canım görüşemiyoruz ya uzun zamandır.bebiş nasıl,kız nasıl.ne zaman dr gidiyosun sen?bizim haftamızda olupta cinsiyetini öğrenenler var.bi benim dr göremedi.emin olmadan söylemicekmişşşş....bende 2 hafta sonra gidicem artık emin olur heralde:))

günaydın kızlar,
anneler gününüz kutlu olsn:)seneye bebişlerle beraber kutlamak dileğiyle.
benimkide telefon almış bana:))mutlu oldm tabi düşünülmek güzel şey anne olarak daha güzel..

Allah nasip ederse o guzel,ozel gunu esim ve ben cekecegiz resimleri bizde gayet guzel resimler cekebiliriz elimizde bir makine olduktan sonra

Sumakcigim siz zaten prof bir ciftsiniz fotograf cekiminde heralde kendiniz cekeceksiniz.

o an aklımıza gelır mı bılmıyorum kı sanmıyorum esım benı ceksın

ay gozunuz aydın :)

ne yaptın cnım cok gecmıs olsun .

Merhaba kizlar!

doktordan geliyoruz, hersey yolunda cok sükür...Cinsiyet haberini vereyim dedim kismetse bir kizimiz oluyor bizim

kız mı gelıyor ne guzel :)

minik bir kızmış kendileri :)
dr amca kız ismi bakın dedi ben görmedim ama 16 hafta olmuş farecik, heralde yanılmıodur

ay cınsıyetleır ogrendıkce heyecanlandım

elhd canim iyim bu aralar yogun dum pek yazamiordum ama takipdeydim :)) bebis iyi iki li test sonuclari aldim temiz cikmis sorun yokmus hamd olsun kizimda onu napcaz bilmiom gün gectikce daha cok simariyor kardesi gelince cok kiskanicak diye düsünüyorum ama ins olmaz :)
evet banada söylemedi daha erken dedi birde kiz yada erkek yeterki hayirlisi olsun ins dedi
ben bugün 14. haftaya girdim ayin 30 da gitmeyi düsünüyorum. yaw insan habire ultrasyonda göresi geliyor
ikimizde bakalim iki hafta sonra ögrenicez mi :))

Günaydın herkese ,,

Geçen hafta grip oldum hala öksürük devam ediyor burnumda tıkalı ıhlamur ve kuşburnu içiyorum akşamları zararlımı öksürük ...

minik kızımm iyi olsun 3-4 hafta sonra gel demişti doktorumuz ama dayanamayacağım bu cuma 2 hafta olacak gideceğimm ..

cnm breathe right diye bi ürün var marketlerde
burun için, ilaçsız doğru nefes almak için kullanılıo
ben ve bir çok hamile arkadaş geceleri onunla uyuyoruz aklında olsun.
Al istersen sen de

cnm breathe right diye bi ürün var marketlerde
burun için, ilaçsız doğru nefes almak için kullanılıo
ben ve bir çok hamile arkadaş geceleri onunla uyuyoruz aklında olsun.
Al istersen sen de

canım sağol aklımda olsun nefes almakta çok sorun yaşamıyorum, öksürüğüm ve hınkırmam var endişe ediyorum bu yüzden.. bu arada senin minnoşun cinsiyeti kesinleştimii bizede %75 kız dedi doktorumuz hayırlısı kasımda prensesler çoğunlukta sanırım isim düşündünüz müü? senin bi arkadaşın vardı düzgün beye gidecek olan onun durumu ne oldu ..

günaydınlar anneler günümüz kutlu olsun :))) banada baba kız telefon almışlar sürpriz olmadı gerçi istiyodum zaten :)))
cuma günü kontorlüm vardı ense kalınlığımız normal kan tetside bikaç güne çıkıcak cinsiyete baktı ama göremedi iki hafta sonra 23 mayısta gidicem inşallah o zamana belli olcak

İkili tarama testimiz gzl çıktı kızlar %75 kız dedi doktorumuz.. bu arada beta hcg de yüksek tarama testinde ,, Darısı sizlerin başınaa.. Allah sağlıkla hayırla tamamına erdirsin hepimizinkinii..

hayırlısı olsun canım dediğin gibi allah hayırlısını sağlıklısını nasip etsin de.evet aynı zamanlarda öğreneceğiz inşallah.
ne güzel arka arkaya ikisi de büyür gider.bende hayırlısıyla bi bebeğimi kucağıma alayım ikinci için arayı çok uzatmak istemiyorum inşallah.kıskançlık olacak tabii daha o da bebek sayılır.biraz büyüsün nasıl sahiplenir nasıl destek olurlar birbirlerine.biz öyleyiz ablamla 19 ay var aramızda.arkadaş,kardeş herşeyim benim.ayy nasıl özledimhaziran da gidicem inşallah az kaldı.

Kız ismi bakın dedi dr :) NİL düşünüyoruz bakalım :)
Arkadaşımın da iyi çıktı şükür ileri düzeyi

crafty zuzzu helenn nazobülo 4 tane kızımız var :) ay süperrr.. bende istiyorum ben de :) sağlıkla inşallah...

günaydın,güzel,huzurlu,mutlu haftalar herkese.

saol rachel.. bebişin resminin de koymuşsun ne güzel olmuş.. ben de bakıyorum keyifli oluyo usg fotoları, hamileliğin en eğlenceli tarafı bence bebeğin toplamda çilek kadar olan elli ayaklı fotoları

ben geldiiim nasilsiniz bakim cici anneler :)
rachel cim sanada hayirli mutlu haftalar dilerim
bizim icin her zaman diledigin seyi RABBIM sana bin katini verir insaALLAH

meysacım özlettin kendini... merak etmiştik valla hoşgeldin...

evet canim bende ayni düsünüyorum aralarinda cok yas olmasin benim yigenlerimde öyle ve cok iyi geciniyorlar tabi ufagi bazen ablasini kizdiriyo ama o ayri bir tad
kiz nereye gidion bakim haziranda :) ahh bende gidebilsem ya bende ablami cok özledim :2:
benim kiz sütünü bitirmis bagriyo yaramazlik yapio bakim ona sonra gelebilirsem gelirim yine insaALLAh bugün coook isim var ahh su ev isleri heeec bitmiyor

hosbulduk canim cicim benüm merak edilcek bisey yok hamd olsun iyim canim sadece yogunluk vakit yoktu pek bakiomda sende kelebeginin resmini koymussun aman dikkat etde elinden ucamasin
cici hamislerim benim sonra görüsürz insaALLAH hepinizi muuuuaaahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…