- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #7.141
Herkese günaydın,bu sabah kendimi iyi hissediyorum:)Gerçi dün sabah da iyiydim ama akşama fena oldum,hayırlısı bakalım.Sıkıldım artık bu hastayım modundan,kendime gelmek istiyorum,enerjim olsun midem bulanmasın şöyle şen şakrak olayım(hepimiz inş)...
ben geldiiim nasilsiniz bakim cici anneler :)
rachel cim sanada hayirli mutlu haftalar dilerim
bizim icin her zaman diledigin seyi RABBIM sana bin katini verir insaALLAH
Allah nasip ederse o guzel,ozel gunu esim ve ben cekecegiz resimleri bizde gayet guzel resimler cekebiliriz elimizde bir makine olduktan sonra
Sumakcigim siz zaten prof bir ciftsiniz fotograf cekiminde heralde kendiniz cekeceksiniz.
Arkadaşlarrr 12 mayısta üçlü tarmamaız vardı cinsiyeti o gün öğrenecektik. Ama eşimle bugün dayanmayıp başka bir doktora gittik. ve bebeğimizinn cinsiyetinii öğrendikkk... Sizinlede paylaşmak istedimm... Allah nasip ederse bir OĞLUMUZZZZ olacakkk :):)
canım tebrik ederim, gözünüz aydın, kasım bebekleri genelde erkek heralde zaten..
bende haberler kötü arkadaşlar, dişçiye gittim, dişim için kanal tedavisi veya çekim dedi. doktorum kanal tedavisi yaptırabilirsin demişti ama dişçi röntgen çekmeden kanala başlayamam, böylede duramazsın bi daha şişer, boyna antibiyotik kullanamazsın dedi.. istersen kurşun önlükle röntgeni çekebiliriz ama sen bilirsin . eşim röntgene kesinlikle karşı, bende korktum açıkçası, dişçmi .çektirmek zorundan kalcam galiba
Günaydın herkese,
Dün ikili tarama testimiz vardı bebişim 6 cm olmuş..Herşey çok güzel Allaha şükür..Ense ölçümü 1,3 mm çıktı..Veeee Dr %75 kıza benziyor dedi..Ben hep erkek hissediyordum hala da nedense öyle hissediyorum..Ama bakalım 3 haziranda tekrar gideceğiz ozaman %100 söylerim dedi..Hayırlısı sağlıklısı olsunda kız erkek farketmiyor..Hepsi aynı canımızın parçası...Kan da verdim 13 mayısta sonucu alıcam..O da temiz çıkarsa daha çok rahatlayacağım..
Ayyy nasılda büyümüş şimdi daha çok inanmaya başladım hamile olduğuma hep şaka gibi geliyordu...
Merhaba kizlar!
doktordan geliyoruz, hersey yolunda cok sükür...Cinsiyet haberini vereyim dedim kismetse bir kizimiz oluyor bizim
minik bir kızmış kendileri :)
dr amca kız ismi bakın dedi ben görmedim ama 16 hafta olmuş farecik, heralde yanılmıodur
meysacım nasılsın canım görüşemiyoruz ya uzun zamandır.bebiş nasıl,kız nasıl.ne zaman dr gidiyosun sen?bizim haftamızda olupta cinsiyetini öğrenenler var.bi benim dr göremedi.emin olmadan söylemicekmişşşş....bende 2 hafta sonra gidicem artık emin olur heralde:))
Günaydın herkese ,,
Geçen hafta grip oldum hala öksürük devam ediyor burnumda tıkalı ıhlamur ve kuşburnu içiyorum akşamları zararlımı öksürük ...
minik kızımm iyi olsun 3-4 hafta sonra gel demişti doktorumuz ama dayanamayacağım bu cuma 2 hafta olacak gideceğimm ..
cnm breathe right diye bi ürün var marketlerde
burun için, ilaçsız doğru nefes almak için kullanılıo
ben ve bir çok hamile arkadaş geceleri onunla uyuyoruz aklında olsun.
Al istersen sen de
elhd canim iyim bu aralar yogun dum pek yazamiordum ama takipdeydim :)) bebis iyi iki li test sonuclari aldim temiz cikmis sorun yokmus hamd olsun kizimda onu napcaz bilmiom gün gectikce daha cok simariyorkardesi gelince cok kiskanicak diye düsünüyorum ama ins olmaz :)
evet banada söylemedi daha erken dedi birde kiz yada erkek yeterki hayirlisi olsun ins dedi
ben bugün 14. haftaya girdim ayin 30 da gitmeyi düsünüyorum. yaw insan habire ultrasyonda göresi geliyor
ikimizde bakalim iki hafta sonra ögrenicez mi :))
canım sağol aklımda olsun nefes almakta çok sorun yaşamıyorum, öksürüğüm ve hınkırmam var endişe ediyorum bu yüzden.. bu arada senin minnoşun cinsiyeti kesinleştimii bizede %75 kız dedi doktorumuz hayırlısı kasımda prensesler çoğunlukta sanırım isim düşündünüz müü? senin bi arkadaşın vardı düzgün beye gidecek olan onun durumu ne oldu ..
Kız ismi bakın dedi dr :) NİL düşünüyoruz bakalım :)
Arkadaşımın da iyi çıktı şükür ileri düzeyi
Kız ismi bakın dedi dr :) NİL düşünüyoruz bakalım :)
Arkadaşımın da iyi çıktı şükür ileri düzeyi
günaydın,güzel,huzurlu,mutlu haftalar herkese.
ben geldiiim nasilsiniz bakim cici anneler :)
rachel cim sanada hayirli mutlu haftalar dilerim
bizim icin her zaman diledigin seyi RABBIM sana bin katini verir insaALLAH
crafty zuzzu helenn nazobülo 4 tane kızımız var :) ay süperrr.. bende istiyorum ben de :) sağlıkla inşallah...
hayırlısı olsun canım dediğin gibi allah hayırlısını sağlıklısını nasip etsin de.evet aynı zamanlarda öğreneceğiz inşallah.
ne güzel arka arkaya ikisi de büyür gider.bende hayırlısıyla bi bebeğimi kucağıma alayım ikinci için arayı çok uzatmak istemiyorum inşallah.kıskançlık olacak tabii daha o da bebek sayılır.biraz büyüsün nasıl sahiplenir nasıl destek olurlar birbirlerine.biz öyleyiz ablamla 19 ay var aramızda.arkadaş,kardeş herşeyim benim.ayy nasıl özledimhaziran da gidicem inşallah az kaldı.
saol rachel.. bebişin resminin de koymuşsun ne güzel olmuş.. ben de bakıyorum keyifli oluyo usg fotoları, hamileliğin en eğlenceli tarafı bence bebeğin toplamda çilek kadar olan elli ayaklı fotoları
meysacım özlettin kendini... merak etmiştik valla hoşgeldin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?