2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

ben 14 . haftadayım hala devam ediyo bulantı ve kusmalar gecmedi ne yazıkki.Artık hayirlisiyla gecsin ve dogru durust beslenebileyim istiyorum .Allahım sen yardim et...

fatma günaydın bir haftadır yoktun cumartesi doktora gidecektin ne oldu????

günaydın canım.. anca okudum gecmişi..

cuma günü aksam dr randevusu stresiyle eve gittim. iptal filan olacaktı .. ay eşim bi hasta adam ateşler içinde resmen.. unuttum bebişi.. o arada aradılar 1 saat ertelendi 10:30 da gelin diye.. bende nasıl gidecez diyorum eşime.. gideriz dedi..sabah gittik doktora.. giderken çikolata yemiştim.. ama bizimki anası kılıklı olcak sanırım fosur fosur uyuyo. 20-25 dk bekledik yok kalkmıyo. dr biraz ara verelim dedi.. eşim o kadar hastaki ama ayakta zor duruyor o haliyle kameraya çekmeye calısıyor..

2.kez tekrar girdik tabi diyetisyen randevum iptal oldu burası uzayınca.. bu kez uyanmıs. doktorun söylediklerini aynen yazıyorum
-plasentam üst duvarda olusmus bu gayet ii ama büyük bebeği kesenin alt tarafına itmesine neden oluyor .. kilomdan dolayı yag dokumda var bu nedenle bebeğin öyle taklalar atacak yeri yok.. cok bilmişimya hemen ''dr hanım kıza hamile olanların karnı yana gidiyor ondan mı acaba dedim '' alakası yok dedi.
-kafamız ii , burnumuz ii
-ense boyumuz 1.05 ..
-8 cm 61 gr
-gayet ii kan testi sonucunu bekliyoruz 23 mayısta cıkacak inşallah
-veeeeeeee en önemlisi %55 kızzzzz..

ama beni göreceksiniz dr kız dediğinde ... eşim kafasını egmiş bana öyle bi baktıki.. evet dedim suan bende kendimde cok korktumm..

ben daha hamile oldugumu bilmeden bebeğimin kız oldugunu adının Sare oldugunu görmüştüm rüyamda.. hem kızım prensesim diye sevdim bebeğimi.. dr anneler hissediyor demişti..

1 haftadır evde eşime bakıyordum.. o kadar hastaydıki salgın varmıs ateşli bağırsak enfeksiyonu.. dr dikkat edin bulaşıcı dedi.. bugün toplarlandı o işe gidince bende geldim :)

kimse bana yazmiyor ama bende kasim anne adayiyim

ah canımmm tek ikiz bekleyen sensin aramızda.. hos geldinn... yubanın forumunda da görmüştüm seni ama buraya yeni yazıyorsun sanırım..

benimde 2 yumurtam vardı bi kesem olusmustu 4 haftalıkken dr 2 hafta bekleyelim dedii ben bunu bile rüyamda görmüştüm öncesinden 2 bebek vardı biri kız biri erkek .. ben kızı aldım kucağıma :) kızım gelecek kısmetse..

banada dr yağ dokun cok fazla dedi ama prensesim gayet netti..

bere, şapka gibi bişi aldım dün
keşke almasaydım die içim içimi yiyo
7. aydan sona al derler ya
ama dayanamadım yaaaaaa

sen benim aldıklarımı görsen :) hiçte için içini yemesin.. bebeklerimiz Allaha emanet.. bu heyecanı yasayalım diye 9 ay hamilelik yasıyoruz.. ben sonuna kadar tadını cıkarcam.. kızıma bi gardrop hazırlicam.. şimdiden heyecanım dorukta.. dogunca ne yasayacam kim bilir..

ben de tam gun masa basi isinde calisiyorum ve belim catliyo aksama kadar.Ben de bir de myom var o da bel agrısı yaparmıs..Heralde 32 hafta da izne ayrılcam 1 yıl kadar da ucretsiz izin alıcam gibi gorunuyor.Memurlara 2 yıla çıktı gerçi ama o kadar alabilirmiyim bilemiyorum..

ay canım geçmiş olsun benim kocişte lavoboları yıkamaya kalkmış geçen cumatuz ruhu ve çamaşır suyunu karıştırmış bizde hastanelik olduk yattı baya:26::26:bu aradakızın hayırlı olsun çok sevindim ewet valla bazı anneler görüyor hisediyo ne güzel ...
bu arada bütün kilolu annelerde öylemi oluo ki ben 78 oldumdoktorum bana hiç böle şeyler söylemiyor ya

bende keşke sabit otursam diyordum demekki her işin bir zorluğu var

hoşbulduk:))
ben özel okulda 9-5 çalışıorum özel okul şartlarıda malum,çok yoruluyorum o yüzden hiç uyku sorunum yok eve gelir gelmez ya uyuyorum ya bulantılarımdan banyoya koşuyorum(
yönetim doğumdan sonra sadece 2 ay izin veriyo naapıcamı bilmiyorum seneye çalışıp çalışmama konsunda çok kararsızım
buarada doktor erkeğe benziyo dedi ama bana kızmış gibi geliyo

esine gecmis olsun canim.kizinizda hayirli olsun insallah sen hep demistin ama kiz diye bak cikti.ya bende kiloluyum yani biz bebek hareketlerini pek hissedemiycekmis mi?ben oyle anladim sanki (
bende öğrenmek istiyorum artık neyim olacağınııııııııııııııııııı

bende beeeennndeee

beline minik yastıklardan koy rahatlarsın biraz daha .. özel sektörde izin almak problem oluyor ben yasal olan 6 aylık ücretsiz iznimi bile alamam gibi geliyoo hayırlısı artık.. senin cinsiyet belli mi?

Hoşgelmişş Prenses SARE :) rüyalar doğru çıkıyoo bende rüyamda erkek bebek görmüştüm biliyodum erkek olucanı ama doktor kafamızı karıştırdı ..sen genede çok kaptırma kendinii.. hayırlısı olsunn..

Benimkine doktor kesin erkek diyoo
yok mu benim oğluma kesin erkek arkadaşş..
burası prenslerle dolmuşş yaaa .. ..

helencim belki oğluşuna arkadaş biz gelebiliriz %55 dedi doktorumuz ama bende hamile olduğumu bilmiyordum erkek bebek rüyada gördüm ve erkek bebek hamile kalmaya ve erkek çocuk olmasına işaretmiş,sonra hamile olduğumu öğrendim erkek zannediyorum bebişimi....ya kızlar dün deprem oldu ben çokkorktum inşallah bebişime bişey olmamıştır...

selam arkadaşlar
4. haftama girdim pazartesi 2li testimi yaptırdım değerler normal dedi doktorum.cinsiyetini söylemedi ama ben haftaya yine gidicem 3 hafta bekleyemicem ama içime erkek gibi doğuyo hayırlısı bakalım.
izmirde mehmet sait yücebilgine gidiyorum. aranızda sait hocaya giden var mı?bi de çınarlıda doğum yapıyor çınarlıda doğum yapanlar da baya memnunlar hayırlısıyla biz de o günleri görürüz sağlıcakla inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…