2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
superlady benim agrilarda senin bahsettigin sekilde oluyor oturunca oluyor yatinca ilk basta agriyor sonra geciyor bir sure sonra, doktoruma sormustum normal dedi.rahim buyudukce kalcalara baski yapar diyor bilmem ne kadar dogru cuma gunu gidecegim yine soracagim tekrar.

inan agridimi bende hareket ettiremiyorum bacaklarimi ve agridimi basiyorum cigligi o kadar yani.

bel ağrısı gibi değil canım yani popomun üst kısmı ağrıyor bazen şiddetli olup ayağa kalkmakta zorlanıyorum genelde oturunca oluyor belki dediğin gibi ayakta fazla duruncada olabilir

canım bende de boyle bir agrı var en cok da makatta oluyor biraz yatınca geciyor.. her seyin hayırlısı bugun karnım cok agrıdı mesela..
hemen kagan kocatepe nin web sitesine girdim 12. haftamı doldurdum cok sukur bugun
ve doktor bu haftada karına agrıları olur diye lönk diye yazmış hemen icim rahatladı..

ya lunacım nasıl duyuyorsun sen kalp atışını benimde sağ tarafta hep seğirme gibi mi oluyo heyecanlandım bak yaww dünyadan bi haber ben kusura bakma ilk bebek :)

aynen canım senin anlattığın şekilde internetten okumuştum bende rahim büyüyormuş sende içimi rahatlattın teşekkür ederim..perşembe günü bende doktora gitcem sorarım bende..

ya lunacım nasıl duyuyorsun sen kalp atışını benimde sağ tarafta hep seğirme gibi mi oluyo heyecanlandım bak yaww dünyadan bi haber ben kusura bakma ilk bebek :)
canım benim de nasipse ilk bebegim

ben de buradaki birkac arkadasim gibi angelsounds el doppleri aldım...
jelle birlikte doktordaki gibi gezdiriyorsun ama sadece kalp sesini duyuyorsun dogal olarak goruntu falan yok..
hep sol tarafımda buluyorum tatlımm.. yani dopplersiz tabii ki duyamıyorum imkan yok.. biraz gezdiriyorum, anca bulmustum ilk seferde, ama sansıma tam bir siyah benim var oraya denk geldi, bebis kolay bulabilyorum artık

canım ayaklarınıda sıcak tut kendimizi korumamız lazım benimde gaz sancım oluyor bazen korkuyorum ya bebeğe bişey olduysa diye...

canım ayaklarınıda sıcak tut kendimizi korumamız lazım benimde gaz sancım oluyor bazen korkuyorum ya bebeğe bişey olduysa diye...

cift corap giyiyorum ve sabahtan aksama kadar ofiste ayagımın orada sıcak hava ufleyen makine calısıyorrr , herhalde bundan fazla önlem alamam

arkadaşlar bebeğin anne karnında kalp atışının durduğu nasıl anlaşılır gerçi ben hissediyorum kıpırdamasını arasırada istifra ediyorum ama yinede korkuyorum perşembede doktora gitcem kısmetse sabırsızım işte...

cift corap giyiyorum ve sabahtan aksama kadar ofiste ayagımın orada sıcak hava ufleyen makine calısıyorrr , herhalde bundan fazla önlem alamam

haklısın canım yalnız sıcak peteğe falan ayaklarını dayama sakıncalı diyorlar yalnız şiddetli olursa ağrın doktora git istersen..

canım hiç aklına böyle kötü şeyler getirme, bişey olmaz Allahın izniyle... sende en azından belirtiler varmış, bebeişini orda hihissetmen için bahanen var, benim en ufak bir belirtim yok, sadece göğüslerim şişti, bir haftadır oda yok, ne ağrı ne bulantı hiç bişi yok ama biliyorum ki bebeişim büyüyo içim rahat.

çok teşekkür ederim canım ya 1 aydır doktorada gitmiyorum doktor 2li test için gel demişti inşallah sağlıklıdır bebeklerimiz..allahım bizlere bağışlasın

bu arada açıp açıp göbüşlerinize bakıyorum. benim göbüşte çıksada koysam hemen resmini, bu hamilelik hep böyle sabırsızlanmakla geçecek heralde

kızlar aklınıza kötü şeyler getirmeyin hareketlerini hissedene kadar bu endişeler hep devam edecek olumlu şeyler düşünelim
bende yarın doktora gideceğim. serklaj sonrası 3-4 gün pembe bir akıntı oluyor. benim 1hafta geçti ama arada hala geliyor. ağrım sancım başka hiç bir sıkıntım yok ama doktorum gel bakalım için rahat etsin dedi. inşallah herşey yolundadır..

merhaba kızlarrr anneler gününüzü kutlayamadım dün geçte olsa anneler gününüz kutlu olsun...
ben bogaz acısı cekiyorum geçen hafta nezle ve bogaz acısı vardı geçti derken yine başladı üstüne cila olarak bulantıda var sabah doktora gidicem tarama sonucları iiçin sabaha kadar dayanmak isyiyorum ıhlamur ve çorba içtim çok halsizim başka ne yapabilirim bilmiyorummmm...
cinsiyeti öğrenen arkadaslar gözünüzaydınnn bizde ögrenelim artıkkkk

tsk ederim canim, seninde gözün aydin...herkes böyle güzel haberler alır insallah....
bende hic biri tutmadi sayilir doktor kiz dedi ve bizde ultrasonda bariz gördük minik dudaklari
1- kese konumuna göre erkek
2- erkek
3- erkek
4- kiz

icimede son güne kadar hep erkek doguyordu ama kiz dedi doktor....

ORGUCİNİ BABY BEBEĞİNİZE ÖZEL ÖRGÜLER SİPARİŞ KURALLARI

Cici anneler kulübümüz üyelerinden tırtılkurabiye internete giremediğinden dolayı onun adına bilgileri ben paylaşıyorum siparişleriniz varsa telefondan ulaşabilirsiniz.

iyi akşamlar kıslar nasılsınız görüşmeyeli
biz balıkesire gitmiştik yoktuk 4 gündür
bugün dr a gittik bebişimi gördüm kocaman olmuş nasıl kıpırdıyordu bi görseniz resmen taklalar atıyordu ben bile şaşırdım herşey normal çıktı çok şükür haftaya göre biraz önde dedi dr
ayy nası içim rahatladı allahım sana şükürler olsun işallah hep böyle güzel devam eder
allah hepimizin bebişlerini korusun işallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…