- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #7.241
o para, o makyaj bende olsun 9 ay belli olmaz çirkinliğim :)
benim de ust kısmı bol haliyle ama o dugme kısmı rahat oldugu icin ben bol olmasina katlaniyprum apaçi cocuklar gibi kıçımdan düsüyor pantolon ama rahatım sıkmıyor en azındanbana büyük gelmişti canım hamile pantolonları bi denedim ayy milli felaketbide en küçüğüydü akşam çıkcam alışverişe almam lazım artık galibaa.olmuyo dediğin gibi düğme açık gezmeynen
canım ben hastanedeki hemsireden jel rica ettim sagolsun verdi onla buluyorum hemen de ne bileyim sanki rahatsiz olacakmis gibi gelioyr bebis.. Ama mesela bu aksam dinleyecegim kısmetse.. Bir de ben hep aynı tarafta buluyorum kalp atısını ya sen?
Bu arada senin bebis erkeğe benziyor hayirlisi ve sagliklisi olsun o ayrı
[sıze="3"]ayy lunacım canım ya agzından bal damlıyorhayırlı olsun canım.. Ben duyamıyorum pek.. Sen jelmi kullanıyorsun yoksa su mu?
[sıze="3"]gozun aydın canım hayırlıs olsun prensesın[/sıze]benimde allah nasip ederse kızmış....
ay canım ben de dugme acık geziyordum ama bir yere kadar oyle gezebiliyorsunnn bir de yavastan benim bacaklar da sıkmaya basladı.. Bu hamile pantolonu o kadar rahat ki o genis lastikli kısmını bi yukarı dogru geriyorsun oohhh dugme derdi yok bir sey yokk
Yalnız hamile sutyeni bulamadım kızlar dogru duzgun ben balensiz baktım yok balensiz, olan balensizler de kalıpsız yani ben kalıpsız giyemem maalesef..
O yuzden 2 beden buyuk aldım ben de
ayrica Ebru Gundes'i canli izlediyseniz Beyaz Show'da cok yakin planda alnının sivilce dolu oldunu gormus olmaniz gerekir canlarımmmustelik o kadar makyaj vardi yuzundeee...
alni full sivilceydi..
vallahi benim her sey kız gosteriyor ama herkes bana cok guzellestin diyor, sivilce de cıkmadı bende bu arada..
yine de bu kadar gosterge oldugu icin ben de artık kız diye dusunuyorum beta hcg de 86 cıktı..
crafty senin?
diger kızlar???
diger sonucları da aliimmmm
hoşbulduk teyzeben yoruldum bebiş yazıyo nasılsın cnm beni soraran çok iyiyim bugün evin altını üstüne getirdim temizledim şimdi oturuyorum bide acıktık teyzesi iştahım açıldı çok şükür kusmuyorum artık 2 günden beri dualarınız için alah razı olsun
valla haklısın cnm yandım.babayı sabahları uandırana kadar canım çıkıyo birken iki oldu:)bende hayal kuruyodum bebeşimi yetiştirecem seni sabah uyandırsın uyutmasın die.:) yavrum babasından beter çıktı:)
bende fena bi bel kalça ve kuyruk sokumu ağrısı var biraz iş yapim fazla yol yürim bitiyorum bi dahakikontrole ortopediye gitmeyi düşünüyorum en azından napıp napmıycamı söyler rahatlacı egzersizler gösterir belki
bencede canım ihmal etmemelisin sonraki dönemler için.. cok gecmiş olsun.. kızında da olmusmuydu aynısı
cnm ben sivilcelendim
karnım yayık büyüdü
burnum yana doğru şişti
ama free hcg 32 idi sanırım o tutmadı yani
benim de hep solumda hatta orada bir benim var direkt ustune koyunca kalp atıslarını duyuyorummm cok mutlu oluyorum kızlar tavsiye ederimmm herkeseee[sıze="3"]ayy lunacım canım ya agzından bal damlıyorınsallah oyle olur onca seye ragmen kız gelırse cok sasırırım acıkcası
