2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

hemen bakıcam resmin büyük haline çok güzel görünüyorsun... gelinlik herkese yakışıyor farklı bi sihir var onda :) ya o şkerden yapmak isterdim ama ben hem evlendim hem de ilk çocuğumu doğurdum neyse burda da pinyata var.. çocuğunun doğumgününde pinyata yaptırıp asıyosun.. içine şeker çikolata oyuncak felan koyuyosn.. ortaya asıyosun.. çocukların elinde birer soba, gidip gelip vuruyolar pinyataya donra patlatıyolar içindeki şekerlemeler dökülüyo aşağı, sonra gidip toplayıp afiyetle yiyolar ama bu adet değil, sonradan çıkmış yeni adet.. :))

bende aynen öleyim canım evi süpürürsem silemiyorum günde tek bişey yapıyorum yoksa belimden kalkamıyorum Rabbim yardımcımız olsun
ama benim ilk hamileliğimde böle olmamıştı

ya bel ağrısı çok kötü yani

valla tatlım bende 3 hafta falan oluyo başlayalı bende henüz bişe yok ama sürüyorum yine kaşıntım oluyo arada sürmediğim zamanlar bella b benim kullandığım ürünler organik bi ürün tamamen.

tarkul benim de cildim kuru. Bebe yağı kullanıyorum duştan sonra. Ben de 70 kiloyum şuan. 11 haftalığız çok şükür. Çatlak için kakao yağı kullanan da var. Doktora sormanda fayda var eğer çok dökülüyorsa. Canım inşallah sağlıklı ve güzel bir hamilelik geçiririz.

merhaba arkadaslar istanbul avrupa yakası doktor tavsiyeleriniizi paylaşırsanız çok sevinicem ben doktor arıyorum bayan olsun :):)
herkese kolay gelsin

Selam vermeden konuya girdim. Merhaba kızlar. Nasılsınız? Geçmişi biraz okudum. Cinsiyetler belli olmaya başlamış. Çok heyecanlandım ve sizin adınıza da çok sevindim. Biz 11 haftalığız. Bakalım bizim cinsiyetimiz ne zaman belli olacak. İnşallah hayırlı evlat ve sağlıklı olurlar da kız erkek önemi yok. Rabbim hepimizin evladını bağışlasın. Kız erkek isimleri konusunda düşüncelerinizi merak ediyorum ben de. crafty'cim Nil ismi çok güzel. Çok severim o ismi ve benim de tanıdığım bir Nil var ve o da çok güzel. Demek ki Nil'ler güzel oluyor. :) Erkek adı için Çınar düşünen bir arkadaşımız varmış. O da güzel bir isim. Başka isim düşünenler varsa öğrenebilir miyiz? Ben eşime soruyorum, erkek olursa ne isim koyalım diye. O da bi belli olsun o zaman düşünürüz diyor. Ama ben çok aceleciyim sanırım. Şimdiden her ihtimali düşünüyorum. :)

evet canım bel ağrısı kötü ediyo
kızlarr göğüsde çatlağı olan varmı yani uçlarında benim uçlar çatlamış nedenki:26:

sirli senin cinsiyeti bellimi bebişinin

sivilcelerin icin meraklanma hamilelikde dogal seyler ustelik yaz geliyor cildimiz tum sorunlariyla basbasa eminim tezlikli eski guzelliyine kavusacaksin. bebisimin cinsiyyetini insallah bu aksam oyrene bilicez aksama randevum var, ama gostermeye de bilir. doktor bebisin durusuna bagli dedi, ben coooooook isteyirem ki oyrenim.

valla tatlım bende 3 hafta falan oluyo başlayalı bende henüz bişe yok ama sürüyorum yine kaşıntım oluyo arada sürmediğim zamanlar bella b benim kullandığım ürünler organik bi ürün tamamen.[/QUOTE]

dur ben onu da sorayım doktora yaa bana duş jeli( bionike proxera ) bile önerdi 40 liraydı normalde duş jeline vermem o kadar ama bebeğim söz konusu olunca hiç düşünmeden aldım tabii.. Bilmiyorum yararı oluyormu ama çok kuru cildim senin kullandığını da araştırayım sorayım bakalım doktara o ne diyecek... bende doğal olsun diye zeytinyağı kullanıyorum o anda çok iyi hissediyorum ama sabah sürdüysem 4-5 saat sonra sanki hiçbirşey sürmemiş gibi oluyor Aslında doktorda dedi çok kuru cildi olanların çatlağı çok olur diye umarım olmazzz... Arkadaşlara da söyliyeyim burdan bir an önce başlayın kremlere.

