2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

bende çok rahat ettiriyorum heralde kayınvalidem benden çıkmayacak elinden gelse... bundan sonra bu kadar rahat ettirmemey karar verdim:)

bence insan kızının evinde çok daha rahat eder.. erekk işe gidiyo akşam geliyo.. bütün gün kzınla olmak var, gelininle olmak var:)

açıkçası herhangi bir sorun olmasada benim gönlümden sezeryan geçiyo.. normal doğuma hiiiiiiçççç gözüm kesmiyo:):)

ben benimkiyle ii anlasıyorum.. cok rahat konusyoruz.. kırılmıyor bende kırılmıyorum.. ama adı kayınvalide işte.. anne gibi değil.. olmamalı da zaten.. yani şahsen benim kızım kayınvalidesini benimle denk görse ben cok üzülürüm.. yine bastım gaza 200 le gidiyorum

benim kayınvalidem baya yaşlı.. benim annanem le yaşıt.. iyiyiz aslında bi sıkıntımız yok bizimde.. ama bi paylaşımımda yok.. hoşgeldiniz, nasılsınızda öteye gidemiyo benim muhabbetim kayınvalideyle.. onunda benim dibimden ayrılası gelmiyo.. öyle biraz geriliyorum arada.. allahtan eşim çok anlayışlıda imdadıma yetişiyo öyle durumlarda:) benim izin günümde sabah 9 da gelip, bieşy demezsem akşama kadar oturuyo mesela.. sneind eişin var veya dinleneceksin diye düşünmüyo.. off kayınvalide işte::)

fatmacim yeni topigimiz icin tesekkurler aline saglik keske daha once gelseydimde tablo yapmada yardimci olsaydim sana canim bana yazmissin ama yeni gordum malesef.

cinsieti belli olan tum arkadaslara hayirli ugurlu olsun diyorum.

benimde sun an yuzumde ergenligimde bile olmadigi kadar sivilcem var 12. haftada basti heryerimi 100 tane var desem yeridir suratim kirmizi noktolarla doldu.Kizimizmi olacak acaba merak ediyorum ama temmuza kadar mecbur beklicez.

sevdecim gecmis olsun canim sifa olsun corba insallah artik gecer su hastaligin rahat edersin.

bende normal doğum istiyorum tabiiki korkuyorumda ama normal doğumun acısı doğum sancın bitne kadar ama sezeryanın acısı doğumdan sonra herkes bunu söylüyor bebeğini 2 ay kucağına alamayanlar bile var sezeryan acısından o yüzden Allah inşallah sıkıntısız sorunsuz normal doğum nasip etsin isteyen herkese

kızlar konudan farklı olucak ama birşey sormak istiyorum sizleree

ev temizliği konusunu napıyorsunuz süpürge olsun yer silme olsun...

ben iki oda süpürüyorum hemen belim ağrıyo sonra vicdan azabı duyuyorum ya bişey olursa diye?

evde 2 gün süprülmezse berbatt

ben haftada bir kadın alıorum cnm
sigarayı bıraktım kendime bu ödülü verdim
bu hafta gelmedi
belim çıkıodu evi temizlerken :)

ben genelde o işleri eşimin evde olduğu zamana denk getiriyorum, o süpürüyo ben siliyorum... ama benim yapmam gereken bi işsede dinlene dinlene yapıyorumç.. çünkü benimde hemn belim ve sırtım ağrıyo.. geçen pazar mutfak dolaplarımı sildim mesela, tam bir günümü aldı, sürekli dinlenerek yaptığım için ama yinede çok yoruldum, sırt ağrım ancak geçiyo

ay canım benim çok sevindim senin adına bende bi öğrenebilseydim yarın gidicem dr a 3. lü test yapılacak istedi drum sardı stres yine

darısı başına deryacım inşallah gönlündeki olur :) seninki tam büyümüş artık göstermezse öksür falan dönsün.

ahh ahh yarama bastın ne teyzem var, ne kız kardeşim. keşke bi ablam olsaydı hep ona koşsaydım

hayırlı olsun nazocum.

bu ne güzel bi itiraf böyle ? :)

bak benim ergenlik dönemimde hiç sivilcem çıkmadı. hamileliğimde şakaklarım sivilce doldu hep. bend ekız zannediyordum ama değilmiş. öyle şartlandırma kendini.

