- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #8.461
güzel anneler nasılsınız bakalım. uzun zamandır uğrayamadık hala bulantım devam ediyo. benm gibi olan var mı sadece ben mi kaldım bulantı çeken:44: bizim bugün kontrolümüz vardı ikili testimiz için kan verdik haftaya belli olcak. ense kalınlığı ve burun ölçümü iyi çıktı çok şükürr.
veeeeeeeee doktorumuz tahminde bulunda kıza benziyo dediiiiiii.bi prenses daha gelio
fatma günaydın bir haftadır yoktun cumartesi doktora gidecektin ne oldu????
kızlar genel olarak bulantı istifralarınız nasıl geçtimi devammı ??
kimse bana yazmiyor ama bende kasim anne adayiyim
cnm yaaa
dr um kilo ve ultrason görüntüsü ilişkisinin tamamen şehir efsanesi olduğunu savunuyor
bende tescil ettim :)
ben bu yağlı göbüşle bile çok ama çok net görüorum
bence aletlerinin eskiliğinin suçunu bize atıolar :)
bere, şapka gibi bişi aldım dün
keşke almasaydım die içim içimi yiyo
7. aydan sona al derler ya
ama dayanamadım yaaaaaa
benim gecmediiiii
çalışmak değil ama sabit oturmaktan sanırım kalça kemiğim ve kasıklarım ağrı yo arada ara ara kalmaya çalışıyorum çok sık yapamıyorum ..
32.haftama kadar idare etmeye çalışacağım sonra sını bilmiyorum zaten doğum iznimden sonra 6 ay ücretsiz izinden yararlanmak istiyorum ama özel sektör vereceklerini sanmam 1-2 sene ben bakarım diye düşünüyorum bakalım ne olacakk ..
günaydın canım.. anca okudum gecmişi..
cuma günü aksam dr randevusu stresiyle eve gittim. iptal filan olacaktı .. ay eşim bi hasta adam ateşler içinde resmen.. unuttum bebişi.. o arada aradılar 1 saat ertelendi 10:30 da gelin diye.. bende nasıl gidecez diyorum eşime.. gideriz dedi..sabah gittik doktora.. giderken çikolata yemiştim.. ama bizimki anası kılıklı olcak sanırım fosur fosur uyuyo. 20-25 dk bekledik yok kalkmıyo. dr biraz ara verelim dedi.. eşim o kadar hastaki ama ayakta zor duruyor o haliyle kameraya çekmeye calısıyor..
2.kez tekrar girdik tabi diyetisyen randevum iptal oldu burası uzayınca.. bu kez uyanmıs. doktorun söylediklerini aynen yazıyorum
-plasentam üst duvarda olusmus bu gayet ii ama büyük bebeği kesenin alt tarafına itmesine neden oluyor .. kilomdan dolayı yag dokumda var bu nedenle bebeğin öyle taklalar atacak yeri yok.. cok bilmişimya hemen ''dr hanım kıza hamile olanların karnı yana gidiyor ondan mı acaba dedim '' alakası yok dedi.
-kafamız ii , burnumuz ii
-ense boyumuz 1.05 ..
-8 cm 61 gr
-gayet ii kan testi sonucunu bekliyoruz 23 mayısta cıkacak inşallah
-veeeeeeee en önemlisi %55 kızzzzz..
ama beni göreceksiniz dr kız dediğinde ... eşim kafasını egmiş bana öyle bi baktıki.. evet dedim suan bende kendimde cok korktumm..
ben daha hamile oldugumu bilmeden bebeğimin kız oldugunu adının Sare oldugunu görmüştüm rüyamda.. hem kızım prensesim diye sevdim bebeğimi.. dr anneler hissediyor demişti..
1 haftadır evde eşime bakıyordum.. o kadar hastaydıki salgın varmıs ateşli bağırsak enfeksiyonu.. dr dikkat edin bulaşıcı dedi.. bugün toplarlandı o işe gidince bende geldim :)
çalışmak değil ama sabit oturmaktan sanırım kalça kemiğim ve kasıklarım ağrı yo arada ara ara kalmaya çalışıyorum çok sık yapamıyorum ..
