- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #7.341
bizler adetlerimize bagliyizdir genelde... bi de en guzeli nisanda getirilen buyuk nabatliq. kocaman bir seker guzelce suslenir hazir satilir bizim taraflarda ve ilk cocuklari oldugunda dogranarak seker gibi tum akrabalara yakinlara komsulara paylanir. eyer cocuklari olmazsa hic bir zaman acilmiyor.
bende aynen öleyim canım evi süpürürsem silemiyorum günde tek bişey yapıyorum yoksa belimden kalkamıyorum Rabbim yardımcımız olsun
ama benim ilk hamileliğimde böle olmamıştı
kızlarrr birşey soracağım size çatlak olmaması için neler kullanıyorsunuz? yaa benim vücudum pul pul dökülüyor sanki karnımda da solda hafif hafif çatlak var. geçen ay dermatolojiye gitmiştim egzema vardı demişti cildin o kadar kuru ki durmadan nemlendirmen lazım demişti. daha 2 aylıkken kullanmaya başladım zeytinyağı badem yağı falan. çatlak içinde kullanıyorum chicco mamma donna serisini yaa ben daha şimdiden başladım sanırım çatlamaya ilerleyen aylarda ne yapıcam var mı önerileriniz? görseniz sabah akşam pehlivanlar gibi yağlanıyorum neden hala kuru cildim bilmiyorum suda çok içiyorum daha ne yapabilirim sizce? kilom var acaba ondan mı 70 kiloyumönerilerinizi bekliyorum arkadaşlarrrr...
pekmez iç canım.. elma ıhlamur tarcın limon karısımı her derde deva.. bunu da bi dene istersen... kuru öksürük mü seninki..
öksürmenin bebeğe bişey yapacagını sanmıyorum canım ya...
ya bel ağrısı çok kötü yani
valla tatlım bende 3 hafta falan oluyo başlayalı bende henüz bişe yok ama sürüyorum yine kaşıntım oluyo arada sürmediğim zamanlar bella b benim kullandığım ürünler organik bi ürün tamamen.
sirli senin cinsiyeti bellimi bebişinin
sirli senin cinsiyeti bellimi bebişinin
ay sevdecim benim icinde hergun en cok esime sordugum sey isim . oda cinsiyeti belli olmadan birsey soylemiyor beni deli ediyor. ama bana sen begendiklerini yaz bir kenara beraber secelim icinden dedi ben arastirmayida beraber yapalim istiyorum simdilik yanasmiyor. kendi kendime beendiklerimi yaziyorum bir kenara. aslinda biz cemre ismini dusunurduk kiz icin eskiden beri ama hani anlami guzle olmayip peygamberimiz tarafindan degistirilen isimlerdenmis cemre o yuzden vazgectik cemre den . simdilik elde var 0.Selam vermeden konuya girdim. Merhaba kızlar. Nasılsınız? Geçmişi biraz okudum. Cinsiyetler belli olmaya başlamış. Çok heyecanlandım ve sizin adınıza da çok sevindim. Biz 11 haftalığız. Bakalım bizim cinsiyetimiz ne zaman belli olacak. İnşallah hayırlı evlat ve sağlıklı olurlar da kız erkek önemi yok. Rabbim hepimizin evladını bağışlasın. Kız erkek isimleri konusunda düşüncelerinizi merak ediyorum ben de. crafty'cim Nil ismi çok güzel. Çok severim o ismi ve benim de tanıdığım bir Nil var ve o da çok güzel. Demek ki Nil'ler güzel oluyor. :) Erkek adı için Çınar düşünen bir arkadaşımız varmış. O da güzel bir isim. Başka isim düşünenler varsa öğrenebilir miyiz? Ben eşime soruyorum, erkek olursa ne isim koyalım diye. O da bi belli olsun o zaman düşünürüz diyor. Ama ben çok aceleciyim sanırım. Şimdiden her ihtimali düşünüyorum. :)
ay sevdecim benim icinde hergun en cok esime sordugum sey isim . oda cinsiyeti belli olmadan birsey soylemiyor beni deli ediyor. ama bana sen begendiklerini yaz bir kenara beraber secelim icinden dedi ben arastirmayida beraber yapalim istiyorum simdilik yanasmiyor. kendi kendime beendiklerimi yaziyorum bir kenara. aslinda biz cemre ismini dusunurduk kiz icin eskiden beri ama hani anlami guzle olmayip peygamberimiz tarafindan degistirilen isimlerdenmis cemre o yuzden vazgectik cemre den . simdilik elde var 0.
herkese merhabalar hanimlar benim bu uykucu halim gecmedi gitti oglene kadar uyur oldum. Allahtan mide bulantisi falan yok onlar cok nadir oluyor .
tipitip arkadasim senin bilgileri ben arkadasa mesaj attim ama henuz online olmadigindan gormedi sanirim en yakin zmanda ekler listeye.Bu arada cok gecmis olsun canim. Allah tez zamanda sifa versin.
sivilcelerin icin meraklanma hamilelikde dogal seyler ustelik yaz geliyor cildimiz tum sorunlariyla basbasaeminim tezlikli eski guzelliyine kavusacaksin. bebisimin cinsiyyetini insallah bu aksam oyrene bilicez aksama randevum var, ama gostermeye de bilir. doktor bebisin durusuna bagli dedi, ben coooooook isteyirem ki oyrenim.
kaç haftalıktı sirlicim senin bebiş??
umarım gösterir cinsiyetini de hazırlıklara başlarsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?