2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Kızlar merhaba. Ben de maalesef nezle oldum. :2::2::2::2: Öksürüyorum, hapşırıyorum. Kasıklarıma ağrı giriyor. Bebeğime bir şey olacak diye çok korkuyorum. Dün çok iyiydim. Ne oldu, neden oldu hiç anlamadım. Bugün öksürmeye başladım. Sabahtan beri hapşırıyorum. Burnum da akmaya başladı. Ballı limonlu ılık su içeyim ben de. Bakalım işe yarayacak mı... Ben her gün düzenli meyve yiyorum. Vitaminsiz kaldığımı düşünmüyorum. Neden vücüt direncim düştü anlamadım. Ne olur dua edin bize, kolay atlatalım şu nezleyi.

cnm reçete ile mi satılıyo doktora ismini sölesem yazarmı acaba :26:

canım reçete ile satılmıyor sanırım arkadaşım önermişti ve 26 kilo alarak doğuma gitti bu krem sayesinde hiç bir çatlak kalamdı yani kilo çatlakalrı bile yok.tabi bünyeye de bağlı olabilir ama etkisine inanıyroum kozmetik değil dermakozmetik bir ürün.eczanelrde pahalı oluyor internette eczanemiz.com var gir oraya daha uygun hayatım.

slm güzeeellll annelerrrrrrrr:81::81::81::81:nasılsınız?
ikili testimin sonuçları çok iyi çıktı dr.hiç bir risk yok dedi bu nedenle 3 lü ve 4 lü teste gerek yok dedi.bunlar yerine başka bir test yapacağız dedi ama bakalım:):):)

valla hepiniz bizden once ogrenirsiniz cinsiyeleri merak etmeyin en son yuba ve ben kalacagim temmuzda ogrenecegiz biz

orası hiç belli olmaz princess cim. yan yatar totosunu döner, gıcıklık yapar belki 3 hafta sonra öğrenemezsek bizimde temmuz ayına kalıyo. her gidişte ultrasona sokmuyolar. keşke soksalar

çok geçmiş olsun canım. bir çok şeyi bende anlamış değilim. bir kaç saat içinde hasta olup, bir kaç saate iyi olunabiliyo. hamilelik işte

hayırlısı olsun canım. poposunu görmek bile sevindiriyo Vallahi beni. benimki tepetaklak duruyodu en son görüşümde

selam kızlar herkes iyidir umarım. biz kızımla çok iyiyiz bugün pikniğe gittik çok güzel bir gündü. bol temiz hava bebeişime iyi gelir

gecmis olsun cnm saolsun kizlar soyledi yaptim genzim falan tikaliydi agzimi kapatinca nefes alamaiodum sanki hemen bi acildim soyle ALLAH razi olsun kizlar hemen yap derim
saol cnm hergun duzenli meyve yiyiyorum kiviyi de severek yerim buna ragmen niye hastalandim anlamadim
evet ya kac aydir gorusuoruz surda hic daha bir samimiyet yok kizlar duzenli olarak bile kimse girmior

çift aa olacak yoksa eşimin hesabı çıkar karşına

Son düzenleme:

cnm benim çok sevindim sanırım daha ikili test sonucu bekleyen yok bebişlerimiz büyüdü cinsiyetini sölemedi mi

kızlar benim bebişin teyzesi yok 2 tane dayısı var ilk torunda benden yeter dedim baktım babam torunsuz kalcak bari ben birtane doğurayım dedim çok seviyolar babamlar beni üstüme çok düştüler beni sevmiyolar sanırım torunlarını seviyolar hee ne dicektim burda bebişimin bir sürü teyzesi var yesin teyzeleri bebişimi

:86::86::87::87::92::92::79::80::80::81::81::81:kızlar bebeğimin 68 tane listede teyzesi var :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…