2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Eeee hamişler isimler düşünmeye başladınız mı kız olursa erkek olursa diye

ya ben kız olursa Ahsen veya Ravza erkek olursa Ensar istiyorum ama eşim her yer ensar dolu izmit de diye ensara karşı çıkıyo Ahsen'e de buralarda çok serseri sarhoş bir çocuk varmış akla o çocuk gelir diyo ravza yakın bir arkadaşımızın kızının adı diye istemiyo beyfendi hepsine birşey buluyo beni sinir ediyo :95: ama bu kadarda olurmu ya

Kizlar herkese günaydın öncelikle hepinizin gecmis anneler gunü kutlarım Cumartesi pazar açık öğretim sınavlarım vardı Pazartesi Günü'de ikili testi yaptırdım sonuclar daha çıkmadı sadece ultrasyon sonucları çıktı kan sonuclarida bir hafta sonra cikicakmis bu gün 12+ 3 olduk

arkadaşlar size çok önemli bişey diycem..
hamilelik süreci, her ne kadar da diğer ameliyat ve hastane süreçlerine göre daha eğlenceli gözükse de, onlar kadar önemli bir süreçtir.. kasım hamişleri olarak henüz hamileliğimizin başında sayılırız.. o yüzden bugüne kadar hamile olduğumuzu öğrendiğimizde kan testi yapıldı, bir de şimdi ikili test yapıldı.. bu iki testin fotokopilerini de içine koyacağınız bir dosya edinin...
daha sonra bugünden sonra yaptıracağınız bütün testleri, dörtlü test, ayrıntılı ultrason sonucu, şeker yükleme... gibi bütün testleri yada fotokopilerini o dosyanıza ekleyin ve elinizin altında çabuk ulaşabileceğiniz bir yerde dursun.. ben dosyanın kapağına doktora gittiğim tarihleri ve bir sonraki randevu tarihimi bile yazıyorum; çünkü hamilelik çok unutkanlık yapıyo.. doktorun sizden istediği şeyleri yazabilirsiniz.. mesela ben doktoruma bi soru soracaksam onu randevu günüme kadar liste halinde hazırlıyorum o dosyaya, sonra unutmadan hepsini arka arkaya soruyorum.. doktordan çıkınca vah tüh unu sormayı unuttum derdi olmuyo.. o yüzden dosya çok önemli... Farzedelim farklı bir şehre ziyarete gittiniz o dosyayı mutlaka yanınıza alın.. çünkü gittiğiniz ildeki doktor ancak o dosyaya bakarak sizin gebelik sürecinizi anlayabilir.. benden size bir dost arkadaş nasihatı.. uyguladım faydasını gördüm..

hakkaten yaa, aldığımız yazlıkları giyemeyeceğiz bu gidiş :) dahada soğuyacakmıymış?

yaa o benimde dikkatimi çekti de korse falan bişeyler takmış olabilir diye düşündüm. şişkinliği olmaması imkansız çünkü. esra erol bile ne kadar zayıf bi kadındır 3 aylııkken baya göbeği vardı yani.

kızlar hafta hesabının aya dönüşümünü buldum.

1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay

Maşallah barikallah burda da birsürü hamişler varmış Allah hepinize sağlıklı sıhatli bebişler dünyaya getirmeyi nasib etsin bende kasım annesiyim inşAllah 12+4

ben de kasım hamilesiyim inşallah :=)) arkadaşlar anadolu yakasında ikili test yaptıran var mı özel labaratuvar vs.. 12+5deyım zamanım yok bi de sskmız yok :)))

selam kızlar....
bizim bebeğimiz isimsiz olacak galibaay benim beğendiğimi babası beğenmiyor babasının beğendiğini ben beğenmiyorum.hiç bişe yok aklımızda.isim olayı da oldukça önem gerektiriyo.sonuçta bi ömür boyu onunla anılacak.hiç bişe belli değil bizde yani.ama ben anlamı uydurma olan sırf moda ve değişik diye konulan isimlerini sevmiyorum.tabii bu benim şahsi fikrim ve herkesin kendi bileceği bişe.ben daha çok anlamı güçlü olan ve mümkünse türkçe olan isimleri seviyorum.
canım senin söylediklerinden de en çok ravzayı beğendim.hayırlısı olsun bi cinsiyeti belli olsunda bakacağız artık.

