2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

sirlicim sana aklıma gelmişken bişiy sorcam,
şu azeri kızı günel vardı yaaa.. şarkıcı..
işte o kaşlarının ortasını aldırmıyodu bekar kız olduğu için oralarda adetmiş,
o doğru mu biraz gelenek görenek öğrenelim senden

slm kızlar biz şimdi doktordan geldik 12+2 haftalıkmış ense kalınlığı 0.8 çıktı ayrıntılı ultrasona gircez yarın doktor ben biliyorum iyi ama prosedür gereği onada girmen gerek dedi yarın ultrasona girip kan testinide vercez öyle yatıyodu bizimki sona doğru elini kaldırdı bi kıpırdaması o oldu doktor sen erkeği aklında tut aslında 17 haftaya kadar söylemiyorum ama dedi bakalım hakkımızda hayırlısı inşlh bişey çıkmaz

genelde bekar kizlar duyunlerinde aldiriyolar kaslarini mesela ben sonbaharda evlendim daha 7 ay oldu, duyunden 1 gun once aldirdim, aslinda saysam 10-15 tane kil varmi yokmu belli diyil anliycagin kassizlardanim ama her kes bunu uygulamiyor, eyer kaslari fazla kalinsa bir seyler yapiyorlar iste...ama genelde evet 3-4 yil oncesine kadar hemen hemen her kes uygulardi. simdi koylerde yuzde yuz boyle

sonra eger ilk evliliyiyse mutlaka beline kirmizi baglanmali temizlik ve bakirelik simgesi olarak
her gelinin bohcasinda ayna olmali, sam olmali, lamba olmali...hepsi aydinlik anlamina gelir.
bizim yerlerin adetine gore lamba yandirilir ve kizin babasi kizinin elini tutar ve 3 defa o lambanin etrafina doner, daha sonra kizinin elini damadin eline vererek kizim sana emanet falan filan soyler.
bizim adetlere gore gelini duyun evine goturmeye kayinvalide gitmez. bunun nedenini tam bilmiyorum ama hep boyle.

canım panik yapma.. ilk ay bende oldugunda da dr kırmızı olmayana kadar sorun yok demişti..sakin ol bak ne güzel kalp sesini de duyuyorsun...

yahu kızlar 2 günden beri öksürüğüm var bal limon sıcak su karıştırıyorum hiç faydası olmuyo ..var mı önerebilceniz bişeyler?acaba bebişe zararıda olurmuki bu öksürüğün

limburgcugum canim aklina kotu seyler getirme bak ne guzel bebisinin kalbini dinliyorsun istedigin zaman.benimde kahverengi lekelenmem olmustu hafiften doktor korkma demisti kan gelene kadar.sizin bu durumlarda orada acile gitme durumunuz varmi?bizim burada oyle eger lekelenme veya kanama oldugunda biz acile gidiyoruz 1 gun sonrada ultrasono tutuyorlar biraz sacma ama en azindan bebegi gormus oluyoruz.

ay bu arada herkese iyi gunler kizlar.

valla benimde canim hic birsey yapmak istemiyor dag gibi utu birikti kim yapacaksa artik:85:

birde canim carsi,pazar dolasmak istiyor ama nerde korkudan bir yere adim atamaz oldum

ne güzel ..... heryerin kendine göre adeti var..
biz de de kırmızı kurdale bağlanıyor gelinin beline, sanırım yanlış hatırlamıyorsam 3 kere dolaştırılıyor beline.. bunu ya babası yada erkek kardeşi yapıyo.. o da bekaretin sembolü.. millet onu düğün bitene kadar takıyo da benim gelinliğime hiç yakışmadı çok amele durdu ben hemen evden çıkar çıkmaz çıkardım
ama ayna adetini felan ben ilk defa duydum.. kayınvalidenin gelmemesi de güzel, gerek yok zaten

bizler adetlerimize bagliyizdir genelde... bi de en guzeli nisanda getirilen buyuk nabatliq. kocaman bir seker guzelce suslenir hazir satilir bizim taraflarda ve ilk cocuklari oldugunda dogranarak seker gibi tum akrabalara yakinlara komsulara paylanir. eyer cocuklari olmazsa hic bir zaman acilmiyor.

yahu kızlar 2 günden beri öksürüğüm var bal limon sıcak su karıştırıyorum hiç faydası olmuyo ..var mı önerebilceniz bişeyler?acaba bebişe zararıda olurmuki bu öksürüğün

pekmez iç canım.. elma ıhlamur tarcın limon karısımı her derde deva.. bunu da bi dene istersen... kuru öksürük mü seninki..

öksürmenin bebeğe bişey yapacagını sanmıyorum canım ya...

yardımcı tutacaksın canımm.. gelsin yapsın..9 ay sana bi iş yapmak yasak.. bu kadar deneyimden sonra kımıldamadan durmalısın.. hersey bebişlerimiz için.. sonra bol bol gezeriz de temizliğimizide yaparız da .. ne olacak 9 aydan al işte 3 ayı gecti bile...zor gecti ama olsun.. :)

kizlar sizin icin gelinlikde olan resmimi yukledim esimle ilk duyun dansimizi yaraken cekildi. resmimiz arkadan cekilmis ama olsun idare eder yavas yavas sizde yukleyin hadiiii resmin buyuk haline albumden baka bilirsiniz

Son düzenleme:
evt ya ben başladım hatta ilk bugün geldi ayda bir alacam bende bel fıtığıda olduğu için çok bişe yapamıyorm bi yeri süpürüp banyo tuvaleti temizledimmi yatmak zorunda kalkıyorm çünkü sonra yürüyemiyorum kitleniyorum şimdiden böyle olması gözümü korkutuyo aslında umarım ilerde dahada zorlamaz beni

bende aynen öleyim canım evi süpürürsem silemiyorum günde tek bişey yapıyorum yoksa belimden kalkamıyorum Rabbim yardımcımız olsun
ama benim ilk hamileliğimde böle olmamıştı

kızlarrr birşey soracağım size çatlak olmaması için neler kullanıyorsunuz? yaa benim vücudum pul pul dökülüyor sanki karnımda da solda hafif hafif çatlak var. geçen ay dermatolojiye gitmiştim egzema vardı demişti cildin o kadar kuru ki durmadan nemlendirmen lazım demişti. daha 2 aylıkken kullanmaya başladım zeytinyağı badem yağı falan. çatlak içinde kullanıyorum chicco mamma donna serisini yaa ben daha şimdiden başladım sanırım çatlamaya ilerleyen aylarda ne yapıcam var mı önerileriniz? görseniz sabah akşam pehlivanlar gibi yağlanıyorum neden hala kuru cildim bilmiyorum suda çok içiyorum daha ne yapabilirim sizce? kilom var acaba ondan mı 70 kiloyum önerilerinizi bekliyorum arkadaşlarrrr...

masallah canım.. sonuclarda güzel gelir inşallah..demek bi oğlumuz daha olacak.. hadi hayırlısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…