2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Slm kızlar nasilsiniz, ben bayadir giremiyorum kusura bakmayın. Benim ikizlerden biri düştü zor zamanlar geçirdik şükür ötekinin durumu çok iyi. Perşembe Türkiye' deyim İnşaallah. Burda ev doktorum bulantı ve kusma icin bı ilaç verdi ilk gun kullandım ikinci gun kullanmaya ihtiyac bile hissetmedim kusmalar bıçak gibi kesildi midemi mıymıy hissedince aliyom bı tane bulantı filan kalmıyor şükür. Vakit buldukça girmeye çalışırım.

Walla benimde bildigim bebek hangi zamanlarda hareketliyse çıktıktan sonra da aynı zamanlarda uyanık olurmuş. Benim 2,5 yaindaki kızım çok uyukucuydu 7. Aydan sonra kalp atışlarını dinlediğimizde hep uyurdu hemşire sürekli dürter dururdu çıktıktan sonrada hep uyukucu, maşaallah yatma kalkma saatleri bellidir öğle uyukusunu hiç kaçırmayız

günaydınnnnnnnnnn
senin adına üzüldüm canım bebişinin düşmesine.. zor bi durum.. ama çok şükür biri hayatta.. zaten bi kızışın var, ikincisi de olacak ne mutlu sana..

pişşşttttttttt sirlicim, nerelerdesin ay balam??

necesiniz? men cooox sukur sag salamatam. qizlaaaar menim kusmalarim heeec bitmir. artiq 3-cu ayi tamamladik deyesen men 9 ay bu iztirabi cekicem kusmalar bulanti falan. sabah 7-de yine agrilarim ve midemde sancim vardi. gece kusmusdum esim aclikdan miden agriyo deyir, bilmiyorum artiq...... bu aksam doktora gidicem insallah her sey yolunda gider, ama son gedisimizdeki ultrson sonuclarini evde unutdum :95: bu arada ben doktoruma ikili testi sordugumda ailemizi sordu boyle vakalar movcutmu diye, bide akraba evliliyimi bizimkisi. ben de hayir dedim o zaman gerek gormediyini soyledi. risk yokmus yani. ama ultrasonda ensesine bakicaqmis. hepinizi opuyorum.

bende aynen hamileliğin tadını çıkarmak istiyorum önceleri bahar gelsin kendime gelirim diye umut ediyordum o da gelmiyor artık bitsin bu bulantılar yediğim yemeklerin falan hiç tadı yok lezzet yok artık zevkli olarak yemek yemek istiyorum...

Hepinize günaydın,Himmelcim üzüldüm ama gelmiş geçmiş olsun.
Kubicim inş geçer bir an önce aslında 3. aymızı 12. haftada değil 13 ya da 14. haftalarda tamamlıyoruz.Hani bir ayda haftadan 28 gün ediyor halbuki 30-31 çeker aylar.40 haftalık bir doğum bizim hesaplara göre 10 aya tekabül ediyor.Yani diyeceğim şu biraz daha sabretmemiz lazım:)Kendi adıma:)Öpüyorum hepinizi.

Okuduğumu ben de anlamadım:)Bir ay 4 haftadan oluşuyor ya o da 28 gün ediyor.Aman anlayıverin gari...

günaydınlar
bende acaip bi temebellik başladı hiç iş yapasım yok hep zorla yapıyorum nie böle oldum anlamadım kapalı havalar çok bunaltır beni malum bi türlü güneş açmadı

umarım bişiy çıkmaz
benim doktor dedi ki ense kalınlığı 3 ün altındaysa problem yok dedi..
bi de burun kemiğine bakıyolar, ultrasonda burun kemiği belirgin olan çocuklar genelde sağlıklı çocuklarmış.. öyle dedi doktor..
umarım bişiy çıkmaz canım için rahat olsun..

günaydınlar
bende acaip bi temebellik başladı hiç iş yapasım yok hep zorla yapıyorum nie böle oldum anlamadım kapalı havalar çok bunaltır beni malum bi türlü güneş açmadı

havalardandır canımm.. bugün istanbulda hava acık Allahtan.. birazcık keyfimiz yerine geldi.. bakalım ne kadar sürecek..

cnm geçmiş olsun ikiz olması güzel olurdu ama hayırlısı.inşallah sağlıcakla diğer bebişini kucağına alırsın

günaydın sirlicim inşallah güzel haberlerle dönersin

nasıl bişey bu yavv:44: sonradan yanlış bişeyler olmasın bende dedim eşime ama kızdı bana

yok canım korkulacak birşey değil zaten resmi bir site benim kuzenimede bütün paketler geldi ücretsiz doğumundan sonrada belirli aralıklarla tanıtım amaçlı zaten onlarda reklamlarını böyle yapıyor

Geçmiş olsun Allah diğerine ömür, sağlık sıhat versin inşallah şimdiden hayırlı yolculuk

Günaydın herkese. Dün biz doktora gittik. Allahım nasıl kıpır kıpırdı bacakları filan. Sanki yüzüyordu ama bize sırtını dönmüş yüzünü göremedik. boyu 6.11 cm olmuş e 12 hafta 4 günlük 4 gün öne geçmiş. Doktor bikaç gün fark olabilir dedi. ense kalınlığını ölçtü 1,3 ya da 1,8 iyi dedi. Ben zaten test yaptırmayacaktım .Sadece ense kalınlığına baktı doktor. Bir de bende yeşil akıntı geliyordu. fitil verdi iltihap erken doğum tehlikesi oluşturabilirmiş. Cinsiyetini 16. haftada söylerim dedi sabredeceğiz artık. Bir de demir hapına başladım artık. Bizden haberler böyle sizler nasılsınız?

ama zaten uyku besin gibi gerekli birşey ne güzel şanslısın bazıları zorla uyutuyor çoğu çocuk gündüzleri uyumuyor geceleri 1 lere kadar duran çocuklar var çok şanslısın inşallah benim bebeğimde senin kızın gibi olur

meraba ben de 12+5 haftalık hamileyim. ikili testimizi haftaya yaptıracağız. çok endişelieniyorum. inşallah hepimizin bebekleri sağlıklıdır

Canım çalışan bir annesin belki stresten dolayı kusmaların devam ediyordur 3. aydan sonra çoğu bulantı kusmalar psikolojikmiş kendini rahat bırakmaya çalış artık bebişler yediklerimizden besleniyo Allah sağlık sıhat versin iyileş biran önce doktorum banada senin söylediklerini sorup not aldı geçen gidişimde ama sanırım yapar heralde meysanurla doktorumuz aynı ona yapmışlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…