- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #7.361
benim bir arkadasin kizinin ismide (zeynep su) cok seviyorum ama iki tane zeynep su olmaz iste
ay fatmacigim turkiye degilki burasi temizlikci tutsak temizlikci bulmanin imkani bile yok burada bulsanda 1 aylik maasini ister inanki.esim sagolsun yalan,yanlis yapiyor temizligimi.
benimde cildim pul,pul dokuluyor the body shop body butterlari guzel tavsiye ederim birbirinden guzel kokulari var yalniz alirken e vitaminli olanlari alin a vitaminlerine dikkat.
yuba bende uykucugum yavrum 11,30 da kalktim yinene olacak halimiz bilemiyorum yani neyse bizim kizimiz olursa ceylin koyacaktik ama arkadasimiz kapti bizden once o ismi erkek olursa eymen,seymen var aklimda ama bakalim aslinda simdiden arastirma yapmam lazim.ve karar vermek lazim bir kiz bir erkek bebek ismi bulmak lazim
ben de eski isimlerden seviyorum eşim içinde hiç farketmez zaten maşallah :) kız ismi zeynep elif erkek ismi de yusuf eymen.eşim sadece erkek ismi bulmuş nedense beytullah istiyo : )
ay cok güldüm... beytullah.. büyüklerinizden birinin ismimi..
bizde de kız olursa Sare erkek olursa da eşimin ailesinde 3 erkek ismi dolanıp duruyor , sırayla herkes dedesinin adını koyuyor bizede Adil düşüyor.. ben pek yanasmıyorum ama .. nasılsa kızım olacak sağlıkla inşallah diye düşünmüyorum :)
ay sagol canim hemen okuyacagim peki cemre ismini gercekyen peygamber efendimiz cemile olarak koyun demismi acaba cemre ismi icinde anlami kotu diyorlar bir bilgin varmi
ilkimu senin ikinci bebiş sanırım senin belli oldumu cinsiyetin
canim iyiki ceylini kapmislar ben bol bol isimlerin anlamlarini dinimizce uygunluklarini arastiriyorum ceylin cennet kapisi olarak anlami bilinsede cennetin hicbir kapisinin adinin ceylin olmadigini ve anlamininda iyi olmadigini ogrendim hatta bu siteden link vereyim sizlere baya dogru yazlinlar bircok yerde okudum
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...lis-bilinen-isimler-ecrin-aleyna-irem-vs.html
burdan bakabilirsiniz arkadaslar baska sitlerdende dogrulugunu arastirabilirsiniz
Bu konu hakkında yazdıkların için teşekkür ederim..Bende kesinlikle kızım olursa Ecrin ismini düşünüyorum.Yasin suresinde Ecrin kelimesi dikkatimi çekmişti anlamına bakıcam fırsat bulunca ve burdada paylaşırım..Bu isimler konusunda herkes farklı şeyler söylüyor neye inanacağımızı şaşırdık yaww...
yubacigim cemreyle ilgili uzun bir yazi buldum
Sorularla İslamiyet | CEMRE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?