2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
canım benim yaaa. senin için zor ama 2 kat heyecan vardır. gece uykusu çoğumuzda yarım yamalak. Allah a emanet uyuyoruz işte

Evet öyle ama saga yatsam sagim agriyor sola yatsam solum agriyor yani gercekten ALLAH yardimcimiz olsun düzde yatamiyom uzun süre esim ohh arkasini dönüp yatiyo bebislerde öyle sanirim
tek uyumayan anneler sanirim

Evet öyle ama saga yatsam sagim agriyor sola yatsam solum agriyor yani gercekten ALLAH yardimcimiz olsun düzde yatamiyom uzun süre esim ohh arkasini dönüp yatiyo bebislerde öyle sanirim
tek uyumayan anneler sanirim

iyi ya şimdiden alıştırıyorlar uykusuz gecelere. bunlar iyi günlerimiz

iyi ya şimdiden alıştırıyorlar uykusuz gecelere. bunlar iyi günlerimiz

bence artik daha hizli büyüyolar ondan agri ve uykusuzluk oluyo
bazen ben sesli dönüyorum galiba uyku esnasinda felan esimde uyku sersemi karnimi avuyo adam ya öyle komigime gidiyoki oda cinsiyet bellimi senin bebisin?

bence artik daha hizli büyüyolar ondan agri ve uykusuzluk oluyo
bazen ben sesli dönüyorum galiba uyku esnasinda felan esimde uyku sersemi karnimi avuyo adam ya öyle komigime gidiyoki oda cinsiyet bellimi senin bebisin?

yok canım daha belli değil cinsiyet. 3 hafta sonra keyfi gelirde gösterirse artık öğreniriz

benim doktorum sezerayana karşı normal doğum için elinden geleni yapıormuş.gerekli bir durum olmadıkça sezeryana almıomuş.bende doktorumun sgk ile anlaşması olan bi hastaneyi çok istiyorum ama bakalım.muğla yücelen ile anlaşması var diye biliyorm.varsa kendi doktorumla yücelende yapmak isterim.

kızlar saç boyatmak zararlı mı bugünlerde çok meraklı oldum yaa yazda geldi bir değişiklik yapmak istiyorum :18::18: siz sordunuz mu yarın gitcem doktoruma sorcam
Benim doktorum, öyle ayda birkaç kez boyatmadıktan sonra zararı yok, o kadarını düşünürsen daha zararlı pek çok şeye zorunlu olarak maruz kalıyorsun dedi. Benim de dipler çıkınca fena oldu çok. Çalışıyorum da. İş hayatında zor oluyor öyle bakımsız bakımsız. İlk üç ayın dolmasını bekledim ne olur ne olmaz diye ama sanırım yakında boyatıcam.

Benim ikili testteki beta hcg 58,5 doktorda %75 kıza benziyor demişti..Çin takvimi rus takvimi falan gibi bütün şeyler de erkek çıkıyordu..Ortaya ne çıkacak çok merak ediyorum..3 haziranda kesinleşecek :))

kimse bana yazmiyor ama bende kasim anne adayiyim

Günayın,hayırlı olsun bebişlerin şimdilik bizim grupta tek ikiz anne adayı sensin ne güzel..bende hep ikiz olsun istemişimdir..Eşim hala bile derki belki iki tane olur diyorum bu saatten sonra olmaz...dalgamı geçiyor ne :))hoşgeldin aramıza..

Arkadaslae bende cok uyaniyorum uyuduktan sonra yüzün koyun zaten yatamam geneldede
ama ikizlerime hamileyim bi sag yapiyorum bi sol ama genelde saga yatarim ben ama rahat uyuyamiyorum ne tarafa yatsam o tarafim agriyor

ayyy maşallah rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almaya nasip etsin ikizlerini bende belki ikizdir diye düşünüyordum hep ama tek kızım olacak inşşş

cnm benim çok sevindim sanırım daha ikili test sonucu bekleyen yok bebişlerimiz büyüdü cinsiyetini sölemedi mi

Günaydın taze anneler:)))
Kubi'cim merhaba,

Benim ikili testimin sonucu henüz çıkmadı. Salı öğleden sonra alacağım. İnşallah güzel sonuçlar gelir. Gerçi doktor ense kalınlığını ölçtüğünde normal dedi. Burun kemiğide oluşmuş. (maşallah) Fakat yaştan dolayıda ben sınırdayım sanırım. (yaş 35 - ilk bebeğim)
Tabloda 14 haftalık görünüyoruz ama benim yarın 13. haftam olacak. Bu arada bende İstanbul'da oturuyorum. Bebeğimin cinsiyeti belli olmadı henüz. Yan yattığı için doktor tahminde bile bulunamadı.

