- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #7.281
uykucumu sen yandın eğer bebek anne karnında tembelse doğdukdansonra çok yaramaz olurmuş benimki aksine çok yaramaz bakalım doğrumu ikimiz test edelim canım benim şaka bir tarafa inşallah güzel sonuçlar alırsın
Slm kızlar nasilsiniz, ben bayadir giremiyorum kusura bakmayın. Benim ikizlerden biri düştü zor zamanlar geçirdik şükür ötekinin durumu çok iyi. Perşembe Türkiye' deyim İnşaallah. Burda ev doktorum bulantı ve kusma icin bı ilaç verdi ilk gun kullandım ikinci gun kullanmaya ihtiyac bile hissetmedim kusmalar bıçak gibi kesildi midemi mıymıy hissedince aliyom bı tane bulantı filan kalmıyor şükür. Vakit buldukça girmeye çalışırım.
Herkese günaydın,bu sabah kendimi iyi hissediyorum:)Gerçi dün sabah da iyiydim ama akşama fena oldum,hayırlısı bakalım.Sıkıldım artık bu hastayım modundan,kendime gelmek istiyorum,enerjim olsun midem bulanmasın şöyle şen şakrak olayım(hepimiz inş)...
Hepinize günaydın,Himmelcim üzüldüm ama gelmiş geçmiş olsun.
Kubicim inş geçer bir an önce aslında 3. aymızı 12. haftada değil 13 ya da 14. haftalarda tamamlıyoruz.Hani bir ayda haftadan 28 gün ediyor halbuki 30-31 çeker aylar.40 haftalık bir doğum bizim hesaplara göre 10 aya tekabül ediyor.Yani diyeceğim şu biraz daha sabretmemiz lazım:)Kendi adıma:)Öpüyorum hepinizi.
necesiniz? men cooox sukur sag salamatam.qizlaaaar menim kusmalarim heeec bitmir. artiq 3-cu ayi tamamladik deyesen men 9 ay bu iztirabi cekicem kusmalar bulanti falan. sabah 7-de yine agrilarim ve midemde sancim vardi. gece kusmusdum esim aclikdan miden agriyo deyir, bilmiyorum artiq...... bu aksam doktora gidicem insallah her sey yolunda gider, ama son gedisimizdeki ultrson sonuclarini evde unutdum :95: bu arada ben doktoruma ikili testi sordugumda ailemizi sordu boyle vakalar movcutmu diye, bide akraba evliliyimi bizimkisi. ben de hayir dedim o zaman gerek gormediyini soyledi. risk yokmus yani. ama ultrasonda ensesine bakicaqmis. hepinizi opuyorum.
günaydınlar
bende acaip bi temebellik başladı hiç iş yapasım yok hep zorla yapıyorum nie böle oldum anlamadım kapalı havalar çok bunaltır beni malum bi türlü güneş açmadı
cnm geçmiş olsun ikiz olması güzel olurdu ama hayırlısı.inşallah sağlıcakla diğer bebişini kucağına alırsınSlm kızlar nasilsiniz, ben bayadir giremiyorum kusura bakmayın. Benim ikizlerden biri düştü zor zamanlar geçirdik şükür ötekinin durumu çok iyi. Perşembe Türkiye' deyim İnşaallah. Burda ev doktorum bulantı ve kusma icin bı ilaç verdi ilk gun kullandım ikinci gun kullanmaya ihtiyac bile hissetmedim kusmalar bıçak gibi kesildi midemi mıymıy hissedince aliyom bı tane bulantı filan kalmıyor şükür. Vakit buldukça girmeye çalışırım.
necesiniz? men cooox sukur sag salamatam.qizlaaaar menim kusmalarim heeec bitmir. artiq 3-cu ayi tamamladik deyesen men 9 ay bu iztirabi cekicem kusmalar bulanti falan. sabah 7-de yine agrilarim ve midemde sancim vardi. gece kusmusdum esim aclikdan miden agriyo deyir, bilmiyorum artiq...... bu aksam doktora gidicem insallah her sey yolunda gider, ama son gedisimizdeki ultrson sonuclarini evde unutdum :95: bu arada ben doktoruma ikili testi sordugumda ailemizi sordu boyle vakalar movcutmu diye, bide akraba evliliyimi bizimkisi. ben de hayir dedim o zaman gerek gormediyini soyledi. risk yokmus yani. ama ultrasonda ensesine bakicaqmis. hepinizi opuyorum.
nasıl bişey bu yavv:44: sonradan yanlış bişeyler olmasın bende dedim eşime ama kızdı bana
Slm kızlar nasilsiniz, ben bayadir giremiyorum kusura bakmayın. Benim ikizlerden biri düştü zor zamanlar geçirdik şükür ötekinin durumu çok iyi. Perşembe Türkiye' deyim İnşaallah. Burda ev doktorum bulantı ve kusma icin bı ilaç verdi ilk gun kullandım ikinci gun kullanmaya ihtiyac bile hissetmedim kusmalar bıçak gibi kesildi midemi mıymıy hissedince aliyom bı tane bulantı filan kalmıyor şükür. Vakit buldukça girmeye çalışırım.
Walla benimde bildigim bebek hangi zamanlarda hareketliyse çıktıktan sonra da aynı zamanlarda uyanık olurmuş. Benim 2,5 yaindaki kızım çok uyukucuydu 7. Aydan sonra kalp atışlarını dinlediğimizde hep uyurdu hemşire sürekli dürter dururduçıktıktan sonrada hep uyukucu, maşaallah yatma kalkma saatleri bellidir öğle uyukusunu hiç kaçırmayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?