2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
ben de eski isimlerden seviyorum eşim içinde hiç farketmez zaten maşallah :) kız ismi zeynep elif erkek ismi de yusuf eymen.eşim sadece erkek ismi bulmuş nedense beytullah istiyo : )

canim iyiki ceylini kapmislar ben bol bol isimlerin anlamlarini dinimizce uygunluklarini arastiriyorum ceylin cennet kapisi olarak anlami bilinsede cennetin hicbir kapisinin adinin ceylin olmadigini ve anlamininda iyi olmadigini ogrendim hatta bu siteden link vereyim sizlere baya dogru yazlinlar bircok yerde okudum

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...lis-bilinen-isimler-ecrin-aleyna-irem-vs.html

burdan bakabilirsiniz arkadaslar baska sitlerdende dogrulugunu arastirabilirsiniz

canim sen o sabriye hanima bakma burada bircok kisinin canini yakti ceylin ismi yuzunden bir cok aileyi supheye dusurdu.neredeyse aileler kizlarinin isimlerini degistirmeyi bile dusundu.kendi kizinin adi esra herkese esra ismini onerirdi eger herkes onun dedgini yapsaydi nufusta esra patlamasi olurdu.evet ceylin ismi cennete acilan kapi degil ama safiye hanimin dedigi anlamlarida tasimiyor bunu neredenmi biliyorum en yakin arkadasim bacim dedigim kisinin kizinin adida ceylin ve onlar cok arastirdilar ceylin ismi farsca kokenli ve onlar fars dilinde egitim veren prolardan tut ilahiyatcilara kadar herkese danistilar sonuc olarak her iki anlamida tasimiyor ceylin.

cennete acilan kapi ismi degil ceylin kesinlikle ama yola goturen manevi bir kapi olarak algilamak lazim.sonucta bizim yavrularimiz zaten bizi o yola gorturen manevi canlarimiz kapilarimiz degilmi?isigimiz,nurlarimiz degilmi?

birde burayi oku istersen canim

http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimizin-cinsiyetleri-isimler/319044-ceylinin-anlami.html

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...uana-ceylin-isimlerinin-gercek-anlamlari.html

Son düzenleme:
ben de eski isimlerden seviyorum eşim içinde hiç farketmez zaten maşallah :) kız ismi zeynep elif erkek ismi de yusuf eymen.eşim sadece erkek ismi bulmuş nedense beytullah istiyo : )

ay cok güldüm... beytullah.. büyüklerinizden birinin ismimi..

bizde de kız olursa Sare erkek olursa da eşimin ailesinde 3 erkek ismi dolanıp duruyor , sırayla herkes dedesinin adını koyuyor bizede Adil düşüyor.. ben pek yanasmıyorum ama .. nasılsa kızım olacak sağlıkla inşallah diye düşünmüyorum :)

ay sagol canim hemen okuyacagim peki cemre ismini gercekyen peygamber efendimiz cemile olarak koyun demismi acaba cemre ismi icinde anlami kotu diyorlar bir bilgin varmi

:) yok canım ilahi de mi ne duymuş hoşuna gitmiş anlamıda Allah ın evi Kabe.

Son düzenleme:
verdigim linklerde cemrede geciyordu galiba yanlis hatirlamiyorsam canim.evet peygamber efendigimiz ecmreyi ve berre yi degistirmis bend eberreyi cok seviyorum berreyi zeyneple degistirmis.ben acikcasi anlamlara cok takmiyorum benim iicn niyet onemli ben yavruma bir isim veriyorsam icimdeki o niyetle veriyorum benim icin o onemli.

ha sunuda belirteyim ibrahimde yilan demekmis ama en onemli ve mubarek peygamberlerimizden biridir.

ay sagol canim hemen okuyacagim peki cemre ismini gercekyen peygamber efendimiz cemile olarak koyun demismi acaba cemre ismi icinde anlami kotu diyorlar bir bilgin varmi

neden kötü olsun ki cemrenin ne oldugunu biz hepimiz biliyoruz hersene 1. cemre 2. cemre 3. cemre
diye konustuğumuz baharın habercisi değilmi..

ayrıca anlamlarıda internette şöyle..

Cemre, İlkbahar başlangıcında yedişer gün arayla önce havada sonra su ve toprakta oluştuğu sanılan sıcaklık artışı. Arapça olan sözcük kor durumunda ateş anlamına gelir.

benim ikizlerim olsaydı ki 2 hafta bunun heyecanıyla gecmişti.. aklımda hep emre ve cemre ada ve arda isimleri vardı..

cemre cok güzel bir isim bence ..

Bu konu hakkında yazdıkların için teşekkür ederim..Bende kesinlikle kızım olursa Ecrin ismini düşünüyorum.Yasin suresinde Ecrin kelimesi dikkatimi çekmişti anlamına bakıcam fırsat bulunca ve burdada paylaşırım..Bu isimler konusunda herkes farklı şeyler söylüyor neye inanacağımızı şaşırdık yaww...

kubicim, edayhancim yaaa siz simdi geliyosunuz ben de cikiyorum bir azdan doktora gidicem esimi bekliyorum burda saat 6 oldu terslikden telefonumun sarji bitti, doktoru arayib bir az gecikeceyimi soyleyecektim. off yaa ya gitmis olursa umarim yetisiriz, olmadi sabah gideriz artik. hepinizi opdum, iyi aksamlar.

canım bende Ecrin istiyodum.Ecrin Kerim die geçiodu bi yerde.Allah ın hediyesi anlamı diolardı.tek başına da anlamı ücret falan yazmışlar anlamadım bende.

Son düzenleme:
Merhaba güzel arkadaşlarım. Geçmişi okudum ve geldim... Ben dün akşam dişimi çektirdim, baya zor geçti dün akşam, ama bugün iyiyim çok şükür, çokta tedirgin oldum bebişim bişey olacak diye, kendimi çok kastım çünkü, çok canım yandı.. Ama iyidir inşallah. Her hangi bir akıntım lekelenme filan yok, bişey olsa belli olur dimi...

Isimler aranmaya başlamış bile ne güzel, bende kısa ve klasik isimleri seviyorum.. Erkek olursa eşim illaki arda olsun diyo veya ibrahim istiyo( rahmetli babasının ismi) erkek olursa ben ardayı seçerim tabi:) kız olursa hiç bi fikrimiz yok:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…