2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
zuzuipek canim kesinlikle niyet onemli diyorum ben.biz ne niyetle yavrularimiza isim koyuyorsak o niyetle yollarina devam etmelerini isteriz oyle degilmi.Ameller niyetlere goredir.onun icin isim mevzusunu cokta kafaya takmayin ceylinmi koymak istiyorsunuz ecrin mi dusunmeyin koyun.kafamizi cok karistirmamiz gerekmiyor yani.

kız ismi olarak CANSIN hoşuma gidiyo, bi arkadaşımın ismi, ama aklımızda şekillenmiş bişi yok, sadece beğeniler:) eşimin bu ismede yanaşacağını düşünmüyorum

hayırlı akşamlar cnm inşallah doktor gitmez de cinsiyetini söler

Kizlar ikili tarama testinde bebisimin boyu 53.8 milim ensesinin ölçüsude 1.0 milim çıktı kan sonucları da henüz çıkmadı Hic bi şey anlamadım doktor Hic bi şey söylemedi yaptırıp sonuclarını alan ve benim ki gibi çıkan varmi endiseliyim normalmi degilmi diye icimi ferah tutmaya çalışıyorum ama hormonların etkisiyle daha pimpirikli oldum galiba

merhaba arkadaslar istanbul avrupa yakası doktor tavsiyeleriniizi paylaşırsanız çok sevinicem ben doktor arıyorum bayan olsun :):)
herkese kolay gelsin

canım ben de geçen gün yeni başladım bir kere gittim ilk gidişimde de memnun kaldım medicana hastanesinde(bahçelievler) özlem hanım var ona gittim hatta gitmeden önce soracağım şeyleri de yazmıştım ben sormadan ağzımı açmadan daha bir sürü bilgi verdi soracağım herşeyi söyledi ama tabi memnuniyet farklıdır şu anda içime sindi eşim soğuk göründüğünü söyledi yani resmi buldu ama belkide iletişime geçince biraz daha sıcak davranabilir diye düşünüyorum doktor seçmek çoooookkk zor bi de muayene ücreti 37 tl

canım valla benım de önce kan tahlili yaptılar sonucu 4 gün sonra aldım ulrasonla falan bakmadılar perşembeye randevum var yine o gün de ultrasonla bakcak herhalde diye düşünüyordum ama sanki ikisinide aynı gün yapmalı gibi geliyor ben de hiç bişi anlamadım AMA senin değerler normal gibi bişi çıkmaz bence içini rahat tut

Nehirada Bencede bana biraz garip geldi ikisininde aynı gün olması gerekir çünkü bebek her gün büyüyor yani bugün yapılan ölçümle 1 hafta sonra yapılan ölçüm bir olmaz kan degerleri belki aynı çıkabilir bilmiyorum allahım bebeklerimizi korusun inşallah Allah'tan hayırlısını dileyelm

Kızlar bu isim konusunu açtığımız iyi oldu bence. Ben bilmediğim ve yanlış bildiğim bir sürü şey öğrendim. İsim konusunda inşallah biraz daha fazla araştırmaya gitmem gerektiğini anladım. Niyet önemli bence de ama bir o kadar anlamı da önemli benim için. İnşallah sağlıkla doğar miniklerimiz de güzel isimler koyarız.

Âmin İnşaallah , bebeğin uyukusunu bilmesi güzel oluyor gercekten. Çok şükür.

isimler başlamış bile maşallah :)))
kızımın adı defne hatta elif defne ama soyisim uzun olduğu için nüfusta sadece defne yazıyo ama kulağına elif defne okundu kulağında olsun diyede arada sesleniyoruz yaprakları hep yeşil kalan bi ağaç türü bi yaprağı toğrağa düşsse köklerini salarmış
yoldakinide erkek hissediyorum ve çınar düşünüyorum soylu köklü ağaç hatta onada kadir çınar düşünüyorum bakalım
kızımın göbek adıda elif aslında eşimin babanesinin adı tek elif koycaktık ama benim kuzenim adı olduğu için böle bi karar aldık kadirde benim rahmetli dedemin adı

kıslar bişi sorcammm elevit ile birlikte folık asit e devam eden var mı ben ikisinide içiyorum hehehehe

bende içiyordum ama sonradan doktorum bana bıraktırdı elevit içinde var diye fazlası bebeğe toksit olur dedi folik asidi bıraktı internettende okumuştum zaten bende bıraktım ama sen kaçıncı haftadasın 2,5 aydan sonra 800-900 Mcg den sonrası toksit oluyormuş ama sen doktoruna danışmadan yine bırakma

milupadan hediyemiz geldi ya çok güzel ilk bezini görünce ağladım minnacık birşey bu ya kızlar herkese tavsiye ederim hepiniz milupanın adresine kayıt olun hiçbir ücret talep etmiyorlar kargo ücreti bile

kızlar ya çok zor durumdayım diyebilirim 14 haftalık hamileyim kollarımdaki kıllar çok uzadı sizce ağda yapmalımıyımmmm

Merhaba:)
ben 14.haftanın içerisindeyim am ahala kullanıyroum elevit ve folikasit'i.Dr.bırakmamı söylemedi.sanırım geç başlayanlara bıraktırmıyorlar bir süre daha.çünkü ben gebeliğimi 4.haftada öğrendim.
bu arada ikili test yaptırdım daha sonuçlarını almadım yarın alacağım ama dr. erkek görünüyor ve görünürde bir sağlık sorunu görünmüyor dedi.
Allah sağlık sıhhat versin bebişlerimize

kızlar ya çok zor durumdayım diyebilirim 14 haftalık hamileyim kollarımdaki kıllar çok uzadı sizce ağda yapmalımıyımmmm

canım aynı sıkıntı bende de var malesef.Kollarımda bikini bölgemde inanılmaz bir hızla uzuyor kıllar tüyler
ben ağda yaptır derim kendini daha iyi hissedeceksen neden olmasınki?

iş yerinde bi arkadaş var, kasın 37 yaşında evlenmiş,ama baştan umudu kesmişler çokta üstüne düşmemişler, tüp bebek tedavisine bir kere başlamışlar, birtane yumurta oluşmuş, aşılamaya çevirmişler, bir daha deneme yapmamışlar.. ben hamile kalınca oda çok heveslendi, bizde baya gaz verdik... bu ay tüp bebek tedavisine başlayacak tekrar, şu anda 43 yaşında... çokta umut yok galiba ama çok istiyorum onunda anneolmasını, inşallah hayal kırıklığı yaşamaz.. çevrenizde bu yaşlarda hamile kalanlar var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…