- 15 Aralık 2009
- 3.964
- 61
- 163
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #8.421
geçmiş olsun canım ballı limon yiyebilirsin bende hastalandığımda öyle yapmıştım
ya arkadaşlar benim 3 gündür çok başım ağrıyor napıcam geçmiyor:85:
cnm aktarda çin yağı die bişi satılıo
mentollü kremimsi bişi
bana hamile bi arkadaşım önerdi Allah razı olsun resmen migren krizlerimi dindirdi
al onu ve şakaklarına ensene masaj yaptır onunla
bu arada sancım vardı 2 gündür diye bugün dr a gittik şükür herşey yolundaymış. Yüzünü göstermeyen minik fare şeyini gösterdi :) KIZ :)
benim bildigim tikali tupler rahim filmi esnasinda aciliyor.bende girdim rahim filmine cok hafif agrisi var dayanilmayacak gibi degil yani,cok sukur benim tupler acikti.
mentollü kremimsi bişi
bana hamile bi arkadaşım önerdi Allah razı olsun resmen migren krizlerimi dindirdi
bu arada sancım vardı 2 gündür diye bugün dr a gittik şükür herşey yolundaymış. Yüzünü göstermeyen minik fare şeyini gösterdi :) KIZ :)
mentollü kremimsi bişi
Sizin daha küçük ya bize ne demeli doktor ağzını açmıyor cinsiyet diyorum "erken" daha diyor.bi de bennnn:84:
hadi hayirli olsun canim gozun aydin masallah prensese.ayy nasil ozeniorum size ya bi sIKINTINIZ olunca hemen gosteriyolar ne guzel yaaacnm aktarda çin yağı die bişi satılıo
mentollü kremimsi bişi
canim benim pc de ki bir ariza yuzunden msn calismior simdilik sen beni ara yazdigim isimden yada sen bana yaz face i ben ekliyeyim seniçift aa olacak yoksa eşimin hesabı çıkar karşına
kızlar nasıl uyuyorsunuz? Ben uyuyamıyorum da. :84: Hamile yastığı göz bandı (karanlık olsun diye) herşeyi aldım ama nafile. Gece 12 gibi yatıyorum uykuya geçene kadar hertürlü yolu deniyorum (yüzükoyun hariç) çok zor uyuyorum ve bi kaç saat sonra uyanıyorum. Sabah saat 4le 7 arası uyumaya çalışıyorum ve 7- 8,5 arası biraz daha uyuyorum.
Bebekliğimden beri yüzükoyun uyudum ilk gebeliğimde 6 ay karnım yoktu yüzü koyun uyuyordum sonra üniversite stajım vardı yorgun geliyordum hemen uyuyordum. şimdi 6 ay napıcam uykusuz bir halde bilemiyorum. Yüzü koyun uymak istiyorum. Yeminle dönmeyim diye her tarafıma yastık koydum
Arkadaslae bende cok uyaniyorum uyuduktan sonra yüzün koyun zaten yatamam geneldede
ama ikizlerime hamileyim bi sag yapiyorum bi sol ama genelde saga yatarim ben ama rahat uyuyamiyorum ne tarafa yatsam o tarafim agriyor
bir gorustuk bir daha gorusemediknasilsin neler yaptin gorusmeyeli desem komik olurmu?
bugun isim var isim olmasa girerdim msne,biraz mutfagi ve buzdolabini temizleyecegim yavas,yavas hafif ayaklanmisken
orgu felan ormeyi dusunuyorsan knittingciler vardir carsida yada local perdecilerden ip bulabilirsin ayrica wilkinsondada ip ve sisler satiliyor haberin olsun.
aaaaaa unutmadan orada aldi varsa yakininda aldidede oluyor malzeme
ben hüseyin başa gidiyorum.özel muayanenesine gidiyorum ve çok memnunum..bende doğumu sgk ile anlaşmalı özel hastanede istiyorm çünkü burda özel hastaneler çok pahalı malesef.benim doktorumun ahu hetman ile ve muğladaki yücelen hastanesi ile doğum için anlaşması var diye biliyorum.akın beyde çok iyi bir doktor diye duydum ama devlet hastanesi olduğu için özel olarak ilgilenmediğini söylüyor ona giden bi arkadaşım.boyun kilosunu falan ölçmediğini söyledi mesela..oda özel hastanede doğum çok pahalı olduğu için akın beye gitmeye başladı.
kimse bana yazmiyor ama bende kasim anne adayiyim
Sola yattığımda sanki bebişim sıkışıyor sağa döndüğümde sanki havada kalıyor. sırtüstü hayatım boyunca yatmadım. Geçenlerde gece baktım adamı uyutmayacam gittim salonda kanepede yattım. Sol kolum uyuşmuş bir halde uyandım geri gittim yatağa.
Allahım bunun bide yazı var. :84:
Bu gece eşimle yatakta yer değiştirdik bakalım bide böyle deniyelim.
Bulduk ta bunuyor muyuz ne.
Hadi iyi geceler herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?