2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
canım benim de kalcam ara sıra agrıyor..

bazen de makat bolgemde agrım oluyo..
bu sabah da karnım agrıyor..

bu haftalarda normal mi canlarım karın agrısı?

canım internetten baktığımda kalça ağrısına rahim küçükmüş rahim açılması olduğu için geriliyormuş ama dün ayağa eşimin yardımıyla kalktım bazen çok kötü oluyor.ayaklarını üşütme karın ağrısı ondan olabilir benimde bazen gaz sancım oluyor.

evet cnm sabah aksam ama seninde kafani karistirmayayim yani ben oyle yapiyorum onu dakikalarca dinlemek istiyorum ama istee.jeli mutlaka kullan bence bebegin yerini bulup kalp atisini aldimmi hemen esime veriom oda dinlio hemen kapatioruz sonra

kizlar bu arada benim
cin takvimi
rus takvimi
bioritim
freehcg hepsi erkek diyor bakalim ne olacak benimde icimden hep erkek olsun diye geciyor hayirlisi saglikla olsunda
[/FONT

canim benim yaa cok ama cok sevindim gorunce bilmiyordum insan bir haber verir degilmi??? tebrik ederiz bizde....canim insallah bu defa kucagina almayi nasip etsin mevlam...kendiligindenmi oldu tedaviylemi bu seferki????

canım ben hastanedeki hemsireden jel rica ettim sagolsun verdi onla buluyorum hemen de ne bileyim sanki rahatsiz olacakmis gibi gelioyr bebis.. ama mesela bu aksam dinleyecegim kısmetse.. bir de ben hep aynı tarafta buluyorum kalp atısını ya sen?

bu arada senin bebis erkeğe benziyor hayirlisi ve sagliklisi olsun o ayrı

hayırlı olsun canım.. ben duyamıyorum pek.. sen jelmi kullanıyorsun yoksa su mu?

arkadaşlar ben 1 haftadır kalça ağrısı çekiyorum sizde de böyle bişey oluyormu

kalça derken canım.. bel fıtıgı tarzın damı .. ayakta cok kalınca mı? nasıl bir ağrı .. ben de yok ama merak ettim..sitede baska biri daha bel agrılarını söylemişti diye hatırlıyorum..

hayırlı olsun canım.. ben duyamıyorum pek.. sen jelmi kullanıyorsun yoksa su mu?
canım ben suyla denedim olmadı yani suyu stabil tutamadım.. en son gittigim kontrolde hemsireden rica ettim sagolsun verdi ufak bi sise jel..
eczanelerde bile bulunmuyo bu jel cunku

Son düzenleme:
canım ben suyla denedim olmadı yani suyu stabil tutamadım.. en son gittigim kontrolde hemsireden rica ettim sagolsun verdi ufak bi sise jel..
eczanelerde bile bulunmuyo bu jel cunku

C.tesi gitcem doktora isteyeyim.. bakalım verecekler mi? suyla olmuyor demekki... bulamıyorum yerini...

kızlar doktorlar hepimizi kız deyip yolluyo galiba:))öbür ay bakalım değişecekmi cinsiyetler

merhaba arkadaşlar bizde şimdi geldik doktordan.12+2 yiz.bebişim önden gidiyodu 4 gn.normale dönmüş.inşallah.gelişimi gerilemesinde.ikili testimizi olduk.bebişim harekezsiz uyuyodu tembel.iki kere doktor 15 dk. aralıkla baktı normal pozisyonda ölçemedi ensesini.mağlum alttan ultrasonla bakıp ölçüm yaptı.30 TL fark ücreti ödedik.ikili test için.muane ücreti hariç.inşallah çarşambaya güzel haberler alırım.bebişimde gitti geldi babası gibi uykucu oldu:) kızlar cinsiyetini sordum 1 ay sonra dediyani 16 haftalıkken söyleyecek:44:

sana da mı kız dediler...

bana da kız dedi doktorum ama erken demisti hatırlarsanız..

bu arada ctesi cesaretimi toplayıp alısverise gittim
once lcw ye girdim cok guzel seyler vardı ozellikle de kanvas krem rengi pantolona bayıldım ama anneler gunu sebebiyle olusan kalabalık ve icerideki agır havasızlıktan dolayı kendimi dısarı attım maalesef..
bu aksam yeniden sansımı deneyeegim t-shirtler de alacagım bir de boyle salvar gibi siyah penye bir pantolon buldum onu da almak istiyorum.. fiyatlar uygun kızlar..

oradan cıkıp h&m e girdim ve asık oldugum bir kot pantolon ile siyah kanvas bir pantolon aldım.. bir de cok hosuma giden ortası lastikli bir bluz tunik karısımı sey

zavallı esim beni nasıl bekledi yardımcı oldu anlatamam.. iki bi sey deniyorum 10 dakika dinleniyorum..
5 dakika geziniyorum 10 dakika oturuyorun

ama lcw icimde kaldı bu aksam geri gidecegim kısmetsee

haa bu arada c&a ye de girdim ama oranın kalıplarını pek begenmedim

Son düzenleme:
bende alısveriş yaptım c.tesi..

dr bana ilk 3 ay istediğini giy ama sonra artık geniş seyler giy demişti.. ve 3 ayı doldurduk hayırlısıyla .. lcw de bi tane kot .. iş için bi siyah kumas pantolon veee o t-shirtler varya hepsinden aldım :) yazı bitiririm bunlarla ben..

ama iş için daha alısveriş yapmam lazım...

uykucumu sen yandın eğer bebek anne karnında tembelse doğdukdansonra çok yaramaz olurmuş benimki aksine çok yaramaz bakalım doğrumu ikimiz test edelim canım benim şaka bir tarafa inşallah güzel sonuçlar alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…