Senin forumda paylaşmış olduğun linklerde cinsiyet kız çıktı fakat ben bebeğimi ekranda gördüğüm an erkek bu dedim. Duruşu öyle geldi bana:))
Rabbim hayırlısını sağlıklısını nasip etsin herkes için, kız-erkek farkı yok.

Kızlar yazılarınızı okuyorum, paylaşımlarınız için teşekkür ederim. Her zaman yazamıyorum çalıştığım için. Saç boyama hakkında benim doktorumda bitkisel olduktan sonra boyatabilirsin demişti. Fakat nedense ben bebeğime zarar verecek diye korkuyorum. 4. aya kadar bekleyeyim diyorum. Birde bende çok beyaz var:)))

Bu arada karnım belli olmaya başladı.
Kilo alımınız ne durumda acaba? Ben 5. haftamda 50.9 kilo idim. 12. haftamda 53.7 olmuşum:)) Aslında ilk aylarda çok kilo alınmaması gerkiyormuş ama ben 3 kilo almışım bile. Gerçi doktor birşey söylemedi ama?

kızlar kimyasal boyalarla boyatmak kesinlikle sakıncalı.Çünkü kimyasallar direkt kana geçiyor.Bunun için 2 alternatifimiz var.1.Bitkisel boyalar 2.Kına .Ben bitkisel boyayı tercih ettim çünkü kokulara hassasım ve kına kokar.Yalnız her bitkisel boya tam da bitkisel değil.%2 gibi amonyak içerebiliyorlar bu nedenlede çok araştırıp hiç kimyasal içermeyeni almalı.Ben boyattım yalnız şöyleki bu boya ilk seferde diğeri kadar iyi tutmuyor ama beyazlarım artık beyaz değil en azından.Asla renk değişimi yapmıyor.Ancak saçınızın mevcut rengine yada daha koyusuna boyayabiliyor.yine de beyaz olmaktan iyidir.internette bitkisel boya yazınca bir çok seçenek çıkıyor 25 tl den başlıyor fiyatları sanırım.Ama internetteki sitelerinde içinde az da olsa kimyasal var diye pek yazmıyor bunu eczacıdan öğreniyoruz.Ben bu konuyu araştırdığım için sizinle paylaşmak istedim.Yine de tercih sizin ..

GÜNAYDINN HERKESE :)

yeni kişiler katılmış aramıza hoşgeldiniz..

Arkadaşlar çalışanlarınız ne zaman çıkacak doğum izinlerine işyerinde zorlanıyomusunuz .?
Bide kasım annelerinde kız mı çok erkek mi karıştı herkesini bi liste anket falan bişey yapsak..

Oğlumla öpüyoruz..

merhaba.Benim saçımda da çok beyaz vardı 12 haftalıkken boyattım.Beyazlar biraz kızılımsı duruyor ama yine de beyaz olmasından iyidir.en azından kendimi iş yerinde falan daha iyi hissediyorum.

Ben de 47 kiloydum 5.haftada 13.haftada 50 kilo olmuştum.Doktor "Eğer ki kilolu olsaydın fazla kilo alıyorsun derdim ama kilon yok problem yok keyfine ve yemene bak" dedi"Siz de kilolu olmadığınız için doktor bir şey dememiştir.Yani yememize ve keyfimize bakalım

bencede bir liste şart..bu arada gerçekten hamileyken çalışmak çok zor ben yarım gün çalıştığım halde mahfoluyorum.haziranda allahtan okullar kapanıyorda ben rahatlıycam.
bu arada bizde kızımla öpüyoruz

Son düzenleme:

çalışmak değil ama sabit oturmaktan sanırım kalça kemiğim ve kasıklarım ağrı yo arada ara ara kalmaya çalışıyorum çok sık yapamıyorum ..

32.haftama kadar idare etmeye çalışacağım sonra sını bilmiyorum zaten doğum iznimden sonra 6 ay ücretsiz izinden yararlanmak istiyorum ama özel sektör vereceklerini sanmam 1-2 sene ben bakarım diye düşünüyorum bakalım ne olacakk ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…