- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #7.301
bitircem walla bi haftasonu giyicem zaten... bide cok sey almak istemiyorum ben.. bebişime alırım .. bide zaten 6 ay kaldı bu 6 ayın 4 ayı anca giyilir bu t-shirtler .. daha istanbulda havalar hala soguk daha da soguyacakmıs.. korkarım ben bunları giyemeden kış gelecek geri :)
ya kızlar biz bu kadar çabuk büyümemiz normalmi ebru gündeşte bizlerle aynı sayılır ama kadının karnnı hiç yoktu herkes şaşırıyo zaten ne çabuk karnın çıkmış diye bende şaşıyorm çünkü 4-5 aylık hamile karnı gibi karnım yani.
kızlar hafta hesabının aya dönüşümünü buldum.
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay
ay bende 3 bitti 4 e girdim diyorumm.. demek daha varmıs 4 aylık olmaya..
selam kızlar....Eeee hamişler isimler düşünmeye başladınız mıkız olursa erkek olursa diye
ya ben kız olursa Ahsen veya Ravza erkek olursa Ensar istiyorum ama eşim her yer ensar dolu izmit de diye ensara karşı çıkıyo Ahsen'e de buralarda çok serseri sarhoş bir çocuk varmış akla o çocuk gelir diyo ravza yakın bir arkadaşımızın kızının adı diye istemiyo beyfendi hepsine birşey buluyo beni sinir ediyo :95: ama bu kadarda olurmu ya
evet 14 bitince 4 aylık diyeceğiz şimdi 3 üz. zaman hiç geçmiyo dimi?
hiç gecmiyor gercekten... 14 mayısta 2 li testim var 22 nisanda gitmiştim en son.. sanki bana aylar gecti... Allahım nasıl merak ediyorum ve özlüyorum bebişimi.. sağlıkla gelsin inşallah..
ben de kasım hamilesiyim inşallah :=)) arkadaşlar anadolu yakasında ikili test yaptıran var mı özel labaratuvar vs.. 12+5deyım zamanım yokbi de sskmız yok :)))
hiç gecmiyor gercekten... 14 mayısta 2 li testim var 22 nisanda gitmiştim en son.. sanki bana aylar gecti... Allahım nasıl merak ediyorum ve özlüyorum bebişimi.. sağlıkla gelsin inşallah..
ayy evt ya hiç geçmiyo annem sürekli soruyo 3 aylık diyorum aman hiç büyümüyomu diyo:))benimdaha çok var gitmeme ya 4 haziranda verdi randevu(
kahvekolikcim sanmıyorum korse taksın ya zararlı bişe yapmaz heralde baz insanların karnı 4 de 5 de çıkıyo bizimkile biraz aceleci davrandı bence:))
Merhaba kızlar,,,
Gebelik 3 trimesterden oluşuyor yani 9 ayı 3 e bölmüşler ama haftalarla ilk üç ay yani 1. trimester 1-13 haftalar oluyor ..İkinci trimester 14-26. haftaların sonu 6. ay ...Üçüncü trimester ise 27-40+41.Gebelik org sitesinde çok dolaştığım için ordan edindiğim bilgiler bunlar..yani 13. haftayı bitiren arkadaşlarım 3. ayı doldurmuş oluyoruz...Allah 40. haftaları görmeyi nasip etsin heğimize inşallah sağlıkla...
Eeee hamişler isimler düşünmeye başladınız mıkız olursa erkek olursa diye
ya ben kız olursa Ahsen veya Ravza erkek olursa Ensar istiyorum ama eşim her yer ensar dolu izmit de diye ensara karşı çıkıyo Ahsen'e de buralarda çok serseri sarhoş bir çocuk varmış akla o çocuk gelir diyo ravza yakın bir arkadaşımızın kızının adı diye istemiyo beyfendi hepsine birşey buluyo beni sinir ediyo :95: ama bu kadarda olurmu ya
Kızlar dun aksam 7den berı kahverengı lekeler basladı yınekac haftalardır olmuyordu belkıde 5 6 haftadır dru aradık hemen dun kırmızı olmadıg surece korkma bu eskı kadnır endıselenıcek bırsey yok dıyor;kalp atıslarını da dınlıyorum cok sukur atıyor ama moralım cok bozuluyor dua edın bıze ne olur bebegıme bısey olmasın kızlar dahada cok var kontrole 27mayısta gıdıcem daha ınsallah bu lekeler bır an once bıter de rahatlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?