- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #8.401
valla hepiniz bizden once ogrenirsiniz cinsiyeleri merak etmeyin en son yuba ve ben kalacagim temmuzda ogrenecegiz biz
sen ben kaldık sanırım
cnm reçete ile mi satılıyo doktora ismini sölesem yazarmı acaba :26:
ankarada yaşıyorum 26 yaşındayım canım... cinsiyetide öğrenir öğrenmez söylerim...
valla hepiniz bizden once ogrenirsiniz cinsiyeleri merak etmeyin en son yuba ve ben kalacagim temmuzda ogrenecegiz biz
Kızlar merhaba. Ben de maalesef nezle oldum. :2::2::2::2: Öksürüyorum, hapşırıyorum. Kasıklarıma ağrı giriyor. Bebeğime bir şey olacak diye çok korkuyorum. Dün çok iyiydim. Ne oldu, neden oldu hiç anlamadım. Bugün öksürmeye başladım. Sabahtan beri hapşırıyorum. Burnum da akmaya başladı. Ballı limonlu ılık su içeyim ben de. Bakalım işe yarayacak mı... Ben her gün düzenli meyve yiyorum. Vitaminsiz kaldığımı düşünmüyorum. Neden vücüt direncim düştü anlamadım. Ne olur dua edin bize, kolay atlatalım şu nezleyi.
merhaba arkadaşlar
hergün okuldan okusamda yazamıyordum çünkü misafirlerim vardı..
dün doktordaydık...
14-4 günlüğüz bugün...
cinsiyetini öğrenemedik.
poposunu döndüğü için göremedik ve kıpırdamadı malesef....
Allah Hepimize kucaklamayı nasip etsin....
hayırlısı olsun canım. poposunu görmek bile sevindiriyo Vallahi beni. benimki tepetaklak duruyodu en son görüşümde
gecmis olsun cnm saolsun kizlar soyledi yaptim genzim falan tikaliydi agzimi kapatinca nefes alamaiodum sanki hemen bi acildim soyle ALLAH razi olsun kizlar hemen yap derimKızlar merhaba. Ben de maalesef nezle oldum. :2::2::2::2: Öksürüyorum, hapşırıyorum. Kasıklarıma ağrı giriyor. Bebeğime bir şey olacak diye çok korkuyorum. Dün çok iyiydim. Ne oldu, neden oldu hiç anlamadım. Bugün öksürmeye başladım. Sabahtan beri hapşırıyorum. Burnum da akmaya başladı. Ballı limonlu ılık su içeyim ben de. Bakalım işe yarayacak mı... Ben her gün düzenli meyve yiyorum. Vitaminsiz kaldığımı düşünmüyorum. Neden vücüt direncim düştü anlamadım. Ne olur dua edin bize, kolay atlatalım şu nezleyi.
saol cnm hergun duzenli meyve yiyiyorum kiviyi de severek yerim buna ragmen niye hastalandim anlamadimselam kızlar ..
arkadaşım geçmiş olsun benden de bir öneri kivi ye en çok c vitamini kivide portakaldan da çok bağışıklık sistemini toparlar...
bu arada sessiz evet topiğimiz
nasıl gidiyor arkadaşlarr ?
evet ya kac aydir gorusuoruz surda hic daha bir samimiyet yok kizlar duzenli olarak bile kimse girmiorKizlar bu siteden bazi arkadaslarim var onlarinda kendi gruplari var hamilelik aylarina gore arkadaslaiklari cok farkli face den falan gorusuyorlar biraz daha samimiler boyle birbirlerbinin dogum haberlerini falan veriyorlar iletisimde olmak icin cok iyi yani.
Velhasil demek istedigim facebook hesabi olan ve gorusmek isteyen olursa benimle ben cok mutlu olurum. eger gorusmeyeni dusunen olursa bana ozelden mesaj atsin lutfen birbirimizi ekleyelim daha yakinen tanisalim.
gecmis olsun cnm saolsun kizlar soyledi yaptim genzim falan tikaliydi agzimi kapatinca nefes alamaiodum sanki hemen bi acildim soyle ALLAH razi olsun kizlar hemen yap derim
saol cnm hergun duzenli meyve yiyiyorum kiviyi de severek yerim buna ragmen niye hastalandim anlamadim
evet ya kac aydir gorusuoruz surda hic daha bir samimiyet yok kizlar duzenli olarak bile kimse girmior
selam kızlar herkes iyidir umarım. biz kızımla çok iyiyiz bugün pikniğe gittik çok güzel bir gündü. bol temiz hava bebeişime iyi gelir
slm güzeeellll annelerrrrrrrr:81::81::81::81:nasılsınız?
ikili testimin sonuçları çok iyi çıktı dr.hiç bir risk yok dedi bu nedenle 3 lü ve 4 lü teste gerek yok dedi.bunlar yerine başka bir test yapacağız dedi ama bakalım:):):)
selam kızlar herkes iyidir umarım. biz kızımla çok iyiyiz bugün pikniğe gittik çok güzel bir gündü. bol temiz hava bebeişime iyi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?