32.haftama kadar idare etmeye çalışacağım sonra sını bilmiyorum zaten doğum iznimden sonra 6 ay ücretsiz izinden yararlanmak istiyorum ama özel sektör vereceklerini sanmam 1-2 sene ben bakarım diye düşünüyorum bakalım ne olacakk ..
GÜNAYDINN HERKESE :)
yeni kişiler katılmış aramıza hoşgeldiniz..
Arkadaşlar çalışanlarınız ne zaman çıkacak doğum izinlerine işyerinde zorlanıyomusunuz .?
Bide kasım annelerinde kız mı çok erkek mi karıştı herkesini bi liste anket falan bişey yapsak..
Oğlumla öpüyoruz..
benim gecmediiiii
esine gecmis olsun canim.kizinizda hayirli olsun insallah sen hep demistin ama kiz diye bak cikti.ya bende kiloluyum yani biz bebek hareketlerini pek hissedemiycekmis mi?ben oyle anladim sankigünaydın canım.. anca okudum gecmişi..
cuma günü aksam dr randevusu stresiyle eve gittim. iptal filan olacaktı .. ay eşim bi hasta adam ateşler içinde resmen.. unuttum bebişi.. o arada aradılar 1 saat ertelendi 10:30 da gelin diye.. bende nasıl gidecez diyorum eşime.. gideriz dedi..sabah gittik doktora.. giderken çikolata yemiştim.. ama bizimki anası kılıklı olcak sanırım fosur fosur uyuyo. 20-25 dk bekledik yok kalkmıyo. dr biraz ara verelim dedi.. eşim o kadar hastaki ama ayakta zor duruyor o haliyle kameraya çekmeye calısıyor..
2.kez tekrar girdik tabi diyetisyen randevum iptal oldu burası uzayınca.. bu kez uyanmıs. doktorun söylediklerini aynen yazıyorum
-plasentam üst duvarda olusmus bu gayet ii ama büyük bebeği kesenin alt tarafına itmesine neden oluyor .. kilomdan dolayı yag dokumda var bu nedenle bebeğin öyle taklalar atacak yeri yok.. cok bilmişimya hemen ''dr hanım kıza hamile olanların karnı yana gidiyor ondan mı acaba dedim '' alakası yok dedi.
-ense boyumuz 1.05 ..
-8 cm 61 gr
ama beni göreceksiniz dr kız dediğinde ... eşim kafasını egmiş bana öyle bi baktıki.. evet dedim suan bende kendimde cok korktumm..
ben daha hamile oldugumu bilmeden bebeğimin kız oldugunu adının Sare oldugunu görmüştüm rüyamda.. hem kızım prensesim diye sevdim bebeğimi.. dr anneler hissediyor demişti..
1 haftadır evde eşime bakıyordum.. o kadar hastaydıki salgın varmıs ateşli bağırsak enfeksiyonu.. dr dikkat edin bulaşıcı dedi.. bugün toplarlandı o işe gidince bende geldim :)
bende öğrenmek istiyorum artık neyim olacağınııııııııııııııııııı
cnm benim çok sevindimsanırım daha ikili test sonucu bekleyen yok bebişlerimiz büyüdü cinsiyetini sölemedi mi
cnm benim çok sevindimsanırım daha ikili test sonucu bekleyen yok bebişlerimiz büyüdü cinsiyetini sölemedi mi
ben de tam gun masa basi isinde calisiyorum ve belim catliyo aksama kadar.Ben de bir de myom var o da bel agrısı yaparmıs..Heralde 32 hafta da izne ayrılcam 1 yıl kadar da ucretsiz izin alıcam gibi gorunuyor.Memurlara 2 yıla çıktı gerçi ama o kadar alabilirmiyim bilemiyorum..
günaydın canım.. anca okudum gecmişi..
-ense boyumuz 1.05 ..
-8 cm 61 gr
mrb cnm ankara da hangi hastaneye gidiyosn.bende ankara da yaşıyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?