2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
günaydın taze annele..
çok güzel aberler geliyo, insiyette kız erkek oranımız nasıl,kızlar geçmeye başladı galiba:)
cuma günü çok yakın bi arkadaşım doğum yapytı, şimdi resimlerine baktım, ağlmaktan gözlerim şişti, o kadar güzel i, Allah bizede nasip etsin o günleri.. normal doğum için suni sancı vernişler 4-5 sancı çektikten sonra sen doğuramayacaksın diyip sezeryana almışlar.. bu işten hiç hoşlanmıyorum, acı çekeceksem birini çekeyim bari

ben bugün dişimi çektiricem, risk alamadım ya, haftasonu düşündüm taşındım, röntgen çektiremem.. bi diş feda olsun kuzuma, ona zarar vermektense benim dişim gitsin ne yapayım

yanlış anlaşılma olmasın kızlar benim hali hazırda 2.5 yaşında bi kızım var :))) bu sefer erkek hissediyorum ve bende ÇINAR ismini düşünüyorum

bizim soyadı uzun isim kısa olsun dedik, nil de güzel bi isim :)

bizim soyadımızda uzun birde ben mutlaka zeynep ismide olsun diyorum o yüzden kısa olmalı aklımda başka Zeynep nil ,zeynep alya, zeynep beril aklımızdakiler birde eşim nisan ismini istiyoo .. zeynep annemin ismi ikinci ismini kullanacağız kısmetse..

Son düzenleme:
ohh ien azından aklınızda isim var.. bizde hiç bişi yok daha, erkek olursa eşim arda istiyo ( eşim fanatik galatasaraylı ) ama ben istemiyorum, benim aklımda hiç bişey yok
zeynep ismini bende çok severim, kzıım olursa zeynep olacak derdim hep, ta ki zeynep diye uyuz mu uyuz biriyle tnışna kadar:) o kadın yüzünden isimden soğudum

günaydın kızlar
anneler gününüz kutlu olsun
cinsiyeti belli olan arkadaşlarada hayırlı olsun kasım da kız bebek fazla olacak anlaşıldı
bizde dün ilk defa uzunca aradan sonra piknige gittik ama gidip gitmeyecegime pişman oldum hasta oldum çünkü bademciklerim şişti halsizlik var üzerimde artık yatıp dinlenicem inşallah biran önce geçer

eninde sonunda uçacak zaten canım Allah kötü ayrılıklardan korusun.. o resim 1 yaş doğumgünüydü uzaylı zekiye gibi taktım kelebekleri, kafasına da anten gibi küçük kelebekler takmıştık tam komediydi.. kız çocukları giydirmesi kadar şahane bişey yok.. ne giyse yakışıyo zilli zarifelere
özletme kendini öptüm çok ben de

kızlarrr zuzuu , crafty ve helenn prensesleriniz hayırlı olsun yerim ben cimcimelerinizi canlarım benim

benim de ikili tarama testi kan sonuclarım iyiymis bu sabah doktorumdan ogrendim ve rahat bir nefes aldım canlarrr

bu arada kız cıkanlar bi bakar mısınız free beta hcg niz kactı? saglamasını alalım di mi?
1)7-8 . haftalarda kesenin bebek neresinde duruyordu?
2) rus takvimi
3) cin takvimi
4) free beta hcg

bu arada herkesin anneler gunu kutlu olsun .. ben haftasonlari giremiyorum esime yakalanmamak icin

Son düzenleme:
slm kızlar bende doktordan geliyorum ikili test yaptırdım.bebeğim 12 hafta 6 günlük olmuş:)))ense kalınlığı 2 mm dedi doktor 3mm e kadar normal dedi.valla duruşuna bayıldım yavrumun sırtüstü yatıyor eller ayaklar kıpır kıpırbu arada doktorum büyük ihtimal kız dedi

boyu kaç cm çıktı bebişinin

ben geçen hafta gitmiştim yani 10 haftalıkken, sırtı dönük değil di, ama çok kçük olduğu içinpek işi belli değildi, haftaya pazartesiye ikili test için randevum var, o zaman biraz büyümüş olacak, daha güzel görünecek inşallah

aaa ne güzel bende hamileliğime emin olunca hemen üye oldum ama bana henüz gelmedi unuttular beni galiba :26: aramıza hoşgeldin bu arada hayırlı olsun bebişin

selam arkadaşlar günler geçtikçe şikayetlerimiz de azalıyor bende 3 gündür kusmuyorum ama ara ara bulantılar oluyor bunada şükür inşallah en kısa zamanda buda geçer bende ayın 16 sında 2 li tarama için doktora gideceğim bebeğim iyidir inşallah çok merak ediyorum ellerini ayaklarını hareketlerini görürüm inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…