2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

hangi hastaneymiş canım o sezeryan 6500 olan :44:

selam sevgili kasım annneleri aranıza yeni katılıyorum bende, 14 haftalık oldu bebeğim, 3 ayımı uyuyarak ve banyoda kusarak geçirdim bundan sonrası nasıl geçer bilmiyorum hepimize çok sağlıklı hamilelikler ve çok kolay doğumlar diliyorum

ben hüseyin başa gidiyorm..bi arkadaşa ahu hetman 6500 fiyat vermiş..oda şimdi devlete gidiyo.bir ay sonra doğumu var.hep ahu hetmana gitmişti ali beye ama fiyatlar böyle ounca değiştirmek zorunda kaldı.

hmm oranın anlaşması yok.ben yücelene gidip geliyorum 45 dkda gidiyoruz.gülçin hanım var tavsiye ederim çok ii.epidural sormuştum ben 1000 tl demişlerdi canm.

kubicim anketi 22 kisi oylamis ama birinci sayfadaki listede yalnizca 8 kisinin cinsiyeti yazili
ama belliki kasim ayi erkek ayi olacak. listede 6"ya 2 erkekler önde gözüküyor
benim ilk bebisim. esimde bende kiz istiyoduk ama benim icimde erkek hissi var :)
saglikli olsunda kiz erkek hic önemli diil gerci

Son düzenleme:

hoş geldin cnm nasılsın iyisindir inşallah bulantın varmıydı senin :26: evt listede 6 kişi var ama sağolsunlar onaylamışlar evt öle ama benim etrafımda kızda çok hayırlısı olsun diyelim ben yarın gitmeyi düşünüyorum ama doktor eşime 18 haftalıkken sölerim demiş zilli karı ben başka doktora gidicem inşallah ikna ediyorum gibi ne de olsa karnımızda bebiş var üzemez babası bizi

ben cok iyiyim canim. 13 mayista ikili testimiz vardi cok sükür bebisimde iyiymis. bulantim benim hic olmadi gibi bisey. ama istahsizligim cok oldu. buna ragmen zorla yemege calistim tabi. ikili test icin 13. haftada gittigimizde doktor cinsiyetini söylemedi. "bilsemde söylemek istemem.daha cok kücük ve biz doktorlarinda yanilma payi var. söyleyipte sizide umutlandirmak istemem" dedi. ve 17. haftama randevu verdi. olsun beklerim ben. sabirli bir kizimdir zaten.

ooo sabırlısın ne güzel tebrik ediyorum seni cici anne buarada bulantın kusman olmadığına çok sevindim benim peşimi zor bırakdı 2 gün önce yine kusdum hayırdır dedim kendi kendime geçmişti 2 hafta boyunca yokdu birden bire neyse geçti diyelim

kızlar topikleri gezerken karşıma 2008 kasım annelri sanırım :44: istanbulda hepsi buluşmuş çok duygulandım resim çekmişler nerdeyse 20 tane bebek arabası var inşallah bir gün bizde buluşuruz listede 9 kişi İSTANBUL

cnm eşim gececi çalışıyo ben çıkım gelirim yine kendine çok cici bak

merhaba hanimlar
hastayim kizlar sogukalginligimi nezlemi gripmi bilmiorum.basim agriyor,burnum genzim tikali,surekli hapsuruyorum afedersniz ayni su gibi akio burnum agzimi kapatamiorum kapatirsam nefes alamiorum sanki tikaniorum.dun bir limon sIKIp ictim onerileriniz varmi?

Son düzenleme:
kızlar 1 kaç sayfa öncesinde bir link paylaşdım sağolsun arkadaş cevaplamış erkek çıkmış benimkisi bakalım doğrummu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…