- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #7.381
kubicim, edayhancim yaaa siz simdi geliyosunuz ben de cikiyorum bir azdan doktora gidicem esimi bekliyorum burda saat 6 oldu terslikden telefonumun sarji bitti, doktoru arayib bir az gecikeceyimi soyleyecektim. off yaa ya gitmis olursa umarim yetisiriz, olmadi sabah gideriz artik. hepinizi opdum, iyi aksamlar.
merhaba arkadaslar istanbul avrupa yakası doktor tavsiyeleriniizi paylaşırsanız çok sevinicem ben doktor arıyorum bayan olsun :):)
herkese kolay gelsin
Kizlar ikili tarama testinde bebisimin boyu 53.8 milim ensesinin ölçüsude 1.0 milim çıktı kan sonucları da henüz çıkmadı Hic bi şey anlamadım doktor Hic bi şey söylemedi yaptırıp sonuclarını alan ve benim ki gibi çıkan varmi endiseliyim normalmi degilmi diye icimi ferah tutmaya çalışıyorum ama hormonların etkisiyle daha pimpirikli oldum galiba
kizlar göbüs fotolarini burayami yerlestiriyoruz?
Geçmiş olsun Allah diğerine ömür, sağlık sıhat versin inşallah şimdiden hayırlı yolculuk
ama zaten uyku besin gibi gerekli birşey ne güzel şanslısın bazıları zorla uyutuyor çoğu çocuk gündüzleri uyumuyor geceleri 1 lere kadar duran çocuklar var çok şanslısın inşallah benim bebeğimde senin kızın gibi olur
bu sivilceler beni sinir ediyor yaa sizin nasıl
kıslar bişi sorcammm elevit ile birlikte folık asit e devam eden var mı ben ikisinide içiyorum hehehehe
kızlar ya çok zor durumdayım diyebilirim 14 haftalık hamileyim kollarımdaki kıllar çok uzadı sizce ağda yapmalımıyımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?