- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #7.201
canım benim de kalcam ara sıra agrıyor..
bazen de makat bolgemde agrım oluyo..
bu sabah da karnım agrıyor..
bu haftalarda normal mi canlarım karın agrısı?
canım ben de aldım da cekinioyrum fazla kullanmaya sen sabah aksam mı dinliyorsun? ben 2-3 gunde bir ne bileyim korkuyorum..ay acaba ben de mi dinlesem?? ben en son ctesi dinledim insanın yuregine su serpilioyr resmen..
o zaman bu beta hcg ile cin takvimi ve kesenin sağında durması kız oldugunu baya kanıtlıyor... ay benim de mi kızım olacak insallah??
benim de kesenin sagındaydı 8. hafta ultrasonun
cin takvimi kız
rus takvimi kız
free beta hcg 86
doktor da kıza benzetti 11. haftada
ayyy bi prenses te bana mı gelecek insallaah???
merhabalar guzel kasim anneleri bende Rabbim nasip eylerse kasim annesi olacagim.bu 2.hamilleligim ilkki dusukle sonuclandi 2009 kasim ayinda 4 aylik hamisken yavrum birakip gitmisti beni.Rabbime binlerce kez sukurler olsun bana yine mucizesini yolladi.tek istedigim bu kez yavrumu saglikli bir sekilde dunyaya getirmek ve hayirli bir evlat olarak yetistirmek.Rabbim isteyen herkese bu hasretle yanip,kavrulan her bedene,her kalbe nasip eylesin bu guzelligi Amin!
benide listeye alirmisiniz?
SAT :11 subat
yas:26
Kilo86 biraz fazlayim ama olsun dogumdan sonra veririm nasilsa )
Yer;ingiltere
artik bende bir hamis cizelgesi yapayim degilmiherkese sevgiler:89:
evet cnm sabah aksam ama seninde kafani karistirmayayim yani ben oyle yapiyorum onu dakikalarca dinlemek istiyorum ama istee.jeli mutlaka kullan bence bebegin yerini bulup kalp atisini aldimmi hemen esime veriom oda dinlio hemen kapatioruz sonra
kizlar bu arada benim
cin takvimi
rus takvimi
bioritim
freehcg hepsi erkek diyor bakalim ne olacak benimde icimden hep erkek olsun diye geciyor hayirlisi saglikla olsunda[/FONT
:)) bizimde aklımızda var nil ismii ,, çok güzl oluyo Nil'lerr
Ayyy ne guzel siz cinsiyetlerden bahsettikce icim gidiyor insallah benimkide belli olur birdaha gidisimize 27 mayista gidicem cok var daha yaaaa.kizlar bu arada bende aldim angel sound tan bir kez sabah bir kez aksam dinliyoruz bebisimizin kalp atisini kesinlikle tavsiye ederim icim rahatliyor cok
arkadaşlar ben 1 haftadır kalça ağrısı çekiyorum sizde de böyle bişey oluyormu
canım ben suyla denedim olmadı yani suyu stabil tutamadım.. en son gittigim kontrolde hemsireden rica ettim sagolsun verdi ufak bi sise jel..hayırlı olsun canım.. ben duyamıyorum pek.. sen jelmi kullanıyorsun yoksa su mu?
canım ben suyla denedim olmadı yani suyu stabil tutamadım.. en son gittigim kontrolde hemsireden rica ettim sagolsun verdi ufak bi sise jel..
eczanelerde bile bulunmuyo bu jel cunku
crafty zuzzu helenn nazobülo 4 tane kızımız var :) ay süperrr.. bende istiyorum ben de :) sağlıkla inşallah...
kızlar doktorlar hepimizi kız deyip yolluyo galiba:))öbür ay bakalım değişecekmi cinsiyetler
kızlar doktorlar hepimizi kız deyip yolluyo galiba:))öbür ay bakalım değişecekmi cinsiyetler
sana da mı kız dediler...
sana da mı kız dediler...
merhaba arkadaşlar bizde şimdi geldik doktordan.12+2 yiz.bebişim önden gidiyodu 4 gn.normale dönmüş.inşallah.gelişimi gerilemesinde.ikili testimizi olduk.bebişim harekezsiz uyuyodu tembel.iki kere doktor 15 dk. aralıkla baktı normal pozisyonda ölçemedi ensesini.mağlum alttan ultrasonla bakıp ölçüm yaptı.30 TL fark ücreti ödedik.ikili test için.muane ücreti hariç.inşallah çarşambaya güzel haberler alırım.bebişimde gitti geldi babası gibi uykucu oldu:)kızlar cinsiyetini sordum 1 ay sonra dedi yani 16 haftalıkken söyleyecek :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?