aynen canım hep sol tarafımda bebek bu ne demek oluyorkı hep dınledıgımde aynı yerde yanı dınlede ıcın rahatlasın aksam gelmez san sımdı
Fatmacım ben alınca kutunun ıcınden ıckmıstı jelı bırde normal satılıyordu nolur nolmaz dıye ben onuda almıstım fındıktan bıraz buyuk sekılde aletın bebegı dınleyecegımız yerı varya yuvarlak oraya suruyorum onunla dınlıyorum 12+6 da almıstım drdan cıkınca o gundur hep duyuyorum cok sukur ınsallah hep atsın mınıklerımızın
[/sıze]
[sıze="3"]gozun aydın canım hayırlıs olsun prensesın[/sıze]
[sıze="3"]bende gunlerce dugmem acık gezmıstım ama zor oluyor oylede oncekı hamılelıgımden bır pantalonum vardı onu gıydım rahatladım taytlarımla onunla ıdarece edıcem bıkac hafta daha taytlarda cok rahat oluyor kızlar tunıkle yada dızustu elbıselerle[/sıze]
benim beta hcg 86 ben artık bu saatten sonra kız bekliyorum tabii ki hayırlısı olsun ama bu kadar çakışma olamaz yani..cnm ben sivilcelendim
karnım yayık büyüdü
burnum yana doğru şişti
ama free hcg 32 idi sanırım o tutmadı yani
senin adına sevindim, iştahının açılması güzel demek ki 9 ay devam etmeyecek bulantın.. zaten ben 9 ay devam eden bulantı olayına inanmıyorum.. abartı geliyo bana.. en azından ben o kadar nazlı diilim, 9 ay kim çeker benim nazımı...önce naz yapacak bir eş adayı bulacaksın demi
aman ben de aynı dertten müzdaribim ama dileyince oluyo canım... sen anne karnındaki haline güvenme.. benim eşim de çok uykucudur, kızıma hamileyken Allahım ben bu adamı uyandıramıyorum tek çare cin gibi bi çocuk doğurmak dedim... şimdi kızım uyuyanı hiç sevmiyo, azıcık uyurken görsün birini, hemen yanına gidip çekiştiriyo...ama tabi iyi düşün bunu dilerken, babasını uyutmadığı gibi seni de uyutmuyo bile bile lades yapma
benim de hep solumda hatta orada bir benim var direkt ustune koyunca kalp atıslarını duyuyorummm cok mutlu oluyorum kızlar tavsiye ederimmm herkeseee
benim beta hcg 86 ben artık bu saatten sonra kız bekliyorum tabii ki hayırlısı olsun ama bu kadar çakışma olamaz yani..
çin ve rus takvimi kız
8 haftalıkken kesenin sagındaydı
doktor da kıza benzetti..
ben yavas yavas etrafımdakilere cinsiyetini bile soylemeye basladım , tam belli degil ama doktor kıza benzetti diyorum
bunlar eglenceli kısımlarrr :76::76:
bu arada fatmakoca arkadasım, 50'nin altı erkek, 50'nin ustu kız diyorlar.. tabii herkeste tutmuyo crafty arkadasımda goruldugu gibi
simdiye kadar kac tane prensesimiz ve kac tane prensimiz oldu kizlar bunlar bastaki listeye eklense ne guzel olur.hangi hamilenin kizi yada oglu olacak diye bilmis oluruz.
kalça derken canım.. bel fıtıgı tarzın damı .. ayakta cok kalınca mı? nasıl bir ağrı .. ben de yok ama merak ettim..sitede baska biri daha bel agrılarını söylemişti diye hatırlıyorum..
bel ağrısı gibi değil canım yani popomun üst kısmı ağrıyor bazen şiddetli olup ayağa kalkmakta zorlanıyorum genelde oturunca oluyor belki dediğin gibi ayakta fazla duruncada olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?