- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #7.401
43 yas değilde 40 yas gebeliği vardı bir tanidigimzda ama normal yollami tedavi ilemi bilmiyorum ama gayet sağlıklı bir kızı oldu Allahtan ümit kesilmez neden olmasın..
Birde kızlar ya dün gece rüyamda deprem olmuş gördüm baya sallandım rüyanın yarısında uyandım daha demin aklıma geldi anlamına bakayım diye deprem hamile kadının çocuğunu düşürmesi diyo( tedirgin oldum çok. Yarında bir yere ev gezmesine gidicektim iptal etcem huzursuz oldum
Okuduğumu ben de anlamadım:)Bir ay 4 haftadan oluşuyor ya o da 28 gün ediyor.Aman anlayıverin gari...
cnm benim ikiz olması güzel ama demekki tekinin içicek suyu yokmuş bu dünyada çok şükür teki duruyoSlm kızlar nasilsiniz, ben bayadir giremiyorum kusura bakmayın. Benim ikizlerden biri düştü zor zamanlar geçirdik şükür ötekinin durumu çok iyi. Perşembe Türkiye' deyim İnşaallah. Burda ev doktorum bulantı ve kusma icin bı ilaç verdi ilk gun kullandım ikinci gun kullanmaya ihtiyac bile hissetmedim kusmalar bıçak gibi kesildi midemi mıymıy hissedince aliyom bı tane bulantı filan kalmıyor şükür. Vakit buldukça girmeye çalışırım.
netten araştırayım bakımyok canım korkulacak birşey değil zaten resmi bir site benim kuzenimede bütün paketler geldi ücretsiz doğumundan sonrada belirli aralıklarla tanıtım amaçlı zaten onlarda reklamlarını böyle yapıyor
aynen ya tek değilmişimEeee hamişler isimler düşünmeye başladınız mıkız olursa erkek olursa diye
ya ben kız olursa Ahsen veya Ravza erkek olursa Ensar istiyorum ama eşim her yer ensar dolu izmit de diye ensara karşı çıkıyo Ahsen'e de buralarda çok serseri sarhoş bir çocuk varmış akla o çocuk gelir diyo ravza yakın bir arkadaşımızın kızının adı diye istemiyo beyfendi hepsine birşey buluyo beni sinir ediyo :95: ama bu kadarda olurmu ya
ayy bende azeri olsaydım kaynanam gelmeseydine güzel ..... heryerin kendine göre adeti var..
biz de de kırmızı kurdale bağlanıyor gelinin beline, sanırım yanlış hatırlamıyorsam 3 kere dolaştırılıyor beline.. bunu ya babası yada erkek kardeşi yapıyo.. o da bekaretin sembolü.. millet onu düğün bitene kadar takıyo da benim gelinliğime hiç yakışmadı çok amele durdu ben hemen evden çıkar çıkmaz çıkardım
ama ayna adetini felan ben ilk defa duydum.. kayınvalidenin gelmemesi de güzel, gerek yok zaten
kızlar ya çok zor durumdayım diyebilirim 14 haftalık hamileyim kollarımdaki kıllar çok uzadı sizce ağda yapmalımıyımmmm
43 yas değilde 40 yas gebeliği vardı bir tanidigimzda ama normal yollami tedavi ilemi bilmiyorum ama gayet sağlıklı bir kızı oldu Allahtan ümit kesilmez neden olmasın..
Birde kızlar ya dün gece rüyamda deprem olmuş gördüm baya sallandım rüyanın yarısında uyandım daha demin aklıma geldi anlamına bakayım diye deprem hamile kadının çocuğunu düşürmesi diyo( tedirgin oldum çok. Yarında bir yere ev gezmesine gidicektim iptal etcem huzursuz oldum
milupadan hediyemiz geldiya çok güzel ilk bezini görünce ağladım minnacık birşey bu ya kızlar herkese tavsiye ederim hepiniz milupanın adresine kayıt olun hiçbir ücret talep etmiyorlar kargo ücreti bile
tarkul benim de cildim kuru. Bebe yağı kullanıyorum duştan sonra. Ben de 70 kiloyum şuan. 11 haftalığız çok şükür. Çatlak için kakao yağı kullanan da var. Doktora sormanda fayda var eğer çok dökülüyorsa. Canım inşallah sağlıklı ve güzel bir hamilelik geçiririz.
