2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
yook sizinki normla kesinlikle ben saçmalıyorum.. tipik türk aklı " bişey olmaz ya" eşimde çok kızıyo, kıyametleri kopartıyo ama ben düşüncesizce davranıyorum bazen.. kanama gibi bi sorun hiç yaşamadım çok şükürde..

benim deliliklerim bi tane değil ki.. ebn klomen ve iğneyle hamile kaldım, adet günüme yakın bi test yaptım silik çıktı, bi gün sonra bi daha yaptım dahada silik çıktı.. kesin iğnenin etkisi bebek tutmadı diye düşündüm üzüntüden kendimi temizliğe verdim ( mğer hamileymişim tabii 4 haftalık filan )
bütün evin koltukları halıları, camlarını sildim, koltukların yerlerini değiştirdim tek başıma ( koltuklarım çok ağırdır ), tülleri yıkadım taktım. haşatım çıkana kadar, deli gibi temizlik yaptım o gün sıkıntıdan..

iki gün sonra bi daha tets yaptım ki koccaman bi ikinci çizgi. o an hissettiğim suçluluğu anlatama size.. eşim bu bebek tutunur inşallah. senin bu deliliklerine rağmen dedi ama bi sıkıntı yaşamadık çok şükür..

kızlar benimle aynı haftada olanların hepcinsiyeti belli ama benim doktorum şehir dışındaymış haftaya kaldı artık başka doktoa gitsemmi dedim ama sabretmeye karar verdim bakalım bu kararlılık hafta sonunu getirebilicekmi

ayy yokk yapmayalım kızlar bende normalde kadın alıyorum aslında ayda bir
ama bu gidişle 15 te bir alıcam gibi eşim sağolsun pazar günleri yardım ediyo annemde geliyo o da elinden geldğince yapıyo en çokta ütülerimin kurtarıcısı oluyo...
geçen gün bi yatak odası bi oturma odası süpürdüm belim çok ağrıdı
bende lavabo tualet temizliği bulaşık yerleştirme camaşır asma ve vileda ile balkon silme işlerini yapıyorum ağırr ağırrrr .. bunlarda yeter daha yapmam ağır iş...

ay kizlar biz cok aciktik yemek yapmaya gidiyorum ben ayrica canim cig borek istedi aksama ne yemek var topiginde bir arkadas yapip resmini eklemis of ki, ofnereden bulacagim cig boregi simdi?yarin yapabilirsem yapacagim.

ayy çiğ böreği bende çok severim.. eskişehirli bi arkadşımın annesi yapardı sürekli. benim çok svdiğimi bildiği için onlara gidince hemen çiğ börek ve ayran yapardı. ayyy ağzımın suyu aktı:)

simiramiscigim o arkadasinin annesini hemen ara tum kasim annelerine cig borek yapsin ve hepimize postalasin yaaaa.ne guzel olurdu dimiiiiii?

ayy şahane olurdu.. şimdi yakın olsam hiiiçç düşünme giderdim.. kendim deniyeyim bakalım becerebilecek miyim..

ay kizlar biz cok aciktik yemek yapmaya gidiyorum ben ayrica canim cig borek istedi aksama ne yemek var topiginde bir arkadas yapip resmini eklemis of ki, ofnereden bulacagim cig boregi simdi?yarin yapabilirsem yapacagim.

bakma öyle topiklere yaa, heleki eklenen resimlere. bende çok severim ama yapmayı bilmem. yazık bize yaa...

princess cim nasilsin canim ikidir utulerimiz ayni zamana denk geliyor dikkat ediyorumda ben baya bi biriktiriyorum utuleri sonrada bitmek bilmiyor. esim bi yontem buldu bana utu masasini bir kucuk ayarda acip ofis sandalyesi var esimin onu yukseltiyorum oturarak utu yapiyorum belim cok cok daha az agriyor imkanin varsa sende sandalyede oturarrak yap canim. valla oturmadan once belim kopardi iki gomlek iki tisort utulesem simdi daha rahat ediyorum . oturarakta bu sefer insanin kolu zorlaniyor ama belim kadar degil .

bakma öyle topiklere yaa, heleki eklenen resimlere. bende çok severim ama yapmayı bilmem. yazık bize yaa...

bakmamak mumkunmu anacigim aklim fikrim yemek oldu su siralar.ben yapmasini bilirim,yemesinide guzel bilirimama is yapip ortaya cikarmakta yarin erken kalkip yapacagim.yakin olsakta hep beraber yiyebilsek belki yuba gelir yemeye sadece o yakin bana

iyim canim tesekkur ederim,sadece bas agrim cok fazla onun disinda cok sukur Rabbime iyiz.

sen nasilsin?

evet benim her pazartesi utu gunum esim pazartesi aksamlari hali saha macina gider arkadaslariyla bende o yokken utumu yapiyorum.hafta sonu camasirlar kuruyor utu gunude bugune kaliyor.

benim utumde dag gibi gorsen korkudan kacarsin

ben oturarak denedim ama beceremedim kolum cok agridi ben biraz yapip oturuyorum dinleniyorum.ayagimin altina tabure koyuyorum bir tane, belimi zorlamayayim diye bir sag ayagimi bir sol ayagimi tabureye koyup dinlendiriyorum.

yapmayı bilsem, şimdi kalkarım haytta üşenmem ama malesef..

benim ütülerde birikti birazdan bende ütü yapcam

bende göbüşüm çıksın istiyorum.. ama hiç bişi yokk.. eskiden göbekli olduğum için bi değişiklik yok daa doğrusu.. göbk var ama bebek değil

ben yemek yapmaya kalkiyorum bu sefer kesin herkese mutlu aksamlar cicekeler

yubacigim kilomu yazdim diger topige listeye eklersen mutlu olurum canisi
bu arada seni yakaladim cig borek topiginde benden once yaparsan yollamayi unutma

birsey daha diyeyim ben fenerbahceliyim ve tum fenerbahceli anne adaylarini tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…