- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #8.381
merhaba hanimlar
hastayim kizlar sogukalginligimi nezlemi gripmi bilmiorum.basim agriyor,burnum genzim tikali,surekli hapsuruyorum afedersniz ayni su gibi akio burnum agzimi kapatamiorum kapatirsam nefes alamiorum sanki tikaniorum.dun bir limon sIKIp ictim onerileriniz varmi?
merhaba hanimlar
hastayim kizlar sogukalginligimi nezlemi gripmi bilmiorum.basim agriyor,burnum genzim tikali,surekli hapsuruyorum afedersniz ayni su gibi akio burnum agzimi kapatamiorum kapatirsam nefes alamiorum sanki tikaniorum.dun bir limon sIKIp ictim onerileriniz varmi?
geçmiş olsun canım ballı limon yiyebilirsin bende hastalandığımda öyle yapmıştım
ya arkadaşlar benim 3 gündür çok başım ağrıyor napıcam geçmiyor:85:
gecmis olsun limburgcugum sicak balli-limon ic canim,yapacak birsey yok cekeceksin biraz bende hamileligimin ilk zamanlarinda tutulmustum 2 hafta cektim
nisancigim o bas agrilari herkeste var bu aylarda oluyormus karanlik-sessiz bir odada yatip uzanirsan biraz geciyor doktorum soyledi bana ise yariyor.
bu arada topigimiz yine cok sessizlesti nerede bu hamileler yahu
yarin gezmeye gitcez bebisimle arkadasimin 40 cikti bugun yarin party var
geçmiş olsun canım.bende yeni atlattım öksürükte vardı hemballı limonlu sıcak su iç.ben hep onu yaptım.
ankarada yaşıyorum 26 yaşındayım canım... cinsiyetide öğrenir öğrenmez söylerim...
doğum tarihim ise 15 kasım görünüyor kubicim..:)
sicak suyun icine bir limon sIk ve 2-tatli kasigi bal ekle karistir ve ic canim.
saol canm ya ayy zormus gercekten bisey de icemioruz.sicak derken nasil olucak?birde oyle kuvvetli hapsuruyorum ki kasiklarim sizlio korkuyorum cocuga bisey olcak diye sendede oldumu oyle?
kızlar genel olarak bulantı istifralarınız nasıl geçtimi devammı ??
benim face yok yubacigim ya,face'e ayiracak vaktimde yok
Günaydın güzeller. Umarım herkes iyidir. Geçmişi okudum. cinsiyet öğrenemeyen öok fazla kişi kalmamış. bizde 2 gün önce dr.a 2 li test sonuçlrını gösterdik. Dr. herşey normal dedi. Ultrasona sokmadı.Bebişimi göremedim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?