Kızlar dun aksam 7den berı kahverengı lekeler basladı yınekac haftalardır olmuyordu belkıde 5 6 haftadır dru aradık hemen dun kırmızı olmadıg surece korkma bu eskı kadnır endıselenıcek bırsey yok dıyor;kalp atıslarını da dınlıyorum cok sukur atıyor ama moralım cok bozuluyor dua edın bıze ne olur bebegıme bısey olmasın kızlar dahada cok var kontrole 27mayısta gıdıcem daha ınsallah bu lekeler bır an once bıter de rahatlarım
Selam vermeden konuya girdim. Merhaba kızlar. Nasılsınız? Geçmişi biraz okudum. Cinsiyetler belli olmaya başlamış. Çok heyecanlandım ve sizin adınıza da çok sevindim. Biz 11 haftalığız. Bakalım bizim cinsiyetimiz ne zaman belli olacak. İnşallah hayırlı evlat ve sağlıklı olurlar da kız erkek önemi yok. Rabbim hepimizin evladını bağışlasın. Kız erkek isimleri konusunda düşüncelerinizi merak ediyorum ben de. crafty'cim Nil ismi çok güzel. Çok severim o ismi ve benim de tanıdığım bir Nil var ve o da çok güzel. Demek ki Nil'ler güzel oluyor. :) Erkek adı için Çınar düşünen bir arkadaşımız varmış. O da güzel bir isim. Başka isim düşünenler varsa öğrenebilir miyiz? Ben eşime soruyorum, erkek olursa ne isim koyalım diye. O da bi belli olsun o zaman düşünürüz diyor. Ama ben çok aceleciyim sanırım. Şimdiden her ihtimali düşünüyorum. :)
limburgcugum canim aklina kotu seyler getirme bak ne guzel bebisinin kalbini dinliyorsun istedigin zaman.benimde kahverengi lekelenmem olmustu hafiften doktor korkma demisti kan gelene kadar.sizin bu durumlarda orada acile gitme durumunuz varmi?bizim burada oyle eger lekelenme veya kanama oldugunda biz acile gidiyoruz 1 gun sonrada ultrasono tutuyorlar biraz sacma ama en azindan bebegi gormus oluyoruz.
ay bu arada herkese iyi gunler kizlar.
valla benimde canim hic birsey yapmak istemiyor dag gibi utu birikti kim yapacaksa artik:85:
birde canim carsi,pazar dolasmak istiyor ama nerde korkudan bir yere adim atamaz oldum
Çok geçmiş olsun canım dert etme dr problem yok diyorsa yoktur..Kendini yıpratma inşallah bir an önce geçer...
canım panik yapma.. ilk ay bende oldugunda da dr kırmızı olmayana kadar sorun yok demişti..sakin ol bak ne güzel kalp sesini de duyuyorsun...
gunaydin kizlar nasilsiniz? umarim her kes yaxsidir, dun aksam doktora gitdim benim yaramaz o kadar huysuz ki...karnimda bi taklalar atiyor bir oynuyor inanamazsiniz. doktor cooook yaramaz dedi. surekli eli agzinda.:26: hatta bize el bile salladi akilli balam menim, el sallarken bi resmini cekdik inanilmaz guzel.... aslinda cok cirkin bir sey iskelet gibi minicik amma o kadar kendime yakin hiss etdim ki... ilk bakisdan asik oldum yavruma esim de izledi mutlulukdan ucuyorduk. sozle anlatmak mumkun diyil...ama cinsiyyetini gostermedi, cok ters anasi kilikli... size bir sey soyliyeyim ben evde bardas kurub oturmayi cok severim kanepede yatakda falan hiiiic fark etmez cok rahat olurum hani yoga yaparken otururlar ya iste o. :76: miniyim karnimda aynen oyle oturmusdu. bakarken esimle sok olduk nasil yani diye tipki ben ya tipki ben, sanki gozuyle gormus onu yapiyor. yerim onu ben., anneler sizin bebisleri de yerim ben coook mutluyum. bu arada doktor bir problem yok dedi, ensesine burnuna falan bakti normal dedi. allah hayirli evlat etsin hepimizinkini insallah. bir az basinizi sisirdim ama olsun o kadar arkadas diyilmiyiz??? bu arada eurovizyonda finale dusmediyiniz icin cok uzuldum ama siz uzulmeyin kardes ulke, can Azerbaycanima ses verin destek olun. biz orada hepimiz icin yarisicaz
sirlicim senin adına çok sevindim.. ne güzel demi, bizimki de son gittiğimizde bize el sallamıştıense kalınlığı için de çok mutlu oldum, bağdaş kurmuşsa zaten nasıl görsün doktor onun cinsiyetini umarım hamileliğinin sonuna kadar öyle gider canım..
iş yerinde bi arkadaş var, kasın 37 yaşında evlenmiş,ama baştan umudu kesmişler çokta üstüne düşmemişler, tüp bebek tedavisine bir kere başlamışlar, birtane yumurta oluşmuş, aşılamaya çevirmişler, bir daha deneme yapmamışlar.. ben hamile kalınca oda çok heveslendi, bizde baya gaz verdik... bu ay tüp bebek tedavisine başlayacak tekrar, şu anda 43 yaşında... çokta umut yok galiba ama çok istiyorum onunda anneolmasını, inşallah hayal kırıklığı yaşamaz.. çevrenizde bu yaşlarda hamile kalanlar var mı?
arkadaşlar perşembe 2 li test için gitcem randevum öğlen 2 de bu test için kan falanmı veriyoruz aç mı yoksa tok mu gitmemiz gerekiyor yaptıranlar yardım lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?