2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

geçmiş olsun canım ballı limon yiyebilirsin bende hastalandığımda öyle yapmıştım

ya arkadaşlar benim 3 gündür çok başım ağrıyor napıcam geçmiyor:85:

gecmis olsun limburgcugum sicak balli-limon ic canim,yapacak birsey yok cekeceksin biraz bende hamileligimin ilk zamanlarinda tutulmustum 2 hafta cektim

nisancigim o bas agrilari herkeste var bu aylarda oluyormus karanlik-sessiz bir odada yatip uzanirsan biraz geciyor doktorum soyledi bana ise yariyor.

bu arada topigimiz yine cok sessizlesti nerede bu hamileler yahu

yarin gezmeye gitcez bebisimle arkadasimin 40 cikti bugun yarin party var

geçmiş olsun canım.bende yeni atlattım öksürükte vardı hem ballı limonlu sıcak su iç.ben hep onu yaptım.

geçmiş olsun canım ballı limon yiyebilirsin bende hastalandığımda öyle yapmıştım

ya arkadaşlar benim 3 gündür çok başım ağrıyor napıcam geçmiyor:85:

cok saolun kizlar nisancim sana da gecmis olsun evet malesef o bas agrilari bende var ama bu donemlerde normalmis dinlenip biraz uyumaktan baska caresi yok canim.sicak balli limon demissinniz limonu SIKIP isitip icine bal mi koyacagim?

geçmiş olsun canım.bende yeni atlattım öksürükte vardı hem ballı limonlu sıcak su iç.ben hep onu yaptım.

saol canm ya ayy zormus gercekten bisey de icemioruz.sicak derken nasil olucak?birde oyle kuvvetli hapsuruyorum ki kasiklarim sizlio korkuyorum cocuga bisey olcak diye sendede oldumu oyle?

selam kızlar ..

arkadaşım geçmiş olsun benden de bir öneri kivi ye en çok c vitamini kivide portakaldan da çok bağışıklık sistemini toparlar...

bu arada sessiz evet topiğimiz

nasıl gidiyor arkadaşlarr ?

saol canm ya ayy zormus gercekten bisey de icemioruz.sicak derken nasil olucak?birde oyle kuvvetli hapsuruyorum ki kasiklarim sizlio korkuyorum cocuga bisey olcak diye sendede oldumu oyle?

bişey olmaz canım korkma.benim öksürük çok fenaydı.başım da ağrıyodu kasıklarımda.ilaç kullanamıyoruzya bi de ay çok fena oluyo yaa..

Kizlar bu siteden bazi arkadaslarim var onlarinda kendi gruplari var hamilelik aylarina gore arkadaslaiklari cok farkli face den falan gorusuyorlar biraz daha samimiler boyle birbirlerbinin dogum haberlerini falan veriyorlar iletisimde olmak icin cok iyi yani.
Velhasil demek istedigim facebook hesabi olan ve gorusmek isteyen olursa benimle ben cok mutlu olurum. eger gorusmeyeni dusunen olursa bana ozelden mesaj atsin lutfen birbirimizi ekleyelim daha yakinen tanisalim.

benim bulantilarim gecti cok sukur ama bazen arada supriz yapabiliyor herhangi bir kokuda midem alt ust olabiliyor.ozellikle su ev kokularindan spreylerden

bir gorustuk bir daha gorusemediknasilsin neler yaptin gorusmeyeli desem komik olurmu?

bugun isim var isim olmasa girerdim msne,biraz mutfagi ve buzdolabini temizleyecegim yavas,yavas hafif ayaklanmisken

orgu felan ormeyi dusunuyorsan knittingciler vardir carsida yada local perdecilerden ip bulabilirsin ayrica wilkinsondada ip ve sisler satiliyor haberin olsun.

aaaaaa unutmadan orada aldi varsa yakininda aldidede oluyor malzeme

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar
hergün okuldan okusamda yazamıyordum çünkü misafirlerim vardı..

dün doktordaydık...
14-4 günlüğüz bugün...
cinsiyetini öğrenemedik.
poposunu döndüğü için göremedik ve kıpırdamadı malesef....
Allah Hepimize kucaklamayı nasip etsin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…