- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #8.441
kimse bana yazmiyor ama bende kasim anne adayiyim
canım benim yaaa. senin için zor ama 2 kat heyecan vardır. gece uykusu çoğumuzda yarım yamalak. Allah a emanet uyuyoruz işte
Evet öyle ama saga yatsam sagim agriyor sola yatsam solum agriyor yani gercekten ALLAH yardimcimiz olsun düzde yatamiyom uzun süre esim ohh arkasini dönüp yatiyo bebislerde öyle sanirim
tek uyumayan anneler sanirim
iyi ya şimdiden alıştırıyorlar uykusuz gecelere. bunlar iyi günlerimiz
bence artik daha hizli büyüyolar ondan agri ve uykusuzluk oluyo
bazen ben sesli dönüyorum galiba uyku esnasinda felan esimde uyku sersemi karnimi avuyo adam ya öyle komigime gidiyoki odacinsiyet bellimi senin bebisin?
yok canım daha belli değil cinsiyet. 3 hafta sonra keyfi gelirde gösterirse artık öğreniriz
öylemi benimkilerde göstermedi yaramazlar bakalim öbür aya artik zaten cift yumurta ikizleriymis
doktor ikiside olabilir dedi saglikli olsunlarda önemli degil
hadi hayırlısı bakalım. Allah sıhhatli eylesin. Amin
canım bende sgk anlaşmlı özelde doğum ypmayı düşünüyordum ama akın bey çok iyi dr seçerken onun kadar iyisini bulabilirsem değiştiririm aslınd çok ilgileniyor ben ilgisinden memnunum sadece odasında ultrason cihazı yok ultrasona başka bi dr un yanına ultrason odasına gitmek zorunda kalıyoruz ama sonuclara bakıp gerekli açıklamyı yapıyor ama tabi özel daha başka orda para veriyoruz daha bi ayrı ilgi oluyor ama ben ahu hetmanda genelde herkesi sezeryana sokuyolar benim kuzenim orda doğum yaptı dr u 1 hafta erken ayrıldı doğumunu bekleyemeden kız normal doğum yapacağı yerde sezeryana girdirdiler hemde çok korkutarak ikna ettiler ve sezeryanda bebeğinin kafasına nester değmiş kesmiş dikiş atıldı hala izini taşıyor o yüzden gitmek istemiyorum norml doğum yapmak istiyorum gerekmedikce sezeryana almayaca bir yer bulmak istiyorum aslında
Benim doktorum, öyle ayda birkaç kez boyatmadıktan sonra zararı yok, o kadarını düşünürsen daha zararlı pek çok şeye zorunlu olarak maruz kalıyorsun dedi. Benim de dipler çıkınca fena oldu çok. Çalışıyorum da. İş hayatında zor oluyor öyle bakımsız bakımsız. İlk üç ayın dolmasını bekledim ne olur ne olmaz diye ama sanırım yakında boyatıcam.kızlar saç boyatmak zararlı mı bugünlerde çok meraklı oldum yaayazda geldi bir değişiklik yapmak istiyorum :18::18: siz sordunuz mu yarın gitcem doktoruma sorcam
Benim ikili testteki beta hcg 58,5 doktorda %75 kıza benziyor demişti..Çin takvimi rus takvimi falan gibi bütün şeyler de erkek çıkıyordu..Ortaya ne çıkacak çok merak ediyorum..3 haziranda kesinleşecek :))
kimse bana yazmiyor ama bende kasim anne adayiyim
Arkadaslae bende cok uyaniyorum uyuduktan sonra yüzün koyun zaten yatamam geneldede
ama ikizlerime hamileyim bi sag yapiyorum bi sol ama genelde saga yatarim ben ama rahat uyuyamiyorum ne tarafa yatsam o tarafim agriyor
cnm benim çok sevindimsanırım daha ikili test sonucu bekleyen yok bebişlerimiz büyüdü cinsiyetini sölemedi mi
neyse kızlar misafirim geliyomuş ben kaçıyorum
Benim doktorum, öyle ayda birkaç kez boyatmadıktan sonra zararı yok, o kadarını düşünürsen daha zararlı pek çok şeye zorunlu olarak maruz kalıyorsun dedi. Benim de dipler çıkınca fena oldu çok. Çalışıyorum da. İş hayatında zor oluyor öyle bakımsız bakımsız. İlk üç ayın dolmasını bekledim ne olur ne olmaz diye ama sanırım yakında boyatıcam.
Günaydın taze anneler:)))
Kubi'cim merhaba,
Kızlar yazılarınızı okuyorum, paylaşımlarınız için teşekkür ederim. Her zaman yazamıyorum çalıştığım için. Saç boyama hakkında benim doktorumda bitkisel olduktan sonra boyatabilirsin demişti. Fakat nedense ben bebeğime zarar verecek diye korkuyorum. 4. aya kadar bekleyeyim diyorum. Birde bende çok beyaz var:)))
Bu arada karnım belli olmaya başladı.
Kilo alımınız ne durumda acaba? Ben 5. haftamda 50.9 kilo idim. 12. haftamda 53.7 olmuşum:)) Aslında ilk aylarda çok kilo alınmaması gerkiyormuş ama ben 3 kilo almışım bile. Gerçi doktor birşey söylemedi ama?
GÜNAYDINN HERKESE :)
yeni kişiler katılmış aramıza hoşgeldiniz..
Arkadaşlar çalışanlarınız ne zaman çıkacak doğum izinlerine işyerinde zorlanıyomusunuz .?
Bide kasım annelerinde kız mı çok erkek mi karıştı herkesini bi liste anket falan bişey yapsak..
Oğlumla öpüyoruz..
bencede bir liste şart..bu arada gerçekten hamileyken çalışmak çok zor ben yarım gün çalıştığım halde mahfoluyorum.haziranda allahtan okullar kapanıyorda ben rahatlıycam.
bu arada bizde kızımla öpüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?