2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

merhaba..bende marmariste yaşıyorum..13 haftalığım bende..kasımda doğum inşallah..hangi doktora gidiorsunuz marmariste?

arkadaşlar merhaba..benide listeye ekleyebilirmisiniz..yaş 24. sat 16 şubat. doğum tarihi muhtemelen 18 kasım. şuan 13 haftalığım.marmariste yaşıyorum..cinsiyetimiz henüz belli değil :)

merhaba bende bandırmalıyım..ama marmarisste yaşıorum..13 haftalık oldum bende..memlekete geldiğimde DR ilhan şen e gittim kıza benzetti ama marmaristeki doktorumda bi çıkıntısı var ama daha söylemek için çok erken dedi..:)) siz hangi doktora gidiosunuz.d6ğ404 hangi hastanede düşünüyorsunuz..marmariste fiyatlar çok yüksek bende acaba memlekettemi doğum yapsam diye düşünüyorum.

cnm ben en son 13 haftalıkken gittim şimdi ise 16 oldum cuma günü gitmeyi düşünüyorum cinsiyet için inşallah belli olur :18::18:

arkadaşlar merhaba..benide listeye ekleyebilirmisiniz..yaş 24. sat 16 şubat. doğum tarihi muhtemelen 18 kasım. şuan 13 haftalığım.marmariste yaşıyorum..cinsiyetimiz henüz belli değil :)

hoş geldin cnm hemen ekliyorum

merhaba kasım anneleri biz de 14+1 olduk doktorumuza daha 2 hafta var zaman geçmek bilmiyor hareketlerini de hissetmeyince henüz hep bebeğim iyimi diye meraklanıyorum biran önce atlatsak şu günleri bu arada karnınız büyüdümü benim çok az belli gibi birkaç kişi anladı hatta şaşırdım

superlady sana yazmıştım biraz önce..yanlış olmuş genel olarak yazılmış:))

canım ben ilhan şeni sevmedim açıkçası devlete hiç gitmiyorum özel hastanede gürsel kurt a gidiyorum.doğumuda özelde düşünüyorum allahtan bişey olmazsa.ablama ve birçok tanıdığıma o doğum yaptırdı herkes çok memnun bende memnunum ayrıca çok hastası var benim gözlemlediğime göre normal 850 sezeryan 1050ymiş ben sormadım ama eşim arkadaşından öğrenmiş..bizim doğumda aynı olur seninle bizde 13 haftaya bugün girdik allah uzun ömür versin hepimizin bebişlerine..

bende ilhan şenin muayanenesine gittim ama memnun kaldım..gürsel beyide çok duydum fakat ilhan bey teyzemin aile dostu olduğu için onu tercih ettik çünkü bir kereliğine gittim kendi doktorum marmariste..fiyatlar çok iyiyimiş marmariste sezeryan 6500 lira...ve çok fazla özel hastane seçeneğide yok..bende belki muğlada yaparım doğumu diye düşünüyorum..bende bugün 13 haftama girdim..aynı zamanda olur doğumumuz:)

merhaba..bende marmariste yaşıyorum..13 haftalığım bende..kasımda doğum inşallah..hangi doktora gidiorsunuz marmariste?

devlet hastanesinde akın beye gidiyorum siz hangi dr gidiyorsunuz gerçi daha yeni döndüm ve tanıdığım dr olarak akın beye gittim ama daha iyi ve ssk ile anlaşmalı özel bi hastane olursa değişirim sanırım bilemiyorum belkide akın beyde devam ederim Allah sağlığıyla kucağına almayıda nasip etsin bu arada

ben hüseyin başa gidiyorum.özel muayanenesine gidiyorum ve çok memnunum..bende doğumu sgk ile anlaşmalı özel hastanede istiyorm çünkü burda özel hastaneler çok pahalı malesef.benim doktorumun ahu hetman ile ve muğladaki yücelen hastanesi ile doğum için anlaşması var diye biliyorum.akın beyde çok iyi bir doktor diye duydum ama devlet hastanesi olduğu için özel olarak ilgilenmediğini söylüyor ona giden bi arkadaşım.boyun kilosunu falan ölçmediğini söyledi mesela..oda özel hastanede doğum çok pahalı olduğu için akın beye gitmeye başladı.

kızlar göbiş topiğine hiç göbişinizi eklememişsiniz tek benim göbişim var aşk olsun size tek bırakdınız beni hadi sizlerde paylaşın göbişlerinizi lütfen çok merak ediyorum

kızlar anketi oyladım zaten 16+1 oldum 15 haftayı geçtim beklememe gerek yok

Günaydın güzeller. Umarım herkes iyidir. Geçmişi okudum. cinsiyet öğrenemeyen öok fazla kişi kalmamış. bizde 2 gün önce dr.a 2 li test sonuçlrını gösterdik. Dr. herşey normal dedi. Ultrasona sokmadı. Bebişimi göremedim yani

bende marmariste yaşıyorum :)hangi doktora gidiyosun sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…