- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #7.261
bel ağrısı gibi değil canım yani popomun üst kısmı ağrıyor bazen şiddetli olup ayağa kalkmakta zorlanıyorum genelde oturunca oluyor belki dediğin gibi ayakta fazla duruncada olabilir
superlady benim agrilarda senin bahsettigin sekilde oluyor oturunca oluyor yatinca ilk basta agriyor sonra geciyor bir sure sonra, doktoruma sormustum normal dedi.rahim buyudukce kalcalara baski yapar diyor bilmem ne kadar dogru cuma gunu gidecegim yine soracagim tekrar.
inan agridimi bende hareket ettiremiyorum bacaklarimi ve agridimi basiyorum cigligi o kadar yani.
canım benim de nasipse ilk bebegimya lunacım nasıl duyuyorsun sen kalp atışını benimde sağ tarafta hep seğirme gibi mi oluyo heyecanlandım bak yawwdünyadan bi haber ben kusura bakma ilk bebek :)
canım bende de boyle bir agrı var en cok da makatta oluyor biraz yatınca geciyor.. her seyin hayırlısı bugun karnım cok agrıdı mesela..
hemen kagan kocatepe nin web sitesine girdim 12. haftamı doldurdum cok sukur bugun
ve doktor bu haftada karına agrıları olur diye lönk diye yazmış hemen icim rahatladı..
canım ayaklarınıda sıcak tut kendimizi korumamız lazım benimde gaz sancım oluyor bazen korkuyorum ya bebeğe bişey olduysa diye...
cift corap giyiyorum ve sabahtan aksama kadar ofiste ayagımın orada sıcak hava ufleyen makine calısıyorrr , herhalde bundan fazla önlem alamam
arkadaşlar bebeğin anne karnında kalp atışının durduğu nasıl anlaşılır gerçi ben hissediyorum kıpırdamasını arasırada istifra ediyorum ama yinede korkuyorum perşembede doktora gitcem kısmetse sabırsızım işte...
canım hiç aklına böyle kötü şeyler getirme, bişey olmaz Allahın izniyle... sende en azından belirtiler varmış, bebeişini orda hihissetmen için bahanen var, benim en ufak bir belirtim yok, sadece göğüslerim şişti, bir haftadır oda yok, ne ağrı ne bulantı hiç bişi yok ama biliyorum ki bebeişim büyüyo içim rahat.
kızlarrr zuzuu , crafty ve helenn prensesleriniz hayırlı olsun yerim ben cimcimelerinizi canlarım benim
benim de ikili tarama testi kan sonuclarım iyiymis bu sabah doktorumdan ogrendim ve rahat bir nefes aldım canlarrr
bu arada kız cıkanlar bi bakar mısınız free beta hcg niz kactı? saglamasını alalım di mi?
1)7-8 . haftalarda kesenin bebek neresinde duruyordu?
2) rus takvimi
3) cin takvimi
4) free beta hcg
bu arada herkesin anneler gunu kutlu olsun .. ben haftasonlari giremiyorum esime yakalanmamak icin
simdiye kadar kac tane prensesimiz ve kac tane prensimiz oldu kizlar bunlar bastaki listeye eklense ne guzel olur.hangi hamilenin kizi yada oglu olacak diye bilmis oluruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?