- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #7.221
merhaba arkadaşlar bizde şimdi geldik doktordan.12+2 yiz.bebişim önden gidiyodu 4 gn.normale dönmüş.inşallah.gelişimi gerilemesinde.ikili testimizi olduk.bebişim harekezsiz uyuyodu tembel.iki kere doktor 15 dk. aralıkla baktı normal pozisyonda ölçemedi ensesini.mağlum alttan ultrasonla bakıp ölçüm yaptı.30 TL fark ücreti ödedik.ikili test için.muane ücreti hariç.inşallah çarşambaya güzel haberler alırım.bebişimde gitti geldi babası gibi uykucu oldu:)kızlar cinsiyetini sordum 1 ay sonra dedi yani 16 haftalıkken söyleyecek :44:
uykucumu sen yandın eğer bebek anne karnında tembelse doğdukdansonra çok yaramaz olurmuş benimki aksine çok yaramaz bakalım doğrumu ikimiz test edelim canım benim şaka bir tarafa inşallah güzel sonuçlar alırsın
nasıl bişey bu yavv:44: sonradan yanlış bişeyler olmasın bende dedim eşime ama kızdı banaBen de üye oldum hatta 1 ayı geçti sanırım ama henüz bir şey göndermediler.Sen üyelikten ne kadar sonra aldın hediyeni?
inşallah cnm düzelelim artıkHerkese günaydın,bu sabah kendimi iyi hissediyorum:)Gerçi dün sabah da iyiydim ama akşama fena oldum,hayırlısı bakalım.Sıkıldım artık bu hastayım modundan,kendime gelmek istiyorum,enerjim olsun midem bulanmasın şöyle şen şakrak olayım(hepimiz inş)...
cnm bebeğinin resmini koymuşsun şimdiden çok tatlı duruyo yesin onu teyzesiinşallah yakında atlatırsın arkadaşım,sen ve senin gibi bulantısı olan annelerimize acil şifalar diliyorum.ben 13. haftamdayım çok şükür bulantım bitti rahatım.sadece çok çabuk yoruluyorum küçücük bişe yapayım nefes nefese kalıyorum.bi de şu uyku hali hala devam ediyor.o da geçse akşamları tavuk gibi erkenden yatıyorumbaşka bir sıkıntım yok şükür.
selam arkadaşlar günler geçtikçe şikayetlerimiz de azalıyor bende 3 gündür kusmuyorum ama ara ara bulantılar oluyor bunada şükür inşallah en kısa zamanda buda geçer bende ayın 16 sında 2 li tarama için doktora gideceğim bebeğim iyidir inşallah çok merak ediyorum ellerini ayaklarını hareketlerini görürüm inşallah
hoşgeldin...
bende alısveriş yaptım c.tesi..
dr bana ilk 3 ay istediğini giy ama sonra artık geniş seyler giy demişti.. ve 3 ayı doldurduk hayırlısıyla .. lcw de bi tane kot .. iş için bi siyah kumas pantolon veee o t-shirtler varya hepsinden aldım :) yazı bitiririm bunlarla ben..
ama iş için daha alısveriş yapmam lazım...
ben düğmeler açık geziyorummutlaka alışverişe çıkmam lazım ..kız onlarla yaz bitermiii dur daha iice sıcaklar başlasınn elbiseler çıkarr çok güzell ohh tiril tiril
ya kızlar biz bu kadar çabuk büyümemiz normalmi ebru gündeşte bizlerle aynı sayılır ama kadının karnnı hiç yoktu herkes şaşırıyo zaten ne çabuk karnın çıkmış diye bende şaşıyorm çünkü 4-5 aylık hamile karnı gibi karnım yani.
bitircem walla bi haftasonu giyicem zaten... bide cok sey almak istemiyorum ben.. bebişime alırım .. bide zaten 6 ay kaldı bu 6 ayın 4 ayı anca giyilir bu t-shirtler .. daha istanbulda havalar hala soguk daha da soguyacakmıs.. korkarım ben bunları giyemeden kış gelecek geri :)
az önce bende gördüm hahaha..kadının kızı olacak ama nasıl hala güzel.. ben ne hale geldim..benimde cok cıkmadı.. halihazırda mevcut bir kilo göbeğim oldugu için ve hala eski pantolonlarımın içine girebildiğim için büyümediğini farkediyorum... ben o şişlikleri adet olmamaya ve gaza bağlıyorum.. bizimkiler daha bebeiş göbeği değil yani tatlımm..
umarım iyi sonuç alırsın canım bebişin sağlıklıdır inşallah.. uyku saatine denk gelmişsiniz bebişin ne yapsın annesi :96:
bu arada ben de cmtesi aldım sonucu, bi problem yok şimdilik çok mutlu oldum, herkese nasip olur umarım sağlıklı bebişler büyütürüz mutlu mutlu..
güzel dileklerin için teşekkür ederim cnm.gözün aydın cnm inşallah hepimize nasip olur güzel haberler.
uykucumu sen yandın eğer bebek anne karnında tembelse doğdukdansonra çok yaramaz olurmuş benimki aksine çok yaramaz bakalım doğrumu ikimiz test edelim canım benim şaka bir tarafa inşallah güzel sonuçlar alırsın
yok cnm gaz yok artık basbaya bebiş karnı benim hiç pantolanlarım olmuyo ve günden güne büyüyoruz iç karnım benim hiç yok demekki hemen dışa vurdu.
tatlım bu arada kızlar anneyi 4.aydan itibaren çirkinleştirmeye başlyo daha erken yani:))
ben düğmeler açık geziyorummutlaka alışverişe çıkmam lazım ..kız onlarla yaz bitermiii dur daha iice sıcaklar başlasınn elbiseler çıkarr çok güzell ohh tiril tiril
valla haklısın cnm yandım.babayı sabahları uandırana kadar canım çıkıyo birken iki oldu:)bende hayal kuruyodum bebeşimi yetiştirecem seni sabah uyandırsın uyutmasın die.:) yavrum babasından beter çıktı:)
az önce bende gördüm hahaha..kadının kızı olacak ama nasıl hala güzel.. ben ne hale geldim..benimde cok cıkmadı.. halihazırda mevcut bir kilo göbeğim oldugu için ve hala eski pantolonlarımın içine girebildiğim için büyümediğini farkediyorum... ben o şişlikleri adet olmamaya ve gaza bağlıyorum.. bizimkiler daha bebeiş göbeği değil yani tatlımm..
ay canım ben de dugme acık geziyordum ama bir yere kadar oyle gezebiliyorsunnn bir de yavastan benim bacaklar da sıkmaya basladı.. bu hamile pantolonu o kadar rahat ki o genis lastikli kısmını bi yukarı dogru geriyorsun oohhh dugme derdi yok bir sey yokk
yalnız hamile sutyeni bulamadım kızlar dogru duzgun ben balensiz baktım yok balensiz, olan balensizler de kalıpsız yani ben kalıpsız giyemem maalesef..
o yuzden 2 beden buyuk aldım ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?