2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kızlar saç boyatmak zararlı mı bugünlerde çok meraklı oldum yaa yazda geldi bir değişiklik yapmak istiyorum :18::18: siz sordunuz mu yarın gitcem doktoruma sorcam

geçmiş olsun canım ballı limon yiyebilirsin bende hastalandığımda öyle yapmıştım

ya arkadaşlar benim 3 gündür çok başım ağrıyor napıcam geçmiyor:85:

cnm aktarda çin yağı die bişi satılıo
mentollü kremimsi bişi
bana hamile bi arkadaşım önerdi Allah razı olsun resmen migren krizlerimi dindirdi
al onu ve şakaklarına ensene masaj yaptır onunla

bu arada sancım vardı 2 gündür diye bugün dr a gittik şükür herşey yolundaymış. Yüzünü göstermeyen minik fare şeyini gösterdi :) KIZ :)

iyi yaa, çok sevindim Vallahi. demek kız he Maşallah sübhanallah. Gözün aydın sende öğrendin. sıra bizde

benim bildigim tikali tupler rahim filmi esnasinda aciliyor.bende girdim rahim filmine cok hafif agrisi var dayanilmayacak gibi degil yani,cok sukur benim tupler acikti.

Aman allahım o nasıl bir ağrıydı :84: Bana kimse tok gel ağrı kesici al dememişti. Giyinirken doktor geldi bi sorun var mı dedi var bayılı... demeye kalmadan bayıldım doktorun kucağına. Hemşireler ilgilendi sağolsun.
Bizde sperm kalite sorunu vardı röntgenden sonra gebe kaldım aşılamaya gerek kalmadı
Siz siz olun ilaçlı rahim filmine girmeden önce aç olmayın ve ağrı kesici için.

gözün aydın canımm öğrenmişsin cinsiyetini bebişininn...

kasımda kız patlaması olacak galiba

kızlar bel ağrısı yaşayanlar var mı benim 2 gündür belim ağrıyor. öyle yormuyorum da kendimi. şimdiden başladıysa yolumuz daha uzun yapabileceğim birşeyler var mı? yada önerileriniz?

bi de bennnn:84:
Sizin daha küçük ya bize ne demeli doktor ağzını açmıyor cinsiyet diyorum "erken" daha diyor.
Ama az kaldı 5 gün sonra hile yapıcaz babasıyla birlikte onu 4 boyutluda kıstıracaz Salı günü 17 hafta oluyoruz ve o gün doktor (yine başka doktor) randevumuz var. Akşamüstü 5 gibi. Eve gelir gelmez sonucu bildiricem sizlere

Son düzenleme:
Hasta olan hamişler; Taze soğan yiyin soğan en iyi bağışıklık kaynağıdır. Birde suyu bol tüketin. Bu arada allerji sezonu açıldı biliyorsunuz nezle ile allerji birbirine benzer. Doktora gitmekte fayda var hasta olan hamişler.

hadi hayirli olsun canim gozun aydin masallah prensese.ayy nasil ozeniorum size ya bi sIKINTINIZ olunca hemen gosteriyolar ne guzel yaaa
çift aa olacak yoksa eşimin hesabı çıkar karşına
canim benim pc de ki bir ariza yuzunden msn calismior simdilik sen beni ara yazdigim isimden yada sen bana yaz face i ben ekliyeyim seni

kizlar bu arada benimle gorusmek isteyenler olursa face isimleriniz bana ozel msj atabilirisiniz

Kızlar nasıl uyuyorsunuz? Ben uyuyamıyorum da. :84: Hamile yastığı göz bandı (karanlık olsun diye) herşeyi aldım ama nafile. Gece 12 gibi yatıyorum uykuya geçene kadar hertürlü yolu deniyorum (yüzükoyun hariç) çok zor uyuyorum ve bi kaç saat sonra uyanıyorum. Sabah saat 4le 7 arası uyumaya çalışıyorum ve 7- 8,5 arası biraz daha uyuyorum.
Bebekliğimden beri yüzükoyun uyudum ilk gebeliğimde 6 ay karnım yoktu yüzü koyun uyuyordum sonra üniversite stajım vardı yorgun geliyordum hemen uyuyordum. Şimdi 6 ay napıcam uykusuz bir halde bilemiyorum. Yüzü koyun uymak istiyorum. Yeminle dönmeyim diye her tarafıma yastık koydum

[sıze="3"]ahh canım ya benım uyku sorunum yok yanı soyle dalmakta sorun yasamıorum ama gece boyunca sabaha kadar sayıyız uyanıroum bende karnımın ustune sırtustu ve sola falan yatmayayım dıye hep yastıklıyım anlıycan sola yatmaya calısıorum artık cok sıkılırsam yada sol tarafım uysursa saga donuyorm bıraz[/sıze]

Arkadaslae bende cok uyaniyorum uyuduktan sonra yüzün koyun zaten yatamam geneldede
ama ikizlerime hamileyim bi sag yapiyorum bi sol ama genelde saga yatarim ben ama rahat uyuyamiyorum ne tarafa yatsam o tarafim agriyor

ay canim neden komik olsun kac gun oldu konusmuyoruz. ben iyim cok sukur evde kan sonuclarimi bekliyorum oyle butun gun sikici geciyor. su knitting ile ilgili yazdigin cok iyi oldu canim baslicam Allah izin verirse insallah.

kızlar siz kalsiyuma başladınız mı bana doktor geçen hafta verdi. süt ürürnlerini pek tüketemiyorum ben belki ondan ama yinede merak ettim. sizde başladınız mı içmeye. Calciday adı benimkinin. günde 1 defa suda eritip içiyorum.

canım bende sgk anlaşmlı özelde doğum ypmayı düşünüyordum ama akın bey çok iyi dr seçerken onun kadar iyisini bulabilirsem değiştiririm aslınd çok ilgileniyor ben ilgisinden memnunum sadece odasında ultrason cihazı yok ultrasona başka bi dr un yanına ultrason odasına gitmek zorunda kalıyoruz ama sonuclara bakıp gerekli açıklamyı yapıyor ama tabi özel daha başka orda para veriyoruz daha bi ayrı ilgi oluyor ama ben ahu hetmanda genelde herkesi sezeryana sokuyolar benim kuzenim orda doğum yaptı dr u 1 hafta erken ayrıldı doğumunu bekleyemeden kız normal doğum yapacağı yerde sezeryana girdirdiler hemde çok korkutarak ikna ettiler ve sezeryanda bebeğinin kafasına nester değmiş kesmiş dikiş atıldı hala izini taşıyor o yüzden gitmek istemiyorum norml doğum yapmak istiyorum gerekmedikce sezeryana almayaca bir yer bulmak istiyorum aslında

kimse bana yazmiyor ama bende kasim anne adayiyim

Sola yattığımda sanki bebişim sıkışıyor sağa döndüğümde sanki havada kalıyor. sırtüstü hayatım boyunca yatmadım. Geçenlerde gece baktım adamı uyutmayacam gittim salonda kanepede yattım. Sol kolum uyuşmuş bir halde uyandım geri gittim yatağa.
Allahım bunun bide yazı var. :84:
Bu gece eşimle yatakta yer değiştirdik bakalım bide böyle deniyelim.
Bulduk ta bunuyor muyuz ne.
Hadi iyi geceler herkese

bende öyleyim ama bebisler icin elimizden geleni yapiyoruz esim uyuyrda ben biraz zor ikinip duruyom senin gibi ya elim ya belim uyusuyor
ALLAH rahatlik versin sana iyi geceler:79::79::79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…