- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #8.341
çok sevinim gözünüz aydın..cinsiyet tahmini var mı??
kubi slm daha önce listeye ekletmiştim kendimi ama ev den taşındık falan derken nete giremedim antalyadam muğlaya (marmaris) taşındık listeyi düzenlediysen ve benimde bilgilerim kaldırıldıysa tekrar ekleyebilirmisin cnm şimdiden tşk ederim sat 18 şubat muhtemel doğum tarihi 25 kasım yaşım 25 bebeğin cinsiyeti belli değil daha bugün 12+5 iz şimdiden tşk ederim
çok teşekkür ederim canım %55 erkek dedi doktorumuz ama 1 ay sonra belli olur dedi
ilkimucum halk arasında böyle bi söylenti dolaşır zaten hareketli bebekler genelde erkektir diye yani tespitin yerinde aslında ama demekki bebeğin keyfine göre değişiyo tabi benimkide hep hareketliydi ultrasonlarda bakalım ne çıkıcak çatlıycam artık bişeyler almak boyamak istiyorum ama ne yapıcam bilemiyorum doktorumda hala erken diyo kubinin doktoru gibi
arkadaşlar merhaba..benide listeye ekleyebilirmisiniz..yaş 24. sat 16 şubat. doğum tarihi muhtemelen 18 kasım. şuan 13 haftalığım.marmariste yaşıyorum..cinsiyetimiz henüz belli değil :)
superlady sana yazmıştım biraz önce..yanlış olmuş genel olarak yazılmış:))
canım ben ilhan şeni sevmedim açıkçası devlete hiç gitmiyorum özel hastanede gürsel kurt a gidiyorum.doğumuda özelde düşünüyorum allahtan bişey olmazsa.ablama ve birçok tanıdığıma o doğum yaptırdı herkes çok memnun bende memnunum ayrıca çok hastası var benim gözlemlediğime göre normal 850 sezeryan 1050ymiş ben sormadım ama eşim arkadaşından öğrenmiş..bizim doğumda aynı olur seninle bizde 13 haftaya bugün girdik allah uzun ömür versin hepimizin bebişlerine..
merhaba..bende marmariste yaşıyorum..13 haftalığım bende..kasımda doğum inşallah..hangi doktora gidiorsunuz marmariste?
bende ilhan şenin muayanenesine gittim ama memnun kaldım..gürsel beyide çok duydum fakat ilhan bey teyzemin aile dostu olduğu için onu tercih ettik çünkü bir kereliğine gittim kendi doktorum marmariste..fiyatlar çok iyiyimiş marmariste sezeryan 6500 lira...ve çok fazla özel hastane seçeneğide yok..bende belki muğlada yaparım doğumu diye düşünüyorum..bende bugün 13 haftama girdim..aynı zamanda olur doğumumuz:)[/Qkişiden kişiye değişir tabikide.ben polikliniğine gitmiştim ilhan şenin.sana en yakın neresiyse orası daha doğru olur yada bandırmada ailen varsa burada da doğum yapabilirsin.gerçekten fiyatlar çok uçukmuş oralarda allah hepimizin yardımcısı olsun...
devlet hastanesinde akın beye gidiyorum siz hangi dr gidiyorsunuz gerçi daha yeni döndüm ve tanıdığım dr olarak akın beye gittim ama daha iyi ve ssk ile anlaşmalı özel bi hastane olursa değişirim sanırım bilemiyorum belkide akın beyde devam ederim Allah sağlığıyla kucağına almayıda nasip etsin bu arada
arkadaşlar benim hcg değerim 89.4 çıktı kız mı erkekmi oluyordu
merhaba bende bandırmalıyım..ama marmarisste yaşıorum..13 haftalık oldum bende..memlekete geldiğimde DR ilhan şen e gittim kıza benzetti ama marmaristeki doktorumda bi çıkıntısı var ama daha söylemek için çok erken dedi..:)) siz hangi doktora gidiosunuz.d6ğ404 hangi hastanede düşünüyorsunuz..marmariste fiyatlar çok yüksek bende acaba memlekettemi doğum yapsam diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?