- 10 Temmuz 2009
- 2.466
- 416
- 363
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #8.841
ay kizlar biz cok aciktik yemek yapmaya gidiyorum ben ayrica canim cig borek istedi aksama ne yemek var topiginde bir arkadas yapip resmini eklemis of ki, ofnereden bulacagim cig boregi simdi?yarin yapabilirsem yapacagim.
bakma öyle topiklere yaa, heleki eklenen resimlere. bende çok severim ama yapmayı bilmem. yazık bize yaa...
princess cim nasilsin canim ikidir utulerimiz ayni zamana denk geliyor dikkat ediyorumda ben baya bi biriktiriyorum utuleri sonrada bitmek bilmiyor. esim bi yontem buldu bana utu masasini bir kucuk ayarda acip ofis sandalyesi var esimin onu yukseltiyorum oturarak utu yapiyorum belim cok cok daha az agriyor imkanin varsa sende sandalyede oturarrak yap canim. valla oturmadan once belim kopardi iki gomlek iki tisort utulesem simdi daha rahat ediyorum . oturarakta bu sefer insanin kolu zorlaniyor ama belim kadar degil .
ay ne güzel olurdu böreklere saldıran göbekliler çetesibakmamak mumkunmu anacigim aklim fikrim yemek oldu su siralar.ben yapmasini bilirim,yemesinide guzel bilirim ama is yapip ortaya cikarmakta yarin erken kalkip yapacagim. yakin olsakta hep beraber yiyebilsek belki yuba gelir yemeye sadece o yakin bana
ay ne güzel olurdu böreklere saldıran göbekliler çetesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?