- 10 Temmuz 2009
- 2.466
- 416
- 363
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #8.821
ondan mı dersin.. benimki uzakta pek görmüyorum zaten.. bi geldiğinde 1 ay kalmıstı .. o zman konusmustuk bunu .. bende söylemiştim işte insanın gelini kızı gibi olmaz diye ..oda öyle deme dedi ben kızımın evinde burdaki kadar rahat değilim diye.. bende o benden kaynaklanıyor oğlundan değil demiştim.. sonra anneme anlatmıstım bu konusmayı bana kızmıstı.. bence gayet medeni fikirlerimizi konusmustuk..
bende çok rahat ettiriyorum heralde kayınvalidem benden çıkmayacak elinden gelse... bundan sonra bu kadar rahat ettirmemey karar verdim:)
bence insan kızının evinde çok daha rahat eder.. erekk işe gidiyo akşam geliyo.. bütün gün kzınla olmak var, gelininle olmak var:)
kızlar konudan farklı olucak ama birşey sormak istiyorum sizleree
ev temizliği konusunu napıyorsunuz süpürge olsun yer silme olsun...
ben iki oda süpürüyorum hemen belim ağrıyo sonra vicdan azabı duyuyorum ya bişey olursa diye?
evde 2 gün süprülmezse berbatt
ben iki oda süpürüyorum hemen belim ağrıyo sonra vicdan azabı duyuyorum ya bişey olursa diye?
ay canım benim çok sevindim senin adına bende bi öğrenebilseydim yarın gidicem dr a 3. lü test yapılacak istedi drum sardı stres yine
şimdi ben bebeğimin kız oldugunu daha ona hamile oldugumu öğrenmeden önce biliyordum. dr da %55 kız diyince eve geldik eşime dedimki ay askım buna şimdi bide kızkardes lazım.. tek kız olmaz yani.. ben annemden biliyorum.. o da tek kız .. şimdi 3 tane kızı var .. kız cocugu tek olmuyor diyor ama iiyiki siz varsınız diyor aramızda 19 yas oldugundan .. bizde arkadas kardes gibiyiz annemle..
kızına arkadas sana yoldas olacaklar canım.. kız evlat gibisi yok.. kendinizden bilmiyormusunuz :)
slmlaaaaaar doktora gittim geldim veeeee benim hislerim yanlış çıktı bitane daha kızım oluyo :)))))))))))))))) çok mutluyum gönlümden geçen hep buydu ama nedense erkek hissediyodum karından baktı bende hatta emin değilseniz alttan bakalım dedim yooo gerek yok eminim dedi
bu ne güzel bi itiraf böyle ? :)kesinlikle katılıyorum.. kzı evlat herzaman aileye daha bağlı oluyo..evlensede bu değişmiyo.. evlenen erkekler genelde hanım köylü oluyo zaten:):) eşimde dahil:) benim eşim annesini çook düşkündür ama yinede benim ailemi bi tık önde tutar:)
fatmacim yeni topigimiz icin tesekkurler aline saglik keske daha once gelseydimde tablo yapmada yardimci olsaydim sana canim bana yazmissin ama yeni gordum malesef.
cinsieti belli olan tum arkadaslara hayirli ugurlu olsun diyorum.
benimde sun an yuzumde ergenligimde bile olmadigi kadar sivilcem var 12. haftada basti heryerimi 100 tane var desem yeridir suratim kirmizi noktolarla doldu.Kizimizmi olacak acaba merak ediyorum ama temmuza kadar mecbur beklicez.
sevdecim gecmis olsun canim sifa olsun corba insallah artik gecer su hastaligin rahat edersin.
fatmacim yeni topigimiz icin tesekkurler aline saglik keske daha once gelseydimde tablo yapmada yardimci olsaydim sana canim bana yazmissin ama yeni gordum malesef.
cinsieti belli olan tum arkadaslara hayirli ugurlu olsun diyorum.
benimde sun an yuzumde ergenligimde bile olmadigi kadar sivilcem var 12. haftada basti heryerimi 100 tane var desem yeridir suratim kirmizi noktolarla doldu.Kizimizmi olacak acaba merak ediyorum ama temmuza kadar mecbur beklicez.
sevdecim gecmis olsun canim sifa olsun corba insallah artik gecer su hastaligin rahat edersin.
oo sizlere göre ben kendimi hiç korumuyorum o zaman.. ben mutfak dolaplarını sildim geçen gün, fırını çektim, bulaşık makinesini çektim.. bütün dolapları boşalttım yıkadım , yerleştidim.. tül perde yıkadım taktım...:):) benim biraz daha naz yapmam lazım heralde.. aklıma gelmiyo bişey olabileceği, belim ağrımaya başlayıncada suçluluk hissediyorum:)
oo sizlere göre ben kendimi hiç korumuyorum o zaman.. ben mutfak dolaplarını sildim geçen gün, fırını çektim, bulaşık makinesini çektim.. bütün dolapları boşalttım yıkadım , yerleştidim.. tül perde yıkadım taktım...:):) benim biraz daha naz yapmam lazım heralde.. aklıma gelmiyo bişey olabileceği, belim ağrımaya başlayıncada suçluluk hissediyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?