Canım bence sen yapma. Yorma kendini. Ben kadın alıyorum ama bazen misafir falan gelecek oluyor, eşimin eline veriyorum süpürgeyi. O süpürüyor. Bulaşık makinesine bulaşıkları yerleştiriyor, temizleri yerine koyuyor. Evi toparlama işini de ona yaptırıyorum bazen. Ara sıra kendimi yormayacak işleri ben yapıyorumi çamaşırları asmak gibi mesela. Ben ağır iş yapmaktan korkuyorum, bir arkadaşım hamur yoğururken kanaması olmuş, hastaneye yatmış. O yüzden kendimi yoracak hiçbir şey yapmıyorum. Sen de yapma bence.

çok mu açık oldu itiraf.. aman eşim girip okumasında:):) bunun böyle oldugunu bilsede benden duymaktan hoşlanmaz heralde:)

canım biz iki kişiyiz ve bütün gün ev bos kapı pencere kapalı cok kirlenmiyor..15 günde bir kadın geliyor dip bucak temizliyor.. gecen hafta evdeydimm.. evde olunca nasıl kirleniyor ev..o yüzden süpürdüm sadece evi o bile belimi mahfettii..

masallah-subhanallah diyorum oncelikle oku oku bitiremedim gecmisi cok guzel sohbetler yapilmis bayildim.

cinsiyetleri belli olan arkadaslarimiz olmus tebrik ederim kizlar Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.benimki henuz belli degil 7.7 de ogrenecegiz insallah.

sevdebilge corbana bayildim canimbende cok yaparim o corbadan simdi okudum nasil canim cekti birazdan kalkip yapacagim insallah.

yeni topigimiz acilmis ellerine saglik fatmacigim.

bende bas agrisindan ne yapacagimi sasirdim felaket bas agrim var hayirlisi insallah.

ev temizligini soran arkadasim valla yasak bana ev temizligi sagolsun hafta sonu esim supurup,siliyor.bende tozumu aliyorum,banyomu temizliyorum,utu,yemek ve bulasigimi yikiyorum.

bu aksam utu gunum mesela dag gibi utubeni bekliyor dinlene,dinlene yapacagim.

benimde yumurtaliklarimda agrilar oluyor batmalar ozellikle ben yumurtalik kistlerime mana buluyorum bilemiyorum ne kadar dogru:26:

ah canımm ..burda yazılmıs olan linki buldum ordan yaptım. cok saol..

oo sizlere göre ben kendimi hiç korumuyorum o zaman.. ben mutfak dolaplarını sildim geçen gün, fırını çektim, bulaşık makinesini çektim.. bütün dolapları boşalttım yıkadım , yerleştidim.. tül perde yıkadım taktım...:):) benim biraz daha naz yapmam lazım heralde.. aklıma gelmiyo bişey olabileceği, belim ağrımaya başlayıncada suçluluk hissediyorum:)

aferim sana !!!!
makine çekmek ne demek ya!!!!

Canım benim 5.haftamda kanamam olmuştu. Allah kimseye göstermesin ama o kadar büyük bir korku yaşadım ki anlatamam. Bak kaç hafta geçti üzerinden halen lavaboya gittiğimde korkuyorum, yine çamaşırımda bir leke göreceğim diye korka korka gidiyorum. Ama her seferinde, düşün yani yaşadığım korkuyu. Bir gün hatta çamaşırımda çiçek desenleri var ortasında pembe noktalar var. Unutmuşum o çamaşırı giydiğimi, o noktayı bir gördüm ama nasıl korktum anlatamam. Yani o yüzden temizlik de yapmıyorum, fazla yürümüyorum da. Bebeğime bir şey olacak korkusuyla hiçbir şey yapamıyorum. İnşallah bir daha yaşamam kanama filan da sağlıkla geçiririz inşallah bu süreci. Babalar da yapsın temizlik, işleri ne?

Son düzenleme:
sevdebilgeye katiliyorum ayni seyleri hatta fazlasini yasadim Rabbim bir daha yasatmasin.

ilk hamileligim dusukle sonlandi,bundada 11.haftada kanamam oldu hala korkular icerisindeyim hic birsey yapmiyorum.piskolojik olarak cok korkuyorum her wcye gittigimde kalbim iki kat carpiyor.

birak ev temizligini dogru duzgun yurumuyorum bile

coşmussun canımm.. hamaratlığın tutmus.. naz yapmaktan ziyade bebişe yazık.. senin ilk bebeğin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…