- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #8.361
bende ilhan şenin muayanenesine gittim ama memnun kaldım..gürsel beyide çok duydum fakat ilhan bey teyzemin aile dostu olduğu için onu tercih ettik çünkü bir kereliğine gittim kendi doktorum marmariste..fiyatlar çok iyiyimiş marmariste sezeryan 6500 lira...ve çok fazla özel hastane seçeneğide yok..bende belki muğlada yaparım doğumu diye düşünüyorum..bende bugün 13 haftama girdim..aynı zamanda olur doğumumuz:)
hangi hastaneymiş canım o sezeryan 6500 olan :44:
ben hüseyin başa gidiyorm..bi arkadaşa ahu hetman 6500 fiyat vermiş..oda şimdi devlete gidiyo.bir ay sonra doğumu var.hep ahu hetmana gitmişti ali beye ama fiyatlar böyle ounca değiştirmek zorunda kaldı.
kubicim anketi 22 kisi oylamis ama birinci sayfadaki listede yalnizca 8 kisinin cinsiyeti yazili
ama belliki kasim ayi erkek ayi olacak. listede 6"ya 2 erkekler önde gözüküyor
benim ilk bebisim. esimde bende kiz istiyoduk ama benim icimde erkek hissi var :)
saglikli olsunda kiz erkek hic önemli diil gerci
ben cok iyiyim canim. 13 mayista ikili testimiz vardi cok sükür bebisimde iyiymis. bulantim benim hic olmadi gibi bisey. ama istahsizligim cok oldu. buna ragmen zorla yemege calistim tabi. ikili test icin 13. haftada gittigimizde doktor cinsiyetini söylemedi. "bilsemde söylemek istemem.daha cok kücük ve biz doktorlarinda yanilma payi var. söyleyipte sizide umutlandirmak istemem" dedi. ve 17. haftama randevu verdi. olsun beklerim ben. sabirli bir kizimdir zaten.
benimkiside erkek çıkıyor bakalım haziranın ilk haftası doktor ne diycek ?? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?