2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
43 yas değilde 40 yas gebeliği vardı bir tanidigimzda ama normal yollami tedavi ilemi bilmiyorum ama gayet sağlıklı bir kızı oldu Allahtan ümit kesilmez neden olmasın..

Birde kızlar ya dün gece rüyamda deprem olmuş gördüm baya sallandım rüyanın yarısında uyandım daha demin aklıma geldi anlamına bakayım diye deprem hamile kadının çocuğunu düşürmesi diyo ( tedirgin oldum çok. Yarında bir yere ev gezmesine gidicektim iptal etcem huzursuz oldum

ayy Allah korusun canım benim, aklına getirme böyle şeylerrr... Allah göstermesin

Okuduğumu ben de anlamadım:)Bir ay 4 haftadan oluşuyor ya o da 28 gün ediyor.Aman anlayıverin gari...
anladım cnm
cnm benim ikiz olması güzel ama demekki tekinin içicek suyu yokmuş bu dünyada çok şükür teki duruyo rabbime şükürler olsun ikiside gitmemiş çok şükür hakkında hayırlısı olsun güzelim allah yardımcın olsun
yok canım korkulacak birşey değil zaten resmi bir site benim kuzenimede bütün paketler geldi ücretsiz doğumundan sonrada belirli aralıklarla tanıtım amaçlı zaten onlarda reklamlarını böyle yapıyor
netten araştırayım bakım nasılüye olcam
aynen ya tek değilmişim hayırlısı olsun benim eşimde öle ben kız olursa müberra buğlem rana isimlerine bayılıyorum erkek olursada :44: unuttum hamilelikden heralde :44: ama hiç birini beğenmiyo eşim ona bırakıyorum ben koycam diyo kendisi ben doğurayımda allahın izniyle ne yaparsa yapsın doğumdan çok korkuyorum

ayy bende azeri olsaydım kaynanam gelmeseydi eşimle bana takılan paraları gözümün önünde saydı ve cebine koydu sonra gitti ve benimde zoruma gitti öz teyzemde olsun kaynana kaynana
kızlar ya çok zor durumdayım diyebilirim 14 haftalık hamileyim kollarımdaki kıllar çok uzadı sizce ağda yapmalımıyımmmm

cnm telaş yapma çok duydum ben hormonlar bozulduğu için ama merak etme doğumdan sonra dökülüyomuş cnm sakın aldırma derim ama bide 5 aydan sonra ağda epilasyon tüy dökücü yasak diye duydum ama sen yine araştır derim cnm benim herşey gönlünce olsun kocaman öptüm seni ve bebeşini

rüyalar bizim bilinç altımızı yansıtır..sen aklından böle şeyler geçirme olumlu düşün olumlu olsun..Kaçıncı haftan bilmiyorum ama 11 den sonra düşük riski çok azalıyor...

bu bebe yağı bildiğimiz johnsons falan mı ? diğer yağlara güvenemedim karartır tüylendirir diye. bebe yağı hem güzel de kokar.

canım 13. haftadasın bu saatten sonra düşükten korkma. 11. haftadan sonra düşük tehlikesi %1'e düşüyor. içini ferah tut.

oğlum olursa Efe olacak, kız için birsürü isim düşünüyoruz. içlerinden biri de cemreydi ama yazılanlar kafamı karıştırdı şimdi.

selamun aleykum bende daha 11ci haftama yenı gırcem bende kız olursa medıne erkek olursa uğuthan koymayı dusunuyorumerkek ısmınıde bı tanıdık koymuştu hoşuma gıtmıstı aklımda kalmıs bıraz erken ama sabırsızlıktan ollsa gerek aklıma ilk gelen bu iki isim oldu ve baskada düşnmedim anlamlarına cok onem veriyorum sizlerde bu konusunu actığınız ıcın teşekkurler

arkadaşlar perşembe 2 li test için gitcem randevum öğlen 2 de bu test için kan falanmı veriyoruz aç mı yoksa tok mu gitmemiz gerekiyor yaptıranlar yardım lütfen

canim dr saatlerine uygunsa yani o an ordaysa acilse gelsin dio bi araya SIKISTIriyo yada hafta sonu ve dr saati disindaysa acle gidilio o zaman tabi 2 3 saatte ancak bakiyolar gelsin demedi kahverengiyse korkma kirmizi olunca tehlikelidir dedi cok sukur su saate kadar gelen yok insallah gordugum en son leke onlar olur kahvekolikcim sende cok saol canim

