2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

umarım iyi sonuç alırsın canım bebişin sağlıklıdır inşallah.. uyku saatine denk gelmişsiniz bebişin ne yapsın annesi :96:
bu arada ben de cmtesi aldım sonucu, bi problem yok şimdilik çok mutlu oldum, herkese nasip olur umarım sağlıklı bebişler büyütürüz mutlu mutlu..

hoşgeldin...

Ben de üye oldum hatta 1 ayı geçti sanırım ama henüz bir şey göndermediler.Sen üyelikten ne kadar sonra aldın hediyeni?
nasıl bişey bu yavv:44: sonradan yanlış bişeyler olmasın bende dedim eşime ama kızdı bana
inşallah cnm düzelelim artık dediğin gibi şenşakrak olalım
cnm bebeğinin resmini koymuşsun şimdiden çok tatlı duruyo yesin onu teyzesi allahım banada uyku verse yaa gece 1 de sabah 7 hortluyom acaba nedeni nedir bana bir yakınım dedi eğer çok uyursan kız olurmuş uykun olmazsa erkek olurmuş ama bence saçma geldi çok görüyorum hamişler uyuyo ama erkek doğruyolar hayırlısı olsun hakkımızda

inşallah cnm benim

hoşbulduk teyze ben yoruldum bebiş yazıyo nasılsın cnm beni soraran çok iyiyim bugün evin altını üstüne getirdim temizledim şimdi oturuyorum bide acıktık teyzesi iştahım açıldı çok şükür kusmuyorum artık 2 günden beri dualarınız için alah razı olsun

ben düğmeler açık geziyorum mutlaka alışverişe çıkmam lazım ..kız onlarla yaz bitermiii dur daha iice sıcaklar başlasınn elbiseler çıkarr çok güzell ohh tiril tiril

tüm güzel annelere selamun aleyküm bende 3 cü ayıma gıreceğğm bebeğimin buyumesını sabırsızlıkla beklıyorum ve cok heycanlıyım allah herkese bu duyguyu yaşatsın daha doğmadı ama anneliği hıssetmek bambaşka bı duyguymuş ve annelerımızı anne olmadan anlamanın mumkünü yok

ben düğmeler açık geziyorum mutlaka alışverişe çıkmam lazım ..kız onlarla yaz bitermiii dur daha iice sıcaklar başlasınn elbiseler çıkarr çok güzell ohh tiril tiril

bitircem walla bi haftasonu giyicem zaten... bide cok sey almak istemiyorum ben.. bebişime alırım .. bide zaten 6 ay kaldı bu 6 ayın 4 ayı anca giyilir bu t-shirtler .. daha istanbulda havalar hala soguk daha da soguyacakmıs.. korkarım ben bunları giyemeden kış gelecek geri :)

ya kızlar biz bu kadar çabuk büyümemiz normalmi ebru gündeşte bizlerle aynı sayılır ama kadının karnnı hiç yoktu herkes şaşırıyo zaten ne çabuk karnın çıkmış diye bende şaşıyorm çünkü 4-5 aylık hamile karnı gibi karnım yani.

iyi gunler kizlar herkesin gecmis anneler gunu kutlu olsun.

dun giremedim esimle temizlik yaptik yavas,yavas.

Allahim cinsiyetler belli olmus bazi arkadaslarimizin tebrik ederim kizlar sizi hayirlisiyla kucaginiza aliniz yavrularimizi.

benimde cin,rus takvimine gore erkek diyor bakalim cuma doktora gidiyoruz down sedromu testi icin doktorumu soylermi cinsiyeti bilmiyorum.burada 5.ay da soyluyorlar.

kalca,makat agrilari bendede var ozellikle kalcam felaket agriyor bazen hareket bile edemiyorum agridan.

mehaycigim canim arkadasim cok tesekkur ederim insallah bu sefer sag,saglim alacagim yavrumu kucagima.

sana haber veremedim kusura bakma inan ailemin yarisi bile bilmiyor henuz hamile oldugumu.
kendiliginden oldu canim tam tedaviye basliyacagimiz ay,geldi bana bebisim mucize gibi.

az önce bende gördüm hahaha..kadının kızı olacak ama nasıl hala güzel.. ben ne hale geldim..benimde cok cıkmadı.. halihazırda mevcut bir kilo göbeğim oldugu için ve hala eski pantolonlarımın içine girebildiğim için büyümediğini farkediyorum... ben o şişlikleri adet olmamaya ve gaza bağlıyorum.. bizimkiler daha bebeiş göbeği değil yani tatlımm..

aynen canım sadece hafta sonu ve akşamları giyilir işte..bi de burası marmaris:) ben doğurana kadar giyerim belki

yok cnm gaz yok artık basbaya bebiş karnı benim hiç pantolanlarım olmuyo ve günden güne büyüyoruz iç karnım benim hiç yok demekki hemen dışa vurdu.
tatlım bu arada kızlar anneyi 4.aydan itibaren çirkinleştirmeye başlyo daha erken yani:))

valla haklısın cnm yandım.babayı sabahları uandırana kadar canım çıkıyo birken iki oldu:)bende hayal kuruyodum bebeşimi yetiştirecem seni sabah uyandırsın uyutmasın die.:) yavrum babasından beter çıktı:)

e ben niye çirkinleştimm o zaman... o kadar sivilce cıktı yüzmde bi de kız mı değil :) e bizde 4. aya girdik be güzelim 3 ay bitti yani...

Son düzenleme:

ay canım ben de dugme acık geziyordum ama bir yere kadar oyle gezebiliyorsunnn bir de yavastan benim bacaklar da sıkmaya basladı.. bu hamile pantolonu o kadar rahat ki o genis lastikli kısmını bi yukarı dogru geriyorsun oohhh dugme derdi yok bir sey yokk
yalnız hamile sutyeni bulamadım kızlar dogru duzgun ben balensiz baktım yok balensiz, olan balensizler de kalıpsız yani ben kalıpsız giyemem maalesef..
o yuzden 2 beden buyuk aldım ben de

bende fena bi bel kalça ve kuyruk sokumu ağrısı var biraz iş yapim fazla yol yürim bitiyorum bi dahakikontrole ortopediye gitmeyi düşünüyorum en azından napıp napmıycamı söyler rahatlacı egzersizler gösterir belki

ay çok komime gitti

nasılsın cnm bulantıların devam ediyomu :26: ben çok şükür bugün iyiyim darısı bütün hamile bacılarıma

o para, o makyaj bende olsun 9 ay belli olmaz çirkinliğim :)

bana büyük gelmişti canım hamile pantolonları bi denedim ayy milli felaket bide en küçüğüydü akşam çıkcam alışverişe almam lazım artık galibaa.olmuyo dediğin gibi düğme açık gezmeynen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…