herkese merhabalar hanimlar benim bu uykucu halim gecmedi gitti oglene kadar uyur oldum. Allahtan mide bulantisi falan yok onlar cok nadir oluyor .

tipitip arkadasim senin bilgileri ben arkadasa mesaj attim ama henuz online olmadigindan gormedi sanirim en yakin zmanda ekler listeye.Bu arada cok gecmis olsun canim. Allah tez zamanda sifa versin.

ay sevdecim benim icinde hergun en cok esime sordugum sey isim . oda cinsiyeti belli olmadan birsey soylemiyor beni deli ediyor. ama bana sen begendiklerini yaz bir kenara beraber secelim icinden dedi ben arastirmayida beraber yapalim istiyorum simdilik yanasmiyor. kendi kendime beendiklerimi yaziyorum bir kenara. aslinda biz cemre ismini dusunurduk kiz icin eskiden beri ama hani anlami guzle olmayip peygamberimiz tarafindan degistirilen isimlerdenmis cemre o yuzden vazgectik cemre den . simdilik elde var 0.

yaa arkadaşlar benimde cildim çok kuru resmen pul pul dökülüyor ve kaşınıyor özellikle ayak bileklerimin yukarsı dizlerime doğru çok fena kaşınıyor bide küçük küçük kaşıntılar var geçen gün dr a gittiğimde sordum istersen cilt dr una git dedi verddiği ilaçlara ben bakarım uygunsa kullanabilirsin dedi bide 3 aylık dönemi atlatalım ondan sonra daha iyi olur dedi
bakalım bi ara cilt dr una gidicem heralde iyice azarsa bu kaşıntı

kızlar internette buldum bi isim ama hiç duymadım kimsede AREN çölde parlayan kum tanesi demekmiş.
sizce nasıl gerçi aileden kimsenin isticeni sanmıyorumda bende değişik geldi sadece

Canım beni de eşim deli ediyor bu konuda. Önünü görmeden adım atmıyor. Ben de istiyorum ki kız da olsa erkek de olsa ihtimalleri düşünelim. Cinsiyet belli olunca ona göre karar veririz diyorum ama yok. Ben mi çok aceleciyim, o mu çok rahat bilemiyorum. :97:

çok teşekkürler canımm..

kaç haftalıktı sirlicim senin bebiş??
umarım gösterir cinsiyetini de hazırlıklara başlarsın..

AREN de kulağa hoş geliyor. Ama benim eşim de sevmiyor böyle yeni isimleri. Ona kalsa Ahmet, Mehmet en klasik isimleri koyar. :) Ben de hiç duyulmamış ya da her çocuğa koyulmamış bir isim istiyorum. Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin de güzel bir isim buluruz inşallah. :97:

kaç haftalıktı sirlicim senin bebiş??
umarım gösterir cinsiyetini de hazırlıklara başlarsın..

evet canim yaaa esim bir hafta once is icin Fransaya gitmisdi, ordan bebisimiz icin iki tane yazlik almis. giydiriyosun ayaklari disarida kaliyo adini tam bilmiyorum o kadar minik ve guzeller ki...elbiseleri opub opub oksadim yavrucum da bir an once girse bu minicik elbiselerine diye biz bu gun 12 hafta 3 gun olduk kostura kostura 40-ci haftaya gidiyoruz

ay fatmacigim turkiye degilki burasi temizlikci tutsak temizlikci bulmanin imkani bile yok burada bulsanda 1 aylik maasini ister inanki.esim sagolsun yalan,yanlis yapiyor temizligimi.

benimde cildim pul,pul dokuluyor the body shop body butterlari guzel tavsiye ederim birbirinden guzel kokulari var yalniz alirken e vitaminli olanlari alin a vitaminlerine dikkat.

yuba bende uykucugum yavrum 11,30 da kalktim yine ne olacak halimiz bilemiyorum yani neysebizim kizimiz olursa ceylin koyacaktik ama arkadasimiz kapti bizden once o ismi erkek olursa eymen,seymen var aklimda ama bakalim aslinda simdiden arastirma yapmam lazim.ve karar vermek lazim bir kiz bir erkek bebek ismi bulmak lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…