bende yardimci cagiriyorum 3 haftada bir geliyor toz paspas supurge tuvalat banyo utu iste normal temizligi yapiyor 7.5 euro saat ucreti 4 saate falan bitriyor asagi yukari 3 haftada bir gelio uzun ama yetio banada napalim hic yoktan iyidir.bende cok gezmek istiyorum carsi pazar ev gezmelri ama bisey olcak diye hic niyetine bile giremiorum.ALLAHIM korusun hepimizin bebeklerini saglikla zamaninda kucagimiza almak nasip olsun insallah

Çok geçmiş olsun canım dert etme dr problem yok diyorsa yoktur..Kendini yıpratma inşallah bir an önce geçer...

canım panik yapma.. ilk ay bende oldugunda da dr kırmızı olmayana kadar sorun yok demişti..sakin ol bak ne güzel kalp sesini de duyuyorsun...

canlarim cok saolun cok sukur kesildi yok bisey dinlenmeye calistim bolca.insallah bir daha hic gelmez.cok moralimi bozuyor elimde deil uzuluyorum .uzulunce de yok yere bebekte strese girio diye daha cok canim sIKILIyor insallah bu son olur

gunaydııınnn annelerr... bugun bebegımle 15.haftamızı bıtırdık cok sukur agrılarımız yok tehlıkelı donemımız ıyıce bıtmıs dedı dr.um... bızm cınsıyetımız kesın bellı degıl ama erkege benzıo dedi.. haftaya kesınlesıcek.. kısmetse erkek olursa ASİL ATA kızsa sayet İZMİR ALARA dşünüyoruz.. Rabbım hepımızın bebeklerını bagışlasn ınsallah kucagımızda gorelım kızlar..

gunaydin kizlar nasilsiniz? umarim her kes yaxsidir, dun aksam doktora gitdim benim yaramaz o kadar huysuz ki... karnimda bi taklalar atiyor bir oynuyor inanamazsiniz. doktor cooook yaramaz dedi. surekli eli agzinda.:26: hatta bize el bile salladi akilli balam menim, el sallarken bi resmini cekdik inanilmaz guzel.... aslinda cok cirkin bir sey iskelet gibi minicik amma o kadar kendime yakin hiss etdim ki... ilk bakisdan asik oldum yavruma esim de izledi mutlulukdan ucuyorduk. sozle anlatmak mumkun diyil...ama cinsiyyetini gostermedi, cok ters anasi kilikli... size bir sey soyliyeyim ben evde bardas kurub oturmayi cok severim kanepede yatakda falan hiiiic fark etmez cok rahat olurum hani yoga yaparken otururlar ya iste o. :76: miniyim karnimda aynen oyle oturmusdu. bakarken esimle sok olduk nasil yani diye tipki ben ya tipki ben, sanki gozuyle gormus onu yapiyor. yerim onu ben., anneler sizin bebisleri de yerim ben coook mutluyum. bu arada doktor bir problem yok dedi, ensesine burnuna falan bakti normal dedi. allah hayirli evlat etsin hepimizinkini insallah. bir az basinizi sisirdim ama olsun o kadar arkadas diyilmiyiz??? bu arada eurovizyonda finale dusmediyiniz icin cok uzuldum ama siz uzulmeyin kardes ulke, can Azerbaycanima ses verin destek olun. biz orada hepimiz icin yarisicaz

sirlicim senin adına çok sevindim.. ne güzel demi, bizimki de son gittiğimizde bize el sallamıştı ense kalınlığı için de çok mutlu oldum, bağdaş kurmuşsa zaten nasıl görsün doktor onun cinsiyetini umarım hamileliğinin sonuna kadar öyle gider canım..

tesekkurler canim, bir ay sonra gidicem simdi bir ay boyunca onu ne diye sesliycem insallah hep iyi haberler duyariz birbirimizden aminnnn

annemin anneannesi 45yasında doğurmus canım.. kadın 100 küsür yasında vefat etti..

rüyayı neye yorarsan o olurmus.. bide hamileyken görülen rüyaları dikkate almamak lazımmıs .. çünkü o kadar cok rüya görülürmüşki.. anlamlı anlamsız.. sen iyiye yor . kötü şeyler getirme aklına.. Allah bebeğini sana bağışlasın inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…