evet 14 bitince 4 aylık diyeceğiz şimdi 3 üz. zaman hiç geçmiyo dimi?

hiç gecmiyor gercekten... 14 mayısta 2 li testim var 22 nisanda gitmiştim en son.. sanki bana aylar gecti... Allahım nasıl merak ediyorum ve özlüyorum bebişimi.. sağlıkla gelsin inşallah..

hiç gecmiyor gercekten... 14 mayısta 2 li testim var 22 nisanda gitmiştim en son.. sanki bana aylar gecti... Allahım nasıl merak ediyorum ve özlüyorum bebişimi.. sağlıkla gelsin inşallah..

ayy evt ya hiç geçmiyo annem sürekli soruyo 3 aylık diyorum aman hiç büyümüyomu diyo:))benimdaha çok var gitmeme ya 4 haziranda verdi randevu(
kahvekolikcim sanmıyorum korse taksın ya zararlı bişe yapmaz heralde baz insanların karnı 4 de 5 de çıkıyo bizimkile biraz aceleci davrandı bence:))

ben de kasım hamilesiyim inşallah :=)) arkadaşlar anadolu yakasında ikili test yaptıran var mı özel labaratuvar vs.. 12+5deyım zamanım yok bi de sskmız yok :)))

hoşgeldin arkadaşım aramıza.ben medical parkta yaptırdım ama sana sonomed (kadıköyde) veya çamlıca görüntüleme merkezini önerebilirim.ben pişman oldum orda yaptırdığıma muayene muayene ücreti hariç 260,00 lira gereksiz pahalı bi ücret ödedim ve kan sonucumu da öğrenmek için aradığımda dr yerine asistandan öğrendim neticeyi bu kadar da ilgilendiler (!) sağolsunlar.

Merhaba kızlar,,,

Gebelik 3 trimesterden oluşuyor yani 9 ayı 3 e bölmüşler ama haftalarla ilk üç ay yani 1. trimester 1-13 haftalar oluyor ..İkinci trimester 14-26. haftaların sonu 6. ay ...Üçüncü trimester ise 27-40+41.Gebelik org sitesinde çok dolaştığım için ordan edindiğim bilgiler bunlar..yani 13. haftayı bitiren arkadaşlarım 3. ayı doldurmuş oluyoruz...Allah 40. haftaları görmeyi nasip etsin heğimize inşallah sağlıkla...

benimde 14ünde. aynı gün hasret gidericez demekki bebişlerle. inşallah tertemiz çıkar sonuçlarımız.

bilmem hiç mi insanın gazı şişliği olmaz. benim aklıma korse geldi direk ama evet haklısın kadının günahını almayayım.

iyi, bize uyar daha erken 4 aylık demiş oluruz
bende kağan hocanın sitesini hafta hafta takip ederim. ne pozitif bi doktor. keşke ona gidebilsem..

aslinda ben de dusunmeye basladim, esim de bazen takiliyor bana,,,erkek olursa eger Xezer diye dusunuyoruz ben azeriyim, Bakude yasayiriq. bizim denizin adidi Xezer. ama eyer kiz olursa Deniz ola biler ama gozleri gerek yesil ya da mavi olsun dimi...gerci bizde her kes kara kas kara goz

kızlar merhaba
bugün doktor kontrolümüz var 2li testimiz yapılacak inş. herşey yolunda gider
ne kadar içim rahat olsada yinede stres ve korku oluyor
2li test yapılırken göbiştemi yapıyorlar ultrasyonu

Kızlar dun aksam 7den berı kahverengı lekeler basladı yınekac haftalardır olmuyordu belkıde 5 6 haftadır dru aradık hemen dun kırmızı olmadıg surece korkma bu eskı kadnır endıselenıcek bırsey yok dıyor;kalp atıslarını da dınlıyorum cok sukur atıyor ama moralım cok bozuluyor dua edın bıze ne olur bebegıme bısey olmasın kızlar dahada cok var kontrole 27mayısta gıdıcem daha ınsallah bu lekeler bır an once bıter de rahatlarım

Çok geçmiş olsun canım dert etme dr problem yok diyorsa yoktur..Kendini yıpratma inşallah bir an önce geçer...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…